Scream

usch usch. Jag Sara och Lenita tittade på Scream ikväll. Blää jätteläskig. Jag klarar inte skräckfilmer, hahaha. Ändå lär jag mig aldrig, det är ju kul när man tittar. Fast jag måste erkänna att jag som vanligt hade en stor filt över mig..

Jaja nu ska jag gå och äta nattmacka med mamma. Pappa är ju borta så jag och mamma gör lite som vi vill, är uppe jättesent, äter jättesent, och städar väl inte sådär jättemycket. I love it:)

Godnatt!

Tjejsnack v. 9

Vecka 9/08
Djur Ämnet kommer från Emma S
  • Har du några djur, ras och vad heter de?

Ja, jag har 2 katter. En gatukorsning som heter Puzzel och är randig. Och Alice(eller Fisen), som också är en blandning, men med birma i sig, hon är vit med grå svans och gråa öron samt gråa tassar, men eftersom hon inte är renrasig är hon mer gråvit på ryggen, och så har hon knallblåa ögon.

  • Är det nåt djur du skulle vilja ha, vad?

Jag skulle förutom fler katter vilja ha ett marsvin igen. Vi har haft 3 stycken, dock inga som lever längre. Men jag älskar marsvin, dom är så söta. Fast det lär jag inte skaffa igen.

  • Är det nåt djur du INTE skulle vilja ha, varför?

Jag skulle inte vilja ha hund. Finns ingen direkt anledning, jag är inte rädd och har inget  emot hundar men det är inget djur som passar mig. Jag är kattmänniska helt enkelt:)

  • Om du fick vara ett djur en dag, vilket, varför just det?

Fågel kanske, skulle vara coolt. Eller Tiger

  • Finns det något djur du är rädd för, vilket?

Bortsett från vissa småkryp, skulle jag nog inte vilja vara en ko hahahah:P

GLÖM INTE LÄNKA!!! Kolla så din länk har rätt adress!

http://mlilja.net/tjejsnack


Myskväll

Det vart en riktigt trevlig dag i stan. Först en promenad i Gamla stan där Lenita köpte sin skinnjacka, och sen vidare. Vi åt lunch på Taco Bar istället för donken, vilket inte gjorde mig så mycket. Jag och Sara köpte även varsin latte som vi avnjöt på bänkarna vid Sergerls torg i solen, mys! Själv köpte jag en ny svart kofta, ett linne, och ett silvrigt armband som jag suktat efter länge!

Lenita åt middag här, och ikväll ska vi bara ta det lugnt och titta på film och så. Bloggar kanske mer senare. Nu ska jag gå ner och vara lite social. Ha en bra fredagkväll! puss

Stan

Hallå! Idag är det stan som väntar med Lenita och Sara. Kommer bli skoj. Lenita ska köpa skinnjacka, och så ska vi äta lunch på donken..Jag är lite måttligt stressad, så jag ska gå och göra mig iordning nu.

Ha en bra dag! puss

Lenita sover över

Jaha vad har jag gjort ikväll då? Jo, Julia och Lenita var här. Vi tittade på TV, pratade och så. Alltid kul:) Lenita ska även sova här. Kan inte skriva så mycket, sitter på bärbara och jag gillar den inte. Konstigt tangentbord.

Så jag stänger bloggen för idag. Såg att tjejsnack frågorna har kommit, men fixar det imorgon. Missade förra veckans pga internet låg nere. Vi höres! puss

Nightwish it is!

Ahh jag och Sandra är äntligen klara med hygienarbetet! På biblioteket tog vi en fika och så pluggade vi, äntligen klart. Det var en trevlig pluggstund!:)

Nu ska jag ladda på ny musik på mobilen, ska ladda på massa Nightwishlåtar. Jag älskar dom, fast bara dom gamla nightwish.
Och Mickan, läser du detta(vilket jag hoppas:)) GE MIG DITT NUMMER, jag vet inte vilket som är ditt på min mobil:)

Hörs! pusspuss

Råttatouille

Blev en aning chockad när jag vaknade och såg att mamma var hemma fortfarande, men hon hade tydligen tagit ledigt. Men då fick jag sällskap ju, så det gjorde inget. Vi åt frukost och kollade på Råttatouille, och när den enda kvinnliga kocken i Råttatouille skäller ut någon säger hon att så där kommer jag bli om 5 år. Schysst mamma, hahahah:P

Dagen kommer iallafall bestå av plugg med Jannike Clara och Jennifer, vi ska mötas halv ett på biblioteket i sumpan. Blir skoj att träffa dom:) Så nu ska jag dusha och så! Kanske mobilbloggar därifrån. puss


image467
Jag står i vattnet i Thailand..Exat ett år sedan vi var där nu. Fan vad jag vill tillbaka!

"tänk att jag har en bästis som är 17 år"

Som väntat blev dagen toppen, bättre än jag väntat tom! Jag kom dit vid 12 ungefär, så jag och Alessia gick direkt ner till Solna Centrum. Vi började med att äta lunch, blev bakad potatis med skagenröra för mig. Sen gick vi runt och tittade lite i affärer, och hon fick en liten present av mig som hon blev jätteglad över. Min söta unge. Jannike kom även och höll oss sällskap en stund, då gick vi och fikade så jag fick dricka en latte. Efter det tyckte Alessia att vi gått färdigt i centrum, så då promenerade vi hem. Vi tävlade i mobilspel på min mobil, och busade. Middag åt jag som vanligt där:)

Vid matbordet:
Alessia: Tänk att jag har en bästis som är 17 år! Coolt!(kommer och ger mig en kram)
Mimmi: Ja, och Sandra, du har en bästis som är 9
pluttan vad du är söt! Jag älskar dig

Lenita är här just nu, vi skulle titta på Andra Avenyn men icke. det verkade inte gå idag? Så vi tittade på Rent hus istället, det var fruktansvärt vidrigt tycker jag. Sen gick vi en liten promenix.

Nu ska jag fortsätta vara social mot henne..tror jag;) puss

tidsfördriv

Nämn något som gjorde dig glad igår: att jag köpte massa nya kläder
Vad gjorde du kl 8 i morse: sov
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: åt frukost
Det sista du sa högt: puss och kram till Alessia
Vad har du druckit idag: apelsinjuice
Vad var det senaste du åt: vaniljyoghurt och startflingor
Vad var det senaste du köpte: kläder igår
Vad är det för färg på din ytterdörr: brun
Vad är det för väder hos dig just nu: mulet
Godaste glass-smaken: hallonsorbe
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: yes
Sover du tungt: ja rätt ofta
Drömmer du mycket: går i perioder
Mardrömmar: nä inte ofta
Vilket ämne är roligast i skolan: kökslektionerna
Trivs du med ditt jobb: jag älskar mitt jobb!:)
Favoritklädsel: strumpbyxor med en tunika och pumps
Favoritlåt just nu: många
Vad ser du om du tittar åt höger: en vägg
Vad gör dig glad just nu: att jag ska få träffa Alessia och Mimmi idag:)
Vad ska du göra härnäst: göra mig klar och gå till bussen
Höger- eller vänsterhänt: vänster
Humör just nu: glad
Favoritgodis: choklad
Kläder just nu: svarta urblekta jeans och en knallrosa tröja
Musik just nu: The Sounds- Rockn Roll(ja jag har blivit besatt igen:P)
Sommarplaner: hoppas på att vi åker utomlands och sen ska jag väl jobba rätt mycket. Gotland med tjejerna?
Hur många kuddar sover du med: 2
Spelar du nåt instrument: nix inte längre
Morgon- eller nattmänniska: både och
Vilka är viktigast för dig: nära och kära
Bio eller promenad: beror på tillfälle och människor
Är du kittlig: nä inte så farligt
Snarkar du: vet inte, inte så ofta tror jag:P
Stjärntecken: stenbock
Äckligaste insekten: spindel
Vad vill du jobba som: köksmästare och kock
Stökigt eller välstädat: det ser fruktansvärt ut just nu

Min och Alessias dag

Idag ska jag spendera min dag i Solna, närmare bestämt hos Alessia! Kommer bli supermysigt. Vi har inte bestämt vad vi ska göra än, men vi kanske går till Solna centrum och tittar eller något. Även Mimmi är hemma, dock är hon jätteförkyld. Kommer bli jättekul idag iallafall!

Nu ska jag göra mig iordning, vi hörs senare! puss

Midnatt

Lugn kväll här hemma. Slöade mest framför tv:n och fixade lite i min garderob som ser förjävlig ut. Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen och läsa tror jag.

bjuder på denna låt, min gamla favoritlåt:)


The Sounds-Living in America

Shopping:)

Shoppingdagen började med lunch på Jennifers mammas jobb, mums! Sedan gick vi runt hela stan hur länge som helst. Inhandlade iallafall ett par skor, 2 klänningar/tunikor, och 2 tröjor. Kanske lägger in bilder om jag orkar.
Sen fikade vi självklart på Espresso House!:) Det var en jätterolig dag, men vi kanske inte ska shoppa tillsammans igen hahaha. Mycket pengar gjorde jag av med men det är det värt!

Nu börjar snart Andra Avenyn som jag blivit besatt av, så det ska jag snart springa ner och titta på. Det var rätt mycket bra på tv ikväll, bra för mig som tänkte stanna inne. Vädret är inte så lockande direkt..

Ha en bra kväll, puss

God Morgon!

Godmorgon allihopa! Sitter här färdig och ska snart gå till bussen. En heldag i stan med Jennifer väntar, och vi ska äta lunch på hennes mammas jobb, kan inte bli annat än gott!

Igårkväll var jag med Sara, vi var ute och promenerade rätt länge, vilket var skönt. Jag och mamma var även förbi Mickan, Davva var där och skulle sova någonstans så vi lämnade lite grejer, och jag följde mest med för att träffa Mickan då:)

Jaha, nu har jag inte tid att sitta här längre, men vi hörs sen. puss!

image465

The Sounds

Det var riktigt skönt att träna, fick ta i ordentligt! Efter träningen mötte jag upp Sara i jakan och vi åt lunch på Tasty's. Jag åt en pastasallad med kyckling som vanligt där, så jävla god! Vi gick runt och tittade lite i affärer och sen åkte vi hem till mig och tittade på Andra Avenyn, Oc och pratade. Trevligt såklart:)

Jag måste bara säga att jag är grymt avundsjuk på min pappa just nu. Han befinner sig i Melbourne, Australien nu. På fredag åker han till Sydney. Jag vill ocksåååååååååå. Men han har lovat att MMS:a mig därifrån. Kommer bli superavis när jag ser bilderna.

Idag kom ju även lönen in på kontot, och jag måste säga att jag blev positivt överraskad(som vanligt) Jag kanske underskattar mig själv..Haha nej men det var faktiskt jäkligt mycket, jag jobbar ju inte lika mycket nu som jag gjorde i december. Men det är ju bara att tacka och ta emot!:) Dock lär väl en del försvinna imorgon när jag ska till stan med Jennifer...

Nu sitter jag och lyssnar på The Sounds, mina största idoler när jag var i 11-12års åldern...Mahahaha.

So long

Träna

Känner mig lite stressad, ska gå till bussen om en halvtimme och jag har inte ens börjat göra mig iordning. Jag ska ta medelpasset på friskis klockan 12!

tänkte bara önska er alla en trevlig dag, det är ju strålande sol ute! Sånt som man blir riktigt lycklig av! puss 

Mamma..

Mamma, om jag kunde skulle jag ge dig allt. Du är hela världen som jag kretsar kring, utan dig skulle jag inte vara hel. Vem skulle då hålla koll på var jag lagt alla mina saker, vem skulle väcka mig på morgonen när jag somnar om, och vem skulle hjälpa mig? I dom svåraste stunder fanns du alltid där, och gav mig din kärlek och styrka till att fortsätta. Förlåt för gånger som jag gjort dig ledsen, och förlåt för tiden när du var orolig för mig dygnet runt. Den tiden är förbi nu, mamma. Jag hamnar inte där igen. Jag kan inte förklara hur mycket jag älskar dig, det är för stort. Utan dig är jag ingenting. Hur arg jag än är, får du mig alltid glad igen, och är jag ledsen tröstar du mig. Jag älskar dig mamma, glöm inte det<3

craaazy

Äntligen är internet tillbaka! Och det för att stanna hoppas jag.

Jag orkar inte skriva om allt som jag gjort under över en veckas tid, jag tar det roligaste;) (det jag kommer ihåg vill säga)

I måndags var en del av Bklassen(min klass) och Annina och Malin från Dklassen på kockduellen. Det var jättekul faktiskt, dock lite kort. Donken efteråt säger jag bara. hahhahahahaha det var superkul!
I onsdags efter skolan hämtade jag Alessia i skolan och så gick vi hem till henne och lekte ett tag. Mimmi hann hem och säga hej också, och sen åkte jag iväg till slussen för att möta min chef Ida och en kompis till henne. Det var ju personalfest på cafe Umbra på kvällen. Från våran enhet var det jag Ida Camilla Jakob och Sigrid som var med, och så var det 2 tjejer från Ringen. Mycket trevligt var det. Karibiskt tema, alltså jättegod mat. Jag åkte vid 12 ungefär och var i sumpan 00.45. Med andra ord väldigt trött på torsdagen.
torsdagen var jag och Sandra i stan och shoppade och åt lite. Det var jättekul, dock hade vi grymma skavsår båda 2, så vi måste ha sett jäkligt roliga ut när vi haltade fram.
I fredags var jag helt slut efter veckan så jag var hemma-. Lenita kom och höll mig sällskap. Vi tittade på Råttatouille, fast jag sov mest.
Och så lördagen. Då färgade jag mitt hår. Jag är blond igen! Jag ser ut som vanligt, och det är sååå skönt! På kvällen fikade jag med Malin Lisa Olivia och Sara i Gamla Stan. Fast vi tänker aldrig mer gå dit, inte alls trevligt.

Idag har jag jobbat, inget ovanligt på söndagar. Det gick jättebra, och var kul. Speciellt när Camilla kom, då blev det roligt! Mimmi Daniel Alessia och Vendela kom förbi också, myspys.

Nu väntar jag på Sandra. Jag hoppas att bloggningen ska komma igång igen, och att internet slutar strula.

M, jag finns för dig hela tiden. Ring när du vill<3

Sitter på livsmedelslektion, vi tittar på film om fisk. Lite sådär%2

Sitter på livsmedelslektion, vi tittar på film om fisk. Lite sådär kul tycker jag.. Vill ha mitt internet tillbaka, tycker inte alls om att mobilblogga. Men men. Ha en bra dag, puss

hej allihopa! Internet ligger fortfarande nere, och telia säger att det

hej allihopa! Internet ligger fortfarande nere, och telia säger att det ska börja funka den 20 tidigast. Så fort det börjar funka ska jag skriva om allt som hänt de senaste dagarna! Nu är jannike och clara hemma hos mig, dom ska sova här:) godnatt

nu ska jag och julia se dirty dancing:)

DSC00822.JPG
nu ska jag och julia se dirty dancing:)

Mitt internet ligger fortfarande nere, så jag skriver från mobilen. Gå

Mitt internet ligger fortfarande nere, så jag skriver från mobilen. Gårdagskvällen var toppen! Nu ska jag plugga lite och sen bär det av till julia i spånga! Vi har inte träffats på jättelänge så det ska bli kul! Puss

18årsfirande för Erika

Hinner inte blogga idag, mitt internet ligger  nere och och nu är det 18års fest för Erika som gäller!

HA EN BRA KVÄLL!


Fredag

Ja hejhej!:)
Dagen började med matte, sämst att ha det 8 på fredagmorgnar.. Men det gick rätt så bra. På svenskan var vi tysta, det tyckte till och med vår lärare och tro mig då är vi tysta! Vi fick skriva egna skapelsemyter, och det var faktiskt kul. Så svenskan gick fort och då var det lunch. På engelskan fick vi titta lite på nationella prov, för det har vi i april men det ska väl gå bra!

Efter skolan åkte jag och My med hem till Jennifer. Vi gjorde inget speciellt, satt lite vid datorn och snackade. Och nu sitter vi hemma hos mig. Ikväll ska vi bara titta på film och så, jag jobbar ju imorgon 7.45-14. Men ledig på söndag, halleluja!

alla hjärtans dag<3

sådärja, nu sitter jag klar för sängen, men ska skriva inlägget jag lovade!
Igår var det ju kök, mycket roligt precis som vanligt. På kallköket var jag med Chici och vi gjorde pitabröd, tzatziki och lite andra kalla såser. Det gick bra bortsett från att Jennifer tog sönder bröden..haha. På varmköket hade vi lagtävling, då vi fick välja vem vi skulle jobba med, och vad vi ville göra. Både varmrätt och efterrätt, och varmrätten var tvungen att innehålla lax eller räkor och efterrätten äpplen. Johan(vår lärare) bedömde hygien, smak, uppläggning osv. Jag jobbade med Jannike, vi gjorde couscoussallad till varmrätt med youghurtsås med honung i, och till efterrätt äppelklyftor med kanel och socker i ugn, med vaniljglass hallonsås och lite choklad över. Vi vann faktiskt för bästa efterrätt så det kändes bra!
Efter skolan gick jag och Sandra till Råsundaskolan där Alessia går, och så hämtade vi henne och gick hem till henne. Vi var där i ett par timmar, åt middag och pratade med Mimmi. Det var kul att komma dit, som vanligt såklart! Min fina prinsessa<3

På kvällen var jag Sandra och mamma hemma hos mammas kompis, det var en konsult från Mary Kay där, som berättade massa om deras hudvårdsprodukter. Det var jätteroligt faktist och en hel del fick följa med hem. Sandra sov hos mig också, hahah ojojoj vad roligt vi hade!

Så idag då, vi hade gym på idrotten och det var 100 bättre än spinning som vi egentligen skulle haft. På lunhrasten åt vi massa choklad och gelehjärtan dagen till ära. Blä vad jag mådde illa sen! Sen matte engelska och data, gick rätt bra.

På kvällen träffade jag ju som sagt Lovisa Erica och Paulina. Vi åkte till Espresso House på rådmansgatan och satt där jäkligt länge och fikade och pratade. Väldigt trevligt var det!

Nu ska jag sova, puss hej!

snabb update

hinner inte ens skriva egentligen, men jag slänger iväg ett snabbt inlägg, så får ni fullblogg om igår och idag ikväll!

Jag ska träffa Lollo Erica och Paulina ikväll, vi ska fika och prata lite, sådär som vi singlar får göra på alla hjärtans dag..ska bli mysigt. Hoppas ni också får en mysig alla hjärtansdagkväll!<3

Work out

Tisdag, inget stort fan av tisdagar iallafall inte morgonen. Men dagen har varit bra ändå. Skolan flöt på bra och sen åkte jag och mötte Malin Lovisa Erica Paulina och Ida i stan på ett cafe, Väldigt mysigt var det. Efter dom ätit klart sin lunch åkte vi vidare till västermalmsgallerian och tittade lite men jag hittade ingenting.

Sen gick jag Malin och Erica och tränade ett medelpass på friskis. Det var helt okej, men tränaren var lite knäpp. Intensiv får det bli nästa gång! Efter träningen gick vi och köpte en smoothie, eller jag gjorde. Köpte även en ny handsfree till min mobil eftersom mina är borta/trasiga. 450 jävla kronor, helt oväntad utgift. Inte bra.

I sumpan möttes jag av en glad överaskning. God, he's looking goood...Det kan ni ju tolka som ni vill:)

Jag och Malin åkte hem till henne och åt middag och tittade lite på The Holiday. Efter det mötte vi Sofia och vandrade hem till mig där Gossip Girl väntade, fast jag tittade nästan ingenting. Fast kul hade vi!:) Haha, det är så kul att retas med er tjejer;)

Nu ska jag soooooova, upp tidigt imorgon! pusspuss

Tjejsnack

Vecka 7/08
Äta ute Ämnet kommer från Camilla Svensson
  • Hur ofta äter du mat ute?


Tror det blir lite ofta faktiskt. Minst ett par gånger i veckan, men det behöver inte vara på restaurang

  • Vad/vart äter du då helst?

På något mysigt cafe som har goda sallader, eller mackor. Gärna Espresso House, eller Marres Cafe(minns inte vad det heter, Jennifer vet du?

  • Vad har du på din favoritpizza?

Äter inte gärna pizza, blir oftast bara vesuvio

  • Provar du ofta nya ställen/maträtter, varför/varför inte?

Ofta. Nya maträtter vill jag prova så ofta som möjligt!

  • Går du ofta på café och fikar, vad?

Japp jämt. Brukar bli latte, och ibland något gott till

GLÖM INTE LÄNKA!!! Kolla så din länk har rätt adress!

http://mlilja.net/tjejsnack


Plugg

Hej allihopa!
Nu sitter jag på mammas jobb och skriver mitt projekt i Hotell. Vi håller på med ett arbete som heter drömresan, och har feedback för det denna vecka så jag ska göra det sista nu.

Jätteslapp dag i skolan. Vi hade ingen servering imorse för vi skulle ha information om valen inför årskurs 2. Rätt meningslöst för mig, jag vet ju redan vad jag ska gå. Extra lång lunchrast där vi hade jättekul som vanligt och sen hygien. Tomas var inte där, så det blev inte så mycket gjort.

Annars ska jag inte göra något speciellt idag förutom att plugga. puss

My heart will go on

Finns inga ord. Låten är så jäkla vacker


Titanic, världens bästa film

Igår var jag ju som sagt hemma hos min granne Lisa. Det var jätteroligt, det var mammas kompisar och så några av deras barn. Vi åt god mat och tittade på melodifestivalen. Jag tycker dock det var ett skämt att Christer Sjögren gick vidare, han var ju värdelös. Amy var däremot riktigt bra.
Sen tittade vi på Titanic, finns det någon bättre film? Kan se den hur många gånger som helst.

Det blev rätt sent igår så det var rätt jobbigt att ta sig upp imorse. Men det gick bra. Jobbade mellan 7.45-14. Min stammis kom förbi, han är så gullig! Sen kom en ny tjej, Elin. Mycket trevlig tjej. Såg även att det vankas personalfest för all personal på Espresso House den 20/2 med karibiskt tema. Det lät verkligen kul!

Mamma hämtade upp mig i jakan och hon hade David, Davids tränare och Kevin med sig och vi skulle tydligen äta på donken...Blä säger jag bara.
Annars har jag bara sovit, kommer aldrig somna inatt.

pusssssss

image463

Gone baby gone

hallå bloggen:)
igår var det full rulle hela dagen:) Började hos den hatiska tandläkaren..Blää, jag AVSKYR tandläkaren. Det gick väl hyffsat. Men kunde ha gått bättre.
I skolan bestämde vi att vi skulle gå på bio på kvällen iallafall, jag Jannike Clara Jennifer Elina My och Sandra. Så Jannike och Clara följde med till Viksjö efter skolan så färgade vi Claras hår och tog det lugnt. Sen åkte vi till stan och hämtade ut biljetterna köpte godis och så och sen började filmen. Vi såg Gone baby Gone, jag tycker den var grymt bra! och sorglig. Absolut värd att se! Efter bion gick vi till donken, och på vägen dit mitt på hötorget gör Sandra världens vurpa, och tjejen har typ krockkudde i rumpan och gör världens studs. Vi dog av garv allihopa, hahahahaha. Synd att vi inte fick det på film;)

Idag åkte jag till stan en vända, skulle titta efter jeans men hittade inga. Men jag hittade en fin kjol iallafall. Träffade Lovisa och Paulina på tåget hem också!:)

Nu ska jag titta på tv ett tag och sen göra mig iordnind, ikväll ska jag och mamma till vår granne Lisa och äta middag med några andra:) pusspuss

Tjejsnack

Missade förra veckans tjejsnack, här kommer veckans!

Vecka 6/08
Astrid Lindgren Ämnet kommer från Linda Johansson
  • Har du läst mycket av Astrid Lindgrens böcker och/eller sett många av hennes filmer?

Jag tror jag sett alla filmer, och läst alla hennes böcker. Älskade dom när jag var yngre

  • Vilken/vilka favoriter har du?

Madicken! mest för att jag kände igen mig i henne. Kajsa kavat också, min mamma tycker jag är lik henne:)

  • Vilken Astrid Lindgren-figur kan du absolut inte med?

Förstår inte riktigt frågan..

  • Vem av Astrid Lindgren-figurerna är du mest lik?

Som över, Madicken och Kajsa kavat

  • Vem av Astrid Lindgren-figurerna skulle du vilja vara? Varför?

Pippi Långstrump kanske? hahaha:)

GLÖM INTE LÄNKA!!! Kolla så din länk har rätt adress!

http://mlilja.net/tjejsnack


guidning och semlor

Det var verkligen kul att guida runt blivande ettor. Dock jäkligt mycket spring i trapporna, men det kanske var bra hahaha. Jag kommer drömma om alla gånger vi visade runt. Det var mycket mer folk där än jag trodde. Dessutom var det roliga människor från dom andra klasserna, så kul hade vi. Och lite semelätande, usch alltför mycket grädde som jag inte ens tycker om:P Vi satt också en del på skolans restaurang, restaurang M.

Nu ska jag typ sova, var ju på hälsoundersökning och fick skäll för att jag bara sover 5 timmar per natt. Så kanske ska ta tag i det ikväll. Fast jag vet att jag inte kommer göra det. Det är ju kitchen nightmares 21.55...

Imorgon är det tandläkaren 8.30, hatar tandläkaren. missar matten iaf:P puss och kram!

Tack alla ni som gjorde denna kväll superrolig!:D

öppet hus

Ja hejhej!;) Nu sitter jag hemma hos Jennifer med Jannike och Sandra också. Vi har ätit lite och snart ska vi åka tillbaka till skolan och guida nya ettor, ska bli kul!

På idrotten imorse gymmade vi, var riktigt skönt. Jag var på hälsokontroll hos våran skolsyster idag. Hon är så jäkla snäll. Allting såg bra ut så det var ju skönt. Fick även beröm för mina kläder, tack tack:)

Nu ska jah vara lite social mot tjejerna, puss!

Shoes

Ja hejhej!(1b's nya hälsningsfras..) Idag var jag för första gången inte med på varmköket. Mådde inte alls bra idag heller men pallrade mig upp i hopp om att jag skulle orka. Kallköket gick bra, men sen orkade jag inte så jag åkte hem. Sov i flera timmar, så nu mår jag bra. Mamma funderar på om jag är utmattad, att det är därför jag inte mår bra nu haha. Menmen, nu är det bra iallfall. På kallköket gjorde vi bröd, och semlor. Det gick rätt så bra, dock var vi mycket långsammare än vanligt. Jag jobbade med Erica.

Jag åkte ju som sagt hem på lunchrasten, och sov. Sen tittade jag på Adam och Eva, fick lite nostalgi:) När mamma kom hem åkte vi till jakan så jag kunde köpa ett par skor som jag redan har men dom är trasiga och det är mina absoluta favoritskor! Dom är iofs inte helt trasiga än, men snart faller dom ihop. så passade på att köpa medans dom ändå fanns inne.

Jag pratade med min chef idag, och bestämde att jag ska jobba över påsk. Då får jag 100% ob vilket inte sitter fel. Ska bli kul att jobba lite mer, jag jobbar ju inte i veckorna bara på helgerna.
Och imorgon är det också öppet hus i min skola för blivande ettor, så jag Sandra och Jennifer ska vara "guider". Det ska bli kul! Även Max Jonna och Cissi från Aklassen ska vara där! :)

Nu har jag nog pratat klart för ett tag... får se om det blir mer bloggning. Nu ska jag gå ner och äta frukt! Behöver all cvitamin jag kan få, puss!
image462
Dessa skor var dom jag köpte idag som jag redan har. Mina absoluta favoritskor! (dessa var dock mina gamla, fast där var dom rätt nya:))

1B,

Min klass är galen, hahahahahah. Sitter och pratar med Jannike på msn nu och det börjar spåra ur totalt. Kul är det iallfall!:) Hon kan inte hantera sig själv, den tjejen, men jag älskar henne ändå<3

Gossip

Har inte orkat blogga idag, pluggat en del och tittat på film. Blev underbara Kärlek på menyn och Supersugen. Men nu är jag trött på att vara hemma, så imorgon blir det skola. Vi har ju kök, vill verkligen inte missa! Kanske att jag tränar efter, får se. Har grymt mycket plugg, så det beror på om jag hinner.

Nu har Sofia gått hem för ett tag sen, hon var här och tittade på Gossip Girl. Annars idag var jag och mamma en sväng i solna. Köpte dock inga jeans, men ett armband fick följa med hem.

puss!

Dags att sova

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på Desperate Housewives innan jag somnar. Imorgon ska jag ta sovmorgon, och så ska jag titta på Kärlek på menyn. Finns nog ingen bättre film! Och så ska jag även plugga hotell.

Jag ska träna på onsdag tror jag, och på fredag. Hoppas jag är frisk bara! Jaja, slutpratat härifrån. Sängen kallar! Godnatt på er läsare

image461
Snacka om att vi ägde med våra tröjor, RixFm festival 2006!

I just want you to know who I am

Jag är så jävla trött på att vara sjuk nu, inte nog med att jag har varit sjuk i över en vecka, nu har jag dessutom feber! Så jag kan inte gå till skolan imorgon heller, och jag kan absolut inte träna! Jag blir så arg, vill inte luffa hemma.

Iallafall hade jag en rätt mysig sjukdag idag. Mötte Jennifer på sumpans bibliotek, vi satte oss på cafet där och åt lunch, drack latte, och pluggade. Fick lite gjort iallafall. Pratade massor om allt och inget, och sen kom Sandra, My, Elina och Joel och livade upp oss. Mycket trevligt att träffa dom. Jag och Sandra åkte till jakan en kort sväng, och jag köpte 3 halsband på rean på Ur&Penn. Sen åkte vi hem till mig och pratade och så.
Nu på kvällen var Lenita här och höll mig sällskap. Vi har inte träffats på länge så det var kul.
Imorgon ska jag plugga lite, och så sen ska jag titta på massa filmer och äta massa frukt så jag blir frisk. Om jag mår bättre framåt kvällen ska jag och mamma åka till Solna centrum och titta lite på jeans.

Tjingeling!

sjukling

Mitt interenet strulade igår, därav ingen bloggning. Men jobbade bara, och det var kul. Dock var jag jättetrött. Sen var jag bara hemma och tog det lugnt.

Min förkylning vill inte riktigt ge me sig. Så jag stannade hemma idag. Ska träffa Jennifer vid 11 som också är lika sjuk som jag för att plugga. Vi hörs sen! puss

Recept

Nu var det längesen jag la in ett recept så nu ska ni få ett recept på världens enklaste efterrätt!

Ta dina favoritfrukter, jag tog blåbär, jordgubbar, vindruvor, kiwi och granatäpple. Hacka dom frukter som är lite större, och lägg upp snyggt på ett fat. Häll sedan lite naturell yoghurt över frukten och ringla honung över. Sen var det klart, kan inte bli lättare än så!


image460

The Holiday än en gång

Nu ska jag snart lägga mig och titta på The Holiday för typ 100 gången. Men den är ju så bra. Och massa godis till såklart:) Har haft feber lite av och till idag. Jag jobbar 7.45-14 imorgon, hoppas det kommer gå bra trots sjukdom. Det är en ny kille som byter av mig imorgon, ska bli spännande att träffa honom. Nu väntar filmen på mig! Ha en bra lördagskväll, puss och kram

Erika 18 år!

Kvällen igår blev väldigt lyckad. Vi lagade först mat, hasselbackspotatis rödvinssås och panerad fläskfile. Det blev väldigt gott! Sen vaniljpannacotta made by Jennifer till efterrätt. Vi spelade ett jätteroligt spel, och hade superkul men framåt kvällen mådde både jag och Jennifer allt sämre av en djävulsk feber. Så vi åkte hem och sov istället. Men det var superkul iaf! Måste klart göras om! (Bilder kanske kommer upp, hahaha)

Idag fyller Erika 18 år!!!!! GRATTIS GUMMAN, hoppas du får en toppen födelsedag!

Vi firade henne med en fika på Tasty's, jag Lollo Sara Malin och Sofia. Sen shoppade vi lite. Jag köpte för mina presentkort som jag inte utnyttjat än så det blev ett par svarta strumpbyxor, gråa benvärmare, guldiga örhängen och en svart/turkos/vitmönstrad sjal.

Orkar inte skriva mer, är jättetrött och mår inte alls bra. Kvällen kommer spenderas hemma med filmer och godis. puss

image459
Jag älskar dig Erika! även fast du är ganska knäpp ibland:)<3333

Personalmiddag och tjejmiddag

Hade inte alls tid att blogga igår, så det får bli nu istället. Mådde inge bra alls igår, så jag gick hem efter idrotten och sov istället, efter det mådde jag bättre. gjorde mig iordning och sedan åkte jag till centralen och mötte upp Erica, Camilla och Molly(som jag jobbar tillsammans med) så åkte vi tillsammans till Bergshamra där Ida bor. Det var en mycket trevlig middag! Wok till varmrätt och en jättegod efterrätt! Det var verkligen jättetrevligt och kul att umgås lite utanför jobbet. Får bli fler gånger! Fast utan Molly dårå, hon flyttar ju till Australien om en vecka. Och Erica har också slutat, väldigt tråkigt tycker jag.

Det var en aning svårt att ta sig upp tidigt imorse, jävligt tungt faktiskt. Men det gick bra, vi hade inget speciellt i skolan ändå. Nu är jag hemma hos mig med Jannike och Clara, dom sitter och tittar på Gilmore Girls, och jag sitter och nördar mig här. Ikväll ska vi och några till tjejer från klassen hem till Sandra i Bålsta och äta och så. Blir väldigt trevligt, sover över där också. Imorgon fyller Erika 18 år så då ska jag och några till födelesedagsfika med henne på Tasty's. Och imorgon kväll ska jag bara vara hemma. Det behöver jag efter denna vecka... Nu ska jag börja göra mig lite iordning. puss puss

RSS 2.0