mjaa

Den här dagen började väl inte så där jättebra, jag försov mig och vaknade halv 12! vet inte riktigt hur jag lyckades men jag bestämde mig då för att inte gå eftersom jag bara hade en lektion kvar. Så jag låg och kollade på TV ett tag, sen pluggade jag geografi och matte.

Sen fixade jag mig och åkte in till stan för att köpa massa saker till balen och skolavslutningen. Både Olivia och Julia skulle åka in till stan sen, skönt med sällskap :) I stan köpte jag ett halsband, och lite småsaker. Bestämde även att jag skulle titta förbi East och prata lite med Mimmi, och efter det skulle jag möta Olivia( som sen inte svarade när jag ringde ). På East var det lika mysigt som vanligt, pratade en del med Mimmi som alltid kommer med så bra råd! Fick även se schemat i juni, och där står jag med som "lill-sandra", haha gulligt va?!:) Julia kom förbi East och vi åt lite mat, och sen gick vi till centralen och där mötte vi Olivia, haha:)

Jag och Julia åkte hem till Julia i spånga, det var jättekul. Så skönt att vi börjar umgås mer tycker jag! Vi gjorde inte speciellt mycket, spelade SSX-tricky och pratade och så :) Mamma hämtade mig och vi åkte förbi maalin och hämtade mina mjukisbyxor som jag hade lånat ut till Ika, men hon hade tydligen lånat ut dom till malin, du är så smart Ika!!:D

Imorgon fyller fjällenskolan 25 år så vi har inga vanliga lektioner, så vi slutar halv 2, men jag går vid halv 1 för jag måste vara på East kvart i 2. Måste även hitta något till Alessia. Och imorgon ska jag hjälpa Mimmi med tipsrundan till Alessias kalas, haha kommer aldrig komma på några!
image4
En bild på mina söta extrasmåsystrar som jag inte träffat på jättelänge!


PUSS!

haha hittade en lista i Lollos blogg,

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
sällan
Har du sett din bästa vän gråta?
ja..
Vilka vitaminer tog du när du var liten?
typ C kanske?!
Vad åt du senast?
jordgubbar
Har du fått någon komplimang idag?
Ja :)
Har du varit med i en rättegång?
nepp
Är du polare med grannarna?
ja det är jag väl
Vilka språk pratar din mamma?
svenska och engelska typ
Vilka länder har du bott i?
sverige
Har du däckat/spytt för att du druckit?
ja..
Har du något husdjur?
 en katt, puzzel :) snart en till
Har du täckt någons hus med toalettpapper?
haha nej
Har du varit på stranden i år?
ja, fast inte i sverige
Minns du dina/din musiklärares namn?
cissi
Hur bra är din syn?
den funkar
Har du varit på ett party?
ja
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
aldrig!
Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
jadu, ingen aning
Har du varit utomlands?
yes
Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
har bara varit på ett, min gudmors :)
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
förmodligen
Var är dina syskon just nu?
nere i vardagsrummet
Vad var den senaste drömmen som du minns?
minns inte
Vem ringde dig senast?
Ika, fast jag hann inte svara ;)
Vilken tid gick du upp imorse?
12 typ
Vad ska du göra i helgen?
gå på 9årskalas, och sova hos mimmi, och träffa tjejerna :)
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
ingen aning
När var du riktigt sjuk senast?
när jag kom hem från Thailand
När såg du en kändis senast? Vem var det?
vetefan..
Vad finns i din bakficka?
ingenting
Har du färglinser?
nej
Vad gjorde du klockan 2 inatt?
halvsov
Vad är det första du gör på morgonen?
väljer kläder
Vad ska du göra efter det här?
dusha


Ny mobil

Yes, jag fick med mig mamma till netonnet så jag kunde köpa min nya mobil. Efter mycket om och men valde jag sony ericsson z610i, den rosa. Och ja, jag vet att den är gammal, men jag tyckte verkligen om den. Den funkar bra, och jag är jättenöjd!

Efter skolan gjorde jag ingenting alls förutom att köpa mobilen. Jag skulle titta på sjunde himlen men jag lyckades somna redan i första reklamen. Men ja, när man har en fitta till solärare så blir man trött eftersom hon ger en plugg hela hela tiden. Jag pratade just med Mimmi och förmodligen ska jag vara hos dom fredag-lördag för Alessia har fyllt 9 år och ska ha sitt kalas, så det blir skoj i sånnafall. Nu ska jag snart kolla på Pussycatdolls, och sen ska jag sooooooova! Godnatt!

bra dag,

Imorse fick jag skippa 2 lektioner för den äckliga häxan jag har i SO! bara för att allt arbete i SO skulle hinna bli klart fick jag hoppa so:n och skrivarkursen, men jag blev klar med allt iallafall. När jag kom till skolan hade jag hemkunskap och jag jobbade med Joar, vi gjorde spagetti och falukorv, blä.

Sen hade vi vårt allra allra sista klassråd, det var inte kul alls och jag kunde inte ens vara med på hela för alla nior från Friends och elevrådet skulle samlas på gården för att någon snubbe skulle berätta om något men han kom aldrig men vi fick reda på att vi skulle vara på typ ungdomens hus den 5 juni klockan 3, men det är bal då så det kan dom glömma :) På franskan kollar vi på "Marie Antoinette", jag har då missat typ halva men den är rätt så bra. På rasten sen hoppade jag och Joar ut genom fönstret till innergården som ligger utanför vårt klassrum och satt där ute och pratade. Sen när vi skulle gå in på mattelektionen hade som STÄNGT fönstret och vägrade släppa in oss! Så vi fick hoppa in till sjuornas klassrum som ligger mittimot och gå runt. Mattelektionen var rolig, det är bara våran klass där nu, den andra klassen är på klassresa.

Förövrigt ska vi nog boka limon idag, och så kanske jag ska åka och köpa en ny mobil. Min är helt efterbliven, måste bara få mamma att vilja åka idag istället för imorrn :)

Vi hörs!


Lovisen kunde inte vara tyst,

som väntat fick Lovisen ett utbrott under Dh, för Ika tog hennes kakor:) typiskt henne.. annars var det som vanligt mysigt att kolla med dom, ikväll var det jag, Ika, Malin, och Lollo som kollade.

Nu har jag tråkigt, sitter med en spinnande katt i knät, och snart får vi en till! om ungefär en månad ska vi hämta henne. Längtar! Egentligen måste jag fortsätta plugga men jag orkar fan inte, så jävla trött på det nu.
Godnatt!

Happy desperate housewives day

Plugg, plugg, och åter plugg. Skönt att betygen snart sätts, så man slipper den här stressen! Idag hade vi bara halvdag för dom nya sjuorna skulle komma, man känner verkligen hur nära slutet är. Jag och Olivia gick hem till mig när vi slutat och så kom Ika, och vi gick tillbaka till fjällen för att Olivia skulle göra ett prov eller något sånt :) Annars har jag bara pluggat idag, förutom när jag och Ika låg utslängda i varsin soffa och sov, hihi. Förhoppningsvis kommer tjejerna hit ikväll och tittar på Desperate Housewives, Ika kommer iallafall, kanske Nita och Lollo. Vi brukar typ vara 10 tjejer, men idag vet jag inte, men det blir säkert bra! Sommarlovet närmar sig, det känns både roligt, och jättetråkigt. Vill inte lämna, fast jag måste. Vi får se till att ta vara på dagarna som är kvar. Imorgon ska vi iallafall boka limo till balen som är om en vecka :) ska bli jättekul! Nu måste jag fortsätta på min uppsats så jag blir klar någon gång! Puss och kram på er,


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0