Sex and the city

Btw, så såg jag SATCfilmen igår med Malin Lovisa Sofia och Lisa. Den var så grymt bra, en film jag skulle kunna se hur många gånger som helst. Den hade precis allt! Att den var 2 och en halvtimme lång gjorde inte saken sämre, då det dessutom kändes som en vanlig film. SE DEN! Bästa filmen på jättelänge som jag sett

malmö

nu sitter jag och jennifer i malmö och väntar på tåget mot ystad. vi kom förbi linköping iaf;) Tåget gick 8.45 imorse, så var uppe ganska tidigt. Men fick iallafall sova lite på tåget. Det var en rätt lång resa, fast vi hade jävligt kul. Undrar bara vad resten av passagerarna tyckte, hihi.

Så nu har vi nästan precis ätit lunch. Känns skönt att vara på väg nu. Det ska bli riktigt skönt att komma bort i några dagar, och bara ta det lugnt.

Igår träffade jag Elina Annina och Jannike. Det var superkul!

Iallafall så kommer vi hem på lördag, tid vet jag inte riktigt. Tror inte jag bloggar innan dess, så isånnafall hörs vi då eftersom mobilbloggningen inte fungerar riktigt som den ska. Ha en bra vecka allihopa! puss och kram

/ S

YEEEES!

okej, jag låg vaken till halv 4 för att jag hostade så mycket, min förkylning är värre än någonsin, jag ska gå till bussen om ungefär 20 minuter och har fortfarande inte ätit frukost eller fönat håret och ändå är jag gladare än jag varit på länge! Vad kan det bero på? jo, för imorgon BÄR DET AV TILL DANMARK! jag finner inga ord, bara lycka!

nu ska jag skynda mig, och sen möta upp Elina Annina och Jannike i sumpan<3 ha en bra dag! puss

älskade<3


Annina Johansson, Jannike Lindqvist, Sandra Mittjas
vänskap i all evighet<3

jag blir så arg

hejhej

Nu skulle egentligen jag och Jennifer befinna oss i Danmark, men gör vi det? NEJ. Jag är fortfaranade hemma i skitviksjö. Vi satt på tåget på väg mot Malmö när Jennifers pappa ringer och frågar om vi åkt förbi Linköping. Nä det hade vi ju inte gjort, så han ber oss kliva av där. För vad har hänt? Jo några äckliga människor har tagit precis allt dom hade! Jennifers pappa och hennes lillasyster Matilda blev av med allt utom bilen. Jävla idioter, dom förstörde allt. Dom tog tom Jennifers farfars mediciner! Så vi satt i Linköping många timmar, på en varsin bänk. Sen kom Jennifers mamma så åkte vi hem igen. Jag blir så arg, inget av det dom snodde är något av värde för dom. Men för Jennifers farfar främst är det jävligt viktigt med dom medicinerna. Jag fattar inte hur vissa människor tänker. Synd bara att dom inte vet hur mycket dom förstörde för oss.

Surt som fan, men förmodligen åker vi till Danmark på tisdag eller onsdag. Blir det inte Danmark blir det Göteborg. För något måste vi göra den här veckan.
Så igår var jag trött, arg, och ledsen.

Idag var en bättre dag. Mötte Alexander i Solna centrum. Vi gick runt där ett tag och sen åkte vi in till stan och käkade lunch och så:) Sen gick vi i massa fler affärer. Det var en jätterolig dag tycker jag, så tack för den:)

Efter det åkte jag hem till Jennifer. Vi hade som vanligt roligt åt allt och ingenting.
Imorgon ska vi träffas, jag och några från skolan, saknar dom så det ska bli kul. På kvällen blir det bio med Lollo och gänget, SATC filmen är ju ett måste!

puss!

Danmark

Hej allihopa!

Nu sitter vi hemma hos Jennifer, vi ska gå om en kvart ungefär. Innan det bär av mot Danmark ska vi äta hotellfrukost på hennes mammas jobb, fan vad gott :)

Midsommarafton igår var jättekul, massor med god mat, trevligt umgänge och sånt.

Nu ska vi draaaa, vet ej när jag bloggar nästa gång. puss och kram allihopa!

Midsommar

Jaha, så var det midsommar igen då. Tiden går verkligen sjukt fort!

Jag ska iallafall fira midsommar med jennifer, vi ska till några av hennes familjs kompisar på söder. det kommer säkert bli superskoj!:) Nu ska jag ladda upp lite bilder i klassbloggen, sen ska jag fortsätta packa!

Vad ska alla andra göra ikväll?:)

packning

jahapp, portugal vann tyvärr inte. Lite trist men men. Var  iallafall en trevligt kväll! Hann även med att träffa Lovisen, som jag för övrigt inte kommer träffa på 3(!) veckor eftersom hon åker till spanien i 2 veckor samma dag som jag kommer hem från danmark...

På tal om danmark så smäller det snart, på lördag men det har jag säkert redan sagt. Ska bli aaaskul verkligen, att få komma bort lite och ta det lugnt. Imorgon bär det av till Jennifer på midsommarfirande och massa snack inför resan. Kommer bli galet kul, längtar!

Nu ska jag fortsätta packa och sen sova! bloggar imorgon igen, sen lär vi säkert kunna blogga från danmark också så mig blir ni inte av med, mahahaha. godnatt<3


hm, ja inte världens snyggaste bild kanske men den bjuder jag på!:)
Vi 2 i danmark, hur galet blir det inte då älskling? haha :D

Heja Portugal!

Jag Lenita och Erika sitter nere och tittar på matchen med mina kära föräldrar:) Dricker massa cola och äter massa gott gör vi också, tihi. Hoppas bara att Portugal vinner nu, skulle vara greaat.

Nu ska jag gå ner igen, ha en fortsatt bra kväll!


Från Berns igår


Cocacolamingel och färentunabesök

Hejhej:)

Igår var det ju bloggminglet på Berns Terass som jag var på med Lenita. Det var trevligt, ganska intressant var det faktiskt om Functional Lifestyle. Trevlig goodiebag fick man också, och sushi så jag var nöjd helt klart!:)

Efter det mötte jag upp Jannike. Vi gick runt lite och så träffade jag Mimmi. Var superlängesen jag träffade henne så det var kul att få prata lite. Jag och Jannike bestämde helt random att vi skulle åka ut till henne på ekerö så vi åkte hem en snabbis till mig och packade ihop lite saker och sen åkte vi till skytteholm för att kolla Alexanders match. Dock hann vi inte se hela, så vi drog oss mot brommaplan, och sen vidare ut mot färentuna.
Vi träffade Clara och Karro, vilket var hur kul som helst! Efter lite rullandes i sanden, fall från gungor, och ont i både käkarna och magen av skratt gick jag och Jannike sedan hem till Jannike och tittade på andra halvlek Sverige-Ryssland. Jag skämdes fan av att se det, dom spelade uselt. Det var riktigt pinsamt.
Självklart tittade vi på Hey Baberiba, och låg och pratade halva natten.

Idag var vi hemma hos Jannikes pappa först, och lekte med hennes småsyskon. Åh vad söta dom var! Helt underbara!
Sen åkte jag till mammas jobb, vi åkte till jakan och handlade lite och nu är jag hemma och Lenita är här.
På lördag bär det av till Danmark med Jennifer i en vecka, ska bli underbart!

Nu ska jag äta middag, puss och kram


ledighet

Hej hel:)

Jannike åkte hem idag vilket var tråkigt, för vi har haft askul när hon varit här. Okej, nu låter det som hon bor på typ andra sidan jorden, hon bor på Ekerö så det är ju inte jättelångt men det tar sin tid.. Men vi träffas imorgon igen:) Igår var vi först i skolan och skulle kolla om jannikes papper kommit, men det hade dom inte så vi satte oss i elevhallen och chillade ett tag. Då var jennifer med också:):) Sen spillde jag ut cola över min vita klänning så lite panik utbröt. Som tur var åkte vi till Solna centrum så jag kunde akutköpa en ny klänning. Dit kom även Oscar ett tag, och sen åkte jag och jannike tillbaka till sumpan och mötte upp alexx. Vi gick till 7 11 och satt där ett tag, sen åkte vi till mammas jobb och drack varm choklad:) Mysig dag med galet bra människor<3 På kvällen åkte vi tillbaka till sumpan igen(ja, vi trivs där bäst) och träffade Mattias. Vi satte oss på ett berg och typ pratade och skrattade, för fan vad kul det var. Tack för den fina blomman också:)

Sen när vi slutligen kom hem kollade vi första halvleken på Kroatien-Polen, sen somnade vi!

och idag började jag jobba redan 7.30 med Madde. Det skulle komma en grupp på 65 gäster som skulle ha frukost lunch och fika. Det gick bra. Även Jelina jobbade, så det var kul. Nu har jag ledigt rätt länge, vilket är skönt, men samtidigy undrar jag var jag ska göra av min tid.. haha vilket problem. På lördag drar jag och jennifer till danmark en vecka iallafall! Ska bli hur kul som helst!

Nu måste jag skynda mig, ska iväg och fika med Lollo Lisa och Sara. Vi hörs! puss

Vackerhet

None

after all

Hej hej :)

Har haft sjukt mycket i helgen därav dålig bloggning. Många ursäkter finns för det haha.

Fredag 13/6: Jobbade mellan 9-18. Det var jättemycket att göra och det var bara jag och Madde som jobbade. Att jag hade huvudvärk exat hela dagen gjorde ju inte direkt saken bättre, men vafan, jag överlevde ju det också;) Direkt efter jobbet åkte jag till medis och mötte upp Lollo Sara Malin och Erica och åt middag. Gott var det kan jag lova då jag inte hann med någon lunch. Dom drog vidare sen men jag skulle på en studentmottagning hos Jörnens. Det var jäkligt kul där, dock var jag så trött att jag inte stannade längre än någon timme. Gick hem och tittade på Hip Hip Hora, och sen sov jag gott!:)

Lördag 14/6: Då var det dop för min lilla syssling Ella. Jag fick agera kameraman under dopet, vilket gick bra(hoppas jaghaha) Ella var jätteduktig och hon är så söt! Någon som bara blir vackrare är syssling Inez. Hon är helt bedårande! Det var väldigt kul, träffade massa släktingar som jag annars inte träffar så ofta. Dock saknade jag gudmor Maria+ familj, men fick en jättefin bild på gudson Viktor. Efter dopet åkte jag hem till Malin och kollade på Sverige- Spanien med Sara Erica och Malin då såklart. Vi hade riktigt kul! Sen gick jag en sväng förbi Micke där mamma var, och sen träffade jag Lenita. Vi gick hem och chillade framför Las Vegas hemma hos mig, sen ringde Annina så vi gick ner och träffade henne och Alex. Det var riktigt skoj, hahaha!

Söndag(idag): Jobb idag med mellan 9-18 ungefär. Bara jag och Madde idag också, men det gick bra. Hanna kom och hjälpte oss sista timmen så vi blev klara lite snabbare så det var skönt. Åkte hem direkt efter jobbet och då hade min bästa, Jannike kommit till mig:) Vi har inte träffats på jäääättelänge, och nu ska hon vara här tills på tisdag! Galet kul!
Imorgon ska vi till skolan(igen) för hon ska hämta sina papper från praktiken. '

Och nu orkar jag inte skriva mer, men vi höööres! Massa kärlek

2 år utan dig..

2 år Ingrid..Så lång tid har gått utan dig nu. Igår var det precis 2 år sedan pappa ringde och sa att du inte längre fanns med oss. Saknaden är nästan ännu större nu, nu vet jag att du aldrig mer kommer att komma hit igen. Fortfarande känns det så konstigt, du skulle ju alltid finnas. För det var så det skulle vara. Att just du skulle drabbas fanns liksom inte. Bilden på dig står fortfarande i mitt rum, varje dag ser jag ditt leende, och varje dag tänker jag på dig. Jularna hos dig var bäst, det är dom jag minns allra bäst. Men jag vet att hur mycket jag än gråter, hur mycket jag än tänker, och hur mycket jag än önskar kommer du inte att komma tillbaka. Du var så älskad av alla, inte så konstigt det med tanke på hur glad och snäll du alltid var. Även om du inte längre finns på jorden, finns du alltid med mig. Alltid i mitt hjärta. Jag glömmer aldrig dagen då farmor berättade att du fått en elakartad hjärntumör. 13 maj 2006, på min konfirmationsdag. Jag tänkte direkt att du skulle klara det, men precis en månad senare försvann du från oss. Du blev en ängel i himlen istället för en ängel på jorden


 

.Jag älskar dig

Life is what you make it

Sådärja, nu är jag hemma och kan skriva.
Var i fjällen imorse, ett år sedan jag slutade där nu. Känns sjukt för det gått så jäkla snabbt. Ville egentligen gå på deras avslutning imorgon, men jag måste jobba då. Jag har inte vart där på jättelänge så det var kul att komma dit igen. Träffade massa gamla lärare och Anna och Ewy såklart. Det kändes konstigt att gå där nu, ett år senare. Men det var skönt att komma dit, jag saknar det fortfarande!

Efter fjällenbesöket åkte jag till sumpan och mötte först upp Jennifer så gick vi till skolan, jag skulle ju hämta mitt praktikbetyg. Så väl där träffade vi Thomas och alla andra lärare som inte var speciellt förvånade över att vi redan var tillbaka haha. Sen kom även Clara och då hade vi kul med en viss klocka..Mer om det kommer med all säkerhet upp i klassbloggen sen! Vi satt i skolan ett bra tag och pratade och så, det var underbart! Saknar det, att sitta där med klassen och alla andra..

Och efter skolan då åkte jag hem en snabbis och åt lite och så, sen var det dags för brors bal. Han var jättefin:) Och kom i en jättefin limo. Minns min bal som igår, det var en magisk kväll!

Och slutligen åkte jag hem och sen träffade jag Lisa och Lollo, vi tittade på film, var en sväng på niornas avslutningsmiddag i fjällen och så. Fick så mycket flashback där också.

Nu avslutar jag detta inlägg först med bilder från Davids bal och så några bilder från min egen bal förra året.



 
 
   

Från Davids bal


           
Från min bal 2007

Lillebrors bal

Hinner inte uppdatera än, men ett inlägg kommer senare. Dagen har varit underbar hittills. Nu är nästa stopp björkebyskolan där lillebror har sin bal ikväll. Bilder och inlägg kommer som sagt senare.

Ha en bra kväll!


Brudens bäste man

Ganska nyss hemkommen från en kväll med Lovisa. Vi var ju som sagt och såg Brudens bäste man. Det var verkligen en bra film, typsisk tjejfilm. Skulle lätt kunna se den igen! Efter bion åkte vi hem och gick runt lite och pratade. Tack för en jätterolig kväll siiiiiiiiiis.



Jahapp, ska väl snart bädda ner mig. Ska till fjällen imorgon och hälsa på, har inte vart där på jättelänge. Efter det ska jag till min kära skola och hämta betyg från praktiken. Enligt min lärare var det jättebra, så vi får väl hoppas att det är så också. Mina betyg för iår var jättebra för en gångs skull haha,  2G, 7VG, och ett MVG. Jag är supernöjd!

Min bror har även bal imorgon så det ska jag väl försöka klämma in också. Han börjar bli stor, det är fan läskigt. Gymnasiet för honom i höst. Lilla lillebror..som då inte är så liten längre då han har växt om mig haha.
Ska nog försöka träffa Alessia imorgon också, har inte träffat henne på hur länge som helst, saknar min lilla prinsessa...

Godnatt!


bloggen flyttad

Jahapp, anledningen till bloggtorkan är att min blogg har flyttats nu. Det strulade lite men verkar nu fungera normalt igen.

Jaha vad har jag gjort sen sist då? Dom 3 sista dagarna i skolan var sjukt roliga iallafall. Dom första 2 var det fotboll, inte för att jag var med och spela men vadå, hejarklacken behövs ju också;) Iallafall så hade vi sjukt kul medans vi tittade på. Vi vann mot 2orna och fick möta lärarna som vi förlorade mot, men vi tar igen det nästa år! Vattenkrig hade vi också, eller ja alla kastade vatten på mig, jäävligt snällt haha. Jag lovar att jag fick 200 liter kallvatten över mig, fast det var ganska kul måste jag erkänna. Annars satt vi mest utanför elevhallen och chillade, pratade och så. våra kära 3or tog studenten den 3 juni också, och det var faktiskt lite trist. Vi gillar ju våra 3or!
Skolavslutningen var rolig fast det kändes lite trist att vi inte kommer gå i samma klasser sen. Förhoppningsvis löser det sig. Jag och några från klassen/skolan var på grönan efter och det var helt lovely! Efter Grönan åkte vi till Kristineberg och mötte upp fler från skolan och sedan till sumpan där ännu fler från skolan var. Mer detaljer behövs inte, haha.
Tack för en underbar avslutning!

Sen har jag vart en sväng på mormor och morfars land, jobbat lite, och igår var jag i kungsan med några kompisar och vi åt först middag på en restaurang i gamla stan, sen skulle vi se matchen men det var så sjukt mycket folk så vi satte oss i brezelliparken istället.

Nu orkar jag inte skriva mer men kommer nog igång med bloggningen igen nu när den äntligen är flyttad. Ikväll ska jag med Lovisa på bio och se Brudens bäste man!

Puss

Jobbhelg

Nä, ingen sovmorgon för min del den här helgen inte. Det vankades jobb hela helgen i det här fina vädret. Men jobbade med Madde och Jelina så det var kul iallfall! Dock var det sjukt varmt, har vart helt genomsvettig fan!

Efter jobbet igår åkte jag hem en snabbis och fixade till mig lite, sen åkte jag med Lollo Malin och Lisa in till stan. Vi köpte med oss fika från EH och satte oss i humlan. Riktigt mysigt var det.
Idag efter jobbet åkte jag med mami och lillebror till kista. Köpte lite klänningar och solglasögon, i den här solen behövs det. Och imorgon är det skola igen och då får jag äntligen träffa mina höns, längtar som bara den!


Nu ska jag dusha och sen ska ja sovaaaaaaaaa. pusshej

RSS 2.0