Valborg?

Imorgon är det valborg, den mest överskattade dagen av alla. Jag förstår inte meningen´, förstår mig inte på den dagen för 5 öre. Men jag ska till Mimmi och chilla galet där, och det mina vänner ska bli underbart:)

Nu ska jag gå och göra 1000 saker innan jag går och lägger mig som att tvätta kockkläder, packa kläder tills imorgon osv. tjingeling


you are my rock

image490
Hur skulle jag klara mig utan dig?<3

when you don't know how to do..

jag vet inte vad jag ska göra, hur jag ska göra, eller något..jag vet ingenting, och det är 1000 tankar i mitt huvud som snurrar och ger mig huvudvärk.


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

JAG HATAR BLOGG.SE, JÄVLA SKIT! hade skrivit en inlägg men det FÖRSVINNER såklart

det här med att blogga..

jag har bloggperioder, vissa när jag bloggar som en tok, andra när jag knappt får in ett inlägg per dag. menmen..
igår var jag ju i stan på dagen och shoppade upp..hela lönen. men, jag fick med mig en hel del hem också, jättenöjd! Lovisa kom in vid 14tiden, då tog vi en fika och sen gick vi runt lite till. Det började spöregna också, inte okej!

På kvällen var vi hemma hos Hasse och Kerstin, vilket var kul. Var mest med Alexandra och Patrik, och det var kul.

Idag skulle jag jobba igen, 9-17 på överjärvagård(där jag provjobbade för 2 veckor sen) Det var superkul! Jättemycket folk för det var Lammens Dag, men det gick toppen. Fick göra maten idag så det var en hel del att hålla reda på. Men med bra jobbarkompisar funkar allt:) Ska jobba där på söndag igen.

Fast nu har jag jätteont i ryggen, så ska ta en dush och sen sova. puss!

äntligen

men redan funkar bloggen igen. hatar när det strular!

Jag var på Derbyt igår, det var underbart! Fast det hade varit bättre om DIF vunnit, fast bättre oavgjort än att AIK skulle vinna såklart. Vi hade superkul hela tiden iallafall, jag Malin Lovisa Sara och Lisa. Olivia var också med men hon stod i AIKklacken. Kan säga att min hals är inte som den borde idag, vet inte om det beror på sången igår, eller om jag börjar bli sjuk. hoppas på det första!
Dagen började mycket bra, fick en otroligt söt komplimang imorse av en mycket snygg människa. Jag svävar fortfarande..:)

Ikväll var jag på bio med Lollo och Nita, vi såg Min brors flickvän. Den var jätterolig! Se den!
Jag är astrött, så det blir visst ett ganska flummigt inlägg. Jag ska gå och sova nu, imorgon väntar en dag i stan, ska spendera mycket pengar:) Har hittat jättemycket fint jag ska köpa! puss!

Jag får snurr

hade skrivit igår, men inlägget publicerades inte? Ahh jag blir galen!

Jaja, idag då. Inget hotell på morgonen, vilket uppskattades. Dock var jag lika trött, om inte ännu tröttare, ändå. Låg nämligen och kollade på Nothing Hill inatt, den är så sjukt bra! Vi hade livsmedelsprov på kryddor som gick bra hoppas jag. Minst G iaf.

Nu är min praktik klar, fick ett ställe först som jag inte riktigt kände att jag ville ha så jag pratade med Tomas idag så fick jag byta:) Nu ska jag vara på restaurangen på Hilton Hotell. Kommer bli superskoj, längtar!
Annars har inte så mycket hänt i skolan iallafall, var som vanligt- underbart!

Dhkväll här ikväll. Råkade hälla ut ett glas vatten över Lisa, hahahaha det var sjukt kul. Om någon var intresserad..
Nu dör jag snart så måste sova. Tjing


underbar!

plugg

Usch, inget roligt att plugga längre, det har varit lite för mycket av den varan så att säga på sistone. Men efter denna vecka lär det lugna ner sig. Vi går ju snart ut på praktik. Ska bli underbart!
Nu sitter jag och pluggar till kryddprovet imorgon, och avslutade just ett samtal med Jannike.

Idag betalade vi resan till kroatien, ska bli jättekul att åka dit! Har ju aldrig varit där. Har bara vart i Grekland så ska bli kul att se något nytt. Nu ska jag vända ansiktet ner i plugget igen. Kanske att jag slänger in något kul sen, tjing

Look on the bright side of life

Jag har så överdrivet ont i huvudet. Usch, somnade när jag pluggade. Är aphungrig, hoppas mami kommer hem snart:)

skolan idag var rätt meningslös gällande lektioner. Hade bara hygien, vi tittade på film om salmonella. Riktigt vidrig sjukdom det där. Underbart väder! Älskar det.

Orkar inte skriva mer, men jag ska blogga ett mer sammanhängande inlägg ikväll! kärlek

Soool

Hallå:) underbart väder, vem är inte glad nu liksom!? :) Igår kväll gick vi en jättelång promenad, det varjättehärligt! Sen tittade vi på Helens små underverk, älskar den filmen!

Idag har vi inte gjort så mycket, frukost ute i solen vilket var så skönt. Nu har jag gjort klart hotellprodukten, känns skönt!

puss

Fullt hus

Ikväll/inatt väntas fullt hus här. Mormor och morfar är här, Jannike och Sandra kommer+ Davvas kompis. Alla ska sova här. Blir intressant att se hur vi löser det;)

Har iallafall gjort klart hygienläxan, skönt att ha den ur världen! Så kan jag koncentrera mig på hotell imorrn:)
Nu ska jag göra mig iordning. puss

if there was me and you..

Hallå! Hann inte blogga igår, men försökte slänga iväg en mobilupdate, men det verkade inte funka.. Menmen då får vi ta det nu istället! Skola igår, med lika underbart väder! På engelskan hade vi redovisning, vilket jag glömt så jag fick improvisera, så fick bara G. Berättade om Ingrid, det gick bra för att vara oförberett. Men fick veta att jag haft VG på allt hela året utom det här så jag lär få VG i slutbetyg, skulle sitta fint!:)

Efter skolan åkte jag hem och sov ett tag, sen gick jag ner till ICA och mötte upp Malin Erik och Sara. Vi hämtade it biljettera till derbyt nästa vecka, och åt glass. Mormor och morfar kom till oss igår också, alltid kul!

På kvällen var jag och massa annat folk hos Malin, det var kul:) Om jag får tag på några bilder kan jag lägga upp dom sen.
Glöm inte spana in våran klassblogg!
Nu ska jag plugga, har en hygienuppgift att göra tills på måndag om råttor. puss!

night

hej

underbar dag, med min underbara klass+några från andra klasserna! lunchrasten var lovely i det fina vädret med mina fina människor! bilder finns i Annina's blogg! 
Nationellt prov i Engelska imorse, gick bra hoppas jag. Dock fick jag sitta och stirra in i väggen i 30 minuter..inte helt kul! På engelskan fick vi kolla på Kärlek på menyn, underbart! Älskar den filmen<3 kärlek till den.

Nu är jag och Jannike här för hon ska nämligen sova över. vi har mest chillat idag, åt pizza:D jaja innan jag går måste ni kolla in våran klassblogg där jag och några från klassen+annina från D bloggar. Kommer bli bäst!
tjing!

For your eyes only

Jag är så otroligt trött,  så får bli ett snabbt inlägg. Kök idag ju, alltid trevligt. Jag fick jobba med Lisa på kallköket, vilket var jättekul. Vi gjorde crepes med äppelkompott,vaniljkräm och vitchoklad, och chokladbollar. Gick super. Lunchrasten var roligast på hela dagen typ, diskussioner om helt sjuka saker. Finns en film på det, får se om jag vågar lägga upp här;) På varmköket gjorde vi ärtsoppa, marockansk grönsaksgryta, och nån tortilla. Var inte så kul att göra, men annars var det bra. Jobbade med Mysan.
Efter skolan stannade jag Clara Jennifer och Oscar kvar lite och chillade i elevhallen. Där hade vi en ännu mer oseriös diskussion, och den filmen lägger jag inte ut, haha. Jättekul var det iallafall!
Efter skolan åkte jag till mammas jobb, och hjälpte till lite. Kan avslöja att en viss bloggerska på stureplan inte betalat sin räkning där, mahahaha.

Lenita och Lovisa gick för en stund sen, vi kollade på TopModel och chillade. Nu är biljetter till derbyt bokat också, nice! Kommer bli jättekul!

Nu måste jag gå innan jag somnar över tangenterna, avslutar med ett rolig konversation mellan mig jannike och oscar!
Oscar: Men värm vinet då!
Jag: Men då försvinner ju alkoholen pucko
Oscar: Om man kyler vin blir det mer alkohol
Jannike: VA!? blir det?

You make me wanna lala

Dhkvällen blev som vanligt superkul. Även fast alla måste prata, haha. Skönt att det har börjat igen, så vi kan träffas alla tisdagar tjejer!

När dom gick chillade jag runt i mitt hus lite, sen ringde jag Jannike. Vi pratade strunt i 40 minuter, tror ingen fattade vad vi pratade om? Jag och Jannike har kommit underfund att vi kan läsa varandras tankar, jag vet vad hon ska säga innan hon säger det och tvärtom, skiiiiiiiiitroligt.
Ursäkta för ett mycket oseriöst inlägg, men jag dör snart av trötthet. Kommer jag få gå och lägga mig snart? Nej, trodde inte det heller. Nu ska jag gå ner och hänga upp mina kockkläder, tvätta bort mitt nagellack+fila ner dom, plocka fram kläder inför imorgon, + 1000 saker till. Lär väl inte somna inom dom närmsta 2 timmarna. Toppen, eftersom att jag ska upp 6. Jaja, thats life!

Godnatt

Det går bra nu

Hallå hallå!

Idag hade vi prov på hela Akursen i Hotell, var sjukt nervös. Men det gick bra, fick ett och ett halvt poäng ifrån VG, så jag är nöjd. Nu är det äntligen ur världen! Igår fick vi tillbaka hygienproven också, fick MVG- på det, topppen! Hoppas bara resten går bra, så blir allt great!
På livsmedelslektionen tittade vi på när kocklandslaget(år 2000, tror jag det var) besökte olika länder och jämförde matkulturen. Den var faktiskt jättebra, skönt att titta på film också! På svenskan skrev vi klart våra cv osv, så nu är jag och Jannike typ lediga på fredag från svenskan, nice nice.
Efter skolan tog jag och Jennifer en tripp till odenplan och fikade hos Marre. Gott som vanligt, och han är ju så jäkla snygg!:) Sen tittade vi runt lite innan vi åkte hem, jag är ju luspank så ingen shopping för mig inte.

Vi har bokat resa till Kroatien, det ska bara betalas. Ska bli så skönt. Vi åker v. 31 tror jag det var, längtar som fan! Har aldrig varit där. Nu börjar alla tjejer droppa in, DH väntar. Puss

Dom är tillbaka!

Ikväll 21.00, missa inte!
image489

Detta är kärlek

image488
I will love you until death do us apart
Mittjas<3Johansson

Give meee

Nu måste jag skriva lite innan jag glömmer bort allt, haha.
I fredags var det ju som jag kanske sa, fest på Ekerö. Det var några från skolan som hade den, så det var massa roligt folk därifrån! Jag var med Jannike, Clara, Carro Oscar och några till och vi hade som vanligt superskoj! Det hade vi hela kvällen fan! Sen tog vi nattbussen hem till Jannike, var där typ 3 för bussarna går typ aldrig hem till henne. Lantis.
Lördag morgon, vi chillade bra jävla länge sen åkte jag och Oscar hem. Eller jag skulle till stan och möta upp tjejerna där för vi skulle köpa present till Sara. Var inte där jättelänge, och åkte hem och sov lite innan jag drog till Sara. Där var det också jättekul! God mat, bra musik, underbara vänner, inte så mycket mer som behövs. Dock skulle jag upp och jobba på söndagen så jag gick hem rätt hyffsat tidigt.


Provjobbade på ett cafe i ulriksdal igår, mellan 10-17. Det var jättekul och det gick bra så hoppas att jag får det. Annars får jag söka vidare:) Annars igår så kom Jannike, hon hjälpte mig med serveringsprovet som jag skulle ha idag. Sen larvade vi oss bara, som vanligt då. Somnade sent gjorde vi också haha.

Skolan idag var riktigt rolig, tror inte någon blir förvånad. Serveringsprovet var lätt, fast jag hade ju lagt mig på Gnivå så. På hygienen fick jag reda på att jag kunde få VG-MVG i slutbetyg, blev chockad faktiskt. Men det är ju bara kul!
Efter skolan åkte jag, Jannike, Clara Carro och Oscar in till stan för Clara skulle pierca sin tunga. Först åt vi lite på Sandy's. Piercingen gick bra tror jag, hon hade inte jätteont iallafall. Satt och höll henne i handen:)

Nu måste jag fortsätta plugga till mitt hotellprov imorgon, kommer dö. Det är hur stort som helst, hela Akursen har vi prov på. Så hejdåååååååååå

ps. Alla tände väl ett ljus för Engla?


Lilla Engla..

image487
Rest In Peace

/Sandra Mittjas

If you could understand

image486
Om jag kunde skulle jag ge dig förmågan att se dig själv genom mina ögon. Då skulle du se hur jävla mycket du betyder för mig,

Jag älskar dig!

Everytime

Tjosan!

Nu sitter jag med min katt spinnande i knät. Hon är ett plåster på mig, sover på min kudde, sitter i mitt knä när jag sitter vid tv:n, och följer efter mig jämt. Älskar min lille kisse!

Hade idrott imorse, vi var på gymmet så det var skönt! Fast jag och Jannike gjorde inte mycket, trallade runt bara.Det var jääätteäcklig lunch så vi åt massa nybakat bröd istället, mycket gott! Matteprovet idag gick åt helvete, men orkar inte bry mig. Jag hatar matte! Annars var dagen rolig som vanligt, så det var ju inget nytt.
Jag och Sandra gick runt med Alexx en kort sväng i sumpan innan vi åkte hem.


Och nu är jag alltså hemma. Ska plugga som fan ikväll med. och jag orkaaaar inte det..men men helgen kommer bli toppen! hoppas jag, hahaha

Kisseeees

allt för att slippa plugga..

ALLMÄNT...
Namn:
Sandra´Mittjas
Piercingar: Naveln, och öronen.
Tatueringar: Nej men snart förhoppningsvis
Längd: 159
Skostorlek: 37
Hårfärg: Minns knappt, nu blonda slingor 
Är du kär i någon: Nix
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja, jag vill bo i sundbyberg/solna
Tänker du på självmord: nej
Tycker andra att du är attraktiv: jadu, det kan inte jag svara på;)
Vilket shampoo använder du: Vo5 för blekt hår 
Vilken parfym använder du: Paris Hilton-Heiress
Vad är du rädd för: tiden, ja jag vet sjuk rädsla
Gillar du att tvätta: nej men sånt måste ändå göras
Gillar du Berg-och-Dalbana: ja så länge det inte är massa loopar, då vägrar jag
SENASTE...
Film du hyrde:
Music and lyrics och Heartbreak kid

Film du köpte: tror det var Råttatouille
Låten du lyssnade på: Sia-Breath me

Låten du hade på hjärnan: Haha, kobojsarna-jag vet att du vill ha mig. Nynnar på den hela tiden, och den är fan asdålig! 
Låten du laddade ner: Någon Maidenlåt tror jag
Personen du ringde: Oscar
Tv program du tittade på: Top Model 9 
Personen du tänkte på: Tänker på många:)


FAVORIT...
Mat:
Äter det mesta:)
Låt: just nu..Sia-breath me
Sak att göra: umgås med vänner, shoppa, fika, och ha kul!
Sport: typ gymma osv. gillar inte lagsporter och sånt speciellt mycket
Dryck: Kaffe, cola och loka
Kläder: strumpbyxor och tunikor/klänningar
Film: The Holiday, Titanic 
Bil: Har ingen
ANTAL...
Gånger du varit kär:
 Vet faktiskt inte 
Gånger ditt hjärta brustit: Ett antal gånger
Hjärtan brustit på grund av dej: Yes
Gånger ditt namn varit med i tidningen: haha fan vet jag
Ärr du har på kroppen: några småärr har jag nog
 SENASTE...
Bok du läste: Den  hemliga kocken 
Personen du fick mail av: skräpmejl kommer hela tiden
Personen du fick brev av: Min gudmor Maria
Personen du fick sms av: Oscar
Gången hela din familj åt middag tillsammans: I helgen
Saken du köpte: Ett armband på HM
ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag:
 Varit i skolan, varit med vänner och pluggat 
Var det kul: Ja det var jättekul 
Hur tidigt stiger du upp: På vardagar mellan 6.15 och 8. Helger 9.30-10.00
Gillar du att slåss: Nej
Vad ska du göra ikväll: plugga

Är du seriös: Ja, men kan vara lika oseriös också. Beror på tillfället.
Vad är du allergisk mot: gräspollen och gluten 
Var har du ont: Jag har galet ont i min rygg just nu, jobbigt!
Använder du hårspray: sällan
Kan du stå på händer: Nej, inte längre
Favorit serie: Desperate Housewives! och Andra Avenyn

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: salt, är saltberoende
Gillar du ketchup: ibland
Är du glad nu: Ja.
Var du glad igår: Ja.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja
Vad dansar du till: Musik man kan dansa till
Stockholm är: grymt!
Göteborg är: Älskar göteborg. Har aldrig varit där, men jag älskar dialekten!:)
Kan du sjunga: Hahah nej
Mer värt än guld: Mina närmaste är värda allt fint som finns<3
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Australien
Ska bli skoj: Det mesta är skoj
Ska inte bli skoj: Att vi ska klättra på idrotten imorrn:(:(
Sparar till: Sommaren
Väntar på: en massa
Pålägg som gäller: äter sällan mackor, har vissa perioder
Dagens dryck: cola


TopModel

image485

I will always..

Morgonen började i kaaatastrof! Försov mig, och när jag väl kom till skolan märker jag att mina kockbyxor är hemma, smart eftersom vi hade prov. Jag hade dessutom strumpbyxor så det var väl ingen bra alternativ. Och båda Aklassen och Dklassen har kök samtidigt kunde jag inte låna någons. Så jag ringde och väckte Oscar, och fick låna hans, taaack!<3 Provet gick super! Vi skulle göra skagentoast, vitt matbröd, och vaniljsås. Fick utslaget VG+ på hela provet. Ville ha MVG, men är nöjd såklart! Kul hade vi också. På varmköket fick vi välja vad vi skulle göra, bara det innehöll grädde, fläskkotlett, aubergine och tomater. Jag var med Jennifer och vi marinerade fläskkotletterna i vitlök och olja, och så gjorde vi en sås på grädde, creme fraiche, och kalvfond, som smakade hur gott som helst! Det tyckte Elina också, för hon tog med sig resten hem..Till förrätt hade vi tomat och mozzarellasallad, och efterrätt fruksallad som legat i sockerlag, och så hade vi smält vitchoklad på. Vi vann tävlingen, så det var jättekul! Dagen blev bra trots allt,

Nu är jag och Lenita här, vi pluggar. Det suger, men det måste göras. Vi hörs sen, puss

Sova

Nu har jag pluggat nog för idag! Så jag tänkte gå och lägga mig, så jag är pigg och glad inför vårt praktiska kallköksprov imorgon. Men kommer gå bra tror jag..

Så, nu väntar sängen med min jättebra bok! Godnatt<3
Ps, jag rekommenderar er läsare att aldrig ha 2 mobiler, jag håller på att bli smått galen när båda mina piper samtidigt

blogg

01. Hur länge har du bloggat?
Sen i maj 2007

02. Hur såg din bild av bloggar/bloggare ut innan du själv började blogga?

Jag läste rätt många bloggar innan jag började, och det verkade kul så jag startade en själv

03. Vilken var den första blogg du förälskade dig i?

Oj, svårt. Kenzas blogg var nog den första jag började läsa regelbundet..eller om det var JennyKullin's. Minns inte

04. Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?
 
Jag har ändrat mitt sätt att skriva lite, fast någon större förändring har inte skett.  

05. Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?
Oj, det är många. Säkert 40. Minst
06. Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)? 
Följer en hel del Unga föräldrarbloggar, dom är grymma! Sen dagboksbloggar 

07. Nämn en bloggare som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.
Kanske Emelies(ungmamma15) Vi lever helt olika liv, men jag är helt såld på hennes blogg

08. Nämn en bloggare som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.
Svårt.. Kan inte komma på någon rakt av

09. Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?

Tycker, ja dom tycker inte så mycket:P Mest om jag har varit dålig på uppdatering. Men flera av mina vänner bloggar också

10. Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Jag har aldrig hört något annat, så jag antar det

11. Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Jag var lite mer öppen förrut, men nu har jag en gräns för hur mycket jag vill berätta. Nu ligger den på en lagom nivå.

12. Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.
Jag gillar inte att berätta vissa saker som hänt förrut, det känns inte bra att hela världen ska veta. Det kan så lätt hamna i fel händer så att säga

13. I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
Jag bloggar för min egen skull. Att få kommentarer är självklart roligt, men inget jag tänker så mycket på om jag inte får några direkt.

14. Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
Nej, det tror jag inte. Bara ytligt i såfall. För det finns så mycket mer än det folk skriver

15. Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
Nej det har jag inte, inte vad jag minns

16. Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Ja, ifall man lämnar ut sig för mycket, och sådana saker.

17. Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Och i sådana fall: Hur har du hanterat detta? 
Nej det har jag inte. Dom elaka kommentarer jag får har alltid varit anonyma. Varför ska jag ta åt mig av någon som inte ens vågar skriva med sitt namn? 

18. Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?
Jag har faktiskt plockat bort ett par inlägg som var lite väl personliga, men ångra har jag nog inte gjort.

19. Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
Jag kan känna att jag måste få in minst 1 inlägg om dagen, annars nej

20. Tror du att du fortfarande bloggar om två år? I sådana fall: Tror du att ditt bloggande har förändrats då?
Bloggarna kommer att växa hela tiden, så dom kommer finnas kvar. Jag vet inte om jag bloggar om 5 år, men det skulle vara kul ifall jag gjorde det

21. Tror du att bloggarna har (eller kommer att ha) någon inverkan på vår kultur, eller är de en grupp människor som mest påverkar varandra?
Nja, tveksamt

22. Kan du sammanfatta kort vad ditt bloggskrivande har betytt för dig?
Det är skönt att skriva av sig om något roligt/tråkigt, eller vad som helst har hänt.

23. Kan du sammanfatta kort vad bloggläsandet har betytt för dig?
Det är kul att se hur andra lever, speciellt då unga mammor. Dom bloggarna är helt klart bäst!

24. Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten.
 Dom som vill:)

hejdå livet

Hejhej!

Jaha igår då, då hade jag hygienprov. Som faktiskt gick bra! Skönt att ha det ur världen! Hade ingen servering på morgonen heller så jag trallade runt i skolan med några från klassen.
Jag och Sandra åkte hem till mig efter skolan och sen gick vi och solade. Hon sov även hos mig, och vi hade jättekul. Fast vi provade kläder till typ 1, så jag var inte alltför pigg imorse. Fast kul var det:) Idag fick jag en positiv överraskning i matsalen, han är så jävla snygg! Haha ursäkta..Iallafall tillbaka till dagen. Inget speciellt direkt. Eller hade bokredovisning på svenskan men det gick bra. Redovisade Emma Igelströms bok "Min kamp mot bulimin". Jättebra, om ni inte har läst, läs!

Efter skolan åkte jag och Lisa till stan, och vi fick sällskap av min johansson på vägen<3 Jag och Lisa åkte vidare till odenplan och mötte upp Lovisa, vi fikade på Sandy's. Trevligt var det. Sen gick vi runt och tittade lite, skulle köpa ett par pumps, men dom fanns ingenstans:( Och min och Lollos juice på Sandy's var slut:/

Kom hem typ halv 4 och pluggade direkt när jag kom hem. Nu är det dags att sätta igång igen! Måste bli klar! puss

jävla torrissssssss

haha orkar inte sitta här, bloggar imorrn istället. nu ska jag mysa med sandra;) TJIIING

Rubrik

Tjosan

Jag och Lenita gick jäättelång promenad, vilket var riktigt skönt! Annars har dagen bestått av plugg. Men jag känner mig lugn nu, allt flyter.Det måste gå bra.

Ikväll tittade jag på Andra Avenyn, ska nog kika på dom andra nu. Äh, denna dag är rätt tråkig att skriva om, så jag stänger bloggen för idag. puss!

Plugga,plugga, plugga

Jag har pluggat i princip hela dagen, men så har jag fått en del gjort också. Bokredovisningen är klar, frågorna i hotell är klara, och massa är påbörjat. Så känns skönt.

Ang. tatuering funderar jag på att skriva "what doesn't kill you makes you stronger". Älskar det citatet.
Ikväll ska jag promenixa med Lenita och Lovisa, trevlans. Nu ska jag återgå till lite plugg tror jag. Eller kika på Andra Avenyn..puss!

Tattoo

Nu är det så här mina kära läsare, att jag behöver eran hjälp! Jag vill tatuera mig på ryggen, jag vill skriva något. Men jag vet inte riktigt vad. Har ett par citat jag gillar, men vill ha lite fler att välja mellan. Så skriv allt ni kommer på:)

That's how I like it!

Sådärja, nu kommer ett inlägg!

Torsdag/Fredag: Började dagen med dans. Jag suger verkligen på att lära mig koreografier, så jag studsade mest omkring. Kul hade jag ändå:) Annars var torsdagen som den brukar, underbar alltså. Datan tog lite lång tid, och jag var lite smått stressad eftersom jag skulle hämta Alessia på fritis. Så jag småsprang till hennes skola när jag äntligen slutat. Underbart att se henne. Vi gick hem till henne på en gång och gjorde inget speciellt. Pratade, tittade på TV och så. Mimmi kom hem, så åt vi middag. Kvällen spenderades med dom framför tv:n, och massa glass, vilket var härligt. Vid 22.30 sov jag redan tror jag, och det är galet tidigt om jag jämför med vanlig nattsömn, men skönt var det. Vaknade brevid Alessia vid 6.45 och gick upp. Mimmi hade tagit världens sötaste bild på oss när vi sov:) Lite frukost slank ner, och sen gick vi till skolan. Skolan gick bra, inget speciellt direkt. Jennifer åkte med mig hem, eftersom vi skulle på bio. Vi åkte till stan vid 17 och åt på kungshallen direkt. Sen kom Oscar och höll oss sällskap tills bion började 21. Vi såg 27 dresses, och den var så jäkla bra! Kan lätt se den igen!
Jennifer sov hos mig, trevlans:)

Idag kom Lenita förbi när hon var ute på promenad:) Hon kommer nog snart igen..
Jag och Mamma var i jakan och köpte lite saker. Jag fick 2 tröjor, ett par leggins, och ett armband av henne, blev jätteglad!:) Tack<3


Nu orkar jag inte skriva mer, hörs senare.

Snart tillbaka

hej bloggen, jag ska blogga snart! men nu ska jag och mamma en sväng till jakan och titta lite. Jag kom inte hem förrän sent igår kväll, bortsett från en snabbis på eftermiddagen. Men mer kommer sen ha en bra lördag i det underbara vädret!!:)


Hur svårt kan det vara?

Jag blir galen, jag har letat efter mitt svarta linne med solglasögontryck i år nu, hittar det ingenstans. Typsikt mig.
Så jag fastnade här istället! Måste sova snart, men måste göra bokredovisning också..

Morgondagens planer är skola först, och sen ska jag hämta Alessia på fritis. Jag sover även där imorgon så tror inte att jag bloggar. Kanske skickar en mobilupdate, om jag sliter mig från prinsessan!:) puss

Ge mig...

image484

i do anything

Jag hade ju helt fel om vädret imorse, det var ju underbart! Jag blir så lycklig av detta väder!
Började ju sent idag, och det var skönt. På varmköket gjorde vi kroppkakor, potatisbullar och raggmunkar. Allt gick toppen! När vi slutat kom Carro, så jag Jannike Clara och Oscar satt och chillade lite i elevhallen innan jag åkte till stan. Jag skulle möta Lovisa, men hon slutade så sent så jag gick till East så länge. Länge sen jag var där nu, så det var jättekul att komma dit. Satt mest och pratade med Mimmi, vilket behödes. Alltid skönt att prata av sig med någon som verkligen förstår. Var där en timme, sen åkte jag till odenplan och mötte Lovisa, och vi satte oss på Sandy's och fikade latte, macka och juice. Vi satt ute, och det var så härligt! Sen tog vi bussen därifrån till sumpan. En sväng hemma hos Lovisa, sen till bussen igen och mötte Lenita. Vi åkte till komethallen och solade. Härligt med lite solbränna, även om den är fejk.

Nu har jag just kommit hem. Har haft en underbar dag hittils, med massor av skratt. Nu ska jag ta itu med lite plugg, bland annat bokredovisningen som är på fredag! Vi hörs kanske senare, tjing!

Morgon

Godmorgon!

Lenita har just gått till bussen, och jag ska gå ner och äta lite frulle. Är inte taggad på att gå ut när jag ser vädret..
Hoppas ni får en bra dag! puss


Gräver ner mig i plugg

Äntligen fungerar det igen, blev nästan lite galen. Så får väl berätta lite om dagarna då!

Lördag/Söndag: Då var jag först hos Jannike på Ekerö. Vi hade jättekul, åt lite mat, tittade på Hey Baberiba och fånade oss. Och så gjorde vi oss iordning för festen hos Alexandra på kvällen. Jag, Jannike, Clara och Carro åkte dit tillsammans. Det var verkligen kul där! Massa folk, och andra trevligheter. Så det var mycket kul. Men det strulade lite på slutet, så vi åkte hem till Clara och Jannikes polare Esmat, som bor på Ekerö, men bussarna gick konstigt så vi satt först på donken på Brommaplan i typ en timme. Väl hos Esmat skulle vi sova, eftersom alla vi skulle upp och jobba. Gjorde vi det? Nej. Vi kollade på The Eye med Jessica Alba istället, och den var sjukt bra! Vid 5 tiden gav jag upp alla planer på att sova, eftersom vi ändå skulle gå till bussen 6.30. På bussen på väg till jobbet kom tröttheten. Helvete vad trött jag var, men det gick rätt bra ändå. Bättre än jag trodde. Trist att det var det sista passet, men ändå. När jag kom hem sen på söndagen hade jag varit vaken 30 timmar i sträck så jag deckade på soffan direkt. Min gudson Viktor fyllde år också, grattis hjärtat!
image483
Älskar denna bild på mig och Viktor


Måndag: Var fortfarande jättetrött, sjukt jobbigt. Men vi hade så få lektioner så jag pallade inte vara hemma så här efter lovet. Serveringen sög, fattar ingenting. Och vi har prov på det snart:/ På hygienen gick vi igenom mikrobiologi, eftersom vi har prov på det nästa vecka. Vi har sjukt mycket i skolan nu innan praktiken. Men men jag får överleva det också! Efter skolan var jag och Jannike lite ambitiösa och gick till biblioteket för att plugga, fast vi åt istället(a) Sen åkte jag hem, och pluggade, på riktigt denna gång! Mamma fyllde även år, grattis världens bästa<3 Jag och familjen åt på La Gondola på kvällen, jag åt plankstek! Delicious!

Tisdag: Var inte mycket på lektionerna, behövde prioritera annat. Vi hade hotell, livsmedel och svenska. Gick bra ändå. Efter skolan åkte jag till Spånga och gick hem till Julia. Vi åkte till Vällingby och där mötte vi även Lenita. Hittade en fin tröja. Älskar vädret som var idag, vill alltid ha det så! Ikväll var jag Lenita Lollo och Elin på en liten promenad. Sen hemma hos mig och jag pluggade lite och så kom Erika. Alltid skoj. Lenita ska sova här också! Jag börjar halv 12 imorgon, tjohooooooo! Fast det är kallköket som försvinner och det är inte roligt att missa det:/ älskar ju det!

Sandra, vad som än händer finns jag här, ring när du vill<3

Haha oj vilket långt inlägg.. puss!

RSS 2.0