Matpedagogerna i höst

Det första jag gjorde imorse var att kolla gymmasiet. och jag kom in på matpedagogerna i Sundbyberg som var mitt första handsval, jag blev jätteglad! Joar och Lisa ska också går där, jättekul!

När jag kom till East var det låååst och jag hade jätteont i fötterna för jag hade högklackade skor eftersom jag och min familj skulle ut och äta på kvällen, och jag går sällan i högklackat. Men Jorge från sushibaren kom rätt snart och släppte in mig och då kom Kim också. Vi öppnade allt och då kom Mimmi. Vi förebredde allt som vanligt innan lunchen och då kom Daniel(Mimmis pojkvän) och han hade Vendela med sig. min andra lillasyster. Hade inte träffat henne på jättelänge så det var mysigt. Det var en jävligt stressig lunch, och frysen uppe hade pajat så varje gång det kom en dessert med glass fick jag springa ner och hämta, jobbigt. På eftermiddagen kom Sandra, Ola, Elin och några till så det var proppfullt i köket. Sandra försökte para ihop mig och Kim, men han har ju flickvän;P haha. Vid halv 3 kom mamma och David och käkade lunch där, och dom serverades av söta Sebbe.
 
Jag jobbade över en halvtimme så jag gick ner och bytte om, och fixade mig och så 17.00 sen mötte jag mamma och David. Vi gick till Kungsträdgården och köpte glass, sen gick vi till Grodan och väntade på Papi. Det var iallafall jättegod mat där, tomat och löksallad till förätt, pepparlax med citronpotatissallad till varmrätt, och jordgubbar med glass och pannacotta med bär till efterrätt. Vi träffade Marcus Norman, en kompis till pappa. Han skickade sms till pappa och frågade om han var på dejt eftersom en söt tjej satt mittemot honom, lite smickrad blev jag allt, han är ju ändå brorsa till Magnus Norman, en känd tennisspelare^^. Sen tog vi en taxi hem som släppte av mig i jakan där jag träffade Lisa, Lollo, Sara, och Olivia. Vi åkte hem till Olivia och satt där och pratade och så och Lenita kom senare, hade inte träffat dig på jättelänge ju! Jag, Sara, och Lenita skulle åka hem vid 23.20 men då gick det ingen buss så vi gick till jakan, och där kollade vi hur mycket pengar vi hade på kortet. Jag får inte lön förrän 15 juli, och då åker vi från båstad men med tanke på att jag har rätt mycket pengar just nu ändå så klarar jag mig gott och väl:)

Imorgon ska vi käka lite gott och så vi tjeeeeejer! Ska bli myys. Men först ska jag sova riktigt länge!
PUSS!

skicka vidare

jag hittade en jättefin dikt i en blogg om en tjej som är cancersjuk. Dikten har en annan tjej skrivit, en tjej som snart lämnar världen pga cancer. Läs dikten och sprid den vidare. Tro mig, den är rörande.

SLOW DANCE

Have you ever watched kids
On a merry-go-round?
Or listened to the rain
Slapping on the ground?
Ever followed a butterfly's erratic flight?
Or gazed at the sun into the fading night?
You better slow down.
Don't dance so fast.
Time is short.
The music won't last.
Do you run through each day

On the fly?
When you ask How are you?
Do you hear the reply?
When the day is done

Do you lie in your bed
With the next hundred chores
Running through your head?
You'd better slow down
Don't dance so fast.
Time is short.
The music won't last.

Ever told your child,
We'll do it tomorrow?
And in your haste,
Not see his sorrow?
Ever lost touch,
Let a good friendship die
Cause you never had time
To call and say,"Hi"
You'd better slow down.
Don't dance so fast.
Time is short.
The music won't last.

When you run so fast to get somewhere
You miss half the fun of getting there.
When you worry and hurry through your day, It is like an unopened gift....
Thrown away.
Life is not a race.
Do take it slower
Hear the music
Before the song is over.

Försöker fortfarande komma in på gymnasintagningen men det funkar inte.. Ikväll träffade jag Olivia, Lovisa, och Lisa. Det var roligt, jag och Olivia snurrade Lisa i en gunga, hon blev jättesur :) Flääääckis<3.
Nu ska jag snart sova, så jag inte är lika trött imorgon:) Då är det freeeeeeeedag^^
Puss och godnatt!

ps. jag har fått en jättebra låt, http://www4.webng.com/suppiss/majsans-at-PA-EleanorMcEvoy-Sophie.mp3. Lyssna på den, den beskriver så bra våran ständiga utseendepress som oftast drabbar unga tjejer. Den ständiga hetsen att bli som "alla andra". tack för mig!


Gymnasium

Jag var så trött imorse, så trött att jag kände för att stanna hemma. Men det gjorde jag såklart inte. Jag och Kim var där först och vi öppnade alla kylar, och satte på spisen, ångugnen, ugnen och allt sånt. Då kom Mimmi, och sen fortsatte hela förmiddagen fint. Lunchen var stressig, och Kim råkade lägga fritöskorgen på Mimmis arm så nu har hon jättefint rutmönster där, haha. Jag försökte logga in på gymnasiesidan där men det funkade inte, det funkar inte nu heller. Imorgon ska mamma och David äta lunch på East, och sen på kvällen ska familjen gå och äta på Grodan, myyys. Jag åt en snabb lunch vid halv 5, och sen åkte jag tunnelbanan till centralen och skulle ta 17.55 tåget, men det var såklart inställt! Irriterande, men jaja.

Jag fick en fråga om Alessia är min riktiga lillasyster, och om man ska räkna DNA och blodsband är hon inte det.,men blodsband och DNA är inte allt. Hon säger till sina kompisar att jag är hennes syster, och hon är min lillasyster, den syster jag aldrig fick.

Ikväll ska jag träffa Lovisa och Lisa typ. Det regnar igen, helt sjukt, imorse satt jag på uteserveringen och åt frukost i strålande sol, och nån timme senare börjar det ösregna! usch!

pusssssss

Lillasysterdag

Jag driver fan inte om jag säger att jag aldrig varit så trött i hela mitt liv. Eller lite överdriver jag kanske men jag är helt sjukt trött. Köpte en stoor latte på väg till jobbet imorse för att piggna till, vilket mest gjorde att jag fick springa på toaletten hela morgonen. Jag var helt själv när jag kom till East, Mimmi skulle komma senare eftersom att hon skulle ta tunnelbanan med Alessia, och Kim var försenad. Dom kom runt halv 9, min underbara lillasyster gav mig en teckning och en jättekram. Hur kan man vara så duktig, mogen, och självständig när man bara är 9 år? Alessia är grymt värdefull, hon kommer alltid med bra råd, som sin mamma. Hon hade lite roligt med min mobil idag under lunchen(som förövrigt var hur stressig som helst) och skickade lite sms till Julia. Annars var det kul, förutom att jag har grymt ont i kroppen och är jävligt trött. Efter jobbet gick jag med Mimmi och Alessia och shoppade lite, och åt middag. Det var jättemysigt, tack för den eftermiddagen! Jag älskar er! 

Imorgon får vi reda på gymnasieintagningarna, jag är supernervös! Jag har inte ens sökt Jakan eller UBG, så om jag inte kommer in i Sundbyberg, Globen, eller Liljeholmen är jag kööörd på riktigt^^. Hoppas mest på Sunbyberg och Globen..Dessutom får vi reda på det på eftermiddagen, jag kommer fan inte kunna vänta tills jag kommer hem! Jag får kolla det på East..
Annars idag har jag inte gjort så mycket, kom hem från stan typ halv 8. Lollo, och Olivia skulle gå på bio men jag orkade verkligen inte!

Nu ska jag dusha och sen sooooooova! Puss och godnatt

image28
Om du bara visste hur mycket du betyder för mig hjärtat, jag älskar dig!

Allsång:)

Dagen började väl inte så där jättebra, kom till Barkarby vid kvart över 7, men tågen var jättesena pga en olycka i jakan. Tror att det var någon som hade hoppat framför tåget, hemskt! Väl framme i stan rusade jag till tunnelbanan som också var försenad? Men jag lyckades komma in på East prick klockan 8, så det var ju bra. Då var Mimmi och Kim redan där, och sen kom Dennis/Bosse som inte skulle jobba men han hade inga nycklar hem. Fast han försvann ner på soffan och sov och sen syntes han inte till förän lunchen började typ. Frukosten tog jag och Kim vid halv 10 ute i värmen, jättehärligt.

Eftersom vi skulle på allsång ikväll hade jag inte direkt bråttom eftersom Lollo, Lisa, Lenita, och Olivia inte skulle komma in förän vid halv 8 så jag gick ner och bytte om och fixade mig vid 16.50 och sen åt jag lunch. Mamma skulle ut med jobbet idag så jag mötte upp henne och hennes jobbarkompisar på Kungsträdgården där vi satt på en servering ett tag. Sen gick vi vidare till Berns, jag var väl där i en kvart sen kom tjejerna in och vi åkte till skansen. Där var det väääldigt mycket folk, men det var mysigt:)Vi  såg inte speciellt mycket men det gjorde inte så mycket. Det var iallafall mycket skratt, jag älskar er tjejer! och lollo, glöm inte att det var en KO!  Jag drog därifrån nästan direkt efter att det var slut men jag kom inte hem förän vid 11, cptåg som alltid ska vara sena. Mamma fick jag inte tag på heller så jag kunde inte åka med henne.

Nu måste jag verkligen sova, är helt slut. Alessia kommer till East imorgon, ska bli jättekul även fast jag måste jobba..Bloggar imorrn! godnatt!


soova

Det var en mysig kväll med Sara, Lollo, och Lisa. Vi var en sväng i jakan där jag kunde köpa loka :) mihhihih. Vi gjorde väl inte speciellt mycket, men det var trevligt iallafall. På bussen hem träffade jag kuratorn från fjällenskolan och hon frågade hur det känns att börja i en ny skola till hösten..ja vad fan ska man känna? jag lämnar 10 år av mitt 16åriga liv bakom mig, ett andra hem, och en enorm trygghet. Jag lämnar allt det jag aldrig trodde skulle lämna. Jag har växt upp där, det känns helt jävla sinnessjukt att det är slut. Nu är det dags att gå vidare, och se något annat. Nya människor, ny skola, och helt nya minnen. jag saknar er, klassen!
Nu måste jag sova, jobb imorgon as usual. Godnatt

image27
tjejer tjejer, vad skulle jag göra utan er i mitt liv?  Tack för att ni alltid står vid min sida! Jag kommer aldrig någonsin att glömma er, jag älskar er!

jo...

Jahaja, så var ännu en arbetsdag avlslutad. Redan imorse började de det roliga. Pappa gav mig en vinflaska igår som jag skulle ge till Mimmi idag, och fy fan vad det klirrade, jag höll på att garva ihjäl mig där jag satt med hög musik i lurarna på tåget. Hon blev iallafall glad, så det var ju bra! Frukosten åt jag vid 11, och jag var nära på att svälta ihjäl. Jag åt med några sushikockar och en servitris.  Det var jag, Mimmi, Danne, och Kim som öppnade, men Sandra och resten av dagens personal kom rätt tidigt. Lunchen var jätteskön, inte alls stressig. Vid halv 5 städade jag vid kläderna, och för det får jag extra pengar, snällt faktiskt för det var inte direkt ansträngande, det tog inte lång tid heller. Sen åt jag en jättesnabb lunch och sprang till tunnelbanan.
ikväll ska jag träffa Lovisen!

PUSS!

:)

Nej, det blev ingen tur till kallhällsbadet, men jag träffade däremot Malin N, Sofia, och Lollo. Eller aah, Lollo kom lite senare. Jag Sofia och Malin gick till Handlarn och köpte glass, och då träffade jag Elias, Joar, och Max, det var kul att se dom. Man får ta varje chans för i höst sitter vi inte i samma klassrum igen. Förutom jag och Joar då, han får stå ut med mig i 3 år till^^. Fast det är jag glad för, lite 9dkänsla iallafall. Jag bara måste berätta om Malin, den jävla klanten. Hon kliver i en blodigel! och det var så äckligt, men jag fick världens bästa bild på henne:) Och så kletade jag glass  i hennes ansikte, miiiihihihi! Men hon åker ju faktiskt till Grekland imorgon, så jag måste säga att jag kommer sakna henne hur mycket som helst! Jag kanske kan packa ner mig i din väska(a)?

När vi mött Lollo iallafall så hade Sofia gått. Vi gick hem till mig och kollade på "Flight 93", och den var lika bra den här gången. Malin blev dock lite nervös eftersom hon ska flyga imorgon, men det går bra gumman! Var glad att du inte har samma flygrädsla som jag..

Nu ska jag sova iallafall..Åh juste, idag i kista glömde jag min mobil på brickan, tur att det var snälla människor bredvid oss. När vi kom tillbaka frågade dom om det var våran mobil, jag blev jätteglad! Tack vilka ni nu än var!

Nu måste jag sova, jobbet väntar imorgon. Puss folket

Bilder uppe

Hej allhihopa! Idag åkte jag, Lovisa, och Sofia till Kista, det var mycket trevligt. Det första vi gjorde var att äta lunch, och direkt efter tog vi en fika, tjocka som vi är. Det var gott iallafall! Sen gick vi runt lite, och vi skrattade hela tiden, vad minns jag inte nu, hehe. Jag hittade iallafall en tröja och en kjol, tröjan från Tessie, och kjolen från Gina. Sen åkte vi hem, eller Sofia åkte innan oss. Ikväll bär det av till Kallhällsbadet med Malin N, Malin C, och Sofia, men jag lär nog inte vara ute jättelänge, eftersom jag ska upp 6 imorgon, men det ska Malin C också tror jag:) Som ni ser har jag lyckats ladda upp bilder nu, ENJOY:D PUSS!image20

haha, fan vad svårt det var att hitta ut!
image23

hur ska jag klara mig utan er?
image22

jag fattar inte hur 3 år kan gå så snabbt
image24
9dagis, så underbar.
image25
tack för dom här 3 åren!image26
Emma, Karolina, Jag innan cabaren.

Dagen

Igår när jag och och Lollo hade ätit middag fortsatte vi med vårat filmmaraton, haha. Vi såg först klart "hur man förlorar en kille på 10 dagar", och sen kom Ika. Leniten skulle också komma men hon hade fått jätteont i magen, mensvärkx100 typ. Så fast vi försökte övertala henne om att det är bra att röra på sig då, och att jag hade en värmekudde hemma hos mig så vägrade hon. Inte ens när vi satte på låten"Det är så synd att du är så söt", ville hon komma! För hon tycker att den låten är "soooo last yeear". Tihihi jag tycker om dig ändå Leniten :)

Jag, Ika, och Lollo började titta på "smekmånaden", men sen kom vi på att vi ville ha vitlöksbröd. Så vi gick ner och gjorde det, men det blev inte så där supergott. Vi satt mest och pratade och sen skulle Ika gå hem för hon skulle upp tidigt idag, varför tänker jag inte säga^^. Jag och Lollo följde med henne och sen gick vi en promenad.

Idag ska jag och Lovisen till Kista, hoppas bara jag hittar något. Sen vill jag träffa Leniten som har massor av mina kläder. Och nu har jag fixat något med min mobil så internet funkar, så nu kan jag blogga från mobilen om jag känner för det! :)
PUSS!
image19
Hittade bilder som fritidsgården tagit, här är en bild på mig, Elias, Isabelle, och Sanna. Jag saknar er! Nu verkar bilderna gå att ladda upp så jag fixar ett helt jävla inlägg med bilder ikväll!

mysig dag

1. Hur mår du idag?
Miracle   

2. Kommer du komma långt i livet?
Gråt dina tårar

3. Hur ser dina vänner dig?
Torkel i knipa              

4. Kommer du att gifta dig?
Truly madly deeply

5. Vad är ditt livs themesong?
Miss fatty

6. Hur är skolan för dig?
Breakaway

7. Hur kan du komma framåt i livet?
What goes around comes around

8. Hur kommer morgondagen att vara?
just to see you smile

9. Vad är det bästa med dina vänner?     
Kan det vara kärlek?

10. Vilken sång beskriver dig bäst?
Vet din mamma att du super? (haha whaat?)

11. Hur är det med ditt liv?
Var minut

12. Vilken låt ska spelas på din begravning?
There you'll be

13. Hur ser världen på dig?
Värsta grymma tjejen

14. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Moment like this

15. Vad tycker dina vänner om dig?
Beautiful soul

16. Har du en djup och mörk hemlighet?
What i've been looking for

17. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Livet går vidare

18. Hur kan jag göra mig själv glad?
Runaway love

19. Kommer du någonsin få barn?
Fighter

20. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Beautiful

21. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Save this town

22. Vad är några tips till mig?
Utan dina andetag

23. Hur kommer jag att bli igenkänd?
Buttons

24. Vilken låt är din danssång?
How to save a life

Hittils har den här dagen varit toppen, jag menar vad kan vara bättre än att kolla på massor av filmer, äta massor av godis, och dessutom med en underbar vän? Att det är dåligt väder försämrar faktiskt inte saken. Hittils har jag sett "Flight 39", en film om 11 september, den var verkligen jättebra, jag trodde att jag skulle brista ut i gråt flera gånger. Den var hemsk, det är svårt att förstå att det verkligen har hänt. Filmen visade verkligen hur ens liv kan förändras på bara genom ett par sekunder.
Efter jag hade sett den kom Lollo och då tittade vi på "The girl next door", och sen på "Hur man blir av med en kille på 10 dagar". Den har vi inte hunnit se färdigt ännu, men vi ska snart träffas igen, fast det blir nog en promenad först. Imorgon vill jag åka till stan!!!!

Bloggar mer ikväll eller imorgon PUSSSSSSSS!

Mysig midsommar

Jag kan ju börja med att berätta om midsommarafton! Jag var ju hemma hos Lollo och åt middag med henne, hennes föräldrar, och hennes föräldrars kompisar. Det var jättemysigt, vi åt sill(inte jag dock) och grillat. Det var jääääättegott och till efterrätt fick vi jordgubbar med glass, mums! Vi diskuterade världsproblem under middagen, haha,men det var kul. Sen drog jag och Lollo vidare hem till mig och lite senare gick vi och träffade Leniten och Ika.
Jag är så less på det här vädret, man kan inte göra någonting. Jag som ville åka in till stan idag men det både regnar och dessutom är precis allt stängt idag, bläää. Jag hatar såna dagar. PUSS!
image18

jag är så rolig

en lista till för att jag har så bra humor

PERSONLIGT

01. vad heter du?
Sandra Mittjas
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? orka byta
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? sara eller linda
04. vilket stjärntecken är du? stenbock
05. vilken årgång är du? 1991
06. vart bor du? Viksjö
07. bott utomlands? naej
08. flyttat antal gånger? 3 ggr typ 
09. vart skulle du vilja bo? typ stan kanske?
10. vilken skolklass? tillhör inte längre någon skola, men för mig 9d
11. vad vill du bli när du blir äldre? kock, eller köksmästare :)

UTSEENDE

01. hur lång är du? 159
02. hur mycket väger du? vet inte, bryr mig inte
03. hårfärg och frisyr? rätt långt med blonda slingor i snebena
04. ögonfärg? bruna
05. mest nöjd med? mina ögon typ? 
06. minst nöjd med?
längden, skulle vilja vara lite längre
07. skostorlek? 37/38
08. glasögon? nej
09. har du några piercingar/tatueringar? navelpiercing

FAVORITER

01. filmer? Pretty Woman mf..
02. låtar? How to save a life, Graduation mf.
03. årstider? sommar
04. mat/dryck? thaimat, loka.
05. djur? kaatter
06. färg? vitt, marinblått, rosa, svart.
07. parfym? Använder typ aldrig parfym
09. ämne i skolan? svenska, hemkunskap
10. sysselsättning? umgås med vänner, shoppa,jobba.
KLÄDER

01. vad använder du just nu för jacka? Ingen just nu
02. vad använder du just nu för skor? sommarskor, typ pumps och ballerinaskor.
03. favoritfärg på kläder? Det jag passar i
04. favoritmaterial på kläder? Har aldrig tänkt på det
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Sommarkläder
06. favoritaffärer? Ginatricot, HM, Zara, MQ.
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Beror på hur mycket pengar jag har
08. favoritmärke? Har inget.
09. vad har du för tröjstorlek? XS-S.

DITT RUM

1. stort, litet eller mitt emellan? Mitt emellan
2. vilken färg på tapeterna? Grönt(skitfult)
3. vilka färger går rummet i i övrigt? spela roll
4. vad vill du ändra där inne? Tapeterna, och möbleringen
5. vad har du där inne av följande: A, D.
a) tv?
b) video/dvd?
c) dator?
d) stereo?
e) telefon?
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? gångväg och träd.
7. vad gör du oftast i ditt rum? Sover, tittar på Tv, byter kläder.
8. favoritpryl i rummet? Sängen

Nu ska jag dusha, och sen ska jag fortsätta utrensningen av garderoben. Sen ska jag ringa Alessia och träffa Lollo.
pusspusspuss


midsommar

Igår kväll när jag fixat mig träffade jag Lollo och Lisa. VI gick till handlarn och köpte godis, och sen gick vi och satte oss på tunneln igen:) Det var jättemysigt till Lisa började kasta tändare på mig...Hon skulle åka till Adelsö så hon gick hem rätt tidigt och då gick jag och Lollo hem till mig och tittade på "The Last Kiss", en film med Rachel Bilson. Den var rätt bra, men hade sämst slut! Sen kollade vi på "Djävulen bär prada", fast jag sov mest.-.-

Ikväll ska jag hem till Lollo och äta middag där, ska bli mysigt.
jag fattar inte, bilder från nätet går att ladda upp, men inte andra?

Glad midsommar allihopa!

mjaaha:D

jag är så trött, och jag har så ont i ryggen, men ja, sånt är livet. Toppendag på East idag, kom vid halv 9. Det var jag, Tobbe, och Kim där då och vid halv elva gick vi ut på uteserveringen och tog en lååång frukost. Då kom Danne också, jag var ensam tjej i köket tills Sandra droppade in vid halv 2. Idag kom också Lollo som slutade på East i januari och hälsade på. Jättekul att träffa henne, hon bor i England nu. Lunchen var inte alls speciellt stressig, antagligen för att många reser bort över midsommar. Vid halv 5 gick jag därifrån och gick och köpte en ny väska från Friis Company, jäääättefin!

Imorgon är jag ledig, och då ska jag förmodligen hem till Lollo och äta middag:) På måndag är det jobb igen. Hoppas på en lyckad midsommar och en lyckad helg! Antagligen blir det det eftersom jag ska umgås med mina älskade vänner. Ska även försöka sova lite, är heeelt slutkörd!

Puss!

kul..

okej, jag har tråkigt!

Vilken svordom använder du mest?

fan
Vilken var den senaste filmen du såg?
hm..."Min bästa väns bröllop", tror jag...
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
beror på hur mycket pengar

Har någon någonsin kallat dig lat?
jaa..
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
nepp
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
ingen vad jag vet 
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
vanlig 
Vad åt du till middag?

jag har inte ätit middag idag

Använder du huvtröjor?
sometimes
Kan du vissla?
joo
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
typ bergochdalbanan?
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
i guess
Är du blyg inför det motsatta könet?
nej:)
Äger du några band T-shirts?
I do

När flög du senast?
i februari :)

Pratar du några andra språk?
engelska och franska

Har du gråtit offentligt?
japp
Vilka gör du, önskningar eller planer?
båda
Försöker du alltid lära dig nya saker?
nej..
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
har navelpiercing, vill tatuera mig
Vad har du med dig in på bion?
en/flera vänner
Vem är din favoritlärare?
många
Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
vet inte?
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
charm
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
3-4 kanske
Äter du frukost dagligen?
nej.
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
just nu ja, för jag jobbar
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
17
Tror du på liv på andra planeter?
njaa
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
vet inte-
Vad var det sista du åt?
godis :)
Gillar du senap?
nej
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
hm
Sover du på sida, mage eller rygg?
magen 
Tycker du om att krama folk?
jag älskar det
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
nepp
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
mamma visste att jag var tjej :)

nu måste jag åka till jobbet, pussssssssssssssssssss!


lista igeeen^^

jaha, här är en till lista för att fördriva tiden lite...det som är ikryssat stämmer.

[x] Jag är kortare än 170cm,(är 1.59)
[] jag tycker att jag är ful
[/] Jag blir lätt brun.(varken svårt eller lätt)
[] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering.
[] Jag är osäker över mitt utseende.
[] Jag har haft/har tandställning.
[] Jag har glasögon/linser. (Linser)
[] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn.
[] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[x] Jag föddes med en sjukdom.(eller glutenallergi iofs)
[] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[] Jag har brutit ett ben.
[] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[] Mina visdomständer har tagits bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Ryssland.
[] Jag har varit i Kina.
[] Jag har varit på Golfen Center
[] Jag har varit i Japan.
[] Jag har varit i USA.
[] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har varit i ett casino.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[] Jag är i ett förhållande.
[] Jag är förlovad.
[] Jag är gift.
[] Jag har varit på en blind date.
[] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x]Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[/] Jag har en hemlighet som ingen vet.(hm jag vet inte?) 
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[] Jag kan inte svälja piller.
[] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar. (Aldrig varit på en)
[] Jag har sett någon dö.
[] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[/] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.(kan och kan:P)
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[/] Jag ser på nyheterna.
[] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min rington.
[] Jag är petig med grammatik.
[] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[] Jag vet hur man skjuter.
[] Jag är kär i kärleken.
[/] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[] Jag äter snabbmat varje vecka.
[] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[/] Jag är väldigt kittlig.
[] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

nu ska jag sova! puss och godnatt!

Besök av lillasyster idag:)

när jag vaknade imorse kändes det som att jag skulle behöva sova en vecka. Minst. Men nej, det var bara att kliva upp och så gick jag till skolan vilket var helt onödigt eftersom ingen lärare var där typ. Så jag fick inte min cdskiva. Då gick jag till bussen och åkte till East, och jag kom väl dit runt halv 9, och då käkade vi frukost på uteserveríngen i värmen:) Idag fick jag hålla koll på mycket mer saker, så det blev lite jobbigt, fast det var kul. Det var jag,Mimmi, Tobbe, och Ola som jobbade lunch vilket var mycket roligt. Och sen vid 2 kanske kom min underbara älskade lillasyster Alessia och hälsade på, underbara underbara unge! jag älskar dig lilla hjärtat. Efter hand på eftermiddagen droppade Sandra, Danne, och fler in, och nu har jag fått ett till smeknamn..Tobbe började med lill-S, eftersom vi är 2 sandra, men det slutade med lill-ass, och Sandra fick heta big-ass istället för big-S- Tack så mycket, jag är mycket nöjd med det namnet ;) Och tack söta Tobbe för att jag får börja 9 imorgon :)

Ikväll ska jag träffa Lollo, Malin, Lenita, Ika, Lisa och alla dom. Jättekul, det var längesen alla vi träffades tilsammans! Jag vet faktiskt inte vad vi ska göra, men något hittar vi väl på:) Bloggar mer ikväll eller imorrn!
puss på er folket

19 juniiii

Dagen började med jobb, kom till East vid 8. Jag, Elin, och Mimmi gjorde iordning lite och sen tog vi en kaffe på uteserveringen, myyyyyys! Sen jobbade vi lite till och sen åt vi frukost, även den ute. Lunchen var skön, mer att göra idag, men det gick bra iallfall. Åt en snabb lunch/middag vid 16.45 och sen skyndade jag mig till tåget. JAG HATAR SL, alltid ska dom vara sena, och nu är det sommartid också, jävla fittor. Så det tog aslång tid att komma hem.

När jag kom hem träffade jag Lenita, och sen Lollo också. Vi gick till handlarn och köpte en kaka som Lovisen hotade att kasta i mitt ansikte;( tur för henne att hon inte gjorde det! Ikväll har jag faktiskt hunnit rensa ur lite ur garderoben, så nu ska jag ge kläder till Alessia och Vendela. Bättre det än att slänga:)
Imorgon ska jag först till skolan en snabbis för att hämta en cdskiva och lämna en bok, och sen blir det jobb. Efter det ska jag träffa Malin och Lollo:) Malin åker ju till Grekland snart, kommer sakna dig!

Hittade en text som passar väldigt bra just nu:

Ingenting vara för evigt.
En gång måste vi alla ta farväl av det gamla
Farväl till allt vi tagit för givet
Farväl till dom vi trodde aldrig skulle överge oss
Och när förändringarna inträffar,
när det välbekanta försvunnit
och det okända tagit dess plats
är det enda vi kan göra att försöka gå vidare,
och intala oss själva att morgondagen blir bättre.


SAKNAR 9D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
godnatt folket

trött

Idag har jag alltså jobbat, och det gick bra ända fram till efter lunchen. Då gick det inte så där jättebra, men ändå. Det var iallafall jättemysigt, det var jag, Mimmi, Elin, och Danne som jobbade lunch. Det var en otroligt lugn lunch, så det var skönt. Jag jobbade till 5 och då kom mamma och hämtade mig så gick vi och köpte nya skor som jag kan jobba i.

Efter träffade jag Julia, och sen även Lollo, och Lenita en stund. Ika kom till mig också, men vi gjorde inte så mycket, as ususal. Skönt för jag är jävligt trött. Börjar 8 imorgon så det blir att gå upp klockan 6.. Har kollat schema för juli och jag jobbar hela juli utom 1 vecka då vi är i båstad. Nu måste jag och och dusha! ( bilder strular fortf..börjar bli lack!!!!!!!) Ååååååååååååh, imorgon ska jag köpa en ny väska antagligen:)

Godnatt!

snart sova

den här dagen blev mycket roligare än jag trodde :) Jag, Sofia, och Lisa åkte in till stan och där köpte jag 1 tröjor, 2 par leggins, och en ny kalender. Det var kul, bortsett från det dåliga vädret, och Lisa som blev arg på mig, hihi förlåt då fläckis:)

Dock hade mina planer vart att åka ut till Mimmis land och sola, men ja vädret tillät inte det. Förutom dudå Lisa som ska sitta och sola i regnet i sommar med ditt vatten ;)

Annars gjorde vi inte så mycket, vi var hemma hos mig och kollade på Heartbreak hotel som jag sett typ 25 gånger:) Då var Ika med också.

Imorgon ska jag förmodligen träffa Julia efter jobbet. Nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon,
Godnatt


hm..

jahaja, Erika kom inte alls igår^^ men medans jag var och mötte Sofia och Lisa så hann både Olivia och Lenita komma, men Olivia skulle bara hämta pengar. Vi tittade på djävulen bär prada. Efter filmen gick Lenita hem och vi gick ut för att träffa några från min klass, och några från Sofia och Lisas klass. När vi väntade på att dom skulle komma satte vi oss på bänkarna utanför gröna längan, och usch vad sorgligt det var! Det stod fortfarande 9d på dörren, och fyfan vad jag saknar alltihop. Men ja det måste gå vidare, man kan inte älta det gamla föralltid. Men jag saknar saknar saknar.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska upp 8 imorgon och jobba.
PUSS!


helt tom

igår var jag med Lenita, Erika och dom först i hässelby men det var rätt trist så vi drog rätt snart vidare till Bro där det var paarty^^. Det var rätt kul, en tjej var plastsyrra till Pontus G i min klass:) Så vi var väl där till 2 sen tog jag och Nita en taxi hem, skönt att slippa bussar och tåg.

Idag väckte mamma mig vid halv 1, skönt att få sova ut för en gångs skull! Jag har inte gjort något alls idag, eller jag och Mamma spelade kubb med Greger, Marie och Theo. Ikväll ska Marie komma över, och Lenita. Erika har jag inte fått tag på, men hon kanske också kommer:)

Det strular fortfarande med bilderna, men jag ska försöka fixa det.

Jag känner mig verkligen tom, jag fattar inte att jag har lämnat Fjällen. Därav kan jag inte gråta för jag tror fortfarande att jag i höst ska gå i dom korridorer jag alltid gått i, alltid träffa alla gamla lärare. Det känns så tungt att lämna, och ännu tyngre att inte få komma tillbaka till min klass som jag redan saknar grymt mycket. Det kommer aldrig bli detsamma. Förra året var det hemsk när niorna slutade, men det går inte att jämföra med att sluta själv. Vissa tycker säkert att jag överdriver, men då får ni göra det, för jag har lämnat ett hem bakom mig. Jag har växt upp där, och jag känner mig inte redo att lämna än även fast det måste gå vidare. Jag vet inte vad jag ska göra, jag kan ju inte ens gråta...


Hoppas ni har det bra, och till er i 9d; Glöm aldrig hur speciella ni är för mig, ni har en sån stor plats i mitt hjärta. Jag kommer sakna er, eller ja jag saknar er redan så mycket. Hoppas att ni får det bra allihopa och att vi träffas snart igen. För jag vill inte att vi förlorar kontakten. Jag älskar er!


Ingenting kan vara i en evighet...

cabaren: Jag kommer aldrig glömma den här kvällen! Den var så otroligt lyckad, förstår inte hur lärarna kunde fixa det så bra! Mina lärare hade gjort en jättefin sång till våran klass, den var verkligen rörande. Sen hade dom gjort en film och jag höll på att garva ihjäl mig. Elevcabaren var också bra. Jag lyckades hålla tillbaka tårarna tills åttornas sång till niorna kom. Då brast det, det var så hemskt! Sen var vi på gården och dansade, och sen gick jag hem. Kvällen var helt underbar, kommer aldrig att glömma!

Skolavslutningen: Jag mötte Karro och Emma imorse, och redan då kände jag hur tårarna var på väg. Ute vid scenen gick det bra, men usch vad sorgligt det var. I klassrummet pratade Britt-Marie och Karin om våra 3 år, och så hade dom gjort ett bildspel, och då kom tårarna. Det rann och rann, samtidigt som jag log. För oj, vad mycket minnen vi har tillsammans. Det gjorde så ont, att veta att det är sista dagen. Vi drack cider, och så fick vi våra betyg, mina var ju inte direkt att hurra för men det duger. Sen träffade jag Olivia och Bella och då brast det igen, och så träffade jag massa lärare. Det känns verkligen tungt att behöva lämna Fjällen som jag gått i i 10 år. Jag har levt ett helt liv där, och nu är allt slut. Jag och några killar från klassen satt utanför klassrummet på bänkarna en sista gång. Jag kan fortfarande inte förstå att allt bara är slut, ingenting kommer någonsin bli som det var även om vi kommer hålla kontakten. Inget blir någonsin som 9d, den bästa klassen som finns! Inga ord kan beskriva tomheten jag kände när jag för sista gången som behörig elev gick ut från skolan. Det gör riktigt ont. Tack alla som gjort dom här 3 åren till dom bästa åren i mitt liv, speciellt min älskade klass!

Nu har jag sommarlov, och det känns både skönt och helt sjukt tråkigt. Men ja, på måndag börjar jag jobba, och sen väntar Båstad. Hoppas på en riktigt lyckad sommar, även om det känns jävligt tungt just nu. Fick bildspelet med mig hem, och jag gissar på att det kommer tittas mycket på i sommar.
PUSS!

cabare ikväll

Idag kom jag till skolan kvart i 9, och då skulle vi städa, astråkigt. Jag tömde mitt skåp och fick världens separationsångest. Imorgon slutar jag i min skola som jag gått i i 10 år! Det är fan sjukt! Pratade med min HK lärare och hon sa: Lycka till nu Sandra, och se till att du blir en riktigt stjärnkock så du kan bjuda din gamla HKlärare på middag. Jag har verkligen känt hur nära tårarna har varit hela dagen..

Det var volleyboll och fotboll där elever körde mot lärarna, men jag såg inte en hel match på något för under volleybollen gick jag, Ante, Sanna, och Joar ner till banken för att växla pengar från klasskassan, men det gick tydligen inte? Så vi gick till ICA och där gick det, ICA äger banken^^ Joar köpte världens äckligaste choklad för 5.50, priset kanske säger allt? När vi kom tillbaka till skolan hade fotbollen börjat men jag har faktiskt ingen aning om vem som vann, men jag tror det var eleverna:)

Ikväll är det då cabare, har en känsla av att det blir mycket tårar. Väntar just nu på Karro, och Emma, dom ska komma hit och så ska vi fixa oss tillsammans. Jag har verkligen ångest inför morgondagen, jag VILL inte. Och ändå vill jag börja om på nytt, och byta miljö. Men jag vill ändå inte lämna. Jag har verkligen inte trott under alla år att någon gång ska jag också sluta här, det har liksom inte gått in. Och nu sitter jag här ändå, imorgon lämnar jag fjällenskolan för ett helt annat liv.

Kram från en ångestladdad Sandra.

Ps. det går inte att ladda upp bilder, jag ska försöka igen sen. Bilder från stan och cabaren kommer upp så snart det funkar igen. Och på måndag ska jag ta en bild på mig i mina fina kockkläder och lägga upp ;)

I Spånga

Imorse ringde väckarklockan 6.00, tidigt! Jag tog tåget vid kvart över 7 och sen gick jag från centralen till East och kom dit 7.50. Då var Mimmi och Tobbe redan där, och jag visade bilder från balen för dom:) En kille där trodde jag var spansk;O Sen kom Sandra också, och då gick vi ut och åt frukost, jättemysigt ute i solen! Det var iallafall en rätt lugn lunch, fast lång. Det var hela tiden mycket att göra, så nu är jag rätt sliten, men det är det värt! Vid 4 åt jag lunch, och sedan skulle Mimmi till tunnelbanan och jag skulle till tåget så vi gjorde sällskap. På måndag börjar jag jobba igen, det ska bli roligt:)

Jag mötte upp Julia i Jakan och vi åkte till Spånga. Nu är vi hemma hos henne och äter nudlar:) imorgon ska jag kanske träffa Karolina på eftermiddagen, och på kvällen är det cabare:) På fredag är det avslutning..

Bloggar kanske mer ikväll, men jag ska inte göra så mycket, åker från Julia vid halv 10 och sen ska jag kolla på Pussycatdolls. Händer det något kul skriver jag mer!
PUSS

jag har tråkigt

väntar på Lollo så jag slänger in en till lista, så kul har jag!

Höger- eller vänsterhänt: Vänster
Humör just nu: Uttråkad
Favoritgodis: Choklad
Kläder just nu: Prickig klänning med leggins
Musik just nu: Ingen specielll
Sommarplaner: jobba,sola,resa
Hur många kuddar sover du med: 3
Spelar du nåt instrument: nepp
Morgon- eller nattmänniska: natt:)
Vem är viktigast för dig: vännerna, familjerna
Bio eller promenad: Beror på humör
Är du kittlig: Ja, ibland:D
Snarkar du: Inte vad jag vet :)
Stjärntecken: stenbock
Äckligaste insekten: Spindlar
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Trolla, flyga, eller röngtensyn
Vad vill du jobba som? Kock :)
Stökigt eller välstädat? stökigt
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja, kanske:D 
Gillar du att sjunga? Ja fast helst utan publik
Anser du att du är stark? Nja, inte jättestark
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten
Vad längtar du mest efter just nu? Att Lollo ska ringa innan jag dör av tråkighet!

PUSS!

1 år...

Idag är det ett år sen Ingrid lämnade världen. Jag har fortfarande varken accepterat, eller förstått det även fast det gått ett helt år. På min konfirmation den 13 maj 2006 fick vi reda på hjärntumören du hade, bara en månad senare, den 12 juni dör du. Jag kommer alltid att minnas dig, alla gånger vi varit hos dig. Hos mig finns du alltid kvar. Det Gud älskar tar han tidigt, jag älskar dig.

Idag var det en lika mysig dag med klassen som igår, dock lite sämre väder. På tågresan dit ringde någon till Pontus G mobil och ville prata med Sanna, och det var typ hennes kusin, men vi fattade inte var hon fått Pontus nummer ifrån, skitmysko!  Vi gick runt på djurgården, och så åt vi lunch i en park, det var jättemysigt. Vi gick i en labyrint, och det var jättesvårt att komma ut ur den! Jocke och Fredrik M tyckte rutchkanan var jätterolig, och Bäckis bjöd mig på en bulle, tack!:) Ännu en underbar dag med klassen, älskar att umgås med er. Men det är inte många dagar kvar nu...Bilder kommer jag att lägga upp sen.

Efter stan skulle vi åka hem, men jag gick till East. Där kände jag mig lika hemma och välkommen som vanligt, och jag fick höra av en som jobbar där att jag var lika söt som en sommaräng, haha tack för den komplimangen:) Dom frågade också om jag kunde jobba imorgon för det fattas folk i köket, och vi ska ändå bara gå från kallhäll imorgon, så jag ska jobba! Ska bli roligt. Jag var på East i 3 timmar, och sen gick jag med Mimmi för hon skulle köpa en del saker, och sen tog jag tåget hem.

Nu sitter jag här och ska snart gå ner och äta något, sen funderar jag på att rensa ur min garderob och se om jag hittar något till Alessia, hon är fan snart längre än mig och ändå är hon 9 år!
Bloggar mer ikväll om det händer något, annars imorgon efter jobbet!
PUSS!

Grattis mormor!

Bloggade inte igår, var helt enkelt för trött+att datarummet stiger upp i alldeles för hög värme. Jag gjorde ändå inget speciellt, jag, Lollo, och mamma var i kista och jag hittade äntligen en klänning till skolavslutningen!

Idag har vart en jättemysig dag med klassen i stan. Vi skulle gå runt på söder, vilket var otroligt varmt! Jag var jättehungrig också. Jag gick med Sanna, Pontus G, och några till och Pontus, Pontus, och Philip skulle absolut ha sushi så vi fick gå aslångt innan vi hittade en sushirestaurang. Också skulle vi hitta donken, och det låg som tur var nära sushin. När alla köpt den mat de ville ha gick vi till en park, och dom enda bänkar som fanns stod mitt i solen! När Sanna öppnar sin hamburgare märker hon att hon råkat beställa Happy Meal hamburgare, och det hade vi roligt åt ett tag:) Vi samlas igen och går klart i stan och sedan åker vi hem. Tack för en toppendag klassen, hoppas på en lika bra morgondag när vi ska in på djurgården och östermalm!

På eftermiddagen var jag med Leniten, och Ika. Vi satt på min baksida och åt glass. Annars gjorde vi inte så mycket, precis som vanligt men precis som vanligt var det mysigt :)

Mormor fyller år idag, grattis! Kom inte på hur mycket jag saknade dig förrän jag pratade med dig idag! Ska förhoppningsvis åka till dom i sommar. Jag älskar dig mormor,

Imorgon är det 12 juni, ett år sen Ingrid dog. Jag saknar dig varje dag, önskar du kunde komma tillbaka. När jag pratar med släkten pratar jag som om du fortfarande fanns. Fast det gör du egentligen, du kommer alltid att leva vidare hos mig. Kan fortfarande inte acceptera att du inte längre finns på jorden..

Nu ska jag dusha och sen sova! PUSS!

seg kväll

blää vad tråkigt jag har haft ikväll! tittade på halva Min bästa väns bröllop,  sen satt jag vid datan. Mamma och pappa hade gäster här så jag pratade lite med dom. Men sen träffade jag Lollo i jakan, det var kul iallafall, vi gick till mig. Vi gjorde inget speciellt, men det var trevligt. Vi gick ut och träffade Lenita som var lite på lyret, och jävlar vad hon pratade! Nu ska jag sova snart, imorgon ska jag sola och sen ska jag till kista:) Godnatt!

väääääääärme!

Jag säger bara FYFAN vad varmt det är. Jag var i stan i förmiddags, lyckades få med mig mamma, och jag höll på att dö. Det var såå varmt. Och jag hittade ingenting heller så det var ju inte så kul. Man bli så trött också, men egentligen ska man väl inte klaga..

Annars har jag inte gjort mycket alls idag, ikväll har jag inte heller några planer. Kanske att jag träffar Lollo senare, om hon vill och hinner :) Annars kanske jag ska titta på Min bäste väns bröllop, eller något. Tråkigt har jag, riktigt tråkigt!
PUSS!

Utsidan
(x) har blont hår (slingat iaf)
(x) burit en svart klänning
( ) inte duschat på en vecka.
( ) har gröna ögon
( ) haft tuppkam
( ) tatuerat mig
(x) haft svart hår
(x) älskat mitt utseende
(x) hatat mitt utseende
(x) piercat mig

Insidan
(x) ljugit för en kompis
(x) varit ensam
(x) blivit missförstådd
(x) känt som om jag håller på att dö
( ) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
( ) sett någon dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam

Kärlek
(x) varit kär
(x) dumpat någon
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
( ) gått fram till en främmande & frågat efter en kyss
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
(x) hånglat med en polare
( ) hånglat med minst 5 pers på en kväll
( ) varit otrogen

Övrigt
(x) skolkat
( ) blivit avstängd från skolan
(x) flugit
(x) ätit sushi
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) rört en orm
(x) blivit kittlad
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
(x) haft kramp
(x) varit vilse
(x) simmat i havet
(x) sjungt karaoke
(x) busringt
( ) förstört en fest
(x) suttit på ett tak
(x) åkt släde
(x) stannat uppe hela natten
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) klättrat i träd
(x) hoppat i en lövhög
(x) sovit under stjärnorna
( ) brutit ett ben
( ) sett en del av mig själv brinna
( ) svimmat
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) använt ett falskt id
(x) skrikit tills jag blev hes
(x) badat i en fontän
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) haft en trädkoja
( ) fått sparken
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
( ) varit en cheerleader
( ) sovit på en parkbänk
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) hoppat från en bro
(x) sjungit i duschen
(x) drömt att jag gift mig med någon
( ) åkt fritt fall i kjol


1 vecka..

idag började jag 11 med språk, vi såg klart filmen Marie Antoinette, men jag har missat jättemycket så jag fattade ingenting. Det var även vår sista franskalektion. Vi hade inte speciellt lång lunchrast för Britt-Marie skulle typ informera om Tema Stockholm som vi har nästa vecka. Och nu till bilden som var dagens höjdpunkt typ:) Vi hade betygssnack så Karin var inte speciellt mycket i klassrummet, så vi övervattnade blommorna och hällde i färg i en. Rätt snart inser vi misstaget eftersom blå färg bubblar upp under krukan och droppar ner på golvet. Pontus G tar färgflaskan, skruvar på korken, och kastar över till någon som står på andra sidan. Men korken lossnar i luften så blå färg stänker över hela klassrummet! Jag höll på att skratta ihjäl mig, men vi måste städa upp det innan Karin kommer, men nej hon kommer ut och ser allt. Aja det var kul iallafall :)

Efter skolan träffade jag Lollo, vi satt på min baksida och åt glass och sen åkte vi och badade! Det var jätteskönt, dock lite kallt i vattnet. Vi solar ett bra tag, sen cyklar vi hemåt. När jag kommer hem ser jag att Charlie, den söta lilla killen som var här häromdagen, är här igen, så honom lekte jag med ett bra tag, han är helt underbar!

När jag ätit träffade jag Ika, vi gick och köpte glass, och godis:) Vi gjorde annars inte speciellt mycket, pratade bara och så.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, tror jag ska gå ner till teven. Imorgon ska jag till stan och försöka hitta något till skolavslutningen. Alla verkar vara upptagna så jag funderar på att åka själv, det skulle faktiskt inte vara helt fel.. skolavslutning ja.. om en vecka tillhör jag inte någon skola längre, fan vad hemskt det känns! har haft en klump i magen hela dagen, önskar bara att någon kunde stanna tiden.

Hoppas ni får en bra helg! PUSS

torsdag

den här dagen vart riktigt lyckad! Ja, förutom att dom flesta lärare idag har sagt "- tack för dom här 3 åren", vilket var sorgligt att höra. Annars har dagen varit bra med min kära klass :) Vi var på handlarn och köpte godis och glass, det var så varmt idag, härligt! Jag fick höra av massa lärare att jag var jättefin på balen, och dom hälsade med "hej balens drottning", hihi stolt :)

Jag gjorde ett prov i geografi och sen tog jag bussen till jakan där jag skulle träffa Julia och Fredrik. Vi åkte hem till Julia, tågen var jättesena idag, så jävla jobbigt. Men ja tillslut kom vi hem till henne och då åt vi mackor, eller ja jag gjorde iallafall. Vi spelade ett spel där man ska beskriva platser, eller personer och fyfan vad vi garva när Julia skulle beskriva snålhet;

Julia: Jude
Sandra: Religion kanske?
Julia: Nej, asså när man typ inte vill ge bort saker
Fredrik: snål
Julia: Aa


HAHA, fyfan vad vi garva! Jag vann iallafall, och Fredrik blev arg för han tyckte att jag tänkte för snabbt :) Annars gjorde vi inte speciellt mycket, vi tog en promenad ner till Coop och köpte lite saker till Julias mamma, och så åt vi middag där.

Nu ska jag snart sova, men jag börjar 11 imorgon så det är ingen brådska iallafall:) skriver mer imorgon!
PUSS!

slapp dag

Jag har haft en riktig slappar dag, jag och mamma var en sväng till stinsen men där hittade vi inget, så vi åkte vidare till outlet och där hittade jag ett par fina högklackade pumps, vita. När vi kom hem slocknade jag i soffan, har vart jättetrött idag, men jag hann se en bit på sjunde himlen iallafall.

Nu ikväll har jag inte gjort speciellt mycket, pluggade lite geografi som suger. Sen kom grannarna Greger och Marie över och ville se bilderna från balen igår, och Marie sa att hon var jättestolt över att jag blev balens drottning :) Dom hade sina kompisar över på middag, och deras kompisar hade världens sötaste lilla kille som heter Charlie. Han är nästan 2, och han tog mitt hjärta med storm!

Det märks verkligen att det snart är sommar, det är så varmt och skönt! Nu ska jag försöka hålla mig vaken till pussycatdolls börjar, och sen får vi se om jag lyckas hålla mig vaken hela programmet. Sanna i min klass fyller år idag, hoppas du inte var alltför trött imorse;) grattis på 16årsdagen!
PUSS

Balens drottning, och ett minne för livet

en av dom absolut bästa kvällar i mitt liv hade jag igår kväll. Lenita, Ika, och mamma fixade mitt hår och sminkade mig och så satte jag på mig klänningen, och sen kom bilen. Vi hämtade Elias, Max, och Ante och sen åkte vi till Görvälns slott, där det var jättemycket folk som fotade, det var jättekul!

Sen gick vi in på slottet, och satte oss på våra platser, Elias fick sitta bredvid rektorn, haha typiskt. Men det var verkligen jättekul, god mat, och allt. Sen efter middagen gick vi ner till vattnet och tittade på solnedgången, det var jättefint! Sen skulle vi rösta till balens kung och drottning, och efter det gick jag och Karolina och dansade, varvat med att vi gick ut på balkongen och andades. Det var så fruktansvärt varmt! Jag och Angelina tog av oss skorna, haha, och jag med min långa klänning fick lite problem med att dansa då. När vi dansat ett tag skulle dom utse vinnarna av en tävling och balens kung och drottning, och ja, jag blev drottning! Och jag blev jätteglad,  tack! Det var verkligen toppen på en superlyckad kväll! Efter det fick alla överskottsenergi, och dansade och det var jättekul. Skulle gärna varit där hela natten, och det kändes verkligen som nian aldrig skulle ta slut. Mamma kom vid 12 och skulle hämta mig, men vi gick hem istället. Det var jag, Sanna, Michel, Pontus G, Ante, Max, Tobbe, Joar, Sebbe, och Elias, tror inte att det var någon mer(?), och det var jättekul, fast det tog sin lilla tid. Vi stannade till vid Görvälnsbadet och doppade fötterna i vattnet. Jag gick barfota hela vägen, och med min klänning uppsatt med en tofs, och jag säger bara ajajaj i mina fötter idag, men det var det värt! Älskar er klassen! Tack för en minnesvärd kväll, jag glömmer aldrig. vill bara säga att jag och Karro är bäst på att dansa:)

image12
 image13image14

Här är några bilder från balen, min data är efterbliven så jag kan inte ladda upp fler i bloggen, men jag laddar upp senare på pa (rockbrud)

bal ikväll

ikväll är det bal, det ska bli skitkul, trots att limon sket sig. Jag åker dit med Ante, Max, och Elias, och så träffar vi resten där:) Lenita är här och hon ska fixa mitt hår, jag har bara målat naglarna hittils, hihi.

Idag hade jag matteprov som jag fick G på tack vare att min mattelärare är bäst, så nu slipper jag sommarskola och kan jobba istället som jag tänkt, tack för hjälpen! Vardagsångest igen, idag hade vi sista NOlektionen och jag var inte med:( jag var och åt lunch med Ika på amigos istället, men det var jättemysigt, och suuuupervarmt! Nej nu ska jag gå och fixa mig, skriver mer sent ikväll eller imorgon. Ha en bra dag, det som är kvar iallafall :) PUSS!

ps, fick mejl av dannes pappa, vi hämtar kattungen den 28 juni!!!! :)

mysig dag

jaha, idag var det friendsdag, och det var faktiskt jättekul! Vi åkte båt ut till fjäderholmarna och på vägen dit satt vi och pekade på alla hus där vi ville bo:)  vi där i flera timmar och bara hade det skönt! Vädret var ju inte direkt att klaga på, jag solade jättemycket. Nu till min vanliga dagsångest över skolavslutningen, det var det sista vi gjorde med friends, iallafall 9orna. Men där iallafall så åt vi lunch, och pratade lite och så. Och sen badade vi, och det var fan det kallaste vatten jag någonsin badat i! Men det var jättekul, och sen hade jag och Jakob vattenkrig, så jag höll på frysa ihjäl på båten hem, men ja, kul var det!

Sen träffade jag Lenita och vi åkte hem till mig och skulle plugga, men jaa, det gick väl lite sisådär, vi kollade på Förhäxad och sjunde himlen istället..Sen åt vi middag, och så skulle jag träffa Lollo för att låna hennes väska till balen:) taaack! Jag och Lollo träffade Sofia och vi gick hem till mig och käkade vattenmelon :)

Och när jag ändå tagit upp ångesten över skolavslutningen, Olivia skrev ett jättegulligt gbinlägg till mig, fick tårar i ögonen när jag läste det. Det kommer att bli så fruktansvärt svårt att släppa tiden som jag haft där! Som det känns nu kommer tårarna att spruta den 15 juni, jag fasar riktigt för den dagen..

Men imorrn är det iaf bal, ska bli toppenkul! Måste sova nu så jag är pigg imorrn! Godnatt!
(sorry för ett tråkigt och slarvigt inlägg men jag är astrött. Bilder från idag och och bilder som kommer att tas på balen lägger jag upp imorrn kväll eller på onsdag morgon)

12 dagar..

Igår kväll kan jag ju börja med att berätta om. Jag, Lollo, Lisa, Sara, och Julia satt på min framsida och åt godis, chips och sånt, med musik och ljus, det var jääättemysigt! Sånna kvällar ser jag fram emot i sommar, fast då får det gärna vara lite varmare:) Det blev lite kallt mot slutet av kvällen.

jahaja, den här dagen blev ju inte direkt som jag planerat, jag hade tänkt gå upp 9 och sola och plugga matte, men nej jag vaknar 12! Lite surt, men ja sånt händer, fast mitt humör har inte varit det bästa idag. Klockan 1 var det visning på ett hus i Skälby, det var jättefint på övervåningen och tomten var jättestor och fin, men nedervåningen var lite så där, troligen massa fuktskador så det blir inget av med det.

Sen var jag med mamma en sväng i jakan och fixade det sista til balen..balen är fan på tisdag, det har gått så jävla fort! 12 dagar kvar, och det med helger och lovdagar..det är ingenting. Minns att jag i fredags tänkte när vi satt vid utescenen att nästa gång vi är vid scenen är det för att vi slutar. Fan vad tungt det känns! Vill, men ändå inte. Jag vill på ett sätt börja gymnasiet, så jag kan utbilda mig till kock, men ändå vill jag inte för jag vill inte lämna. Aja nog med ångest för stunden..

Annars idag så var Nita och Ika här, för vi skulle testa min balfrisyr, och jag säger bara TACK GUD för att vi gjorde det, annars hade tisdagen blivit en katastrof. Vi lånade min granne Maries locktång men varken Nita eller Ika kan göra lockarna, och jag klandrar dom inte, för fan vad svårt det va! Så Marie fick komma och visa så det gick bra tillslut. Nu är limon det enda problemet till balen, men förhoppningsvis löser det sig imorgon.  Nu på kvällen träffade jag Nita och Ika igen, vi gick till handlarn och köpte glass, eller aa Nita köpte en cola, och vi hade väldigt trevligt :) Nu ska jag dusha, prova balklänningen med skorna, och halsbandet och så, sen ska  jag sova :)
Godnatt!

barnkalas och mys på landet

den här helgen kunde inte börja bättre! På dagen i fredags var det jättemysigt, vi satt mest och pratade i skolan. Det var typ massa aktiviteter man skulle göra, men det fanns inga roliga. Sen åt killarna sin väldigt..äckliga tårta, den bestod typ av grädde! blää.. sen åkte jag till stan och köpte en skiva som Alessia skulle ha på sitt kalas och sen sprang jag till East. Jag och Mimmi gick och köpte priser till tipsrundan, och sen tog vi tunnelbanan till Bergshamra där Arne hämtade oss, och då var Alessia med, söta unge, hade inte träffat dig på jättelänge! Vi åkte till landet trots att vädret inte var så bra, men vi hade mysigt ändå. Daniel och Vendela(som jag inte heller träffat på jättelänge!) kom också, men Daniel skulle iväg på poker-sm. Jag, Mimmi, Alessia, och Vendela åkte hem och lagade middag, och sen satt jag och Mimmi hela kvällen och pratade och skrev frågor till tipsrundan. Det var jättemysigt, vi pratade om allt, och så diskuterade vi hur kul det kommer bli när jag är 18 och får dricka vin med henne, haha:D det var verkligen ett samtal jag behövde! Mimmi hade lite disco i köket, men jag var så jävla trött så jag satt mest och garva, sen gick vi och la oss.

Jag vaknar väl runt 8 av att Alessia puttar på mig, och Vendela är redan vaken, vi ligger och drar oss ett tag och så kommer Mimmi in och pratar med oss. Sen vid 9 gick jag och solade på ett solarium tvärs över gatan, skitskönt! När jag kommer hem dit igen dushar jag, och sen fixar vi iordning till Alessias kalas. Jag Vendela och Alessia skulle gå och köpa batterier, men dock tar det sin lilla tid för vi vet inte vilka batterier Alessias cdspelare ska ha. Vid 12 kom alla gäster, och alla dom tjejerna är sååå gulliga! Jag hade inte träffat alla, men det gick jättebra! Vi gick tipsrundan, och sen åt vi lunch på en pizzeria, det var jättemysigt! haha, jag fick ta fram alla gamla lekkunskaper till kurragömma, burken, och massa sånt, men det var jättekul!

Sen åker jag, Daniel, Mimmi, Alessia, och Vendela till landet, och nu i den här värmen skulle jag inte banga på att bo där hela sommaren! Daniel bänkade sig i hammocken, småtjejerna sprang i vattenspridaren, och jag och Mimmi sträckte ut oss i gräset, det var verkligen hur skönt som helst! Jag skulle kunna vart där föralltid känns det som! Sen kom mamma och hämtade mig, och nu ska jag snart fixa iordning för tjejkvällen vi ska ha:) Vi hörs! PUSS!

image8
 min klass, som jag kommer sakna enormt!(det saknas rätt många på bilden)image9
min älskade småsystrar, som jag aldrig vill leva utan! image10
landet, världens mysigaste ställe!

RSS 2.0