Måste vinna..

image366
H O N  M Å S T E  V I N N A!
Amanda är bäst, helt klart!

Christmasfeeling

Så var det fredag-igen! Går sjukt fort men det är ju alltid skönt. Skolan rullade på bra, vi hade test på engelskan och jag hade alla papper i skolan och eftersom jag var hemma igår hade jag inte pluggat men det gick ändå. Glosorna var bara Ggränsen och sen om man ville ha VG eller MVG fick man skriva en uppsats och det kändes iallafall jättebra. Efter skolan åkte jag med Jennifer Elina Jannike Clara och My till odenplan för att återigen inta vårat cafe där. Mycket mysigt var det, för mig blev det varm choklad och en kyckling/sweetchili macka. Vi satt där rätt länge och jag måste säga att jag är lite förvånad över att vi fick sitta kvar med tanke på hur mycket vi skrattade...men jättemysigt var det iallafall!

Sen åkte jag och mötte Malin och Sara i jakan, blev lite shopping fast jag förbjudigt mig själv att använda pengarna som kommer..men jag kunde inte motstå en ursöt röd kortärmad kofta, en svart klänning och 2 diadem. NU får det faktiskt vara slutshoppat, måste ju börja köpa julklappar! Efter jakan åkte vi till ICA och handlade lussebullar julmust och pepparkakor för jukvällen ikväll. Kommer bli supermysigt.
Malin är på väg hit så vi ska börja göra iordning, bilder kommer sen! Tjing

goodnight

Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
För att jag är en jävel på golf;)

Vad gillar folk bäst hos dig?
Du är inte ensam...

Vilken raggningsreplik faller du för?
Hej sandra! hoppas provet gick bra! Du får ta och börja 10 på lördag, hoppas det inte blir problem för dig? Kram Ida

Vad var det första du sa imorse?
Bra:) Ska snart sova. Vi ses imorgon<3:)

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
Jaja:) jag går från bussen nu:)<3

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
Vart är du :)?

Vad säger du under förspel?
Ja jag vet det bebis och jag älskar dig också:) Vi är ändå bara sura max 3 min på varandra haha.
Och efteråt?
Vad gör du?

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
Ja hon har ju fått magskott. hon är tokig...

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
Ja jag vet. tycker faktiskt som dig...

godnatt folket

Faith Hill

Dagens låt blir
Faith Hill- Where are you christmas,
så jävla underbar!


Slapp dag

Malin tyckte att jag skulle uppdatera så jag gör väl det dåååå :D

Det var länge sen jag hade en sån här slapp dag måste jag säga. Jag hade så jävla ont i huvudet imorse och var galet trött så jag orkade inte gå upp..skäms på mig. Så dagen har väl i stort sett bestått av läsning, the sims, tv och allmän slöhet. Skönt det med ibland faktiskt.

Fredag imorrn då, ska bli skönt. Inte för att jag får någon sovmorgon i helgen men iallafall. Imorgon ska vi iallafall ha julkväll här med lussebullar pepparkakor julmust och tomten är far till alla barnen, kommer bli supermys. Sen lördag jobbar jag 10-16.15 och på söndag 7,45-13. Plus tjejmiddagen hemma hos Alexx på lördag..usch jag kommer vara helt slut. Men det är smällar man får ta. vi hörs lite senare, puuuuuuuuuuss

Toppendag och dagens låt

Godkväll allihopa! Hade skiiiiiitkul i skolan idag! Det är ju onsdag, men med tanke på att min morgon var rätt kass trodde jag dagen skulle gå åt helvete, men icke. På kallköket jobbade jag med Sandra, vi gravade lax gjorde senapssås och leverpastej. Gick alldeles utmärkt. På rasten hittade jag en ny karriär: Frisör. Eller inte, Claras hår blev skitsnyggt..inte. HAHAHA fan vad det såg ut, jag tror jag håller mig till kockyrket. Det blir nog bäst för alla parter...Varmkök sen då, gick också bra. Jobbade med Erika, vi får alltid jobba tillsammans. Vi gjorde hollandaisesås, filea ur fisk och panerade den. Underbar dag med 1b as usual! Vi kan komma på allt möjligt konstigt att prata om..

Efter skolan åkte jag till Fjällen och mötte Elias. Det var mysigt att hälsa på där igen. Det är luciaträning inför luciatåget där nu, jag kommer ihåg så mycket från förra året när jag var med där! ååh..pratade lite med Anna, alltid trevligt. Och nu ikväll har jag träffat Julia, vi gjorde inget speciellt men det var trevligt att ses iallafall. Det var ju ett tag sedan..Nu är jag så jävla trött, får se om jag pallar att gå imorgon..behöver sömn.
Dagens låt får ni också, Fergie- Big girls don't cry, bara för att den är så jääävla bra!

Gömda kvinnor

När jag läser böcker som Maria Eriksson skriver blir jag så fruktansvärt arg! Hon har tvingats fly Sverige för att överleva, för att hennes ex mordhotade henne och hennes familj. HAN gör fel och hon straffas. Jag blir så arg! Att ständigt hittas, att ständigt leva med skräcken att han kan vara var som helst måste vara förödande. Maria gick under jorden för 17 år sedan, och då visste knappt någon vad en kvarskrivning var. Nu är det fler kvinnor än någonsin som ansöker om kvarskrivning, skyddad identitet, hemligt boende, besöksförbud osv. På 17 år har ingenting blivit bättre, det har bara gått utför. Tänk er själva in i situationen, att behöva fly sitt hemland, sin familj och allt man någonsin älskat för att man råkade träffa fel kille..Det är heelt sjukt! Jag blir så jävla förbannad, men det verkar inte gå att göra något, eftersom det på 17 långa år inte gått ett dugg bättre..Vilken värld vi lever i.

Tack för mig


Dagens låt

Tänkte starta en ny kategori, Dagens låt. Får se hur det går med det:)
Här kommer dagens iallafall!


Evanescence- My immortal

Tjejsnack v.48

Vecka 48
Livsåskådning Ämnet kommer från Viktoria

  • Är du religiös, på vilket sätt?

Religiös vet jag inte, jag är inte jättetroende om man säger så. Men döpt och konfirmerad iallafall:)

  • Tror du på övernaturliga krafter och andlighet?

Ja faktiskt. Ibland händer saker, som är övernaturligt. Sen spökar det i ett hus där Julia bodde förut, jätteläskigt!

  • Har du sett/känt av något övernaturligt, vad?

Jag och Julia var hemma hos henne nån gång och då hörde vi steg i trappan och när hon skulle ringa en gång var telefonjacket urdraget.

  • Hur ställer du dig till fundamentalism inom religion?

Hm, vet inte.

  • Vad tror du sker efter döden?

Jag tror på ett liv efter döden, var vet jag inte.

Mer blogg kommer senare, nu ska jag vara social med mina vänner. Puss


skola, shopping och East

Bra dag, älskar bra dagar! Tur att det är dom man har flest av numera.. Helflummig som vanligt, jag önskar jag kunde säga hur mycket jag älskar min klass! Vi har alltid så jävla kul.
Åkte till stan direkt efter skolan och tittade runt lite. Till mig själv köpte jag ett rosa linne, en tshirt och en tjocktröja(bilder kommer sen) och till min lillebror tänker jag inte tala om vad jag köpte än, risken finns att han läser.. Mötte sedán upp Lollo och Malin på Espresso House på stureplan för en snabb latte och lite girl talk och sen gick jag till East. Och Sandra har flyttat hem igen! Jag blev så glad att hon är tillbaka:) Pratade massa med Mimmi, sådana samtal som behövs ibland och det känns alltid så bra efterråt. Åke var där också :) När jag vart där ca 2 timmar mötte jag Malin igen och vi gick runt och tittade lite mer och sen åkte vi hem, och nu sitter jag här:)

Dh kväll ikväll, och så ska jag även svara på tjejsnack frågorna för den här veckan sen. puss

talar till mig själv

att stanna kvar i det förflutna har ingen mening, du kan ändå inte vrida tiden tillbaka, hur mycket du än vill..

have a good day people


Älskar denna låten


Jag fullkomligt älskar den här texten, jag vet inte varför jag bara gör det..

Skolan var som vanligt, lite extra rolig bara :) Speciellt mitt Clarkies Jannikes och Vendelas snack när vi väntade på att provet skulle börja. HAHAAHA!
Ikväll var jag,hör och häpna, på innebandyfinal med Malin Olivia Bella och Hanna. Mycket skoj bortsett från min hungernöd..
Nu ska jag sova, godnatt!

i miss you

ibland vill man bara springa, långt bort bara fly från verkligheten ett tag. låååångt borta. låta alla bekymmer försvinna ett tag. men det funkar ju inte så, livet rullar på ändå, vare sig man vill eller inte. och allt som man har i det förflutna som kommer och hemsöker en, det finns bara en sak jag vill ha tillbaka från det förflutna...men det går inte..

"ödet förde oss samman, det förflutna slet oss isär"

Latte Art

När jag ser att folk kan göra såna här saker i latten, skäms jag lite för att jag knappt kan göra ett hjärta haha...

image365

Amanda Jenssen


Jobbade då idag då. Började 10.00, och fick jobba med Molly, jag har inte jobbat med henne förut, men det gick så bra så. Hon var supergullig, så jag hoppas vi får jobba mer tillsammans. Det var rätt lugnt, kom en del smårusher men inte jättemycket. Efter jobbet träffade jag Malin Lenita Olivia och Lisa, vi hyrde en film, "Jakten på lycka". Den var verkligen sevärd! Tänk så mycket människor kämpar...
Iallafall, imorgon slutar jag vid 13.00 men jag har prov kl. 16  så jag sitter kvar i skolan och pluggar till det i stället, hinner ju knappt hem.
Avslutar med en video på Amanda och Suspicious Minds, tjejen är ju bara för grym!


Lunch

Sitter på jobbet nu och äter lunch, mycket gott! Blev en grillad kyckling sambal macka.

Berättade ju inte om gårdagen så jag kan väl göra det nu:) Jobbet gick bra, lite trist att jobba själv bara men Ida var kvar ett tag. Mimmi och Daniel kom förbi också, jättekul att träffa dom!
Kvällen hos Malin blev så lyckad! Det var mer folk än väntat men det var kul. Det var det gamla vanliga tjejgänget, några från Malin och Lollos klass, Malins pojkvän och hans kompisar, och lite andra. Kul var det iallafall. Massa skratt, prat och roliga människor, kvällen kan inte bli bättre än så!

Nu ska jag äta klart och sen fortsätta göra mina lattar:) Tjingeling

Kvällens outfit

image363

En månad kvar..

Godmorgon! Idag fick jag äntligen sova ut, åh vad skönt det var! Har legat och tittat på lite Dh och ska snart gå ner och äta lite frukost. Och ikväll ska vi alla tjejer hem till Malin, det ska bli så kul! Vi har inte träffats på jättelänge någon av oss! Det är så trist, men det är skönt att vi ändå träffas! Så det ser jag framemot jättemycket!

Jobbar bara ett 3timmarspass idag, ganska skönt. Och jag såg just att det var den 24, det är fan julafton om en månad bara! Shit vad tiden går snabbt, helt sjukt! Och då fyller jag år snart också, bara 1 månad och 10 dagar kvar :) Min lillebror fyller år 1 december, så jag måste verkligen åka in till stan och köpa något till han i veckan, men frågan är bara vad? Vad köper man till sin lillebror som blir 15? ge mig tips :d!

Tjingeling

idolkväll

Ännu en hemmakväll, men skönt det. Jag är så sjukt trött. Jag Lenita Erika och Sofia var hemma hos mig och tittade på idol, pratade och så. Riktigt mysigt var det. Men jag blev så förvånad över att Andreas satt säkert? Jag var säker på att han skulle åka. Amanda ska vinna, hon är bäst, helt klart! Dock hade jag och Sofia lite delade åsikter om det..hahahaha.

Nu ska jag gå och lägga mig, men imorgon får jag äntligen sova ut, börjar inte jobba förrän 14.00. Så jag ska krypa ner med min bok och DH på tvn. Godnatt!

Trevlig helg

Godkväll! Skola idag, som vanligt. Matte har jag ju första lektionen, men jag går inte kvar i den gamla mattegruppen, gick inte ihop ,med läraren så min otroligt snälla mentor Anna har fixat så jag slipper gå där. Det är så skönt när lärare bryr sig och tar tag i sånt, jag blir jätteglad då!
Vi fick tillbaka engelskaproven igår och man kunde max få G+ och jag fick det :) Sprang till jobbet efter skolan, Erika och Ida var där då, men var påväg att sluta. Så jag jobbade själv, till 16.00 då Alex dök upp men då slutade jag och åkte till mammas jobb, tog jäkligt lång tud men..
Jobbar både lördag och söndag, men det är kul så det är lugnt. Älskar jobbet och trivs så jäkla bra med alla som jobbar där. Juste, du som undrade hur jag fick mitt nuvarande jobb, jag skickade bara in massa ansökningar till olika ställen och Espresso House nappade.

Nu väntar jag på Lenita Erika och Sofia, puuuuuuuuuuuuss!

Jannike, jag älskar dig!

image362
Älskling, glöm aldrig hur värdefull du är för mig! Förstå hur älskad du är, och hur många som bryr sig om dig, för det är så många som gör det. Jag bryr mig, och jag älskar dig, och jag kommer aldrig sluta med det. Jag finns för dig dygnets alla timmar. Jag är så glad att du finns i mitt liv, du är en så otroligt underbar människa som jag inte kan leva utan. Jag lovar att jag aldrig lämnar dig, aldrig! Jag älskar dig min älskling, så fruktansvärt mycket. Du och jag forever ever, visst?

Fullblogg

Nu sitter jag hemma hos Alexx och vi spelar The Sims, hhahaha! Både hon och jag sitter helt fastklistrade vid varsin dator och är helt inne i spelet. Men jag tänkte att eftersom jag lovade att skriva helt inlägg om gårdagen ska jag göra det.

Skolan rullade på finfint, det var ju onsdag. Vi gjorde däremot inget jättekul på kökslektionerna men jag fick ju iallafall vara med kära 1B:D Var bara så jäkla trött igår. Skulle ju på personalmöte kl. 1700 så jag skulle hem till Mimmi ett tag innan men hon och Alessia var på utvecklingssamtal så jag väntade i skolan ett tag och sen åkte jag hem till dom men ingen var hemma så jag satt i trapphuset och väntade ett tag och sen kom Daniel och släppte in mig. Mimmi och Alessia kom hem ganska snart. Satt med Mimmi i köket och pratade någon timme och sen åkte jag till jobbet. Personalmötet gick jättebra, Ida var jättenöjd med oss, så det var ju bra! Gick igenom lite info och mitt under mötet skickar Max ett sms och frågar om jag vill gå på Enrigue Iglesias konsert och det vill jag såklart så direkt efter mötet åkte jag till stan och mötte upp han och Karla så gick vi till donken och åt middag. Konserten var bra, vi hade jättekul! Fast det tog rätt lång tid innan han började spela. Men det var en jättemysig kväll iallafall!

Idag försov jag mig igen, så jag missade idrotten. Kom jättetidigt till skolan, klassen skulle inte komma tillbaka förrän typ en timme senare, men jag satt och pratade med Jonna och Cissi som lyste upp min väntetid:) Käkade även lunch med dom, eller aah tårta som blev över efter öppet hus igår. Så Jonna tog en hel tårta och satte på vårt bord, hahahaha! Den tog slut fort...

Nu ska jag fortsätta på The sims, vi hörs senare :) kisses

Fullblogg imorgon

Hej alla sötnosar! Jag orkar inte skriva om dagen idag, har vart borta sen imorse och kom hem för en halvtimme sen, så nu måste jag sova. Dagen har bestått av skola, personalmöte och sen Enrique Iglesias konsert med Max och Karla. Ni får detaljerat blogginlägg imorgon, samt svar på era kommentarer! godnatt

Vilken dag!

Jäklar vilken dag det varit! Även fast den varit stressig har det varit så kul att det inte gjorde något. Besöket på UM gick bra, dock hann vi inte gå igenom allt så jag ska dit igen den 13 december. Skolan gick bra också, lite flamsigt idag men det är ju inget nytt.
Sprang till jobbet direkt efter skolan och jobbade till 16.30. Det gick så bra så, Alex stannade till 14.30 och sen kom Camilla vid 16.00 så jag jobbade inte själv så länge. Men det var jättekul att jobba som vanligt! Direkt efter rushade jag iväg till tunnelbanan och åkte till huvudkontoret där det vankades glöggfest med alla baristor från Espresso House. Det var jättemysigt, julmusik, julmust, julgran, glögg och nya saker som vi säljer nu till jul som t.ex en tomtelatte, som är en vanlig latte fast med smak av kanel och grädde och kardemumma på toppen. Sen pepparkaksmuffins, saffransgrottor, och massa annat mumsigt! Det var ganska mycket folk där, dock bara jag och Ida från Solna. Jag tog sällskap med Ida och 2 killar därifrån vid 19.00.

Dh kväll som vanligt här ikväll då, med nästan fulltalig tjejliga! Dock var inte Sara här.. Nu ska jag se om pappa har dushat klart imorrn så jag kan dusha och sen äntligen sova..Blir nog ingen mer bloggning. Men nu är iallafall kommentarsfunktionen som den ska igen så tack ni på blogg.se som fixade det!:)
Godnatt och puss på er!

image361
(Bild lånad från Espresso House hemsida)


Tjejsnack v. 47

Vecka 47
Barndomen Ämnet kommer från Linda
  • Vad är ditt allra första minne?

Oj, vilken svår fråga. Jag minns mycket väl när pappa berättade historier han själv hittat på om en flicka som hette Teresa, för mig och min lillebror. Så minns jag en gång när pappa för en gångs skull skulle föna sitt hår och så skulle han skoja med mig och slog fönen lite lätt i golvet. Det tyckte jag var jättekul(konstigt nog) och jag ville att han skulle göra det igen och så råkade han ta i lite hårt så fönen gick sönder. Sen minns jag en gång när vi skulle åka till Åre och takboxen föll av taket mitt på motorvägen, som tur var ner i diket. Jag fick panik, min lillebror höll på att garva ihjäl sig, haha.

  • Hur såg din familj ut? Ja, inte till utseendet då förstås ;)

Det var jag, min lillebror David, mamma Pia och pappa Claes. Så ser familjen fortfarande ut:)

  • Vad gillade du att göra när du var liten?

Jag älskade att leka med mjukisdjur, dockor, och pyssla. Sjunga och rita tyckte jag också om. Och att vara med mormor på hennes jobb, hon jobbade i skolkök då.

  • Hur skulle du beskriva dig själv som barn?

Glad tjej som ville jättemycket. Jag ville aldrig ha hjälp, ville alltid klara allting själv.

  • Kommer du ihåg några viktiga händelser som format dig själv till den du är idag?

Att jag är så öppen social och lättsam beror på alla människor jag haft omkring mig alla år. Alla underbara släktingar har påverkat mig till det jättemycket. Sen har det jui även hänt lite trista saker under uppväxtåren som självklart satt spår men som gjort mig starkare idag.

Min kommentarsfunktion är fucked up! jag vet inte vad som hänt, men om det är någon HTML expert som läser kan du väl mejla mig: [email protected] och berätta vad jag ska göra! För jag får panik på sånt här. Ni som vill kontakta mig får mejla också:)

Kom på att jag inte ens kan göra provet imorgon då jag ska till ungdomsmottagningen samma tid..Nu ska jag gå och vara social med mormor och morfar:) puss och kram!


Connie Talbot


Alltså, ungen är 6 år! Rösten är ju helt underbar!
6 år alltså, shit vad duktig hon är!

Osminkad

Skolan gick bra. Thomas hade med sig sin dotter på hygienlektionen och hon var så söt! Vi fick tillbaka serveringsproven imorse på serveringen, fick bara G men..det är bättre än underkänt iallafall.

Måste bara säga att jag inte har använt någon foundation eller rouge på 4 dagar, alla vet inte om det men jag har rätt taskig hy. Jag trivs egentligen med att gå osminkad, känner mig mest ful då, men nu ska jag fanimig få bra hy! Då är det värt att gå osminkad faktiskt, och jag har faktiskt fått höra att jag är söt utan!:)

Nu ska jag plugga till mejeriprovet imorgon, vill gärna få bra resultat på det eftersom det är ganska viktigt. Vi hörs senare, tjingeling!


In school

Har lunchrast nu och sitter i datasalen med några av tjejerna i klassen :) Var det bara min blogg som fuckade igår? Det var så segt, och gick inte att publicera något.

Idag ska jag bara plugga och så kommer mormor och morfar, det var jättelängesen så det ska bli kul! Dock stannar dom bara till imorgon...Nu börjar snart hygienlektionen så vi ska väl gå snart. ha en bra dag, puuuuuss!

Mias systrar

DETTA SKULLE HA PUBLICERATS I GÅR KVÄLL MEN DET VAR NÅGOT FEL SÅ DET KOMMER NU:D

Ikväll har jag inte gjort så mycket, försökte plugga lite men jag var så jäkla trött.. Så jag låg och tittade lite på tv istället. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa "Mias systrar", har kommit ca 100 sidor och är helt fast! Galet bra, precis som hennes tidigare böcker.
Innan jag går bjuder jag på den här listan :)(tror jag gjort den förut, men man kan ju alltid uppdatera lite:))
ALLMÄNT.
1. vad heter du?
Sandra
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Jadu..tycker Agnes är fint, men det har jag döpt Malins katt till:)
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Pappa ville Linda och mamma ville Sara
4. vilket stjärntecken är du? Stenbock
5. vilken årgång är du? 91:a
6. vart bor du? Viksjö
7. bott utomlands? Nepp
8. flyttat antal gånger? 2
9. vart skulle du vilja bo? Solna/Sundbyberg tycker jag är jättemysigt! 
10. yrke? Förutom att jag pluggar, jobbar jag på Espresso House i Solna, Ica Maxi

UTSEENDE.
1. hur lång är du?
1.59
2. hur mycket väger du? ca 50 kg kanske, har ingen koll längre.
3. hårfärg och frisyr? blandad hårfärg, uppklippt och lite snelugg
4. ögonfärg? mörkbruna
5. mest nöjd med? Jag är nöjd med den jag är, livet är för kort på att bara hitta fel på sig själv jämt.
6. minst nöjd med? Jag har inte så mycket komplex längre, men längden gillar jag inte alls.
7. skostorlek? 37
8. glasögon? Nej
9. har du några piercingar/tatueringar? Ja i naveln.

FAVORITER.
1. filmer?
Pretty Woman, Titanic och sådana filmer
2. låtar? Omöjligt att välja
3. årstider? Alla har sin charm
4. mat/dryck? Älskar asiatiskt och italiensk mat
5. djur? 2 katter och en kanin
6. färg? Gillar alla 
7. parfym? Paris Hilton- Heiress
8. tv-program? Desperate Housewives 
9. sysselsättning? umgås med nära och kära, jobba

KLÄDER.
1. vad använder du just nu för jacka?
Svart boomerangjacka
2. vad använder du just nu för skor? svarta moccastövlar
3. favoritfärg på kläder? dom flesta fungerar, dock inte orange.
4. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Nya jeans, tunikor och strumpbyxor
6. favoritaffärer? Gina Tricot, HM, MQ, Zara.
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Det varierar men 2000-2500 kanske.
8. vad har du för byxstorlek? 25-26
10. vad har du för tröjstorlek? XS-S

BLANDAT.
1. vad heter din morfar?
Hasse
2. var har du i din jackficka just nu? kvitton, pengar, iPod, skräp, busskort osv
3. vad är du beroende av? nära och kära, kaffe, mobilen och musik
4. vilket land kommer du i från? Sverige.
5. vad tror du på? alla som står ,mig nära.
6. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? är kristen
8. vad köpte du senast? Latte
9. har du nåt husdjur? ja 2 katter och en kanin
10. vad bor du i? radhus

PRYLAR.
plånbok:
stor från Friis Company
tandborste: ingen aning
smycken: Inget just nu.
solglasögon: Nej.
underkläder: Svart set från HM

Veckans schema

Hallå allihopa! Hoppas ni mår bra. Det gör jag, är jäkligt trött bara. Jobbet gick bra, det var superlugnt på förmiddagen och sen rushade det på rätt bra. Jobbade med Camilla idag och vi hade superroligt. Roligaste var när det var skitmycket folk och hon lyckas göra ett jättefint hjärta i latteskummet.

Camilla: SANDRA SLÄPP ALLT!
Jag(står och tar betalt): VA? vad är det, har det hänt något?
Camilla: Ja, kolla hjärtat jag gjorde i latteskummet!
Jag: hahahahaha, var det inget viktigare?
Camilla: Men vadå, det är ju stort ju!

Fan vad jag garva!

Iallafall så ser veckans schema ut så här:
Måndag: skola+plugg hela eftermiddagen och kvällen
Tisdag: skola, ungdomsmottagningen och jobb
Onsdag: skola och möte med jobbet
Torsdag: Skola och träffa Alexx
Fredag: skola och jobb
Lördag: jobb
Söndag: jobb

Nu ska jag chilla, puss!

Godnatt

Blev en mycket rolig kväll hos Malin med Lenita Sara Lisa Olivia Sofia och Lollo. Vi tittade på American Pie och pratade. Mycket skratt också, som vanligt när jag är med mina bästa! I love you girls! Även fast ni är allt bra knäppa ibland, haha!

Nu ska jag gå och lägga mig, väckarklockan pinglar på 6.00 imorgon bitti! puss och godnatt

Rolig daaaag

Jag kom till Espresso House vid 9-tiden, och då var Alex där eftersom hon öppnar halv 8. Det var superlugnt på förmiddagen, men på eftermiddagen strömmade det till och blev riktigt mycket folk. Det var jättekul, så vill jag alltid att det ska vara! Öppnar själv imorgon, men det ska nog gå bra. Camilla kommer vid 9 så jag är inte ensam så länge iallafall:) Jannike och Clara kom och hälsade på mig, mina sötnosar! Haha Jannike åt först en kladdkaka och sen en macka, du är så underbar gumman! :) Vid halv 3 kom Ida och sen kom Erika, det var verkligen en jättemysig arbetsdag!

ikväll ska jag hem till Malin och så kommer några tjejer dit, myyys! Lär väl inte stanna halva natten eftersom jag ska upp 6 imorgon..
Vi hörs senare, puss!

Myskväll med idol

Det var iallafall en lyckad hemmakväll. Maten blev jättegod iallafall, cheesekaken med men inte lika fin som den blev i skolan. Sara och Ika kom förbi också, vi tittade först på idol och sen Bridget Jones dagbok. Vi skrattade sjukt mycket, fick fan ont i magen, hahahaha!

Och det är så jävla bra att Amanda är kvar, hon ska vinna! Hon är helt klart bäst tycker jag! Vad tycker ni?

Borde egentligen gå och lägga mig, börjar 9.00 imorgon..Godnatt!


image360
Vinnare av idol 2007 hoppas jag..

3 rättersmiddag alá Sandra

Till dig som ville att jag skulle tipsa om mat till en tjejmiddag:) Tänkte att skulle skriva det som jag serverar ikväll:)

Förätt:
Jag själv är ingen förrättsmänniska, men om man vill ha förrätt behöver det inte vara något komplicerat. Rosta bröd och skär i trekanter och ha lite skagenröra på t.ex. Gott och jätteenkelt!

Varmrätt:
Fläskfile som du steker med färsk rosmarin och vitlök. Stek i olivolja, då får köttet bättre färg och bättre smak. Till det kan du servera potatisklyftor, eller något annat som du gillar. Ha gärna någon sås till, som vitlökssås.

Efterrätt:
Ikväll ska jag göra limecheesekake. Här är receptet på det:

Botten: 100 g digestivekex(ungefär 8 kex)
50 g smält smör

Fyllning: 300 g philadelphiaost
2 st ägg
1dl socker
2 msk vaniljsocker
saft+skal av 1 lime

Topping: 1 dl gräddfil
1 msk florsocker

Så här gör du: Mixa kexen tillsammans med det smälta smöret. Tryck ut massan i botten på en form och grädda ca 5 minuter på 170 grader. Tag ut och låt kallna. Vispa ost, ägg, socker och vaniljsocker till en krämig smet. Tillsätt limeskal+saft. Fyll i formen och grädda ca 20 minuter på 160 grader. Kakan ska precis stanna. Blanda gräddfil och florsocker. Ta ut kakan och bred ut gräddfilen på toppen och låt stå i ugnen ytterligare 5 minuter på eftervärme. Ta ut och låt svalna

Hoppas du fick lite inspiration till din tjejmiddag. Kom ihåg att det inte behöver vara komplicerat:)


Hemmakväll ikväll

Godeftermiddag! Jag har nästan precis kommit hem från en bra dag i skolan. Bortsett från att jag försov mig imorse, men men. Pratade iallafall med Anna(min mentor) ang. det som hände igår mellan mig och min mattelärare och hon lovade att hon skulle fixa det, tack så jättemycket! Vi hade ett typ prov på engelskan, och det gick faktiskt över mina förväntningar. Jag vet inte riktigt vad som hänt, men helt plötsligt är jag jättebra på engelska, har fått vg på i princip allt den här terminen. Iofs går allt mycket bättre, men det är ju antagligen för att jag läser det jag vill.

Ikväll är det hemmakväll. Jag ska ju jobba imorgon och har ingen lust att vara jättetrött. Lenita kommer hit så vi ska käka middag och titta på film och så :) hörs senare, puss

Tack för att ni finns...

Alltså, så arg som jag blev idag..Det var längesen jag blev så arg. Min mattelärare hatar mig utan som helst anledning det har jag märkt. Men, han har ingen anledning att behandla mig som han gör, han är där för att lära mig inget annat och sen skiter jag blanka fan i vad han tycker om mig. Idag så gick iallafall droppen. Jag satt helt knäpptyst och jobbade för mig själv, och så ber jag Alexx om en miniräknare. Hon ger mig den och jag råkar tappa den i golvet. Då frågar min mattelärare vad jag håller på med? Jag ba: jag tappade miniräknaren? Då börjar han säga att jag är så barnslig och att jag inte jobbat någonting utan bara pratat? Och så säger han att jag ska räkna minst 10 uppgifter innan jag går därifrån. I helvete heller säger jag, tar mina saker och går därifrån. Han har ingen rätt att behandla mig så, vadå barnslig? För att jag tappade miniräknaren? Det var sista gången jag satte min fot på hans lektion.

Bortsett från det flöt dagen på bra. Jag skulle hem till Mimmi efteråt så jag mötte upp henne och Daniel på ICA maxi och vi åkte och hämtade Alessia. Fan vilken underbar eftermiddag/kväll det var! God mat, mysiga människor, kan inte bli bättre än så. Jag vet inte om folk vet hur lycklig jag är över att ha dom i mitt liv. Det är så otroligt skönt att vara där, bara vara liksom. När det blir för mycket ibland är det där jag vill vara, när skit händer är det där jag mår bäst då. Mimmi är så jävla bra, hon har gjort så mycket för mig. Det är inte alla som har sån tur att ha en sån som henne, en bonusmamma som finns för en whenever ever. Som hon gör.
Hon har iallafall fått ryggskott, stackarn. Så jag fick vara lite personlig assistent:) Vi tittade på La vie en ros, om Edith Piaf. Jag har redan sett den, men den är ganska bra. Sen kollade vi på något matlagningsprogram som var så bra! När det var slut kom mamma och hämtade mig, tyvärr kan jag nästan säga. Hade ingen lust att åka därifrån men jag får åka dit snart igen! Det blev inget East i veckan eftersom Mimmi inte jobbat.
Tack iallafall för en helt underbar eftermiddag och för att ni finns :) jag är galet lycklig över det ska ni veta..

Oj vad mycket jag skrev, hoppas ni orkar läsa :) Nu ska jag ta itu med lite engelska till imorgon :) Lenita var föresten med mamma i bilen när hon hämtade mig så jag fick träffa henne också:) Fast jag tror nog att jag pratade sönder hennes öron :P

puss på er sålänge<3

Tack för ikväll

Nu ska jag nog krypa ner i sängen och..läsa lite kanske? Det var ett bra tag sen jag läste en bok faktiskt, konstigt med tanke på vilken läsnörd jag var förut. Men jag har faktiskt beställt lite böcker nu, bla Stella och Sebastian av Jenny Leeb, har hört att den ska vara jättebra. Passade på att beställa hennes tidigare bok också, Grevgatan 22 eftersom den kostade endast 39 kr.

Idag fyller även min älskade farmor år, så grattis till dig! Jag älskar dig väldigt mycket farmor, men det vet du nog redan:)

Tack för ikväll, godnatt!

Godkväll

Idag fick jag lön, jävligt nice! 1000 kronor, för 2 dagar. Ganska bra för bara 2 dagar och ingen skatt på det heller!

Jag har bara vart hemma ikväll, är så otroligt trött nuförtiden..Tror det beror på mörkret, men det är så jobbigt att alltid vara trött. Men det blir väl bättre snart:)
Åt middag med mamsen, det blev tacos eftersom ingen av oss orkade laga nån höjdarmiddag.

Man blir väl sällan så glad som när någon säger "jag älskar dig" från hela sitt hjärta? Idag när jag pratade med Alessia avslutade hon samtalet med att säga jag älskar dig, jag blev så otroligt glad. Dels för att jag älskar den ungen mer än någon förstår och dels för att jag är så glad att hon litar på mig. Jag saknar henne nu, har inte träffat henne på länge igen..Det är trist att vi inte träffas ofta, jag skulle kunna träffa henne jämt..

Ja, iallafall imorgon börjar jag 9.10, har jag tur kan mamma skjutsa mig till skolan. Vi har idrott, och jag tror vi skulle ha styrka.

  
1. Bild på cheesekaken jag och Erika gjorde, fin va:)?
2. På min älskade Clara, söta människa!

Hata sl!

Åh, dagen har varit så bra..nästan hela dagen iallafall:) Vi hade först kallkök, vi gjorde limecheesecake och wienerbröd. Jag som inte ens gillar cheesecake höll på att äta ihjäl mig på den vi gjorde, den var så jäkla god! Lunchrasten var ju..lite udda. Clara och Max förstår nog vad jag menar haha!  På varmkök gjorde vi gulaschsoppa och ratatouille, och jag och Aida var bäst tyckte Johan:) När vi skulle byta om sen var 1d kvar också, fan vad sjuka vi är allihopa i den här skolan haha! Alla var helt överspeedade och flummiga, helt galet! Jag trivs så jävla bra!
(Det kommer lite bilder senare)

Närjag väntade på tåget fick jag sällskap av Annina, som var helt galen haha, och Malin och nån kille från deras klass. Tack för att ni gjorde min väntetid så rolig!
I Jakan när jag skulle ta bussen hann den åka 2 stationer och sen gick den tydligen sönder? Så jag fick vänta på nästa buss i typ 30 minuter óch när den kommer funkar helt plötsligt den andra bussen igen? Fatta ingenting..

pusssssss

Alexsandra

image356
Här är Alexandra och jag, men vi brukar slå ihop vårat namn till Alexsandra, kuuul va:)
I den röda ringen står en latte, det definerar oss väldigt bra, eftersom att vi dricker det jämt:)
I love you honey<3

Tjejsnack v.46

Vecka 46
Sömn Ämnet kommer från Sirpa
  • Sover du bra på nätterna, eller vad gör du om du inte kan somna/sova?

Ja för det mesta sover jag bra. Kan jag inte sova brukar jag titta på TV, läsa eller något så jag blir trött

  • Hur många timmar sover du per natt, vardag/helg?

Alldeles för lite. Vardagar kanske 5 timmar, helger kanske 8. Sover på eftermiddagarna om jag hinner så det kompenseras lite:)

  • När går du upp respektive och går och lägger dig vardag/helg?

På vardagar lägger jag mig kanske 23-23.30, somnar  nån timme senare eller mer. Helger beror det helt på vad jag gör men runt halv 2-2 kanske. Vardagar går jag oftast på vid 6.00 och helger 9.30

  • Snarkar du, talar i sömnen eller kanske t.o.m går i sömnen? ¨

Jag brukar ofta prata i sömnen får jag höra, kan även sätta mig upp och asgarva:P

  • Sover du ensam i sängen, om inte med vem/vilka?

Min katt brukar sova på min kudde:)


Finally home

Var så jäkla trött när jag vaknade, men skolan gick bra ändå. Vi gjorde inget speciellt, på svenskan låg jag och Alexx ute i korridoren och mös bara medans vi läste.
Direkt efter skolan sprang jag till jobbet, det flöt på bra. Dock är det inte så mycket gäster än..lite trist. Men det har ju bara vart öppet en vecka. Men om ni har vägarna förbi ICA maxi i Solna kan ni ju komma in och köpa en kaffe av mig :) Jobbade bara 3 och en halv timme, och fick ledigt på fredag.

Nu orkar jag inte sitta här längre, är så trött. puss


Morgondagens schema

Jahapp så var det nästan sängdags för mig, börjar 8 imorgon med hotell:( Blää...

Så schemat för imorgon ser ut så här;

8.00-12.15: Skola
13.15-16.00: Jobb
Sen ska jag plugga och så är det DHnight! yeeees!

Godnatt alla<3

hm..

Jag följer inte alls alla bloggar som jag gjorde tidigare, och jag bloggar inte hälften av det jag gjorde förut..jag följde typ 20 bloggar, läste flera ggr per dag men nu är det kanske 5 som jag verkligen läser. Vet inte riktigt vad det beror på, men jag ska försöka komma igång igen. Det är trist när kommentarerna slutar komma men det beror ju på mig eftersom jag inte är lika aktiv längre. Ska verkligen försöka bättra mig!

image355
Jag(till vänster) och Chinsia, haha ni ser ju hur kort jag är

Alessia, världens finaste

image354
Om du är ledsen, är jag ledsen
Om du är glad, är jag glad

Min finaste prinsessa, vet du hur lycklig jag är som har dig i mitt liv?
Jag gör allt för dig, jag lovar. Du är världens vackraste, och jag är så otroligt stolt över dig.
Du är så jäkla underbar, det finns ingen som du, och ingen skulle någonsin kunna ta din plats som du har i mitt hjärta. Jag älskar dig gumman, mer än du någonsin kommer att förstå!

Halleluja moment

Haha ja, faktiskt är det ett riktigt halleluja moment, jag hinner blogga innan skolan! Men jag är galet trött, och ont i magen har jag också, inte för att jag är direkt förvånad men..
Men nu ska jag väl springa ner och plocka ihop alla grejer och ta min ipren:)

Ha en superbra dag, puss och kram

Time for bed

Åhh vad skönt det var att bara ligga på soffan! Jag tittade på United 93(ännu en 11 september film), och den var snäppet bättre än dom andra jag sett. Låg under mitt varma duntäcke också, det var så jäkla skönt! Sen tittade jag på The Holiday, den är så fin, den filmen!

Men pluggat, ja jag har försökt men alltså alla tallrikar ser likadana ut, så jag fattar inte! Dessutom, vem är så korkad och ger provet en vecka före det är? Ofta man hinner plugga ordentligt..Icke om ni frågar mig.
Och imorgon måste jag komma ihåg att boka en tid hos ungdomsmottagningen, jag måste få något som minskar mensvärk eftersom jag typ dör av min.

Ni måste läsa det HÄR inlägget i Vendelas blogg, det är så klockrent när det gäller oss 2!

Nu ska jag gå och lägga mig, det har vart en ganska lång dag.  puss och godnatt!


Första dagen på jobbet..

gick alldeles utmärkt. Kom dit ungefär 7.30. Öppnade med Ida, och vi gjorde iordning mackor och sallader och sånt. Det var jättelugnt idag, men mysigt! Det kom en inlånad tjej från EH på sveavägen, jättemysig! Nu är jag jätteduktig i kassan, så det känns bra! Mimmi och Daniel kom förbi och hälsade på också, och då blev jag glaaad:)
Jag är crazy trött, så jag ska lägga mig på soffan ett tag, åååterkommer!
puss

World Trade Center

Jag gjorde ingenting speciellt ikväll, tittade bara på filmen "World Trade Center", som var en mycket bra film, dock lite svår att förstå ibland. Men absolut sevärd!

Nu måste jag gå och lägga mig, ska upp kl. 6 imorgon. Jobbar 7.30-15.00. Så vi hörs imorgon på eftermiddagen! godnatt och sov gott!

image353
Älskar denna bild på Adam och Rachel!

Det goda köket

Jag bloggar hemskt dåligt! Men jag har inte samma tid längre, och på något sätt känns det inte lika kul..
Jaja, nu får ni höra allt på samma gång!

Igår var det som sagt fest hemma hos Chinsia. Vi möttes först upp på pizzerian alla tjejer som skulle vara med, så åt vi massa pizza. Jag är egentligen inget fan av pizza men ibland slinker det ner;) Hemma hos Chinsia var det sjukt mysigt, massa glada tjejer, vi hade superkul! Efterhand droppade det in lite killar också, vi hade verkligen en toppenkväll!

Idag var det ju matmässa i Älvsjö, det var jättekul! Det var jag, mamma, Mimmi, mammas kompis Maria, och Alexx. Det var en sushikock från East som var med och tävlade i Årets Sushikock 2007, Lowe. Jag och Mimmi tittade på hela tävligen, han var sjukt duktig! Tyvärr vann han inte. Det var massa personal från East där, alltid trevligt att träffa folk därifrån! Det var mest vin, och jag har ju inte åldern inne så jag fick lukta istället, haha! Men det var verkligen superkul, Mimmi mamma och Maria hade ju sjuka skämt så jag höll på att dö av garv x antal gånger under dagen. Det var verkligen en jätterolig dag, så tack till er som gjorde den så bra:) Måste hälsa på East någon gång i veckan också, det var ett tag sen. Jag har ju gjort rutinmässiga besök där några gånger i månaden i över ett år, så jag måste ju fortsätta;)

Med tanke på mitt nya jobb innebär det att jag inte kan fortsätta sitta barnvakt åt Janina, vilket känns lite trist. Gillar ju den ungen, men både Mimmi och mamma säger att jag inte kan fortsätta, för att jag då kommer stressa ihjäl mig och jag kan hålla med dom. Jobbar 4 dagar i veckan, och så ska jag hinna plugga också. Så det går inte, så jag har gett Lisa det jobbet:) Hon är ju minst lika bra som jag, så det kommer säkert gå utmärkt!:)

Nu ska jag gå ner och äta lite mat, har bara ätit sushi idag, vilket är gott men nu måste jag ha lite mer:) Svarar på kommentarerna sen! puss och kram

Utmaning

Utmanad av Micha, jag utmanar alla som vill:)

3 saker som du alltid har i din/ditt . . .

Kyl:
apelsinjuice, mjölk, loka
Frys:
wokgrönsaker, bröd, och frysta bär
Skafferi:
flingor, mjöl, och havregryn
Handväska
: Pengar, busskort, iPod
Sminkväska
: foundation, rouge, mascara
Badrumshylla: tandkräm, ansiktskrämer, tandborste
Skohylla: Mina högklackade pumps, stövlar och mina gympadojjor
Förråd: Mammas gamla saker, gossedjur, skräp
Hjärna
: Tid, nära och kära, och massa crap
Jackficka
: småpengar, kvitton, och handsfree
Kryddskåp
: flingsalt, vitlökspeppar, och limepeppar
Trädgård/balkong
: utemöbler, grill, och katternas linor
Barskåp
: Inte mitt barskåp, men det står väl en del där inne
Köksbänk: riskokare, brödrost, vattenkokare
Fruktkorg: äpplen, kiwi, granatäpple
Hall: Spegel, soffa, och klädhängare

Santorini

image352
Här, på Santorini kommer jag förmodligen befinna mig nästa sommar..Önskar jag var där nu.

ADOperator vill annonsera här

Malin kom förbi en stund, stackaren var utelåst. Vi chillade, pratade och tittade på DH.

ADOperator har hört av sig till mig och vill lägga ut en annons här. Min fråga till er läsare är om ni har någon annons av dom på eran blogg? Är det bra?

Nu ska jag äta middag, tjingeling!


Fullbokad framöver..

Hej alla söta läsare! Har varit hemma ett tag nu. Imorse kom jag till skolan lite senare än vanligt och då var min klass inte tillbaka från idrotten så jag åt lunch med Max klass istället. Max var elak, han började ruffsa i mitt hår så jag såg ut som ett troll sen..Iallafall, på matten hade vi vikarie, och hur många tal gjorde jag? typ..noll. Hans vikarierapport om oss lär inte bli så där jättebra, men vafan lite kul kan man väl få ha också? Om folk inte visste så pratar 16 tjejer mycket, haha.

Har kollat igenom min kalender lite och jag kan säga hej då till mitt sociala liv ett bra tag framöver. Jobbar nästan varje fredag, och slutar ungefär 20.00, sen jobbar jag lördagar 9-17, men det ska nog gå bra. Helgen är jäkligt fullbokad också. På lördag är det "Det goda köket" på Älvsjö mässan och min pappa ska jobba så jag kommer in gratis. Det är jag, Alexx, Mamma och Mimmi som ska gå så det ska bli jättekul! Imorgon har Chici inflyttningsfest, ska bli superkul! och på söndag är det jobb som gäller!

Nu måste jag vila lite, är helt slut. och så måste jag plugga till serveringsprovet som vi har på måndag. Hörs senare, puss!

Jag kör en Blondinbella

Eftersom BlondinBella radar upp allt som hon är såååå stolt över(snarare en chans att skryta lite extra) ska väl inte jag vara sämre! Skryt på nu!

-Trots att jag bara är 16 år har jag hunnit med att jobba på en av Stureplans hetaste inneställen, East. I köket där det är så varmt att Bella inte skulle stå ut..kanske i själva restaurangen där hon kan äta maten.
- Och dessutom har jag nu skaffat mig ett nytt jobb på nyöppnade Espresso House i Solna. Min pappa jobbar inte där heller...
- När jag julhandlar bär jag alla mina kassar själv, jag behöver alltså ingen assistent till det. Visst är jag duktig!?
-
Jag driver inte ett eget aktiebolag, jag har inte toppbetyg, jag städar mitt rum själv, och jag har ingen bloggmanager och allt vad det är, men vet ni vad? Jag är jävligt bra ändå!

Dock kunde jag inte rada upp lika mycket skryt som henne men det får duga!
(ta inlägget med en nypa salt)

Tjejsnack v.45

Ämnet denna vecka kommer från Linda J, Jämlikhet.

  • Vad är jämlikhet för dig?

  • Att kvinnor och män behandlas lika på alla sätt. Och att man inte behandlas sämre för sin läggning, hudfärg, religion osv. Alla ska behandlas likadant, vi är alla människor.

  • Kallar du dig för feminist? Motivera gärna!

  • Jag kallar mig  inte för feminist.

  • Är det viktigt att det är 50/50 manliga och kvinnliga chefer?

  • Alltså, det har inget med könet att göra utan hur bra man jobbar. Jobbar en kvinnlig chef bättre ska hon ha jobbet, eller tvärtom.

  • Har du någon gång blivit diskrimerad på grund av att du är tjej?

  • Inte diskrminerad direkt, däremot fått höra att man inte klarar av vissa saker för att man är tjej. Som tex om någon frågar vad jag vill bli och jag svarar kock eller köksmästare får man nästan alltid höra att "va, men du är ju tjej, hur ska du klara det"? sånt är grymt irriterande.

  • Är det viktigt att föräldrarna delar 50/50 på föräldrarledigheten?

  • Viktigt, klart det är viktigt att man delar men det behöver ju inte vara 50/50. Det gör man upp som förälder, vad som passar bäst.


    julen är nära

    Jag kom att tänka på en sak, det är ju tamefan julafton snart! Usch vad tiden går fort.. Fast inte mig emot, älskar julafton! Tycker det är sjukt mysigt, till skillnad mot nyårsafton. Vad tycker ni?


    image351

    Hells kitchen

    Njaa så illa är inte kökslektionerna, haha. Gick bra, men det blev ingen bakning på kallköket, bara massa kalla sallader. Varmkök gjorde vi massa vegetariskt, det kanske var gott om man vore vegetarian men jag tycker det mest smaka papper. Vi hade roligaste lunchrasten iallafall, speciellt när Clara fick en autograf, haha! Fan vad kul det var!

    Orkar inte skriva mer, kommer säkert på mer sen men jag måste sova ett tag. mer blogg senare, puss!


    Tired

    Har pratat lite med mamma ang. Paris och hon var faktiskt inte helt emot det! Hon sa iallafall inte nej från början så det är lugnt än så länge. Kom på att jag kan ju önska mig den i födelsedagspresent, att dom betalar halva flygbiljetten och halva hotellkostnaden istället för födelsedagspresenter. Jag lär ha rätt mycket pengar eftersom jag kommer jobba mycket framöver. Man vill ju kunna spendera pengar där också.

    Anyway, nu har Malin, Sofia, Lisa och Olivia just gått. Jag har ju redan sett det här avsnittet så, slutet var ju ingen chock direkt. Tror inte jag sagt det, men Lisa ska byta till min klass, Camilla har ju bytt till Mickis. Kommer bli superkul att ha henne i klassen! Jaja, nu är det nog dags att gå och lägga mig. Vi har ju kök hela dagen imorgon så vi ska åka med 7.16 tåget. Hoppas ni sover gott, och jag hoppas jag kan sova. Är jättetrött i kroppen men speedad av allt socker och kaffe jag tryckte i mig på mötet.
    Godnatt sötnosar!

    Mycket jobb framöver

    Mötet gick toppenbra, dock har 2 redan sagt upp sig men det blir bra ändå. Vi gick igenom hur man gjorde smörgåsarna, gick en rundvisning med chefen för ICA maxi(eftersom Espresso House ligger inne på ICA), och så fick vi provsmaka precis ALLT! jag är så jäkla mätt nu, och illamående efter alla kakor. Så gick vi igenom schemat lite extra, mycket jobb för mig framöver. Troligtvis också på självaste julafton! Men det blir bra. Ska bli jättekul, jobbar mycket eftermiddagar också. Vi har redan blivit inbjudna till en personalfest för alla Espresso House som äger rum på huvudkontoret, men jag jobbar den dagen så det blir nog inget för mig. Men ICA maxi brukar ha personalfester också, och vi kommer nog bli bjudna på dom, ska bli så kul!

    Nu sitter jag och väntar på alla tjejer, DHkväll ikväll ju!:) Hörs kanske senare, puss!

    Paris

    Kom ju på att jag och Alexx håller på att planera en resa till Paris, bara vi 2! Vi vill komma iväg i februari någon gång och då är jag 17 så jag borde få..Det är vårat största problem, om våra föräldrar vågar släppa iväg oss själva till Paris. Men vi ska nog övertala dom! Det skulle vara så mysigt, tänk att gå på Paris gator..åååh jag blir lyrisk av bara tanken! Alexx har redan tittat ut hotell och biljetter så det borde gå! Hoppas hoppas!

    Nu måste jag göra mig iordning inför mötet, tjingeling!

    image350
    Snart är vi kanske där älskling!

    Möte senare

    Har nästan precis kommit hem från skolan, vi fick sluta tidigare idag eftersom vi hade svprov och fick gå när vi var klara. Provet gick väl inte så där jättebra men jag hoppas på det bästa. Vi hade livsmedelskunskap innan och vi tittade på film..jag somnade i Alex mysiga jacka och fattade ingenting sen haha.

    Kl 17.00 är det ju möte med Espresso House, och innan dess ska jag vila lite så jag är pigg. Blir kanske ingen mer bloggning innan det men efter!

    Och jag måste berätta om min och Vendelas nya rutin som vi ska ha varje tisdag; toffefe och mer!:)
    image348image349
    Fast vi hade inte jordgubbsmer men det var bara den jag hittade bild på :)

    nu är det pluggning för fulla muggar som gäller i min mysiga säng:

    DSC00520.JPG
    nu är det pluggning för fulla muggar som gäller i min mysiga säng:)

    Tack för ikväll

    Mötte Lenita ett tag och pratade lite med henne, alltid mysigt! Börjar bli jäkligt kallt nu..

    Har just fått reda på att Camilla ska byta till Mickis klass, det känns inte sådär jättekul tycker jag..
    Men nu måste jag återgå till mitt plugg..Och så ska jag dusha också.
    Imorgon börjar jag 8 och slutar 12.15. Vid 17 ska jag vara på Espresso House för möte inför öppningen, ska bli kul och träffa alla igen och se hur det ser ut!:)

    Tack för ikväll, puss och kram!

    9d for life

    image346
    Fan vad jag saknar er..Det är helt galet hur ont det gör i mitt hjärta av att veta att det aldrig kommer bli som förut, att vi aldrig mer kommer vara den bästa klassen som finns. Det svider så fruktansvärt mycket i mig av att se bilder på oss tillsammans, för då hugger saknaden till lite extra. Allt galet vi gjort tillsammans, som bara tog slut helt plötsligt. Jag trodde faktiskt aldrig att det skulle vara så tungt att gå vidare utan er, att det skulle göra så jävla ont att lämna. Men det gjorde det, och jag saknar er bara mer och mer. Den 15 juni 2007 splittrades vi, och det blir aldrig detsamma utan er. Ni kan nog aldrig förstå hur mycket ni betyder för mig. Vi var den bästa klassen på alla sätt. Och nu lever vi helt plötsligt helt olika liv, på helt skilda håll. Det gör ont att inte få träffa er varje dag längre. Jag glömmer er aldrig, 9d for life! Jag älskar er, ni är så jävla bra!

    Varför ska jag kunna det här?

    jahapp nu har jag suttit och pluggat in massa konstiga ord, som är från högskoleprovet. Varför ska jag kunna det? Sen massa ordspråk. Aja, det är väl viktigt antar jag och det är väl bara att göra.

    Nu är jag hungrig, fast ingen blir väl förvånad, haha. Ska nog försöka gå en liten promenix med Leniten ikväll om jag pluggar klart någon gång....


    image345

    Har saknat er klassen!

    Så fick man äntligen träffa sin klass igen! Ingen av oss har träffats under lovet så det var kul att äntligen få träffas. Vi har även fått en ny tjej i klassen, Sandra heter hon. Snyggt namn va;D? Hon verkar supergullig och snäll så det blir så bra så! En flamsig dag igen, som vanligt, men det är ju kul:)

    Nu ska jag sätta mig med svenskan så jag kan det till provet imorgon! Vad hittar ni på i eftermiddag?
    puss

    Du är en av mina allra bästa vänner...

    image344
    För dig korsar jag alla världens hav, jag släpper dig aldrig någonsin. Du är så underbar, och jag är så glad över att du finns i mitt liv.
     Jag älskar dig!
    Bandra<3Balin forever and ever

    Bilder

    Jag har spenderat hela kvällen framför DH och det sista avsnittet på boxen var det som ska visas på tisdag och slutet alltså..helt jäkla oföbrett! Ni som inte sett kommer tappa hakan!

    Lovade ju bilder så here we go:)



     

         
    Hoppas ni haft en bra kväll! puss

    Kööööp lycka? haha

    Hejhej allihopa!
    Idag sov jag till 11! Dom som känner mig lär bli förvånade när dom läser det eftersom jag vanligtvis brukar vara uppe och skutta runt 9-9.30. Idag har jag bara slöat framför DH och varit en sväng i jakan. Skulle bara köpa strumpbyxor men det fanns inte så jag tröstade mig med 3 tröjor...Jag har fortfarande inte lagt in bilder på det som jag lovat, men det kommer ikväll så håll utkik! Nu ska jag nog ta itu med plugget, har sv prov på tisdag som jag absolut inte har lust att få underkänt på.

    pusspuss!

    Utbildningsdag och mysig kväll

    Jag är verkligen ledsen för mitt usla bloggande dom senaste dagarna, men jag har verkligen inte hunnit. Idag var jag ju som sagt på utbildningsdag med Espresso House, och jag trivs redan jättrebra med dom andra som ska jobba där. Vi öppnar inte förrän på onsdag, och jag har mitt första arbetspass söndag den 11, då jag jobbar från 7.30-15.00. Vi hade verkligen jättekul idag, jättemysiga tjejer var det, och en kille då. Vi lärde oss espressomaskinen, kassan, och massa sånt. Det kommer bli jättekul tror jag, längtar!:)

    Ikväll var det massa tjejer här, vi åt middag hade på hög musik och sånt, jättekul! Sen kom lite killar också mot slutet av kvällen. Roligaste var nog toaletten, haha eller hur Malin?;) jag dog iallafall av skratt.

    Som sagt förlåt för dåligt bloggande, kommentarer svarar jag på imorgon för nu är jag så jäkla trött. Har vart vaken sen 7.30 imorse. Godnatt!

    Dålig bloggning

    Förlåt för dålig bloggning och för att jag inte svarat på allas kommentarer, jag lovar att jag ska göra det när jag får tid. Borde egentligen ligga och sussa för längesen men icke, här sitter jag vid bloggen som vanligt. Jag ska nämligen upp halv 8 imorgon eftersom det är utbildningsdag med Espresso House. Den är från 10-16 och direkt efter det ska jag åka hem och då väntar det tjejmiddag med massa vänner, så det kommer bli mys! Dock vet jag inte riktigt hur vi ska lösa maten eftersom alla ska iväg på något imorgon och ingen hinner handla, men vi har våran nödväg- Amigos! Haha.. Ska försöka blogga innan jag sticker iväg på morgonkvisten annars mobilbloggar jag! Hoppas ni haft en bra kväll! puss och kram

    rubrik?

    Jahaja, har varit hemma ett bra tag nu, men har inte bloggat än, låg och tittade på DH och sen var det plötsligt middag.. I stan köpte jag iallafall en svart boomerangjacka och ett par fred perryskor. Det var en mysig dag med mami:)

    Lollo kom senare och åt middag med oss, det var mysigt. Ikväll händer det inte så mycket, ska träffa Lenita lite senare. Nu sitter vi och tittar på idol. Vi hörs senare!puss!
    (bilder kommer senare)

    Shopping today

    Godmorgon!
    Gårdagskvällen spenderades ju då hemma hos Sara, blev filmen Flight 93 igen, men den är ju så bra!
    Kan ju berätta lite kort om vad den handlar om...
     4 plan kapas. 2 flyger in i World Trade Center, och ett i Pentagon. Man får följa Flight 93 besättning, och deras familjer, och hur dom försöker ta över flygplanet. Dom lyckas inte överleva, men dom hindrade flygplanet från att flyga in i sitt troliga mål, Vita Huset eller kongressen. Filmen är så jäkla bra, och sorglig. Ni som inte sett den se den nu!

    image340
    Hur tänker man när man gör något sånt här?


    Nu ska jag gå ner och äta frukost, sen ska jag och mamma till stan och shoppa lite:) Jag behöver skor som jag kan jobba i på cafeet och svarta strumpbyxor! Vi hörs senare, puss!

    Myskväll hos Sara

    Nu sitter jag hemma hos Sara med Lenita, Lollo och Sara. Vi har ätit lite brieost och kex och snart ska vi titta på någon film, vet inte riktigt vilken än.. Förlåt för en riktigt tråkig bloggdag, men jag har som sagt inte så mycket att blogga om idag..Vad ska/ har ni göra ikväll?
    puss och kram!

    Bloggtorka..

    Jag har verkligen ingenting att blogga om idag känner jag..Nu har jag precis tittat på en skiva med DH:) Skönt var det att ligga och slappa!
    Har ni något förslag på vad man kan blogga om?:) puss


    image339
    börjar sakna klassen faktiskt...

    Home from work

    Så nu är jag hemma från jobbet, ganska skönt. Jag är galet trött. Men jag har fått tredje säsongen av Desperate Housewives på DVD nu så jag ska slänga mig på soffan och titta på det tänkte jag. Jobbet gick bra, rullade 10 kg chokladbollar idag med. Ensam tjej i köket var jag också, men det kan ju också vara trevligt!:)

    Ikväll vet jag inte riktigt vad som hittas på, det beror på hur trött jag är:) Och så vill jag tillägga att mitt glada och positiva jag är tillbaka, inte arg längre:)

    Hörs senare alla söta läsare! puss och kram!

    tack för era söta kommentarer! Jag fick ett känsloutbrott igår, det%

    tack för era söta kommentarer! Jag fick ett känsloutbrott igår, det var allt. Jag måste fortsätta jobba nu, så det blir fullblogg när jag kommer hem:) puss

    Godmorgon läsare! Hur är det med er idag? Jag mår mycket bättre

    Godmorgon läsare! Hur är det med er idag? Jag mår mycket bättre idag iaf:) men tack för era kommentarer! Nu är jag på väg till jobbet:) hörs senare, puss!

    RSS 2.0