Baby, can i hold you tonight?

Godmorgongodmorgon!

Jag har nästan precis vaknat, så jag sov mycket längre än vad jag brukar, men det kanske är lika bra för jag lär väl inte få speciellt mycket sömn inatt..
Jag har inte så mycket att säga, inte mycket som hunnit hänt under kvarten jag varit vaken. Jag vet inte om jag kommer blogga mer idag, så i så fall hörs vi imorgon efter jobbet! Ha en bra lördag, puss

image482
Ikväll är det party med bland annat dessa tjejer!

Cafe 60

Lyckades iallafall hitta något att ta på mig, blev svarta ribbade strumpisar med en knallrosa tunika över+guldiga bambooörhängen. Ungefär vad jag kommer ta på mig imorgon fast då ska jag ha det knallrosa fodralet/tunikan istället.

Jag Lisa Olivia Lenita och Lovisa bänkade oss iallafall på Cafe 60, och hade riktigt kul! Blev en cola och en kanelbulle för mig. Massa trams och skratt blev det. Speciellt på centralen, haha. Behöver inte skriva så mycket mer. Men kul var det iallafall!
Fick sällskap av lite grannar på vägen hem från bussen, så det var skönt. Nu ska jag packa ihop lite grejer eftersom jag ska på fest hos Alexandra i min klass imorgon och ska sova där. Jobbar dessutom på söndag, och på dagen imorgon ska jag till Ekerö hem till Jannike. Kommer bli superskoj!

Puss

Friday

Hej

Har inte så mycket tid att sitta här, ska gå ner och äta och sen fixa mig. Dock har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig, eftersom vi inte ens vet vad vi ska göra ikväll. Antingen fika eller hem till Ella. Jaja, nu ska jag äta och sen vända ut och in på garderoben

sis'

image481
du och jag genom allt

Eva och Adam

Blev myskväll här med Lenita Lovisa och Sara. Vi tittade på Eva och Adam, den är så söt den filmen! Massa godis och sånt blev det såklart också.

Orkar inte skriva blogg just nu så vi hörs imorrn! puss

Idag är jag riktigt lycklig

Hej

Nu är jag Lenita och Lovisa precis hemkomna. Vi började dagen i jakan med lite shopping. En rosa tunika och strumpbyxor blev det för mig idag. Och lunch på Tasty's, så gott! Sen åkte vi till Bromma för att hälsa på mamma, så vi satt där ett tag, drack varm choklad och pratade med min älskade mamsi. Och till sist åkte vi till ica och handlade mat och lite gott inför kvällen. Vi ska vara här och titta på film och mysa. Det har vart en underbar dag med massvis av skratt. Jag älskar er tjejer, glöm inte.

Nu ska jag gå ner och hjälpa Lovisa att höja volymen på TV:n. Teknikens under? haha

puss(bilder på kläder kommer, jag lovar!)

Sunshine

Godmorgon!

Bloggen strulade som fan igår, men det hade den visst gjort på flera håll.
Jag mötte Sara i jakan först, och så gick vi runt och tittade lite. Jag köpte en rosa tröja och ett svart linne med tryck från Gina, och på MQ köpte jag linnet jag suktat efter sen det kom in, linnet med solglasögontryck. I love it! Lite smågrejer blev det också, som en ny piercing, örhängen, ring och en liten present till Alessia. Efter jakan åkte vi till ica och träffade Malin och så solade vi. Malin skulle till tandläkaren så vi väntade utanför, sen gick vi och åt lite lunch. Då hade även Ika kommit. Vi gick hem till mig sen och chillerillade.

På kvällen åkte jag och Sara in till stan, vi skulle hem till Oscar på Fridhemsplan. Även Jannike och Lenita var med. Vi hade svinkul, bortsett från den vidriga filmen vi såg. Motorsågsmassakern. Äcklig som fan!

Lenita sov här och vi har börjat göra oss iordning lite smått. Idag ska vi åka till jakan med Lovisa och sen till mammas jobb. Ha en bra dag!


jävla bloggstrul. Kommer inte in på sidan, så får försöka senare

jävla bloggstrul. Kommer inte in på sidan, så får försöka senare ikväll när jag kommer hem:) nu ska jag sara och lenita till stan och möta jannike och sen gå hem till oscar och titta film:) ha en bra kväll! Pusspuss

Onsdag

Godmorgon!

Hoppas allt är bra! Jag har nästan precis gått upp och ska snart dusha. Dagen kommer bestå av lite shopping, solning och underbara vänner. Kommer bli kul!

Ha en bra dag! Idag är det ju iallafall sol ute..undrar om det är varmt också? Tjingeling!

image480
Sommar 2007,

Stor del av mig

image479
without you i wouldn't survive

Tillbaka

Hej!

Nu hoppas jag att min bloggning ska vara tillbaka på minst 2-3 inlägg per dag. Hoppas jag lyckas med det! Har dock inte orkat ladda över bilderna från Dalarna och Edsbyn på datan än, så ett inlägg om det får komma imorgon.

Idag har jag iallafall träffat Malin, Lenita Sara och Sofia. Jag och Lenita var först och solade, har inte solat på jättelänge så det var skönt. Sen mötte vi Sara på Ica och tog en fika(vilket rim!) Efter det gick vi hem till mig med Malin och Sofia, snackade skit och tittade på Eva och Adam. Kul hade vi iallafall!
Ikväll var jag på bio med Oscar, en kompis från skolan. Det var jättekul, vi såg Rambo. Men fy vad äcklig den var! fast klart sevärd! Han bjöd mig på allt också, gulligt!:)

Nu ska jag hoppa ner i sängen tror jag, ska upp hyffsat tidigt imorgon. Ska först till jakan och köpa en tröja, sen möta upp Malin för att sola och sen följa med henne till tandläkaren.
Vi hörs! Puss och godnatt

dåligt

fan vad jag suger på att blogga..men får skylla på att jag inte hunnit. hinner inte nu heller, så vi får höras sen. puss!

nu sitter jag på bussen på väg från edsbyn. Den har dock inte g%

DSC00914.JPG
nu sitter jag på bussen på väg från edsbyn. Den har dock inte gått än. Blir en rätt lång resa som jag ska fördriva med musik och läsning:) har iaf haft underbara dagar här i byn. Älskar det stället! Berättar mer när jag är hemma. Puss och kram

Nu är vi framme i dalarna, eller vi kom igår:) det är jätte

DSC00903.JPG
Nu är vi framme i dalarna, eller vi kom igår:) det är jätte mycket snö här, det är jättefint!

Matlagningsprov

Försov mig nåt grymt imorse, men kom bara 10 minuter sent, så hann till genomgången vilket var bra! Dock avskyr jag att komma sent till kökslektionerna, men. Det gick bra iallafall, jobbade med Aida. Vi gjorde 2 rulltårtor, en med smörkräm och en med sylt. Det gick så jäkla fort så vi städade massa i köket, och hade en underbar förmiddag! Då blev städningen till och med rolig. Mycket tack vare Thomas(läraren), han är en jävla bra lärare. Bästa helt klart!:) Lunchen gick mest åt att vara nervös inför matlagningsprovet vi skulle ha på varmköket sen. Men det momentet som jag var mest nervös över var att stycka kycklingen, och det gick galant. Så det var skönt. Sen gick allt bra, var inte helt nöjd, kunde gjort bättre men okej blev det. Alla blev minst godkända också.

Nu har jag precis hjälpt Lenita med muffins som hon skulle ha till skolan imorgon, och dom blev bra.
Måste egentligen packa för jag åker till Dalarna imorgon med Sandra, vilket kommer bli skönt som fan. Sen från Dalarna på lördag åker jag till Edsbyn för att hälsa på släkten, och det kommer också bli jäkligt skönt! Har inte varit där på jättelänge.. Har antagligen inte tillgång till en dator, men skickar nog lite mobilupdates.

puss

I'll be there

Jag ska hit, efter studenten då jävlar! Jag bokar en enkelbiljett till Sydney och stannar minst 4 månader. Fan vad jag längtar! Snart är jag där..


image476

för att du är mitt hjärta

Det blev inte mycket sömn inatt, inte mycket alls. Så både jag och Jannike var sjukt trötta. Men det gick bra ändå, hade inte så krävande lektioner. Hade serveringsprov idag, som gick bra:) Fast det var kanske inte så konstigt, haha. Efter skolan hämtade jag Alessia på skolan så gick vi hem till henne. Vi gjorde inget speciellt, tittade på tv, satt vid datorn och sådant. Mysigt var det iallafall, som alltid med henne<3 Mimmi kom hem lite senare också, så hann prata lite med henne. Alltid så härligt. Önskar jag kunde vara där oftare. Ni är underbara!

Nu har tjejerna gått för ett tag sen, jag Lenita Erika och Lovisa tittade på Gossip Girl, och tryckte choklad. Alltid kul att träffa dom! Bortsett från att Lollo tog hela min garderob med sig hem..
Jag är så förbannat trött, så nu väntar dushen och sängen. Om jag orkar ta mig härifrån vill säga..Och önska mig lycka till inför matlagningsprovet imorgon!
Godnatt

image475
Grattis på 17års dagen min älskling!



If only

Måndag, igen. Veckorna går jäkligt snabbt, jag hinner inte ens med. Men iallafall så började dagen med servering, där vi lekte lite servitriser. Eller inte jag, för jag, My och Sandra och några till var gäster. Det var askul, vi jävlades med Jannike så hon var helt slut efter lektionen^^ På hygienen fortsatte vi prata om bakterier och sen gjorde vi lite tryckplattsprov i köket. Efter skolan var jag och Jannike riktigt ambitiösa och bytte om till kockkläder och hjälpte Sandra i kallköket med muffins. Riktigt kul var det! Sen åkte vi hem till mig och och gjorde våran specialefterrätt, som vi är bäst på.

Annars i eftermiddag har vi sovit, tittat på tv, och pratat. Jannike är helt galen och det är det som är så bra med henne! nu ska jag störa henne medans hon spelar Quadrapop på min mobil. hörs kanske senare, fast inte idag tror jag...puss!


JAG FÅR SNUUUUUUUUUUUUUUUUUURR, DET GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER! FAN VAD TRÖTT JAG ÄR PÅ BLOGG.SE JUST NUUU!


It's never easy

Aaah, Andra Avenyn var ju galet bra! Så bra att jag och Lenita tittade på 2 avsnitt. Så ni kan väl lista ut vad jag gjort ikväll, haha. Lenita var här och vi tittade på Singing bee först, sen Andra Avenyn.

Har inte så mycket att säga nu, jag ska gå och dusha och sen lägga mig. godnatt allihopa!

you're my heart

jag har fått snurr på blogg.se nu, ingenting funkar ju längre! Aja..

Igår jobbade jag, ovant att jobba lördagar men skönt ändå. 7.45-14, och det gick väldigt bra, bortsett från en kund som började tjafsa och jag får ju inte käfta emot när jag är i service så jag försökte se glad ut, och erbjöd honom en ny kaffe, men icke han var lika sur ändå. Såna kunder är väldigt uttröttande. Men annars var alla jättegulliga:) Sigrid kom vid 13, och det var skönt med sällskap. Dock har jag bara ett pass kvar, jag jobbar nämligen inte kvar. Jättetråkigt, kommer sakna stället grymt. Och alla jobbarkompisar ska vi inte tala om, det känns jättetrist. Men håller på att söka nytt jobb förfullt, hoppas det blir något.

På kvällen var jag Lenita och Lovisa här och tittade på melodifestivalen, det var sjukt kul. Speciellt Lollos alla konstiga kommentarer som jag dog av, hahaha. Björn är ju bäst, jag älskar honom!
Det var bra att Charlotte vann tycker jag, tyckte bäst om hennes låt. Sen tittade vi på Svensson Svensson, älskar den filmen!

Idag var jag och mamma i kista, och åt lunch, och tittade lite. Jag köpte ett par svarta jeans, och ett par vita converse skor. Jag har faktiskt 2 par converse redan, från min lilla punkarperiod haha, ett par svarta och ett par rosa. Men dom känns inte riktigt som "jag" längre, speciellt inte dom rosa. Men dom vita är snygga, och passar till mycket.

Nu ska jag hitta på något, läsa lite kanske:)? puss

blogg.se, vad händer?

jag skrev ett superlångt inlägg förut, men såklart försvinner det. jag får snuuuurr. och hela sparades inte, bara en del. skriver om det sen! puss

favorit i repris

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger som det numret som står här:
17. Andreas
40. chinsia
37. deda
36. David
48. Eh Molly
35. Clara
24. catti
66. Erica
72. Farmor
54. Elina
21. Carin

Har du pussat nummer 72?  det är min farmor:)

Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 36? Det är lilla bror, så honom har jag massor med minnen med. Kan inte räkna upp alla

När ska du träffa nummer 48? Jag vet inte, en gammal jobbarkompis som just nu är i Australien
Är nummer 54 söt? Ja hon är jättesöt!:)
Vad var ditt första intryck av nummer 35? att hon var jättesnäll och rolig
Hur träffade du nummer 17? vi började i samma klass när vi började skolan

Gillar du nummer 21? ja, det är julias mamma, och hon är snäll:)
Har du träffat nummer 40 den senaste månaden? ja, vi går i samma klass så jag träffar henne varje dag:)

När såg du nummer 72 sist? usch, alltför längesen
Har du varit i nummer 66 hus? nix
När är nästa gång du ska träffa nummer 24? förmodligen aldrig
Är du nära vän med nummer 37? ja, vi går också i samma klass:)

Har du gått på bio med nummer 40? nä det tror jag inte

Skulle du kunna gå ut med nummer 72? haha fortfarande min farmor
Vad pratar du och nummer 54 oftast om? om allt och inget, går att prata om allt med henne

Känner du nummer 48? ja fast inte jätteväl, mer än det vi jobbat ihop

Skulle du kunna ge nummer 21 en kram? ja
Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 54? Elina känner inte min lillebror:)

Hur länge har du känt nummer 35? sen vi började skolan:)
Har nummer 17 ett förhållande? inte vad jag vet, längesen vi pratade nu
Har du velat slå 40 i ansiktet? haha nej
Hur träffade du nummer 35? genom att vi började i samma klass i gymnasiet

Tjejsnack

Tjejsnack från förra veckan och denna...

Vecka 11/08
Våren
  • Vad är ett riktigt bra vårtecken?

När det börjar bli soligt och varmt

  • Känner du av våren på något speciellt sätt, hur?

Ja vissa dagar när det är varmt och skönt, och jag kan gå i min skinnjacka utan att frysa;)

  • Har du sett någon vårblomma än, vilken?

Japp, när jag och Alessia var på väg till solna centrum hittade vi..ja vilken blomma det nu var

  • Vad är det sämsta med våren?

Att vädret aldrig bestämmer sig, ena dagen kallt andra varmt. Jag blir snurrig på det där

  • Vad är det bästa med våren?

När det väl är varmt är det jätteskönt!:)

Vecka 10/08
Resor Ämnet kommer från Linda Strömbladh
  • Vilka länder har du varit i?

Grekland, England, Danmark, Finland, och Thailand

  • Vilken är favoritresan? Varför?

Thailand utan tvekan. Bland det bästa jag gjort i mitt liv. Varför? Jag fick åka med en kompis, till ett ställe jag drömt om hur länge som helst i 2 veckor. Thailand är grymt på alla sätt. Bästa resan, och den är svårslagen.

  • Vad vill du ha ut av din resa? Sola, upptäcka, äventyr?

Det beror helt på vart jag åker, och av vilken anledning. Vill jag ha semester åker jag till ett varmt ställe där jag kan sola, ta det lugnt, äta god mat, och se nya saker.

  • Vad blir nästa resa? (Behöver inte vara semester, utan var du ska över huvud taget.)

Förmodligen med familjen till Grekland i sommar.

  • Vad vore den absoluta drömresan?

Australien. Jag ska dit efter att jag gått ut skolan, och jobba där i åtminstonde 5 månader. Jag vill främst till Sydney och Melbourne. Den resan är främst till för att jobba där, och upptäcka det underbara landet. Önskar jag kunde åka nu!


,

ingen bloggning idag, orkar inte. det snurrar alldeles för många tankar i huvudet för att jag ska kunna få ihop ett läsbart inlägg

<3

image474
I wan't to be your princess

Nä, nu är jag trött på det här

Förvänta er inget glatt inlägg idag, vill ni läsa sådant kan ni sluta läsa här.

Jag är så fruktansvärt trött, på det mesta just nu. Jag behöver komma iväg, vart som helst bara det är en bit härifrån. Gärna långt, så mobilen inte ens har mottagning. Tur för mig att jag ska följa med Sandra till Dalarna över påsk, ska bli underbart! Men nu då? Känns som om mycket är fel, vet inte varför det känns så. Det känns bara hopplöst, alltihop. Det händer för mycket, jag tänker för mycket. Jag är en jävel på att pressa mig till min yttersta gräns, och ifall jag inte klarar det jag vill klara känner jag mig dålig. Detta går ju iofs bara i perioder, så jag känner inte så nu, men det räcker nu. Jag vill aldrig känna så.  Nu ska jag fanimej göra något åt det, för man får ju misslyckas, det är mänskligt. Varför är jag då så rädd för det?

Till er alla som aldrig sviker, tack för att ni alltid finns. Hur ledsen eller arg jag är, blir jag alltid glad när jag träffar er<3

Du gör mig knäsvaaaaaaag

Hallå hallå:) Måndag idag, och den har varit bra hittils, tycker jag. Jannike sov ju här, och vi var jäkligt snabba imorse. Servering, vi skulle leka typ restaurang. Jag fick vara hovmästare, men det var inget vidare kul. tur att jag vill bli köksmästare då! Hygien, vi såg film om mikroorganismer, äckligt! Jag, Jannike och Alex stannade i skolan eftersom vi skulle ha prov 16.00, men vi hade faktiskt riktigt kul! Vi satt på cafet ett tag och drack latte och pluggade. Då satt även Clara med oss. Sen förflyttade jag och Clara oss tillbaka till skolan medans Alexx och Jannike gick och solade. Provet gick utmärkt, dock hade jag lite svårt att koncentrera mig med den otroligt vackra underbara utsikt jag hade(a) du gör mig knäsvag

Nu pluggar jag fisk, kul va? Samtidigt som jag lyssnar på Green Day, så det lättar upp lite. Annars idag var jah gos läkaren som bekräftade att jag hade blåskatarr, så nu fick jag medicin iallafall. Såklart tittade jag på Andra Avenyn, finns fan inget bättre..typ. Nu ska jag fortsätta med fiskarna. puss!

image473
Bjuder på denna bild från Romme. Jag och Oscar ägde sönder dom gröna backarna!(a)


Pluggsöndag

Som vanligt på söndagar, jobbade jag. 7.45-14. Riktigt tungt att gå upp imorse, då jag kom i säng vid halv 2. Men kvällen igår var iallafall supermysig! Jag Sara och Lollo var och såg PS I love you, den var jättefin. Dock hade jag väntat mig att den skulle vara lite mer sorglig. Men bra var den, och klart sevärd.

Jobbet gick bra, det flöt på. Jannike hämtade vi upp på vägen hem, och vi tog en sväng i jakan. Jag köpte 2 tröjor, och ett par örhängen.

Vi har pluggat rätt mycket idag, fast vi somnade i soffan ett tag också(a). Hon ska även sova här:)
Imorgon ska jag förmodligen till läkaren om det finns någon tid, jag har troligen råkat ut för urinvägsinfektion, inte alls roligt.

Nu ska jag ladda över lite Maiden till mobilen. godnatt!

Andra Avenyn

Denna dag har endast bestått av lathet. Har tittat på säkert 13 avsnitt av Andra Avenyn på datorn. Älskar det programmet.

Men nu har jag gjort mig iordning, ska snart traska hem till Lollo. Hon jag och Sara ska nämligen på bio ikväll, vi ska se PS I love you. Har hört att den ska vara bra, så jag hoppas på det!
Kvällens kläder består av svarta strumpbyxor, prickig ballongkjol med rosett, vit tröja, och ett silvrigt armband.

ha en bra lördag! puss

image469


Romme 2008

Bloggtorka senaste dagarna, I know. Har inte hunnit, eller orkat...

Men igår var min skola i Romme! Det var superkul verkligen. Jannike Clara och My sov här, och sen skulle vi mötas vid skolan klockan 6. jag och Jannike var uppe halv 5, men Clara och My låg kvar i sängen till typ 5, latisar;)
Bussresan dit var rolig, dock var alla jäkligt trötta. Vi var framme runt halv 10, och det var underbart väder! Sol, blå himmel, ingen blåst. Clara, My och Elina skulle inte åka något, så jag Jennifer, Joel och Jannike gick och hämtade våra grejer så gav vi oss ut i backarna..Fast det tog typ 40 minuter i första backen för Jannike har nämligen aldrig åkt skidor. Jag har aldrig garvat så mycket i en backe! Hon kom inte ens ner, så vi fick skicka en scooter att hämta henne, hahahaha. Så jag Jennifer och Joel fick fortsätta ensamma, men det gick ju bra det också, fast Jennifer lämnade oss sen också..Då träffade vi Alexx, Chici, och Lisa så vi åkte med dom istället, men dom skulle absolut åka en svart backe, så jag avstod och åkte ner och träffade Oscar istället, vi åkte ett tag och när vi kom ner igen träffade vi Jonna, Cissi, och några killar från skolan. Åh, det var verkligen kul, måste göras om nästa år! Kommer aldrig glömma det här.

Hemresan, alla var sjukt överspeedade. Övertrötta? Japp, helt klart. Tills efter ett tag, då alla låg utslagna som döda sälar, hahaha. Tack till er som gjorde denna dag oförglömlig

M, jag önskar så mycket att jag hade kunnat komma på begravningen igår. Ville finnas där för dig. Jag hörde att den var jättefin. Hör av dig när du känner för det!<3 Jag tänker på dig

Och tack vare My har jag nu ett väldigt speciellt nummer..ojoj vart ska detta sluta?

BILDER FRÅN ROMME KOMMER, MEN JENNIFER HAR MIN KAMERA!


Låten



Ge mig ett avbrott

Hej allihopa..
Tisdag idag, ingen speciell dag. Rätt trista lektioner men alla gick bra. Dock har jag hur mycket plugg som helst tills nästa vecka. Så ska väl sätta igång snart. Vi får ju en vecka extra på praktiken om vi lämnar in allt i tid, och det vill jag ju självklart ha!

Vad jag mer vill ha är ett litet avbrott härifrån, vill åka någonstans och bara göra typ ingenting. Skulle vara jätteskönt med en veckas ledigt från allt. Eller en helg iallafall.

Jag somnade direkt när jag kom hem, och jag är fortfarande ensam. Ska väl gå ner och se om det finns något att laga mat av..puss

Båååålsta

Mitt huvud har värkt konstant idag, så grymt jobbigt. Känns som om någon sitter och trummar där uppe.

Iallafall så sov ju Jennifer här inatt, så jag väckte henne imorse genom att kasta kuddar på henne(a) Ingen frukost fick jag, för den hade min kära far ätit upp..grrrr. Skolan gick bra, på serveringen pratade vi om Te, inte alltför intressant då jag inte gillar Te. Hygienen gick också bra. Hade tänkt att åka hem efter skolan men Sandra övertalade mig att följa med till Bålsta, så där har jag varit denna eftermiddag. Vi spelade smurfarna, kort, och bakade. Sen åt vi middag på en pizzeria. Väldigt trevlig, rolig och mysig eftermiddag. Som vanligt hittade vi på massa sjukt...mahahaha.

Nu har jag precis tittat på Andra Avenyn. Bra som vanligt. Nu ska jag hoppa in i dushen och sen ska jag sova! puss

tralala

Så där då! Igår var jag och Sandra som sagt i uppsala och badade på fyrishovsbadet. Det tog sin lilla tid att komma tid, men efter lång tid och fel buss var vi äntligen där! Det var jättekul! Har inte varit på ett äventyrsbad på flera år. Vi badade, åkte rutchkana, solade, och massa. Dessutom solade vi i samma solarium..hihihi, men det fanns bara 2 och ett var trasigt. Vi är sjuka, jag vet;) Innan bussen gick hem tog vi varsin latte på ett cafe. Vi var även inne på ett centrum som jag och Mikaela var i för typ 2 år sedan, fick jättemycket flashback:)
På kvällen var jag med Lenita, vi tittade först lite på melodifestivalen, sen var vi hemma hos min granne ett tag. Sen var vi ju hemma hos mig och tittade på Pretty woman.

Idag var det uppgång vid halv 7 som gällde. Jobbet gick bra, det var mysiga kunder och allt flöt på. Dock var det trassligt med växeln så det blev lite jobbigt, men det löste sig när Camilla kom. Som vanligt var det superkul att jobba med henne!

Efter jobbet åkte jag och mamma hem till Alexandra eftersom hon fyllde 18 igår. Där bjöds det på mat och tårta, mycket trevligt. Fast jag var väldigt trött.

Nu är jag med Lenita och Jennifer, vi har tittat på Andra Avenyn och Singing Bee. Jennifer ska sova här också.

pussssss

jag och lenita sitter och tittar på pretty woman, orkar inte skriva ett%

DSC00849.JPG
jag och lenita sitter och tittar på pretty woman, orkar inte skriva ett inlägg om dagen nu, men jag och sandra var iaf i uppsala på fyrishovsbadet:)kul var det men ett helt inlägg om det kommer imorn efter jobbet!

RSS 2.0