sysselsatt och sjuk

tjenare bloggen :D

i fredags var det kräftis hos Clara på ekerö. Det var väldigt trevligt! Tjejerna som infann sig denna gång var jag, Jannike, Clara, Elina, Alexx, Annina, Ida, och My. Vi åt kräftor, brie, godis chips och massa gott. Det enda som var lite irriterande var att ju senare det blev desto värre blev min röst. Men kvällen var toppen, massa sång, prat, skratt och så självklart lite Hey Baberiba. Jag skulle jobba dagen efter så vid 2 somnade jag ungefär. Klockan ringde halv 6, riktigt tungt att ta sig upp då. Men Annina och Elina skulle också åka med samma buss som jag, så jag slapp åka själv. Iofs sov jag från Ekerö till Bromma. Väl framme vid jobbet var det 45 minuter tills jag började så jag gick och köpte frukost på statoil.
jobbet gick bra, fast det var jävligt mycket folk och det var bara jag och Madde som jobbade. Men det gick bra tillslut. Jag gjorde ingenting på kvällen, hade så jävla ont i halsen och huvet.
Jobbade idag också, och idag var det värre än igår. Hostar typ hela tiden, det suger! Men jag vägrar sjukanmäla mig från praktiken imorrn, får hoppas att den hemska förkylningen går över ändå. idag var det sista gången jag träffade Madde innan hon åker, hon ska åka jorden runt och drar på torsdag. Jävligt tråkigt tycker jag(för min egen del alltså, för henne är det toppen!) för det är så jäkla kul att jobba med henne! Men när hon kommer hem om 5 månader har jag fyllt 18 så då blir det utgång för oss!

nu ska jag nog chila lite så jag orkar praktik imorrn. puss

Detta är en fullt normal dag :D


fråga inte, haha



jannikes fot verkar..intressant? hahaha

bästis jätteglad!


Kärlek finns det gott om i våran skola<3

he's bringing sexy back...haha


det är sjukt hur mycket jag tycker om er!


jannike förföljer brandis!


jag i davids jättestora tröja och så står jag med jättelånga max. fyfan vad KORT jag är!

Du och jag har ingenting och vi kan inte knäcka varann


Går på repeat här hemma

Hur kommer det sig att jag hamnar i ännu en galen klass ? :D

Nu har praktiken börjat, och jag och Clara är ju som sagt på Hasselbacken vid skansen. Vi hade första dagen där igår och det var verkligen sjukt bra! Eller ja, det lilla vi hann se och göra iallafall , men det lär väl fortsätta:)

Idag var det dags för skola igen så jag och Clara drog oss upp tidigt ur sängen, för att ha tävlingsmatlagning. dock var det bara genomgång idag, lite trist för jag hade sett framemot att börja på en gång! Men Tomas är en otroligt bra lärare, så man lyssnar verkligen på allt han har att säga. Efter det hade vi jättelång rast så jag jannike clara och max gick till cafet och chillade. efterhand kom elina och my, och även julia kom förbi innan sitt tandläkarbesök. sen hade vi arbetsmiljö och säkerhet, också bara genomgång men det verkar vara en okej kurs. om inte annat viktig. Sen till sist var det hälsa som gällde. ännu en genomgång och klassen var lite uppe i varv men det gick bra till slut. dagen har i övrigt var helt galen, men det är den varje dag. jag har ont i halsen, och kan inte avgöra om det är någon har smittat mig med förkylning eller om jag bara har skrattat och pratat för mycket idag. välkommen till en helt vanlig dag hos matpedagogerna

nu är jag jättehungrig och hoppas på att mamma kommer hem snart. vi hörs kanske ikväll, beror på när jag slocknar, är så jävla trött!


fuck it

du får ingen tröst av din inre röst, den vill knäcka dig varenda höst..

och allt var förbjudet

kvällen spenderades med underbara vänner. dock var vi inte ute länge då alla utom jag skulle upp tidigt imorgon. men det var väldigt kul att träffas allihopa, eller ja, nästan iallafall.

Imorgon ska jag möta clara i sumpan kvart i 12, så stannar vi där en stund och tar en latte eller något för vi ska vara på praktiken klockan 13. vi ska inte praktisera imorgon, bara lämna lite papper som handledaren ska skriva på så vi kan lämna dom till skolan. försäkringar..
så jag har inte direkt bråttom till sängen direkt, så lär väl sitta vid datan ett tag till och sen kanske jag..tar och läser lite.

nu har jag inte mycket mer att säga, bloggar väl antagligen imorgon innan jag går till bussen.
puss och kram!

hjärta


detta hjärta tillägnar alla er som finns för mig när jag än behöver er, ni som alltid har tid att lyssna och som aldrig sviker. Jag behöver inte nämna er namn, ni vet vilka ni är. Tack för att ni finns och för att ni förstår. Inga vänner kan vara bättre än er, ni är dom absolut bästa människor som finns. Jag önskar att jag kunde beskriva hur mycket ni betyde, men jag kan inte, för orden räcker inte till. Ni är allt
J a g  ä l s k a r  e r

nya dagar

Nu har jag pratat med Lollo och Lisa så vi bestämde att vi åker in till stan och fikar lite och snackar skit. Alltid lika trevligt! Så jag är nästan helt klar, ska borsta lite på mina tänder, håret och hitta strumpor.

vi hörs när jag kommer hem! puss


24 augusti

godmorgon!

jannike ringde och väckte mig för ett tag sen, så nu är jag jättepigg...not.
vet inte alls vad jag ska göra idag, men får väl se om något hittas på. hatar att bara sitta hemma och dega, så jävla trist.

ha en bra dag allihopa, puss och kram

Här var det party

kom hem för ett tag sen, blev glad när jag såg att mamma lämnat en överbliven bit chokladkaka med bär åt mig i kylen:)

Att jobba på 50årsfesten hos min Syo var jättekul! Sofie hämtade som sagt upp mig vid halv 4, och efter lite felåkning kom vi till slut till Långholmens folkhögskola där festen skulle vara. Vi började med att korka upp lite vinflaskor, fixa för välkomstdrinken, och massa annat. Vid 7 började gästerna komma, och det var en hel del kända ansikten från fjällenskolan, bla Anna. Var väldigt kul att träffa henne också! Så då började vi ställa ut buffen, och sen var det full rulle hela kvällen. Även Ewys(syo) son och hans kompis var där, och några av hennes släktingar och dom hjälpte till i köket så det var jättekul. Bland utplockning av tallrikar, påfyllande av vin och trevliga samtal hann vi även lyssna på alla tal och sånger som hölls under kvällen. Det var många gånger som jag höll på att vika mig dubbel av skratt. När presentöppningen började fixade vi iordning dansgolvet och plockade av alla bord, sen när dansen började var det jäkligt kul att se all fjällenpersonal shejkade loss ordentligt, haha. Det var som sagt full rulle hela kvällen, men vi hann med en snabb middag med bandet som skulle spela. Lite extra klirr i kassan blev det också, så det är ju alltid välkommet. Efter åkte jag Sofie Anton hans kompis och Sofies lillebror hemåt. Dom släppte av mig i viksjö där jag träffade Sara en snabbis, och nu sitter jag här och lyssnar på winnerbäck.'

morgondagen är oplanerad, på dagen iaf. nu ska jag göra mig iordning för sängen! puss


Don't let me out of your sight

Nu har jag pratat med Sofie som också ska hjälpa till på festen ikväll. Vi kom överrens om att mötas vid fjällen 15.20. Lugna puckar, det är lång tid kvar. Jag har precis duschat, och ska nu dra mig neråt köket och äta något. Men först ska jag lyssna på Winnerbäck, hans låtar är som terapi, jag lovar. Nu klarar jag denna dag också.

Tror inte jag hinner blogga mer idag, kanske när jag kommer hem men jag har ingen aning om när jag slutar ikväll. Det återstår att se helt enkelt! ha en toppenlördag, puss puss

För dig

vi börjar denna dag med en låt!



Lars Winnerbäck- För Dig

27 dresses

Lenita och Erika kom över ikväll och vi tittade på 27 dresses och tryckte i oss godis. Inget ovanligt alltså..
Är så jäkla trött så nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen sova. Imorgon ska jag jobba på Ewys, min gamla syo från fjällenskolan, fest på kvällen. Ska bli kul, tar varje chans att få mer erfarenhet. Vet inte alls vad jag ska ha på mig så det får jag bestämma imorgon på dagen.

pussis

japp, jag är en riktig datanörd..

aaah äntligen har jag en dator igen! våran har fått ett virus eller nåt men nu har jag kopplat in mammas laptop. har fan haft lite abstinens efter datan..vad gör man annars när man är själv hemma? jaja nog om det:)

Skolan har ju börjat men det har jag ju skrivit om, riktigt kul har det varit den här veckan iaf! Skrattar fan konstant, klassen är galen! nu har ju även Jannike börjat i klassen, heelt underbart! Så dessa dagar har spenderats mycket med folket i skolan. vi har ju en del problem att slita oss därifrån..
idag hade vi engelska B, näringslära, och svenska B. allt gick okej, hade inte koncentrationen på topp bara, haha. Vi praktiserar ju även 2 dagar i veckan nu i 2an och vår klass börjar ute på "riktiga" restauranger så att säga, medans aklassen stannar på restaurang M som skolan har, och nästa termin byter vi. Jag ska vara på Hasselbacken som ligger på djurgården och Clara ska också vara där:) ska bli underbart kul! Vi kör en Hilton helt enkelt;) Så på måndag ska vi dit och lämna in försäkringspapper och sånt och på tisdag börjar vi på riktigt, och sen onsdag torsdag fredag är det vanlig skola. Känns jättebra att kombinera praktiken med skolan! och så ska jag försöka klämma in mitt helgjobb+ läxor däremellan. kanske sova lite också, haha.

återgår till dagen, den var som sagt jätterolig! den här klassen toppen, och vi fick ju splittra våran älskade tjejklass, men de här var det bästa som kunde hända:) efter skolan gick jag jannike och clara till cafet och fikade lite, och massa prat om en sak. alltid skönt att prata ut! nu ska jag gååååå, tjing!

gråa dagar


För du får ingen tröst, av din inre röst
Den vill knäcka dig varenda höst, och gråa dagar skyndar aldrig på


första dagen i skolan

Åh gud så nervös jag var imorse, inte för att börja skolan utan för vilka klasser det skulle bli. och redan innan jag kommer in i skolan åker jag på min första besvikelse. Jannike och Sandra kom inte i min klass:/ Jag Elina och Clara kom iallafall tillsammans, så Jannike och Sandra ska försöka byta och det ska nog gå bra. Det ser ljust ut iallafall! Annars var klassen toppen! Det blev så bra det kunde bli efter 1b, vi går till och med i b:) och så har en ny tjej börjat, Ida som var supertrevlig!
Idag gjorde vi inget speciellt, gick igenom schemat, fick busskort och sådant. Efter skolan gick jag med Alexx, Jannike, Sandra och Pelle och fikade på seven, riktigt kul var det! Sen drog jag och Alexx hem till henne, vi satt och pratade om massa saker, och så tog vi en tur till willys och köpte hårfärg till henne.

Nu är jag hemma och får se vad jag hittar på ikväll. det återstår att se! imorgon börjar vi 9 iallafall. puss


shopping

hallåååå :)

bloggen strulade när jag försökte logga in tidigare men nu funkade det :) igår var jag iallafall hos tandläkaren för jag hade så jävla ont så nu fick jag pencellin som jag ska äta en vecka. kommer nog få rotfylla tanden men bara värken försvinner är jag nöjd! efter tandläkarbesöket mötte jag sara och nita, vi satt och snackade skit och drömde oss tillbaka till gotland.

idag åkte jag till stan, gick först runt för mig själv, sen träffade jag på paulina och erica. paulina skulle träffa någon så jag och erica gick och mötte upp lovisa, sen gick jag och lovisa och åt lunch på taco bar, fyfan vad gott det var! sen gick vi i 1000 affärer till och mycket fint fick följa med mig hem:) är supernöjd fast mycket fattigare. Köpte ett par svarta jeans, mörkblåa chinos, 2 baslinnen, en tshirt med tryck, ett par ballerinaskor, en vit tunika, en korallfärgad sjal, strumpbyxor, och 2 nagellack. Tror det var allt:) kanske att jag lägger in bilder, om jag orkar fota, fast då kommer det imorgon.

nu ska jag iallafall duscha och välja kläder till imorgon. skolan börjar imorgon, 9.30. ska faktiskt bli skönt att börja, träffa alla sköna människor och få lite vanliga rutiner. puss

you can't be happy all the time..

usch, undrar om det är vädret som gör mig lite smådeppig eller om det är något annat som ligger och gnager. känner mig lite nere.. inget blir ju bättre av att man är trött heller..fast det kanske också beror på vädret? fyfan för regn säger jag bara! och nu lär det väl knappast bli bättre, det är ju för fan vinter snart. nu ska jag lägga mig och läsa min jättebra bok, tjocka i mig godis(trots min extrema tandvärk) och dricka loka.

tööööör

igår var vi på the voice ett tag, men det var jättetråkigt så vi drog jättesnart. vi gick och fikade på espresso house istället, asmysigt var det! clara var även med. vi satt mest och pratade och garvade(som vanligt då) sen kom lollo och sara förbi, de la steeeekusch! haha. när vi fikat klart kom karro och några andra ekerö människor förbi, men jag jannike och ellinor drog till tuben och åkte till bromma. vi satte oss på donken och sen åkte vi till ekerö och gick runt där ett tag och pratade om allt möjligt. jävligt kul var det iallafall:) sen kom den proppfulla nattbussen, men fyfan vad kul vi hade! garvade hela vägen hem fan! Clara sov också hos jannike och vi tittade som vanligt på Hey baberiba, lika kul varenda gång!

ska ta 15.18 bussen hem så det är nog dags att jag börjar göra mig iordning! puss


i väntan på mat..

Hittills år 2008 har jag:

(x) Druckit alkohol
(x) Rökt
(x) Varit full
( ) Rökt vattenpipa
( ) Däckat
(x) Varit på fest
(x) Fått minneslucka
( ) Varit kär- inte kär
(x) Älskar någon av motsatt kön
(x) Älskar någon av samma kön
(x) Fått ett sugmärke
(x) Gjort ett sugmärke
(x) Har strulat med fler än en person under 24 timmar
(x) Kysst en främling
(x) Sovit i samma säng som någon av samma kön
(x) Sovit i samma säng som någon av motsatt kön
(x) Lekt med någons känslor
(x) Gråtit dig till sömns
( ) Har haft sex ute i skogen
(x) Vaknat av att du gråter
(x) Skrikit ord som hora och slampa till någon
(x) Slagit någon på skoj
(x) Blivit slagen på skoj
(x) Lärt känna över 10 stycken nya människor
( ) Åkt (vatten)skidor
( ) Åkt snowboard
(x) Varit på solsemester
(x) Badat i havet
(x) Har haft snöbollskrig
(x) Sett en hel fotbollsmatch
(x) Inte sovit på en hel natt
(x) Varit på sjukhuset
( ) Sovit i över 12 timmar
(x) Sett en film mer än 10 ggr
(x) Tagit någon på asset
( ) Velat dö
(x) Fått ett IG
( ) Åkt buss i över 10 timmar
( ) Varit ute en hel natt
( ) Blivit tagen av polisen
(x) Fuskat på ett prov
(x) Svikit en vän
(x) Varit sjuk

hjärter dams sista sång


obeskrivligt, hans texter går ta mig fan inte att beskriva!

idag flyr jag till ekerö

idag känner jag mig lite piggare iallafall:) gårdagen var kul faktiskt, först var jag i stan med malin lollo och sara. vi mötte jason och reyn som vi träffade på gotland, dom skulle bara i stockholm ett par dagar så.. på kvällen träffade jag tjejerna igen, vilket var kul:) kom hem vid halv 2, åt mat och slocknade i sängen.

idag har jag inte gjort mycket hittills, lyssnat på winnerbäck hela morgonen och slöat vid tv:n. eventuellt kommer tjejerna hit sen och så ska vi byta lite bilder från gotland. kanske att jag bjuder på några:) ikväll ska jag på the voice med jannike och elina. ska bli superkul att träffa dom, var ett tag sen. sen åker jag med jannike till ekerö:) ska bli underbart skönt, ekerö är liksom min.. aa jag vet inte men jag älskar att vara där iaf:) lugnt skönt och kul som faaan!:)

nu ska jag fortsätta lyssna på winnerbäck, tjingeling!


jag känner och jag lever och jag minns

okej gotland var det sjukaste, galnaste och roligaste jag någonsin varit med om tror jag. orkar inte berätta nü, vi kom hem igår. är fortfarande sjukt trött. men det var kul, riktigt jävla fucking roligt!

Lars Winnerbäck, Zinken 2008<3

Hallå där :D

i fredags träffade jag älsklingsalexx, mötte upp henne i söderhallarna där hon jobbar och så gick vi till en uteservering på medis och åt middag. Det var riktigt trevligt, och mysigt! Vi uppdaterade varandra, och pratade om massa saker. underbara människa:) Sen gick vi och tittade lite på alla tillställningar i stan, men det var inte så kul så vi åkte hemåt eftersom vi båda skulle upp och jobba.
Så igår jobbade jag alltså, började 9 som vanligt och fick en positiv överraskning att det var Madde som jobbade. Det var dock kaosmycket att göra, folk precis hela tiden. Men det gick bra, Hanna kom och hjälpte till så vi blev klara ganska fort. Fick gå lite tidigare från jobbet, skulle ju in och möta Clara och Annina vid slussen, så det gjorde jag och det var så underbart att träffa dom igen! Vi åt på donken sen åkte vi till Zinken och väntade på att Winnerbäck skulle börja. Åh jäklar vad bra han var! Jag var helt lyrisk, nästan alla mina favoritlåtar spelade han. och det var härlig stämning, det var så underbart! Han var grym, så jävla bra! Timmarna gick så jäkla fort, helt plötsligt var det slut..
Clara skulle sova hos mig, vi kom väl hem runt 1 men somnade nog inte förrän nån timme senare. Lite tungt att gå upp och jobba idag igen, fick dessutom börja 8 så ställde klockan på halv 7:/ Men det gick bra, Madde var nog lika trött hon eftersom hon också var där igår. Det var ännu värre idag också, men Hanna var där igen så det gick bra.

Nä nu hinner jag inte sitta här mer, ska packa klart till GOTLAND! Klockan är ställd på 02.45, vilket betyder att jag borde gå och lägga mig snart om jag ska hinna sova något. men fan vad kul det ska bli! Kommer hem på torsdag, så vi hörs nog då! puss och kram älsklingar

så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv , älskade älskade du


Elegi


u n d e r b a r

Lars Winnerbäck- Elegi

anything

jahapp, ska regnet aldrig sluta? gud, jag blir så trött..

nu ska vi se om jag kan ta tag i det här igen. tänkte att jag skulle göra ett inlägg om kroatien, men det gör jag när jag lagt in alla bilder. det var iallafall underbart där:)

den senaste veckan har varit rätt lugn, mycket lugnare än vanligt. skulle jobbat i onsdags men jag åkte på världens feber natten mellan måndag och tisdag så jag tog ledigt, första gången någonsin jag gör det från jobbet. annars har dagarna spenderats med nära och kära. jag Jannike och Elina var och såg Mamma Mia, helt underbar film tycker jag. Perfekt att se när det regnar som det gör. i måndags var jag pappa Jannike farmor och farfar och lunchade på East, det var mycket gott. Kul att träffa några där som man känner igen iaf:)
Igår var jag först på landet med Mimmi och Alessia, vi spelade spel och pratade. Sen åkte vi hem till dom och åt lunch och så, dom skulle ha gäster så jag åkte hem vid 5. På kvällen var jag och Lisa hemma hos Lollo och tittade på film.

Ja som sagt, har inte gjort så mycket den här veckan, men det finns inte så mycket att göra när det regnar.
Idag ska jag iallafall först hem till Malin och där ska vi väl också chilla galet.. sen ikväll ska jag in och möta Alexx på medis för middag. Sen skulle vi kolla in 08grejen. Ska bli riktigt kul att träffa henne, var längesen nu..

jaja nu ska jag göra mig iordning och sen gå, vi hörs senare! puss!

sjukling

ska verkligen ta tag i bloggandet. men inte just nu, har feber och har 1000 andra saker att tänka på så bloggen är inte högt prioriterad just nu. men jag ska. jag ska...

gästar igen fast nu är hon hemma

nu våldgästar jag sandras blogg igen utan att hon vet om de haha =D den ligga stackarn ligger i Davids säng och är sjuk. vaknade med feber aww.. <3 men hon är i alla fall ganska pigg. hade jag haft feber så hade jag inte rört mig ur fläcken på hela dagen men jag är ju som jag är också... lat.
nu ska jag gå och leta efter hennes bio godis. vi såg mamma mia igår. sen ska jag sätta mig där inne med henne men hon får skriva sen när hon känner för de =D lämna gärna en krya på dig hälsning ;)

puss från Jannike!

RSS 2.0