GÄST!!!

Hejsan =)

nu är jag, lilla Jannike här och smyger i mittjas blogg. nån måste skriva när hon är i Kroatien (och blir brun... cp) haha så de får väl bli jag då!
just nu vet jag  inte riktigt vad jag ska skriva, bara att jag kommer sakna den lilla fjanten så oerhört. borta i en vecka?! fan tänker hon!!! ofta jag klarar en vecka ;( jag vill ha henne i Sverige hela tiden så man i alla fall kan ringa om de händer nånting. ringer jag nu så får hon betala och de är ju inte så himla schyst direkt. haha jag grubblar för mycket ;)
men men jag skriver mer imorgon.

PUSS från mig

with love

tar en liten paus från packningshysterin som sker här hemma haha.

i förrgår kom Erik Anette Olle och Elias från gamleby till oss och hälsade på. det var jättekul att träffa dom, eftersom jag inte kunde följa med dit vecka 28. Så då åt vi middag och jag lekte med småkillarna, det var super! igår jobbade jag, det var Madde och jag. Varmt som tusan var det, men jävligt lungt också så det var skönt. Då kom Erik och Antette dit och åt lunch och fikade också. Jättekul att ni kom :)
efter jobbet åkte jag till sumpan för att träffa jannike clara elina och jennifer. vi snackade igenom lite saker, som var viktiga. det var iallafall kul att träffa tjejerna :)
direkt efter det åkte jag hem till sara och där var sara lollo lisa erica malin och julia, sen kom lenita och erika också(hoppas jag fick med alla..) vi tittade på Transamerica, jäkligt konstig film men kul.

och idag åker jag till Kroatien. ska bli kul, men jag avskyr att flyga:/  taxin kommer klockan 3 sen går planet 18.10. ska bli skönt att komma iväg ett tag iallafall :) vet inte om det finns möjlighet att blogga därifrån, men det gör det säkert. ha det så jättebra nu!
 
kommer sakna alla er tjejer, jag älskar er! puss och kram från Sandra :)

kolmården

nu tänkte jag berätta om kolmården som var en helt underbar dag med mimmi daniel alessia och vendela :)

jag åkte till solna på söndag eftermiddag, och det var så jäkla skönt att komma dit. pratade av mig med mimmi om lite saker, så jävla skönt att prata med någon som alltid lyssnar. det behövdes kan jag lova. efter det kändes allt bättre.
kvällen blev lugn och skön och vi gick och la oss i rätt hyfsad tid eftersom det blev tidig uppgång på måndagen.
runt 8 på måndag morgon åkte vi till kolmården. det var så jävla kul där måste jag säga! det var fint väder nästan hela dagen, sen regnade det men vad gör det. vi tittade på alla djur, red kameler, tittade på delfinshow och åkte safarit. delfinshowen var grym, jag ville också bada med delfiner! annars var aporna klart roligast att se. kamelridningen var också kul, haha men gaanska högt upp måste jag säga. safarit var helt lovely, djuren var så jäkla nära bilen! dagen var verkligen en höjdardag med favoriterna.

på vägen hem tog vi en sväng förbi fittja och bytte bil, sen åkte vi tillbaka till solna. egentligen skulle jag åkt hem, men stannade en natt till. åke från east kom förbi på kvällen, har inte träffat han på länge så det var jättekul! fick se bilder på hans lilla son och så. även denna kväll var lung och skön med lite tvtittande, och prat. på tisdagen åkte vi till landet och jag la mig på gräset och sov i solen. dom här dagarna var perfeka, avslappnande och helt underbara. behövdes verkligen. tack för underbara dagar!

på kvällen var jag hemma hos lenita och tittade på tv och så, men gick hem rätt tidigt för hon skulle upp och jobba dagen efter. idag var jag med julia och alexander på dagen, vi åkte först till rinkeby för alexander skulle köpa linser och sen åkte jag och julia till sumpan och åt lunch. har inte träffat henne på jättelänge så det var kul att uppdatera varandra med saker. och nu på kvällen var jag med lenita malin och ika, vi köpte mat på amigo och gick hem till ika och planerade lite inför gotland. det var väldigt kuuuuuuuuul faktiskt. och nu borde jag verkligen gå och lägga mig, ska upp och jobba imorgon.
så ja, det var alltför idag! puss puss

ps. på lördag flyr jag landet, då är det kroatien som gäller!

älskling<3


Jag älskar dig mest bästa vän<3

Tänker på dig! Finns för dig hela tiden, när som helst

hehe

det där med att blogga på sommarlovet är nog inte riktigt min grej.. men nu ska jag iallafall dra och bada med clara karro och alex :) sen sticker jag till solna, hem till mimmi och så blir det kålmården med dom imorgon så vi får se när jag skriver nästa gång!

puss

lista

Ta fram din mobil och var ärlig!

Har du pussat nr 2?
Alessia
ja, bonussyster<3

Vad har du för relation med nr 20?
Ante
Vi gick i samma klass i 10 år, det var en jättenära vän. dock inte längre..

När ska du träffa nr 30?
Bror
haha ja när vi är hemma båda 2 :P 

Är nr 18 söt?
Annina
ååh, världens sötaste!!<33:)

Vad var ditt första intryck på nr 33?
Bästa East
hm, mitt gamla jobb, ja att det var fint kanske? hahaha

Hur träffade du nr 9?
Angelica
haha vet inte ens vem det är

Har du träffat nr 3 den senaste månaden?
Alex
nej inte sen skolavslutningen:/

När ska du träffa nr 32 nästa gång?
Brostugan
hahaha ja det vete fan..

Är du nära vän med nr 13?
angelina
nix

Har du gått på bio med nr 28?
mobilbloggsnumret
eeh nää

Skulle du kunna bli tillsammans med nr 50?
comviq
nää

Vad pratar du och nr 45 oftast om?
Clara<33
allt<33

Känner du nr 1?
Aida
ja vi går i samma klass:)

Vad har du och nr 7 för relation?
Alexander
kompisar :)

Skulle du kunna pussa den sista på listan?
överjärva gård
vete fan om det går men :O :P haha

timglas

Godkväll:)
Har haft en bra dag, började 12 på jobbet vilket var nice, och dessutom var det jättelugnt idag också. Jelina och Angelika var dom som jobbade idag också. Riktigt skoj var det! Jaa, så mycket mer har jag faktiskt inte gjort idag. Eller var över hos Lisa(grannen) och käkade thaimat med henne, mamma och några till. Var faktiskt riktigt kul. Tittade även på Hells Kitchen, älskar det programmet!

Nu är det nog dags för mig att hoppa in i dushen och sen sova, för imorgon börjar jag 9. godnatt! / Mittjas

jag ska..

hm, ja.. vad har jag gjort sen sist? Ganska mycket faktiskt, jobbat en del, varit på ekerö hos jannike och clara, alexx och jannike bodde här ett par dagar, lovisa och lenita var här och vi hade sommarmys på min baksida, har varit i kristineberg med massa skönt ekeröfolk, och massa sånt skoj! ja, det var allt i korthet, orkar inte skriva allt, kul har jag haft iallafall! underbart<3

och idag har har jag jobbat mellan 12-17, med jelina och angelika. det var superlugnt, vilket var skönt men ändå rätt trist att inte ha så mycket att göra. Efter jobbet åkte jag hem en sväng och sen var jag hemma hos lenita med lisa och lollo och tittade på tv. nu ska jag dusha och sen sova, imorgon är det jobb igen mellan 12-17 igen. och du som undrade vart jag jobbar, jag jobbar på ett cafe i ulriksdal, Överjärva Gård:)

OCH DEN 9 AUGUSTI SMÄLLER DET, DÅ ÄR DET LARS WINNERBÄCK I ZINKEN! FAN VAD JAG LÄNGTAR!


Lars Winnerbäck- Stockholms kyss

city summer & lenita som övningskör

Ja, denna dag blev mycket roligare än jag väntat mig iallafall så det var ju bra. jag åkte först och mötte upp nita och ika i jakobsberg där ika jobbar på city summer. vi spelade alias, som var ett jävligt kul spel som dock jag och lenita förlorade, men fan vad vi garvade! så efter det åkte jag och nita till amigos för att äta middag, blev avokadosallad för mig. den är så underbart god! vi satt på där bra länge, sen gick vi hem till nita och så hämtade vi hennes pappa för att nita skulle ut och övningsköra. det var jättekul faktiskt, att se nita bakom ratten. vi åkte runt hässelby och lite så.

nu sitter jag hemma och har just pratat med jannike. det verkar som det bara är bussar i innerstan som ska strejka och det vore ju bra, både för mig och henne :) och för alla andra såklart som inte bor där :)
nä nu är det dags att göra sig i ordning för sängen, jobbar ju som sagt imorgon mellan 9-17 ungefär så då är det bra att vara utvilad! var ett par veckor sen nu, men det ska nog gå bra. vi hörs imorrn! puss


Verkligheten kommer ikapp

Jag kom just på att det är tisdag, vilket betyder att jag jobbar imorgon. Det var alldeles för längesen jag jobbade, jag har verkligen haft sommarlov den här sommren till skillnad från förra:P Läste också att busstrejken börjar vid midnatt på torsdag, fyfan. Då kommer jag få cykla till jakan på lördag och söndag när jag jobbar, och jannike kommer inte kunna komma hit. jävla strejk!

jaja, nu ska jag gå ner och äta frukost. sen får vi se vad som händer! ha en bra dag, puss


CSI

Godkväll :)

Hoppas allt är bra med alla! Jag var ju som sagt i färentuna igår och sov där. jag jannike och karro möttes vid ekerö c och så gick vi hem till anna. vi hade jättekul, speciellt när vi gick ner till jannikes jobb där hon skulle göra en mjukglass,haha den var 3 gånger så stor som en vanlig! anna filmade det, får se om det kanske kommer upp:) sen var vi i kungsberga och åt pizza, och sen åkte vi och badade..eller ja, anna och jannike badade, för mig och karro tog det dock längre tid att komma i..jaja nog om det! Vi sov hos jannike allihopa, så karro och anna fick i uppdrag att åka och köpa godis och cola. Sen tittade vi på 4 filmer, 13 snart 30, Troja, Tristan och Isolde, och john tucker must die. imorse åkte anna och karro rätt tidigt, och jag och jannike la oss och tittade på high school musical 2 och oc. sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte in till stan. 2 klänningar fick följa med mig hem!

Nu är jag hemma hos Ika, Nita är också här och vi ser CSI. nu ska jag försöka få ika att designa om min blogg!
känner att detta inlägg blev rätt osammanhängande och tråkigt men men. puss!

lägg av

nu är jag så jävla trött på diskussionen som urartat i några inlägg under. snälla, sluta. det är MIN blogg! det är inte meningen att folk ska börja bråka direkt, och jag är inte ens inblandad i den där diskussionen, så sluta bara. jag raderar det inlägget nu, och alla kommentarer som kommer anonyma eller som någon skriver under med mitt namn spärrar jag ip numret till från och med nu!

Färentuna

Godmorgon!

vaknade för inte så längesedan och ska nu gå och göra mig klar och packa ihop lite grejer. idag ska jag ut till Jannike i färentuna!:) Ska bli jääättekul! Nu ska vi iallafall mötas vi Ekerö Centrum först, och då ska även Karro med om jag fattat det rätt?:) Sen får vi se vad som händer.

Kanske att jag bloggar senare, annars när jag kommer hem imorgon! Ha en bra dag, puss



Without you i wouldn't survive

Enjoy it

Det blev en mycket trevlig kväll med favoritgrannarna. Massa god mat, efterrätt och sånt:) Sen att dom är så jäkla roliga gör ju inte saken sämre direkt! Dock har jag vart jättetrött idag efter igår kväll, men det funkar ändå!

Nu ska jag tvätta bort sminket och sen sova! tjing

Meryl Streep

Hon är så jävla cool!



Lite update

jahaja, som sagt kanske jag ska skriva vad jag gjort dom senaste dagarna.. men pallar inte att skriva i olika så det får bli ett långt!

Söndagen efter jag kom hem från Danmark åkte jag, Clara och Jennifer in till stan. Vi hade asroligt, inget ovanligt dock. Jag köpte lite kläder, och så åt vi lunch på Sandy's. Efter det kom Oscar och joinade oss. Vi var i stan jäkligt länge, så vi snabbade oss sen hem och bytte om, åt lite och sen åkte vi tillbaka till stan, närmare bestämt till kungsan där vi skulle se Spanien-Tyskland. Där mötte vi Karro, Martina och några tjejer till från Ekerö. Det var faktiskt jättekul, och att Spanien dessutom vann gjorde ju inte saken sämre!
 

Måndag 30/6. En heldag på Ikea med mamma, jättekul var det men det var mycket tack vare att Jannike var där med sina småsyskon och plastmamma. Vi sprang runt där på Ikea och hade superkul, haha. Vi tog även en sväng förbi outlet, och skulle gå in i en speciell affär, grejen var bara den att det hade börjat spöregna så vi var helt genomblöta när vi kom fram till den affären, haha Miss Wet, eller vad säger du Kungen;)? På kvällen var jag och tjejerna hemma hos Sara vilket var jäkligt skoj! Massa prat, skratt och konstiga videor, tack för en underbar kväll!

Tisdag 1/7. Allsång väntade denna morgon, så jag och Olivia släpade oss upp 6.15, eller ja Olivia hade ju vart vaken i cirkus 1 och en halv timme då. Men upp kom vi och så ringde vi och väckte alla andra. Sen skjutsade min mamma(eftersom det var den där jävla busstrejken) oss och hämtade upp Lenita och Sofia och släppte av oss i Barkarby. Sen väl framme i stan var det bara att börja knalla till Skansen, jag hade dessutom klackar, inte det bästa kanske. Men vi fick bänkar, och det var nice väder nästan hela dagen. Jag och Lenita roade oss med att åka bilarna och häst och vagn, samt att kolla på djuren. Klart bäst under kvällen var helt klart Uggla! Älskar honom! När Kung i Baren spelades skrek jag sönder min hals:)

Onsdsag 2/7. Annina kom till mig 8.20 eftersom vi skulle hem till Clara sen på eftermiddagen och hon skulle åka med oss eftersom hennes buss inte gick. Vi gick och la oss igen nästan på en gång och sov typ till elva. Sen gjorde vi oss i ordning och mamma skjutsade oss till Ekerö. Första stoppet blev vid Ekerö Centrum där vi mötte upp Jannike, My och Pablo. Vi handlade massa mat och åkte sen hem till Clara. En nydushad Clara i handduk kom och öppnade, precis som Jannike förutspått. Vi gick först och badade, det var jätteskönt när man väl kom i, men först var det jäättekallt. Sen gick vi hem till Clara igen och började laga mat; Färskpotatis, fläskfile, lite olika såser och sallad. Det var underbart gott, trots att Jannike satt och berättade massa historier om sånt man inte vill höra när man äter, haha. Efterrrätten bestod av honungsmelon, galiamelon och jordgubbar och vaniljglass. Vi hade superkul hela kvällen, hur mycket skratt som helst och massa tjejsnack.My och Pablo åkte hem, och vi tog fram chips, godis och massa gott och så tittade vi på Hey Baberiba. Kan se hur många gånger som helst och ändå garva lika mycket! När klockan blev typ halv 4 och det började ljusna ute insåg vi att det kanske var dags att bädda ner sig. Men det tog ändå ganska lång tid innan vi somnade men det var en megakul kväll! En av dom bästa<3

Torsdag 2/7. Vi vaknade hyffsat tidigt hos Clara, mycket eftersom att Jannike var uppe och skulle åka till jobbet.Jag Clara och Annina gick ut och solade och hade vattenkrig, haha fyfan vad roligt det var! Sen gick vi och badade igen. Vi 3 kom mamma och hämtade mig och Annina, så vi sa hejdå till Clara som åker bort en vecka nu:(
På kvällen kom Lenita över, vi tittade på Supersize VS superskinny och Hell´s kitchen.

Fredag 3/7. Min och Alessias dag. Har seriöst inte träffat henne på hur länge som helst så det var jättekul att vara med henne! Hon var hos sin pappa i jakan så det är ju nära och bra:) Vi tog först en sväng till jakan centrum, shoppade lite och åt lunch, sen gick vi hem till henne och spelade tv-spel, pratade och bara hade kul. Gud vad jag har saknat henne. Det får inte gå så lång tid igen till nästa gång vi ses, det är iallafall ett som är säkert!
På kvällen skulle jag träffa Malin jättesnabbt och ge henne en klänning, men det slutade med att vi åkte till Vällingby till en kompis som hade fest. Det var hur kul som helst! Vid 3 tiden försökte vi få tag på en taxi, men det tog ett bra tag innan den kom. Så vid 4 trillade jag Malin och Ella in hemma hos Malin och åt pizza och paj. Sen gick vi och sov, och det var varmt som faaan i Malins rum. Kul var det iallafall! Imorse vaknade vi runt 10, helsega allihopa. Men vi följde Ella till bussen och sen åkte jag hem också inte långt efter.

oj oj vilket långt inlägg. nu måste jag dusha, våra grannar kommer hit ikväll och jag vill inte gärna ha gårdagens smink då, haha. pussss!

Danmark 2008

Jag och Jennifer var då på Bornholm förra veckan, vilket var helt underbart! Det var perfekt för att varva ner lite, och bara ha kul. Vi hann med att shoppa, sola, filmtittande och äta massa gott:) Det var faktiskt väldigt bra väder förutom sista dagen då det regnade, så det var skönt då det fanns saker att göra hela tiden. Dock inhandlade jag inte så mycket, det blev en svart bikini, en kofta och Britney Spears nya parfym. Många promenader blev det också, och utsovning på morgonen. Åh det var helt underbart! Det var en mysig resa, och jag skulle absolut kunna åka dit igen! Vi var ju bara där i 4 dagar, så det skulle vara kul att vara där längre!

Bilder kommer!

:)

Hej alla :)
jag ska skriva massa inlägg snart, för jag har massor att skriva om b.la Danmark! så det kommer, inom snar framtid hoppas jag!:)

RSS 2.0