Vem bär den bäst?

Ikväll träffade jag Lenita. Vi chillade, åt lite mat och gick en promenad. Sen kom Ika så kollade vi på Top Model, lite mysigt sådär :) vi drack milkshake som blev jättegod! Nu ska jag dusha, sen sova! dröm sött

Vem bär den bäst?

image112
Misha Barton eller Paris Hilton?
Jag har min favorit men vill gärna veta vad ni tycker:)

donken^^

jävla irriterande imorse, jag kom till Barkarby och tågen var jättesena. Lyckades komma med 8.34 tåget, men där var inte dom andra+att det var hur trångt som helst, jag stod typ ihopmosad vid dörren:/ när jag kom fram till sumpan gick jag till gymmet eftersom vi hade idrott, och våran gympalärare var jättesnäll, så det var ju skönt. Hon tyckte att jag hade gulligt efternamn^^:). Vi pratade mest, och så hade vi lite cirkelträning. Gymmet där är asfint, funderar på att köpa gymkort där istället, men jag vet inte. Pappa kommer att betala iallafall:) Efter idrotten gick jag, Alex, Alexandra, Vendela, Chinsia och Camilla och käkade på donken till lunch, jättegott och bra sådär efter träningen:) Efter lunch att vi bara tråklektioner, matte, engelska och datakunskap. Fast vi hade inte hela datakunskapen och dessutom har vi bara varannan vecka. Och nu börjar vi dessutom få läxor..lite segt. Fast jag måste säga att jag är positivt överaskad av hur snälla och bra lärare vi har, alla är jättebra och snälla utom 2:)

Nu väntar jag på Lenita, vet inte riktigt vad vi hittar på men..imorrn börjar jag 8.05.. men jag slutar 12.40:) puss och kram


Desperate housewives

Desperate Housewives börjar den 18 september!!!! Var det någon mer som blev överlycklig över det?
image111

Nu ska jag gå, ha en bra dag allihopa:)


djupfryst!

Jaha, kvällen spenderades med Malin nere på vallen där vi tittade på en fotbollsmatch, viksjö mot bromma. Jag höll på att frysa till is, men det var kul tyckte jag iallafall, vad Malin tyckte är mera oklart ;) Efter matchen som viksjö tyvärr förlorade gick vi hem till Malin och åt middag och tittade på Top Model. Jag är jättetrött så jag ska sova snart, godnatt alla läsare och förlåt för ett trist inlägg.

Hälsoskola? not..

Från att gå i fjällenskolan som är en hälsoskola, dvs att inget godis säljs, lättmjölk till maten, fullkorn osv har jag nu kommit till en..ja inte lika hälsosam skola. Igår fick vi chokladkaka efter lunchen och idag morotskaka. Vi kommer rulla ut lagom till studenten..aja, det är nog dags att börja träna regelbundet.
Vi hade först kallkök, det var rätt trist för vi gick bara igenom massa saker, och fick skor och sånt och efter det hade vi lunch. Det är mycket godare mat, man bli faktiskt mätt! Och som sagt så får vi ofta kakor och sånt när 2orna och 3orna bakat.. Idag var vi faktiskt först till matsalen så vi slapp sitta i hallen. Sen hade vi varmkök, det var trist det med. Bara genomgångar.. men vi fick lära oss att hacka lök, men det kan jag ju redan så.. Annars har dagen varit i överlag bra, lite trött bara. Imorgon börjar vi halv 10 med idrott, och efter ska vi käka på donken:) oj, vad jag inte lyckas med att vara nyttig. jaja, man lever bara en gång!

hösten är här..

Ingen bloggning idag nästan, sorry men jag har varit så trött. Usch vad kallt det var att sitta och vänta på bussen imorse, imorgon åker höstjackan på! Sorgligt med tanke på att det bara är augusti...
Idag har varit en bra dag. Första lektionen var hotell, det var rätt kul, läraren var iallafall snäll:) Sen hade vi livsmedel och svenska. Mellan hotell och livsmedel höll jag på att kollapsa av hunger så jag Camilla, och Alex sprang och köpte en macka, Alex köpte en latte som hon fick över sina vita jeans..lyckat! Vid lunchen var matsalen så full att vi fick sitta ute i hallen, och jag satt i SKOHYLLAN, fyfan asså. Men nu har vi klagat på det, så förhoppningsvis blir det bättre!:)
Efter skolan åkte jag och Lisa hem till mig och tittade på film, jag sov mest. Senare kom Lollo och Malin, vi tittade mest på TV, och chillade. Jag och Lollo spelade in asroliga filmer på min lillkatt:) Lollo och Lisa gick hem, och jag och Malin käkade lite wok med min mami och sen kollade vi på Top Model(fan vad dåligt det har blivit tycker jag) och åt smoothie som Malin spillde ut över sig själv typ..

Btw var det Kims sista dag på East idag, nu ska han vidare till Regissörsvillan(tror jag det var) i Solna..Väldigt trist tycker jag.. Men jag önskar honom all lycka i framtiden!

Svar och så på några kommentarer: Hannah: Tack:) Jo, det är ju en lackväska så den ska vara glansig:)
Sanna: Jag tror att jag ska börja i Jakobsberg, det ligger nära och så. Tror det var 1000 kr för 3 månader. Vart ska du börja? Tack för berömmet:)
Lenita: Haha, jajaja:)
Anonym: Jag vet faktiskt inte vem Micke är, antagligen någon jag känner eftersom han skrev så där..

Fortsätt kommentera alla läsare, jag vet att det finns fler där ute!!!:) Godnatt!


träning och godis

Hm, ja jag överlevde gympasset.. Det var faktiskt jätteskönt, så nu funderar jag på att köpa ett gymkort, för jag måste verkligen börja träna! Pappa kommer säkert bli så glad att han betalar det:) hehe. Vi tränade typ en timme, och sen åkte vi hem. Mamma var hos Marie så jag gick dit, och då skickar Lollo sms och frågar om jag ville följa med henne och köpa godis..hahaha:P Jag åt middag lite snabbt och så åkte vi, och jag skämtar inte, vi köpte huur mycket som helst, men gott var det! Sen träffade vi Leniten lite snabbt och nu sitter jag här.

Du som undrade vad jag skulle göra på festen, jag ska typ servera, blanda drinkar osv:)

kärt återbesök

Nu har jag nästan precis kommit hem, sitter och mumsar kycklingwok! Vi hade ju bara servering och hygien idag, så det var chill. Våran hygienlärare är grymt snäll, och jätterolig:) Vi gjorde nästan ingenting, lärarna gick igenom massa saker och så.
Sen åkte jag till fjällen och hälsade på, träffade Pontus W så han följde med. vi gick runt och sa hej till lärarna och så:) jättetrevligt! saknar alla gamla lärare juuu. Jag träffade Alexandra och så fick jag mitt halsband :) antar att jag kommer och hälsar på där snart igen..

Nu väntar jag bara på att Lollo ska sms och säga vilken buss vi ska ta, ni kan aldrig gissa vad jag ska göra! Jo, jag ska träna! Herregud, undrar om det kommer att gå bra?:P Det får ni veta senare! Wish me luck.

det blev en oväntat trevlig kväll

Ja, rubriken säger rätt mycket, men det var det. Mamma frågade om jag ville käka middag hos granne Lisa med dom och eftersom jag inte hade något bättre för mig gjorde jag det. Jag trodde dock att det bara var min familj och Lisa som skulle äta ihop men det visade sig vara fel, det var Bergs och Jörnens också, väldigt trevligt. Jag satt med Patrik och Alexandra och pratade med dom hela kvällen, det var väldigt trevligt. Och världens godaste efterrätt!
Nu ska jag dusha också.. Har hört att det ska vara typ 11 grader imorrn, vad ska man ha på sig då? Vill fan inte ta på mig höstjackan redan i augusti..aja det löser sig:) godnatt kära läsare :)

Nu är det bestämt att jag ska jobba på festen hos Dyrhages den 8 september, jättekul ska det bli+att jag får lite pengar också:)

ännu mer kläder

Jag kan verkligen inte sluta shoppa! Idag köpte jag en väska, en tröja, och ett svart linne, men jag är nöjd iallafall! Lollo försov sig(som vanligt) så hon kom senare. Jag, Lenita, och Malin åt lunch på Tasty's, och Malin skulle köpa en kladdkaka efter vi ätit och då fick hon 2 bitar för att kunna bjuda oss, så tack snälla Tastykille:) Lollo kom senare så vi gick runt och tittade lite, det var kul:) Ikväll ska Lenita komma över och hämta lite saker och dricka milkshake. Jag börjar halv 10 imorrn med Servering A, och jag slutar 12.45, nice! Då ska jag till fjällen, mihihihi:) Hörs senare!

Juste, någon skrev en kommentar om att prata med mig, du får jättegärna lägga till mig på msn, eller mejla: [email protected] :)



     
Här är det jag köpte :)

DET vart en lyckad kväll igår

Vi träffades på amigo, det var jag, Lenita, Sara, Lovisa, Malin och Olivia. Vi hade jättetrevligt! Efter vi ätit drog vi oss till en lekpark i väntan på att gå hem till Malin. Det var nämligen cykelfest igår så typ alla vuxna i viksjö var på den, och Malins föräldrar hade efterrätt så vi fick vänta ett tag innan vi kunde gå dit. Så vi satt där och blåtandade över saker till varandras mobiler, och typ dog av skratt. När vi sen kom till Malin såg vi att dom fortfarande var där så då fick vi vänta ännu längre, fast sen släppte hennes mamma in oss:) När dom vuxna gått gjorde vi iordning vit cokladmousse med hallonsås och bär på, och fyyyyyyyyyyyfan vad gott det var! Ska se om jag hittar en bild sen. Det var jättetrevligt där, och jättekul som vanligt. Är så glad att jag har dom bästa vänner man kan ha! Jag kom hem typ halv 2, och då var ingen hemma så jag satte på musik i varje rum, haha:) Jag hatar när det är tyst! :)

Om en timme ska jag träffa dom igen, vi ska till jakan och äta lite lunch och titta runt lite:) puss och kram

Jag hittade en bild:) 

image106

när minnen rivs upp

Håller på att rensa igenom mitt rum, och kände att jag måste skriva av mig lite. Är ni ointresserade, sluta läs här!

Jag har gått igenom mängder med bilder på vänner. Vänner jag förlorat, vänner som förlorat mig, vänner som fortfarande finns kvar. Det finns så mycket bilder på vänner som jag inte längre har någon kontakt med..Johanna är en av dom, hon flyttade när vi började ettan men vi höll kontakten..tills sjuan. Nu vet jag ingenting om henne i princip, vi pratar aldrig. Det är tungt, med tanke på den kontakt vi hade, jag trodde aldrig att jag skulle klara mig utan henne, men man klarar mer än man tror. Jag har läst igenom mängder med gamla dagböcker, och jag måste erkänna att jag blev lite rädd. Jag slutade skriva i 14årsåldern. Jag märker nu hur dåligt jag har mått, hur illa jag tyckt om mig själv, och hur mycket livet skrämde mig. Jag hittar sidor som det står på hur mycket jag ska äta på en dag, hur mycket jag väger. Jag åt ju ingenting slog det mig, och varför? Jag tyckte att jag var tjock, och det började jag skriva i 12årsåldern! Orden är skrivna av mig när jag är ett barn, det är helt absurt! Meningar som säger hur ful, tjock, och värdelös jag är. Jag vet inte riktigt varför det blev så..eller så kanske jag vet det? Den tiden är inget jag gärna tittar tillbaka på, inte om jag inte måste. Det är en mörk period i mitt liv som jag inte vill uppleva igen. Men en sak till slog mig. Jag stod inte de som står mig närmast nu, speciellt nära. Och dom vänner jag umgicks med då har jag inte längre i mitt liv, utom Julia. Jag hade inte Mimmi och Alessia. Jag hade inte självförtroende, och jag var långt ifrån vad man kallar stark. Nu är jag det, och det trodde jag inte för bara ett par år sedan. Jag vill leva i nuet, och aldrig vara ifrån dom som står mig närmast. Jag tänker aldrig ge upp, för jag vet att jag är värd att må bra! Det är vi allihopa.

Någon mer som vill lätta sitt hjärta:)? Jag lyssnar mer än gärna, och självklart kan du vara anonym!


Uppdatering!!!:

     
kvällens outfit

mitt schema

Det schemat som fanns på hemsidan stämmer inte med det vi har fått så jag skriver upp det istället:

Måndag: 9.30-10.50 Servering
11.30-12.50 Hygien
Tisdag: 8.00-9.20 Hotell
9.25-10.45 Lmk
11.05-12.25 Svenska
12.25-12.45 klf
Onsdag: 8.00-10.50 Kallkök
11.20- 14.10 Varmkök
Torsdag: 9.10-10.10 Idrott
11.20-12.40 Matte
12.45-14.05 Engelska
14.20-15.40 Datakunskap
Fredag: 8.05- 9.25 Matte
9.30- 10.50 Svenska
11.20-12.40 Engelska


kräftskiva utan kräftor

Även fast det inte blev några kräftor blev middagen mycket lyckad! God mat tillsammans med trevligt sällskap är aldrig fel, eller hur? Det tycker inte jag iallafall, vi hade en toppenkväll. Är jävligt trött så jag ska nog sova nu, men jag bloggar imorrn. Jag vet att mitt bloggande har minskat rejält, men jag hinner inte lika mycket längre nu när skolan har börjat..godnatt!

trött

 Glömde säga att jag var i fjällen igår, och det var ganska..jag vet inte riktigt, men jag ska dit på måndag igen och hämta mitt halsband som Alexandra har.

Idag har varit en rolig, stressig, och otroligt varm dag! Jag och Joar mötte våra gamla lärare på busshållplatsen imorse, Britt-Marie berömde mina kläder och sa att jag alltid klär mig fint:) Tack för det! I skolan fick vi scheman, och jag är verkligen jättenöjd med mitt. Ska försöka lägga in en bild på det sen! Vi gick och tittade på gymmet där vi gar idrott, de gymmet har typ skandinaviens högsta klättervägg. Sen åt jag lunch med Camilla, Chinsia, Vendela, Alexandra, och Alexandra, roligt var det! Efter skolan åkte jag och Chinsia in till stan för att byta in busskorten mot pluskort. Vi mötte Lisa på tåget och jag och Lisa åkte hem till mig och åt lite och sen skyndade vi oss till bussen igen.
Orkar inte berätta hela eftermiddagen, vi åkte till globen och hämtade lite saker och så var vi runt halva stan i den här värmen! Usch, så alla var irriterade, så det blev massa tjafs men nu verkar det lösa sig. Ikväll är det som sagt tjejmiddag hos en kompis.
Nu måste jag fixa mig, puss hej.

  
Dagens outfit, vad tycks:)?

Min dag

Nu har jag inte hunnit blogga på hela dagen igen, ska försöka bättra mig...

Imorse var jag ovanligt trött men det var bara att pallra sig upp. Hade tänkt slänga in en outfitbild men tiden räckte tyvärr inte. Imorgon kanske för då börjar jag 10:). Iallafall så mötte jag Joar vid bussen och Lisa och Vendela på bussen. Vi skulle gå runt råsta och lötsjön idag, och en sak måste jag säga om mina kläder; jeansen var ett stort misstag! Jag höll bokstavligt på att smälta bort! Det var en tipsrunda på 50 frågor, så ni förstår nog att det var rätt långt. Vid mitten typ blev alla jättehungriga och törstiga, men inte fick vi någonting förrän vi var klara. Efter vi ätit klart och fått busskort åkte vi hem.

Jag och Lisa åkte hem till mig och gjorde milkshake och slappade framför TV:n, och sen kom Olivia. Vi hade ett väldigt roligt vattenkrig, synd bara att Lisas hjärnceller var igång...Annars hade hon blivit blöt;) Lite senare åkte vi till jakan och käkade middag. Annars ikväll träffade vi Lollo, Malin, och Sara, vi var hos Sara ett tag och sen gick jag, Olivia, och Lisa hemmåt.
Helgen är hittilis fullbokad, kräftskiva hos en kompis imorgon, och på lördag ska vi hitta på något eftersom hela Viksjös föräldrar ska på cykelfest! Nu ska jag dusha och så, puss och kram!

Namn: Sandra

Vad drack du senast: loka
Vad gjorde du igår kväll: var hemma och slappade
Hur många hamstrar har du haft: inte en enda
Kan du gå ner i spagat:  haha nej
Vad ska du göra i kväll:  snart sova
Vad ska du göra i morgon: först skola, sen kräftskiva
Senaste inköp: godis, mihi^^
Senaste film: legally blonde
Vad har du i ditt fönster: ljus, foton osv..
Tycker du om att cykla:  ibland
Vem sov du över hos senast: Mimmi
Vem sov över hos dig senast: minns inte:O
Vem pussade du på senast: Alessia :)

Vad ska du göra nu:  dusha
Vad ska du göra sen: sova
Vem träffade du sist: Lollo,Sara, Olivia, Malin, och Lisa
Vem skulle du vilja träffa nu: vet inte..
Sjunger du i duschen:  det händer
Vem ringde dig senast: Malin
Vem ringde du senast: Alessia
Hur länge sov du inatt: kanske 5 timmar
När ska du gå och lägga dig ikväll: så fort som möjligt
Vad gjorde du för tre timmar sen: var med vänner
Vad skulle du vilja göra nu: sovaaaaa
Vänner du kan prata om allt med? mina närmaste
Person du kan lita på till 100%? dom som vet kan ta åt sig
Har du badat i år? ja
Tidsfördriv? bloggen, tv, telefon
Vad heter du just nu på msn: "sandramittjas, even the best fall down sometimes"
Vem pratade du senast i telefon med och framförallt, varför? Malin, för att vi bara pratade;)
Hur många syskon:  1, eller 2 med Alessia
Kär i någon just nu? nono
Känner du någon som heter likadant som dig? nej
Morgontrött? för det mesta
När är du född?:  3 januari 1991
Var bor du?:  viksjö
Nuvarande hårfärg?: blonda slingor
Riktiga hårfärg?: typ ljusbrunt
Vad läser du för bok nu?: Snabba Cash
Humör just nu?: trött, men glad
Vad har du för parfym idag?: hade ingen idag
Vill du ha barn?: såklart
Hur stort är ditt rum?: lagom
Har du tv/dator i ditt rum?: TV
Piercingar?:  jupp
Tatuering?: nej
Hur många converse allstarskor äger du?: 2, som jag inte längre använder haha
Brukade du vara osminkad i skolan?: det händer
varför svarar du på dom här frågorna? hade lust 

Första skoldagen och landet

Hm, skulle ju bloggat igår men det blev så att jag, Mimmi, och Alessia sov över på landet..Här kommer inlägget;

Tisdag: Jag mötte Joar på busshållplatsen och sen mötte vi Lisa, Chinsia, och Vendela på tåget. När vi kom till skolan gick vi in i matsalen där massa andra satt, och det var knäpptyst, haha. Jag, Chinsia, Vendela och Camilla kom i samma klass, inte Lisa:( Men det ska vi fixa! Vi gjorde typ ingenting, fick reda på att vi skulle vara lediga imorrn(läs idag onsdag), och lite sånt. Det verkar rätt bra, lektionerna börjar nästa vecka. Imorrn skulle vi typ gå runt nån sjö, och på fredag ska vi få skåp, scheman osv..
Direkt efter tog jag bussen till Mimmi, det går fortare att gå egentligen men jag hittar inte riktigt. Där åt jag frukost, eftersom jag inte ätit innan, havregrynsgröt med Mimmis hemgjorda sylt, mums! Sedan åkte vi till landet, as usual. Älskar det stället! Då kom Arne också, och oj vad jag tycker om honom. Han är så jävla snäll och rolig, som en morfar! Vi var och badade lite, det var svinkallt men alla utom Daniel var i:) Det var så himla skönt väder, så jag låg och solade, medans Mimmi och Daniel målade på taket. Jag och Alessia klättrade upp till dom sen och hade lite girl talk med Mimmi. Skulle egentligen inte sova där, men det blev så iallafall:) Daniel och Arne åkte hem, och vi kollade på Morden i midsomer, och sen på livräddarna. Jag sov så jävla skönt, länge sen jag sov så många timmar! Det var en stor glaslykta som åkte i golvet inatt, men som Mimmi sa "Jag flög upp som en tok, men prinsessorna rörde sig inte en centimeter" haha:)
Onsdag: Vaknade runt halv 10, och då gick jag upp och myste med Alessia. Älskar att ligga och pussa på henne, och visa hur mycket hon betyder! Daniel kom runt halv 11 och gjorde frukost, och sen kom Arne också. Idag har vi chillat mest hela dagen, iallafall jag och Alessia. Vi gick runt lite bland kolonilotterna, spelade lite spel och så. Sen blev Daniel akut hungrig så det var bara att snabbt plocka ihop allting och åka till Max och äta. Jag var för en gångs skull nyttig och tog en sallad, som var jättegod! Efter det åkte vi till lägenheten igen och Alessia plockade ihop sina fotbollsgrejer och så åkte vi och hämtade hennes kompis Sofia och släppte av dom vid träningen. Vi åkte sen till Solna centrum där mami hämtade mig. Alessia är iallafall överlycklig, min skola ligger 5 minuter från hennes. Hon har haft det lite trassligt, så jag vill finnas för henne så mycket som möjligt. Hon skrev en jättefin lapp till mig där det stog: "Sandra, I love you, lova på hedersord och samvete att du aldrig sviker mig", och det skulle jag aldrig göra. Min fina, vackra tjej, finner inte ord på hur värdefull du är! och ungen är bara 9..det går inte ihop med hur mogen, duktigt, och allt vad hon är.

Jag och mamma köpte en mixer idag, så nu har jag ätit jättegod milkshake(att jag skriver äter är för att den blev lite tjock). Jättegott vart det! Imorrn är det skola igen, börjar 9 så det är skönt! Mamma har en kompis här och jag ska gå och se om Marie är ute! Bilder från landet kanske kommer upp, gissar att jag kommer blogga mindre nu när skolan är igång..puss och kram på er söta läsare!

skolstart

Nu ska jag snart gå och möta Joar vid bussen. Idag är jag faktiskt inte alls nervös, inte än iallafall. Jag har ju aldrig bytt skola förut, gick i fjällen 10 år. Har lite svårt att få fram ord just nu..Direkt efter skolan ska jag till Mimmi, så jag bloggar senare ikväll! och glöm inte att svara på frågan i inlägget under! puss och kram

nervös as hell

Haft en riktigt bra dag trots dålig sömn. Jag, Malin, Sara, och Lollo åkte in till stan och åt först lunch på ett ställe med jäääättegoda mackor, där träffade vi också Erika och hennes klasskompis. Efter det gick Malin och Lovisa till skolan och jag och Sara gick och tittade lite i affärer. Jag hittade en del saker jag vill ha men jag försöker minska på shoppandet, haha. Vi drack även en latte på stammiscafet:) När vi var klara där åkte vi hem, eller jag åkte till Sundbyberg för att möta Julia, och vi åkte sedan vidare till hennes mammas jobb. Väl i Spånga åt vi middag på en thairestaurang, jag fick dock inte i mig så mycket, tror att jag är för nervös, haha. Jag är verkligen sjukt nervös och jag vet inte ens varför jag är så nervös för att börja en ny skola..aja det kommer att bli bra, det är jag säker på! Jag slipper viksjö och jakan, och det ska bli skönt, lite miljöombyte. Önska mig lycka till!

En fråga till er läsare: Är det nånting ni saknar i min blogg? Något ni skulle vilja att jag skrev om eller så? Jag vill gärna veta, så skriv!

grattis karolina

Jag har inte sovit ett dugg bra inatt så nu är jag jättetrött:( Och vi ska ta 11.11 bussen in till stan..Aja..

Karolina fyller 16 år idag, så ett STORT grattis till henne!
Saknar dig hjärtat
! Hoppas du får en bra dag!


image99

ändra mina matvanor kanske?

nu får det vara slut med onyttigt. Jag förstår inte, helt plötsligt kan jag vräka i mig socker i stora mängder? Förut bestod min frukost av havregrynsgröt med linfrön och frukt i, nu äter jag antingen ingen frukost eller så äter jag det som finns hemma vilket brukar vara flingor med 99% socker i typ. Och vi ska inte tala om de ofantligt stora mängder godis jag äter, eller hur många fika jag tar per vecka med tjejerna.. Nu får det bli ändring på det, absolut inte för att jag tycker att jag är tjock för det är jag inte, utan för att jag känner att min kropp verkligen inte mår bra av det. Jag tror att jag håller på att komma in i ett sockerberoende faktiskt, alla som känner mig vet att jag inte druckit läsk på evigheter, jag missbrukade loka verkligen, men nu sitter jag här vid datan med ett glas cola?(som jag överväger att hälla ut, hehe) På tisdag börjar ju skolan, då kanske jag får lite ordning på det igen, då kan jag inte äta sockerflingor för då blir man hungrig typ en kvart senare. Jaja, nog pratat om mina matvanor.

Det blev en mycket mysig kväll på stammiscafet vid sergels torg som heter Bolero Bueno typ. Det var jag, Malin, Lollo, och Sara. Mycket skratt blev det, det var väldigt trevligt. Vi satt ute och drack varsin latte, och pratade väldigt mycket om gårdagen, som jag inte var med på, men det var jävligt kul att höra! Imorgon ska vi ta en lunch innan Lollo och Malin ska till skolan, och sen ska jag träffa Julia. Måste också hämta mina pumps hos skomakaren, och så ska jag städa klart rummet. Jag som tänkte ta en riktigt lång sovmorgon för en gångs skull så där dagen innan skolan, och har istället varenda minut planerad., typiskt mig!  Godnatt alla läsare( varför har ni slutat kommentera för.?, jag ser statistiken jag vet att det är fler som läser, så kommentera, jag älskar att svara på frågor osv:))

image97ellerimage98
Vilket föredrar ni?

pizza med Ika

Idag har hag träffat Erika, vi hade jättemysigt. Åt lite pizza på amigos, pratade lite och så:) Ikväll väntar fika med tjejerna i stan, så det blir nog mysigt! Och så har jag röjt upp lite i garderoben, och så ska jag städa upp lite mer.
Nu ska jag fixa mig, puss och kram

jordgubbsfrukost

image96Imorse när jag vaknade hade mamma varit och handlat, och hon hade köpt jordgubbar så det blev jordgubbsfrukost för min del, mums! Sedan åkte jag till jakan och köpte en ny svartbrun randig tröja från Gina eftersom Mimmi köpte min när jag var där. Köpte även ett jättefint linne från MQ, svart med en liten rosett:)(sluta shoppa sandra:)) Nu har jag rätt tråkigt, men jag ska nog ta tag i mitt rum nu, eller gå och se om mina kära grannar är ute:) vi hörs!

Landetmys och släkträff

Kan ju börja med att berätta om igår eftersom jag inte bloggade då;
Det blev landet, så jag åkte dit vid halv 12. Alessia och Vendela kom och mötte mig på parkeringen för att sedan slänga sig över mig, underbara tjejer! Vi åt lunch nästan på en gång, och sen gick jag och tjejerna till slottsparken, dom badade i fontänen, och blev då väldigt blöta:) Sen lekte vi kull och lite sådant innan vi gick tillbaka. Väl tillbaka hade jag ett låååångt samtal med Mimmi som jag verkligen behövde, och som vanligt kändes allt mycket bättre efter det, tack för allt du gjorde! När jag och Vendela skulle diska utbröt vilt vattenkrig mellan oss, och det var ju mitt fel från början men jag kunde inte låta bli när jag stod med slangen i handen, hihi:) Vid 6 åkte vi till lägenheten, jag hann inte vara där alls länge eftersom jag skulle åka till edsbyn med familjen så mamma kom och hämtade mig vid 7. Men vi bestämde att jag ska dit på tisdag igen, och om vädret håller i sig blir det landet! Det är bara Alessia som är där då, så då ska jag prata med henne om lite saker, för jag älskar henne så mycket :)

Vi kom till farmor och farfar sent på fredagskvällen, då mina kusiner redan var där. Vi käkade lite och sen gick vi och lade oss, min farbror Tomas, min kusin Oskar och farmor och farfar sov i sommarstugan, och jag trodde seriöst att dom skulle komma typ 4 på morgonen för att dom inte skulle våga sova kvar där, men det gjorde dom inte:) Väckarklockan ringde vid 8 på lördagsmorgonen, jag snoozade ända till halv 10 innan jag äntligen klev upp. Släktträffen började i ett kapell, då vi träffade massa släktingar. Jag var mest med min syssling Sofias dotter Charlie som är 5 år, och jättesöt.Många trodde att jag var Sofias dotter, och att Charlie var min lillasyster:)  Dom bor i USA, på Manhattan och har 3 pubar och håller på att öppna en restaurang så jag kanske ska få jobba där när jag blir äldre, fan vad roligt det skulle vara! Vi åt lunch i kapellet och sedan åkte vi alla, vi var 60 pers, vidare till Mittjasvallen. Jag och Charlie lekte med alla djur som fanns där, och så fikade vi lite. Tyvärr träffas vi nog inte förrän nästa sommar igen, men kanske att jag åker till dom i Båstad då, och sen pratade vi om att jag skulle komma till USA:) Det var trevligt att träffa alla. Men en sak blev jag riktigt arg över. Vi har en äldre man i släkten som är sjuk i schiofreni, men han är så trevlig, det finns inget ont i honom någonstans, han är social intelligent, och han är så snäll. Ändå berättar han att när han går förbi en skola i Edsbyn skrattar och HÅNAR eleverna honom!? Jag blir så fruktansvärt arg, och tillochmed vuxna människor undviker honom, jag förstår inte det. Hur kan man vara så elak? Han har inte gjort någon nåt ont, ändå blir han utfryst? Jag och Charlie fikade med honom, och han var verkligen snäll, och pratade glatt på. Som att det skulle vara hans fel att han var sjuk...

Annars var släkträffen mycket roligare än vad jag trodde, nu har jag just kommit hem. Ska gå och lägga mig snart. imorgon blir det nog att städa rummet, så jag har någonstans att plugga. Skolan börjar på tisdag, och nu ser jag fram emot det mycket!! Och nervös är jag såklart:) Bloggar imorrn! godnatt! (glömde tyvärr kameran hemma så det blev inga bilder på släkträffen)

           
Bilder från i fredags: Vackra Alessia, Söta Vendela, Slottsparken, Mina tjejer, Tjejerna i fontänten:)

Myskväll

ikväll har jag varit med Lenita, Lollo, och Sara. Vi gick först till handlarn och på vägen dit mötte vi Karolina, som jag inte träffat på hela sommaren, så det var jättekul att träffa henne igen! Vi kanske ses redan imorgon om kräftskivan hos Jenny blir av(?) Annars fyller hon år nästa vecka, så då lär vi ses igen. Vi köpte lite chips och sånt, och sen gick vi hem till mig. Vi såg Material Girls, åt chips, dip, godis osv, när skolan börjar får det nog vara slut på sådant...Filmen var bra, och rätt så rolig faktiskt. Lollo gick hem efter typ halva, hon har ju börjat skolan nu. Efter filmen spelade vi Yatzy med min mami, och jag kom näst sist^^

Imorgon kanske kanske jag ska till Mimmi, och då bär det av till landet! myyys. På kvällen är det antingen kräftskiva, och om inte den blir av åker jag till hälsingland. Om kräftskivan blir av åker jag och mamma till hälsingland tidigt på lördag morgon. Och snart måste jag städa mitt rum, får göra det imorgon ifall jag inte åker till Mimmi. Nu ska jag sova tror jag, är jättetrött! godnatt och kram på er!


Jordgubbar, tv, och en allmänt slapp dag

Gud vilken seg dag det här har varit! Rätt så skönt, men ändå, jag blir lätt uttråkad när jag inte gör något hela tiden. Jag har i stort sätt inte gjort nånting, läst min jättebra bok "snabba cash", läs den!, tittat på sjunde himlen, och ätit 1 liter jordgubbar:)

Ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, ska kanske träffa Lenita..Nu ska jag nog gå ner och se Material Girls. Hur har ni haft det idag?

image88

Bra start!

Ojoj, vilken bra start jag fick nu på morgonen! Kolla bara den här kommentaren som Emelie 13 år skrev: men va fan.. leva livet handlar väl inte om sprit och rökning och sånt?
"rökare är också människor, fast inte lika länge.." seröst, är det kul att börja röka när man är 13, coh sen röka hela jävla livet, som säkert slutar flera år för tidigt?
många va mina vänner har falltít för grupp´trycket med rökning och sånt, och nu när dom börjat så tror dom att dom är så coola? är det coolt att röka? asså är det coolt att se ut som en 40åring vid 35? för mig har det alltid varit självklart att inte röka, för jag har alltid spelat fotboll, men Viksjös ungdomar har ju inget liv numera.. alla står ju fan utanför träffen och röker och super.. jag vet inte vad ni tycker men jag själv tycker det är helt sjukt..
hah, nu har jag fått skriva av mig.. sköööööönt, föästen Sandra, är det sant om dedär med den knivskurna i Viksjö centrum? blir fan rädd för vår lilla stad.. hejdå
Ojoj, säger jag bara! Gud vad glad jag blev nu, 13 år och skriver sånt här!
Och ja, det var en kille som blev knivskuren i Viksjö centrum, hemskt..Alltså sånt är inte kul, det är bara sorgligt hur långt det kan gå....

Fick även en fråga om vad jag jobbar med på East och vart det ligger. Om det kommer in en beställning på en förrätt eller efterrätt är det jag som ska lägga upp den snyggt på tallriken, osv. East ligger på Stureplan.
Så nu vet ni det också:)


Nu ska jag äta frukost! puss och kram på er

trött..

Jag, Sara, och Lenita såg klart på Tsunamifilmen, hemsk den var! Usch, kan verkligen inte förstå hur något sådant kan hända..Det är fruktansvärt, och fullkomligt obegripligt, jag hittar inte ord för det..

Senare åkte jag och Lenita in till stan för att hämta småbrudarna som hade haft det jättekul på Grönan så det var ju bra! Vi hade en rätt intressant diskussion på busshållsplatsen sen, hihihi^^
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, Lollo och Malin börjar skolan, Lenita ska på bröllop och resten vet jag inte. Kanske att jag tar en sväng förbi Mimmi, det var ett bra tag sen sist..Annars får jag väl städa mitt rum som ser ut som jag vet inte vad.

Föresten, är det någon mer som hamnar på Matpedagogerna? Vore skoj att veta! Och en sak till, jag ser ju på statistiken att jag har en del läsare, vore kul om ni lämnade en liten kommentar, jag svarar mer än gärna på frågor osv..:)

Nu ska jag gå och sova! godnatt folket :)


mer kläder

Efter vi lämnat av "små"tjejerna vid grönan tog vi spårvagnen tillbaka till norrmalmstorg, vi gick och kollade in ung08 lite, men det var rätt trist så vi gick och kollade i lite affärer, hittade en jättefin klänning på Gina, perfekt nu till hösten! Vi åt även en kladdkaka på det där fiket, sååååååå gott! Mamma hämtade oss i Barkarby, så då åkte vi till jakan där jag köpte nya iPodhörlurar och på dom var det en radiogrej så nu har jag radio på min iPod också! Köpte också en svart kofta, en svartbrunrandig långärmad tröja, svarta bomullsleggins, och ett svart skärp! mycket svart där, men jag tänkte nog inte ha allt samtidigt, hehehe :)

Nu är jag hemma med Lenita och Sara, vi ska nog snart kolla på Tsunamifilmen som vi spelade in igår.. Ikväll ska vi inte göra så mycket, eller jag och Lenita ska hämta tjejerna på grönan vid 11. PUSS!

Så var jag rik igen...

Ah, lite iallafall, fick lön idag så det kändes bra! Blev iallafall nöjd med den!

Om ca en timme ska jag befinna mig på bussen med Lenita, hennes lillasyster Jennielee och Jennielees kompis för vi ska följa dom till Grönan,(observera att jag och Lenita inte ska till Grönan) När vi har gjort det, så måste jag köpa nya iPodhörlurar eftersom mina har gått sönder, och en brun kofta!

Jag har kommit på att det är rätt många som är skyldiga mig pengar, och då kom jag på den smarta iden att skriva upp alla så jag inte glömmer bort det. Jag är nämligen expert på att glömma bort saker, så utan min kalender skulle mitt liv urarta i fullständigt kaos.
Nu måste jag klä på mig osv, bloggar mer senare!


glad blev jag nu :)

Åh, såg precis en kommentar angående inlägget "Vad ska vi tycka", en anonym person skrev så här:
jag håller helt med,vad händer med folk?dt är ju sjukt.Men leva livet betyder inte att man måste knarka,röka eller röka hela tiden.Men idag får man ju som ungdom en enorm press på sig!
Tack för att du förstod meningen med inlägget, det var precis sådan respons jag ville ha, synd bara att du var anonym..

Skavsår, ajaj

Det blev att åka in till stan ikväll, men Lollo missade bussen för den kom 5 minuter för tidigt? Aja, mamma skjutsade mig, Lollo, och Lenita till Barkarby, och på tåget satt redan Olivia och Bella. Vi träffade även Johanna på tåget:) Väl inne i stan åkte vi till kungsträdgården för att kolla in ung08 lite, men jag och Lenita lyckades tappa bort dom andra rätt snabbt så vi gick och käkade på donken där Malin och Sara kom gående. Vi satt där ett tag och sedan gick vi tillbaka för att möta dom andra, men jag och Lenita bestämde oss för att åka hem, och jag måste bara säga hur jävliga mina skavsår är..tog av mig skorna i jakan så dom är jääätterena(not) nu..Blir nog en dush innan jag lägger mig.
Godnatt kära vänner

Ny frisyr

Jaha, så var håret ett snäpp fräschare! Blev nöjd faktiskt, det blev kortare, mer uppklippt och blondare:) Frisören var jättesnäll, och det gillar jag!

Lovisa snackade om att det var något inne i stan ikväll, så kanske vi drar dit, ingen aning faktiskt!

Vad ska ni göra ikväll?

Konstiga drömmar

Alltså, jag blir galen. Jag drömmer konstiga saker varenda natt nuförtiden, och jag brukar ALDRIG drömma något! Men mamma säger att det är ett tecken på att jag börjar bli utvilad, så det är väl positivt..Om en vecka är jag typ i min nya skola vid den här tiden, och jag är supernervös, men det är jag nog inte ensam om, eller:)?

Idag ska jag faktiskt en sväng till frisören och klippa och slinga mitt hår! Ska bli skönt..Annars vet jag inte vad jag ska göra idag, ikväll ska jag iallafall se "Tsunamin-Efter vågen".

Bloggar mer sen, pussssssssssssss!

Tråkigt, tråkigt!

Kvällen som faktiskt började bra, urartade i ren katastrof(liiite ironi kanske). Erika och Lenta kom hem till mig, och vi satt på uteplatsen ett tag, sen rörde vi oss mot Linda för att Ika skulle hämta sin bok. På vägen dit träffade vi Jenny, och det ser ut som kräftskivan på fredag blir av, så det blir ju kul! Efter vi varit hos Linda gick vi till handlarn, och sedan hem till mig, och då gick både Lenita och Ika hem, och lämnade mig i min ensamhet..Elakt eller hur:(?;P

Och nu sitter jag här, och har såååå tråkigt! Kan någon snäll människa tala om för mig vad jag ska göra:)?

                        
här kommer bilderna från Borås, från vänster: Emil döps, Viktor välsignas, Calle och Valle, Jag och min gudmor Maria, jag och min gudson Viktor, Ture, Vackra Inez, Eskil, Jag och Inez.

mysdag

Det blev "bara" kjolen idag, men lika bra är väl det!
Jag och Ika lyckades tappa bort Malin, Lollo, Lisa, och Olivia redan när vi kom fram så vi gick själva ett bra tag^^
Det var så varmt så varmt att gå i stan, Ika blev aldeles svettig när hon skulle prova jeans.. Slutligen träffade vi dom andra men då åkte Lisa och Olivia hem, vi andra gick till fiket med jääättegod kladdkaka..ika åkte iväg någonstans då iofs. Sen gick jag, Malin, och Lollo runt och tittade lite, sedan åkte vi hem. Nu ska jag äta kycklingwok, mums! Ikväll ska jag iallafall träffa Leniten tror jag, som btw har klippt sig, så det bli spännande att se!

Bloggar mer ikväll, ska då försöka ladda upp bilderna från Borås, så håll utkik:) puss och kram på er!
jag försökte lägga in en bild på kjolen men det funkade inte, jag blir aaarg! men ni kanske ändå inte vill se det jag köper, eller;)?


vem bär den bäst?


Vem bär den bäst?

image78
 Eva Longoria eller Lindsay Lohan?

vad ska vi tycka?

Min lillebror berättade att någon blivit knivskuren igår, i viksjö centrum. Det får mig att tänka till lite, på dagens samhälle. Det är faktiskt inte ett normal samhälle längre, ätstörningar, alkohol, tobak, droger, och sådana saker är inte ovanligt. Det är snarare ovanligt att INTE röka, att inte dricka osv.. Och det, mina vänner, är så fel, fel, fel! Herregud, bara för att jag sitter och säger det här menar jag självklart inte att jag aldrig gör något som jag inte borde, för det gör jag nog.. Det största problemet bland ungdomar idag verkar vara hur man ska få tag i sprit till helgerna, hur man ska ha råd med allt, osv. Det är faktiskt skrämmande att se hur unga människor förstör sina liv, och det verkar ju inte bli bättre..Och ingen vet det här bättre än vi, ungdomarna som faktiskt tar sig igenom varje dag i det här samhället. Eller vad tycker ni? Är det jag säger helt fel?


inte blev det nån brownie inte

Så var ännu en kväll avslutad, ännu en lyckad sådan. Inte för att vi gjorde något, först gick jag hem till Leniten och spelade ett spel, och så kollade vi lite på kläder på nätet(det är värsta klädhysterin just  nu bland oss), sen gick vi och mötte Ika och då träffade jag även några från klassen, ett kärt återseende! Ika gick hem, och Lollo kom och vi skulle åka och köpa en brownie, men självklart var det stängt:/

Imorgon ska jag kanske till stan med Lollo, Malin, och Lisa, måste ha en kjol jag provade idag, såå fin! Sen får det nog vara slutshoppat för min del..tack för mig!


Lenita är knäpp

Pratade med Lenita för kanske en timme sen och då hade hon precis VAKNAT? Herregud säger jag bara, hur kan man sova så länge?(säger jag som inte klarar av att sova längre än till 10.. ) snart är det mat, oxfile, pommes frites, med sallad och vitlökssås, och hallonpannacotta till efterrätt, muuums! Kvällen ska nog spenderas med Lenita, Erika, och Lovisa:) Blir säkert roligt!

Det här med Madeleine McCann, det är fruktansvärt tycker jag! Borta i hundra dagar, och fortfarande inget bra spår? Så vad ska vi tro? Är det någon som kidnappat henne, är det föräldrarna, eller är det föräldrarnas kompisar? Jag vet inte riktigt vad jag ska tro..

Shoppinggalen?

Jahaja, min plan var ju att byta en kofta idag, vilket jag gjorde, men jag hade inte planerat att göra av med så mycket pengar.. Men det var svårt att låta bli, så jag köpte en grå klänning från MQ, kommer bli jättefin i höst med svarta leggins eller strumpbyxor, ett par svarta lite högre pumps från dinsko, och ett par svarta strumpbyxor.

   bilderna verkar strula nu igen, men här är en iallafall, på mig och gudsonen Viktor. Folk sa faktiskt att vi var lika:) (resten av bilderna kommer förhoppningsvis senare idag)

Hemkommen

Jag säger bara ååh vad underbara småsysslingar jag har! Vi kom till Maria vid halv 11 imorse, och direkt gick jag och mamma på promenad med Viktor som somnade på en gång. Sen plockade vi fram maten, och så, och så kom alla gäster. Det var jättetrevligt. Först döptes Emil, och sen välsignades Viktor. Jag läste en bibelvers, det gick bra faktiskt! Synd bara att vädret inte var lika bra, precis när det var slut började det ösregna, så jag stod där med Viktor på ena armen och ett paraply i andra handen, och jag försökte traska uppåt mot huset men det var lättare sagt än gjort med tanke på det blöta gräset. Så hade jag intressanta diskussioner med min syssling Eskil som fyller 5, jag försökte lära Inez som fyller ett år idag att gå, hon är btw så himla vacker, tror på en blivande modell där!, gungade med Ture 3 år, bar omkring på min gudson som han numera är(Viktor alltså), skrattade med Valle, och åkte bil med Lukas 2 år snart:) och snart kommer det en till syssling! Det var en mycket trevlig helg med en underbar släkt, synd bara att det inte blir oftare!

Imorgon ska jag iallafall åka och byta en kofta, sen lär jag väl köpa något också, men det kommer nya pengar på onsdag! Alessia har kommit hem nu också, tur det! Nu ska jag dusha, puss och kram!
(bilder kommer imorgon)

lista

det får bli en lista, sen ska jag nog sova, ska upp tiiidigt imorgon..

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången imorse?
hur snygg jag är när jag just vaknat
2. Hur mycket kontanter har du på dig?
kontanterna ligger i plånboken
3. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Maria(min gudmor)
4. Vilken är din favorit-ringsignal på din mobil?
Det varierar
5. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
pyjamaströja
6. Vad är det för märke på skorna du har på dig?
har inga skor på mig när jag ligger i sängen
7. Ett ljust eller mörkt rum?
hm..det beror på
8. Vad gjorde du vid midnatt?
jag sov inte iallafall
9. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
"Det spöregnar här med. Saknar dig jättemycket."
10. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
om jag visste det:)
11. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Alessia
12. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
katterna där hemma
13. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna? 
inga
14. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
framkallar inte bilder
15. Vilken ålder har varit bäst hittills?
15 och 16
16. Din värsta fiende?

17. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
en bild på mig och Alessia
18. Vad var det senaste du sa till någon?
"kan du ge mig min mobil:)"
19. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
svårt..
20. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
naej
21. Senaste låten du lyssnade på?
Rihanna-Umbrella tror jag

goooooooooooooooodnatt!

Borås

Nu sitter jag på hotellrummet på Scandic i Borås. Resan hit tog jäääättelång tid, det ösregnade hela vägen. Det var fan läskigt, ibland såg man inte ett skit, tur att inte jag körde.
Vi åkte direkt till hotellet och checkade in sen åkte vi till min gudmor Maria, det var jättemysigt. Jag bar omkring på min blivande gudson Viktor hela eftermiddagen, har aldrig träffat gladare unge! Det ska tydligen komma 80(!) personer imorgon och jag ska läsa en bibelvers jag inte övat på än...Nu på kvällen var jag och badade i en jacuzzi, solade solarium, och så var jag och mamma nere på restaurangen och åt lite, jag tog 3 kulor med sorbeglass, äpple, blodapelsin, och lime och det var såååå gott!

Nu måste jag slå in doppresenterna, sen ska jag kolla på TV, puss och kram!

Mysig kväll

Mötte upp Julia i spånga, så vi gick till restaurangen/puben som hennes mamma och lasse var på. Så efter mat, och massa prat gick vi och hyrde en film med Jacob, "White Chicks". Hann dock inte se hela, men så långt jag såg var den bra!

En sak jag tänkt på länge.. Ofta när jag sitter på tåget kommer det kvinnor/män med lappar att dom har sjuka barn och dom behöver pengar osv.. jag vet att pengarna säkert inte går till något sådant, likadant med dom som sitter i stan och tigger pengar, men ändå får jag så fruktansvärt dåligt samvete om jag inte ger dom några kronor. För ändå, medans vi sitter i våra hus, med våra kläder, och med mat på bordet varje dag, så svälter hur mycket människor som helst. Medans vi klagar på maten, finns det folk som skulle dö för vilken mat som helst. Med det här menar jag självklart inte att jag inte klagar, för det gör jag. Men vi borde kanske tänka oss lite för..? Vi har det egentligen rätt bra.

Imorgon åker jag till Borås som sagt, och blir gudmor åt min syssling Viktor! Alla mina småsysslingar ska vara där, så det blir jättekul tror jag. Det finns trådlöst internet på hotellet så jag kommer antagligen att blogga därifrån, bilder kommer på lördag kväll eller söndag! Jag nås på mobilen, 0737005025.
puss och kram

God lunch

Lunchen på East var sååå god, edamamebönor, nem, gyoza, tomkasoppa, och sen en latte! Godaste jag ätit på länge. Att Niklas var där gjorde ju inte saken sämre, sååå söt! Fick världens kram av honom när vi kom:) Och Mimmi med familj ska komma och äta middag hos oss snart bestämde vi också. Sebbe satt vid bordet brevid oss så det var trevligt, och både Jackie och Niklas serverade oss:)
Köpte ett par mörka tigerjeans, koftan och 2 halsband på Gina(ett kostade bara 15 kr, normalpris 89), och en svart tröjklänning från HM. Älskar hösten iallafall när det gäller kläder, så mycket fint!

Ikväll ska jag åka hem till Julia, vi ska äta ute någonstans med hennes familj, myys! Sen hittar vi väl på något kul antar jag:) puss

image76
Tips: Edamamebönor, serveras med flingsalt. Jättenyttiga, och när du en gång smakat, kan du inte leva utan! Skalet ska inte ätas, och det köps på Asieninspirerade matbutiker(Ligger jättemånga sådana butiker vid Olof Palmes gata(tunnelbanestation Hötorget), typ East Trading, Omi food, och så.

Ingen rubrik

Somnade i soffan igår kväll med smink och kläder, kände mig inte alltför fräsch när jag vaknade imorse men..Nu väntar jag på att vi ska komma iväg....kul inlägg eller hur?

Bästavän

image75Julia ringde mig ikväll och frågade om jag ville följa med på ålandskryssning imorgon..och jag som inte kan! Men ja, det kommer nog fler chanser! Ska förmodligen äta middag med henne iallafall så det blir bra. Älskar dig Bästavän, glöm inte det! You make me whole!

Imorgon ska ju jag, mami, och papi äta på East, och jag ska även kolla på jeans. Funderar starkt på att köpa en kofta på Gina, provade den idag och den var jättefin med skärpet jag köpte..
Nu ska jag läsa lite, sen sova! Godnatt!


storshopping

Ika var inte alls bakis som jag trodde att hon skulle vara men det var ju bra! Lollo missade bussen, så vi gick runt och tittade lite innan hon kom. Vi gick in på East också, jättemysigt! Jag, mamma, och pappa ska äta där imorgon:) Jonas som jobbar där tyckte iallafall om mitt jordgubbshalsband:)
Idag köpte jag iallafall en höstjacka från Zara, ett par höstskor från DinSko, ett brunt brett skärp, en brun top, och en vit kofta från Gina, är jättenöjd speciellt med jackan. Bilder kommer kanske, om jag orkar, hihi:)

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, träffa Lollo och dom antar jag:) Vi hittar väl antagligen på något kul...och på fredag åkeeeeeer jag, är iofs bara borta till lördag men ändå, alltid lite skönt att komma bort ett tag! Puss och kram

image74
var tvungen att lägga in en bild på Ika när hon spelar basket, för hon är så duktig på det:)

shopping

Idag ska jag med Ika till stan, jag kommer väl bränna upp alla pengar jag har men..Det är väl värst för henne som festade igår:)

När jag ändå sitter här kan jag lika bra säga GRATTIS till Lenitas lillasyster Jennielee som fyller år idag, hoppas du får en bra dag!

image73
Här är en bild på mig och Jennielee från sommaren 06, och ja hon är starkare än mig..dessutom yngre så det känns ju lite surt, hahaha:)

Stockholm runt

Någon middag i stan blev det inte, jag, Lollo, och Lisa gick till amigo istället. Däremot åkte vi in till stan och skulle fika, och det gick väl lite sisådär men kul var det. Vi såg först ett fik på sergels torg, men bestämde oss för att gå vidare, så vi gick genom gamla stan, söder, vi tog djurgårdsfärjan till djurgården men inget var öppet, så till slut hamnade på fiket på sergels torg iallafall! Gott var det iallafall, kladdkaka med bär och latte, så det var värt det iallafall. Jättekul var det också. Stockholm är verkligen fint, med alla byggnader, vattnet, båtarna, så underbart att gå i stan på kvällarna. Tack för en toppenkväll tjejer, det var verkligen mysigt!

        
lite bilder från ikväll, tagna med mobilen så det är ingen höjdarkvalite.

Ny design

Som ni kanske ser har jag skaffat mig en ny design, och det har jag att tacka Lenita för, så TACK kära Lenita:) Det blev fint tycker jag, tycker inte ni?
Det blev inget bad idag, jag har istället legat och solat och läst Snabba Cash, skriven av Jens Lapidus. Har inte kommit så långt än, men den är redan jättebra! När jag läst klart den skriver jag en recension.
Ikväll ska iallafall jag och Lovisa in till stan och äta middag, vet inte var än men det ska bli kul! Bloggar mer sen, puss på er!

Guldvärda människor

För att muntra upp mig själv tänkte jag skriva ett inlägg till mina vänner, och till dom personer som betyder mycket i mitt liv:

Vad skulle jag göra utan er? Jag kan inte ens tänka mig ett liv utan er, jag vågar inte tänka den tanken. Utan er skulle jag inte kunna leva, vad skulle jag då ha att leva för? Ni är allt, mitt hjärta, mitt liv. Jag skulle offra allt för er, till och med luften jag andas. Jag dör för er. Allt ni gjort för mig kan jag inte beskriva, alla svårta stunder har ni hjälpt mig igenom. Att veta att jag kan ringa vilken tid på dygnet som helst känns tryggt, då jag vet att jag aldrig är ensam, och ni vet att jag gör samma sak för er. Jag vet också att jag aldrig kommer lämna någon av er, och att ni alltid kommer ha en väldigt speciell plats i mitt hjärta som ingen kan ta ifrån er. Nu i höst går vi alla åt olika håll, men det är inget jag oroar mig för. Vi kommer säkert att träffa nya vänner, och kanske inte ses lika ofta, men det spelar ingen roll så länge jag har er, dom bästa vänner man kan ha. Vi kommer att hålla kontakten, det vet jag för vänskapen är så pass stark. Allt gaaalet vi gjort tillsammans, och alla sjuka minnen vi har är inget som går att ersätta, ingenting! Till sist vill jag bara säga tack till er som finns för mig dagligen,  jag älskar er mer än ord kan beskriva och det kommer jag göra i all evighet.

                       
Här har vi världens mest fantastiska människor! Ika(jag),Lisa,Julia,Malin,Sofia,Alessia,Sara,Olivia(jag),Lollo,och Lenita. Mimmi finns inte med på bild, men betyder inte mindre för det. Texten är tillägnad henne med, inte att vi går åt olika håll kanske, men resten<3

sur



image56gud vad humöret kan sjunka snabbt. Min fucking iPod har gått sönder, och jag behöver den på fredag när jag åker till Borås, jag vägrar sitta 5-6 timmar i en bil utan musik. Så mamma ringde till nån och nu går det att lyssna på den igen, men dom fattar ju tydligen inte att den hakar upp sig hela tiden. Kul verkligen, och kul att jag och mamma är skitosams nu..och ännu roligare att jag måste städa rummet..nej, nu är jag sur..riktigt sur, och det är inte kul!
(oseriös bild, jag vet, men typ så känner jag mig just nu)

SOOOOOOL!

Åh vad underbart att det fortfarande är bra väder! Vet att det ska bli sämre i veckan, men man får passa på att njuta nu!
Igår kväll var jag, Lollo, Lisa, Julia och Malin och fikade inne i stan, jättemysigt var det. Och gott, hihi:) Det var jäääättekul, och mysigt. När vi kom tillbaka träffade vi Ika(!) och Nita, Ika har äntligen kommit hem, på tiden hööörru! Lollo har iofs varit borta rätt länge hon med..Men nu börjar alla komma hem.

Om exat 2 veckor börjar skolan.. Nervös? JA som fan! Men det blir säkert bra...
Idag tror jag att jag och Malin iallafall ska åka och bada:) skönt! Imorgon ska jag och Ika in till stan, på torsdag kanske jag och mamma ska äta  lunch på East och på fredag bär det av mot Borås.
Nu ska jag sola! puss puss
image55
slänger in en bild på min söta syssling Ture. Tog bilden när vi var i Edsbyn, visst är han söt?:)

6/8

Det började med tårtfrukost för Lenita som fyllt åt, tror hon blev rätt glad faktiskt:) Tårtan blev supergod iallfall, och jag gjorde den heelt själv..eller okej då, lite hjälp från mamma och Marie..Vi fikade ett tag och sen gick vi ner till klipporna och badade, Malin, Julia, och Lollo kom också ner, så det var skoj! Skönt att värmen börjar inta..

Ikväll ska jag, Lollo, Malin, och Julia in till stan och fika tror jag, och sen ska vi träffa Ikaaa:D Bloggar mer sen typ
Pusssssssssssssssssssisar!

sunshine

Gårdagskvällen var mycket trevlig. Kräftor, trevliga gäster, och härliga barn, kan inte bli annat än kul. Fick agera barnvakt åt Theo och Ebba, 8 och 9 år , men det var kul, älskar barn! Det blev rätt sent, vilket resulterade i att jag sov jävligt länge imorse. Malin och Sara kom förbi, vi solade åt vindruvor, och skrattade jättemycket. Har inte träffat Malin på länge, så det var kul. Vi åt även lunch på amigos(surprise? NOT!) Vi var hemma hos malin ett tag där vi tittade på Bridget Jones dagbok, mycket roligt. Tack för en mysig dag tjejer!

Nu ikväll har jag varit med Charlie, den där 2åriga killen jag skrivit om förut, och oj oj vad söt han är! Jag smälter som en snögubbe i solen! Det var väldigt mysigt! Hade tänkt titta på Close to Home, men eftersom Charlie var där valde jag att strunta i det. Nu har íallafall Lenita kommit hem så imorgon ska jag fira henne, har en del planer, men dom kan inte avslöjas än eftersom hon läser min blogg:) Men jag tror hon kommer gilla det! Annars imorgon ska vi nog träffa Lollo och Julia, har faktiskt ingen aning om hur det bli men Lenita ska jag träffa iallafall:) Någon dag ska jag köpa lite kläder också har jag tänkt, när jag en gång har mycket pengar.

Nu till bokrecensionen jag lovade:)

"Snälla mamma, sluta dricka"... En så fantastiskt bra bok om en kvinna som heter Britta Berggren. Alkoholist och 4barnsmamma. Inte ens när hon hittar en lapp där det står "Snälla mamma sluta dricka" kan hon sluta. Man får följa hennes återfall, hennes tankar, och hennes panik inför att bli påkommen. Jag sträck läste från första till sista sidan. Hon måste ständigt planera för att kunna dricka, planera inköpen av alkohol, och hitta gömställen. Så rörande, så hemsk, och jag vet inte vad. Verkligen värd att läsa!image54

Nu ska jag sova, godnatt!

storasyster och lillasyster

När jag ligger på soffan och bara döör av tråkighet ringer Alessia, som också har tråkigt så vi bestämmer att hon ska komma hit! Åh vad kul det var att bara vara med henne! Vi gick ner till ica och köpte glass, lekte med djuren, och bara pratade. Jättemysigt! Vi bestämde även att vi snart ska träffas igen, snart. Hon åker med sin pappa till Rom på måndag, men sen kommer hon tillbaka till Mimmi så då lär vi ses. Hennes pappa ska kanske kanske flytta till jakobsberg, då kommer vi kunna ses jätteofta, eller ja så ofta hon är hos sin pappa iallafall. Tack för en jättemysig dag hjärtat, jag älskar dig!

Nu har vi kräftskiva, rätt mysigt faktiskt, jag blev barnvakt som vanligt men det är okej. Ska gå ner och vara lite social sen. Ikväll eller imorgon ska jag recensera en jättebra bok jag läst, den berörde så mycket att jag bara måste skriva om den! Ha en bra kväll, puss och kram!

image53
Min fina syster och jag, jag älskar dig i tid och evighet, det svär jag på!

haha

när jag och sara var på väg till grönan blev vi intervjuade av ekot om hur vi tycker sex och samlevnadsundervisningen är, och nu hittade jag den i textformat på deras hemsida(dock inte hela intervjun)
http://www.sr.se/cgi-bin/ekot/artikel.asp?artikel=1515830

Så kan det gå

Om jag tittar tillbaka på det senaste året, alltså från augusti förra året inser jag hur mycket som förändrats, även jag som person. För ett år sen stod jag inför bland det svåraste jag gjort i hela mitt liv, jag skulle snart säga hej då till min bästa vän som skulle flytta till Afrika, jag var så ledsen, arg, deprimerad, och jag vet inte vad. För ett år sen mådde jag fruktansvärt dåligt, jag hade ingen aning om vad jag ville med mitt liv, och jag kände att jag tappat bort mig själv. Nu ett år senare står jag med hela livet framför mig, starkare än jag någonsin varit, och så mycket lyckligare, texten "att vara stark innebär inte att man aldrig faller utan att man reser sig upp efter varje fall" stämmer så bra! Jag har fallit så många gånger, men alltid rest mig upp och det har gjort mig starkare. Visst, saker har förändrats under årets lopp, både bra och dåliga. Jag har träffat Mimmi, en underbar extramamma som gjort så mycket för mig, idag vet jag inte vad jag skulle göra utan henne och på köpet fick jag dessutom Alessia, Vendela, och Daniel, kan aldrig tänka mig ett liv utan dom! , ett jättebra jobb, och jag vet nu vad jag vill göra med mitt liv. Dock finns det ju alltid negativa saker, man förlorar vänner på vägen, och man växer ibland ifrån varandra. Människor man alltid umgicks med, träffar man inte alls lika ofta, men varför ska jag fokusera på negativa saker när jag har så mycket positivt i mitt liv nu? För ett år sen trodde jag verkligen inte att jag skulle bli lycklig igen, efter alldeles för många besök i svarta hål. Jag hoppas innerligt att jag slipper uppleva en sån tid igen, jag trivs så bra med mitt liv nu, något jag inte alltid gjort. Jag omges av så otroligt många fina, vackra, underbara människor både på fritiden och på jobbet, och jag känner verkligen en förändring i mig själv, jag känner verkligen hur mycket jag växt som person under det senaste året, och jag kan bara säga tack till er som funnits för mig och som gör mig lycklig, och så många som det är orkar jag inte skriva, ni vet ändå! 

Kände att jag var tvungen att skriva av mig lite.. Kvällen var iallafall toppen med bästavän Julia, sötnosen bjöd mig på mat:) Sen var vi hemma hos henne och tittade lite på film och så, jättemysigt och perfekt eftersom jag var så trött. imorgon är det kräftskiva här, så jag borde väl sova lite så jag orkar hjälpa till imorgon! puss och kram

gröönan

Kan ju börja med att skriva om igår.. Jag och Sara åkte först och köpte present till Lenita, jag säger inte vad än eftersom hon inte fått den, hihi:) Sen fikade vi på Waynes Coffe, jättegott! Efter det gick vi till East och sa grattis till Sandra, plus att Mimmi frågade om jag kunde jobba imorgon(läs idag), eller ja sätta kimchi iallafall. Och eftersom jag är så otroligt snäll säger jag självklart ja, trots att vi skulle till grönan igår kväll och skulle komma hem sent! Grönan var iallafall toppen! Tack Sara för en toppendag! Vi åkte allt utom frittfall tilt och uppskjutet, jag hatar höjder, men vi åkte lilla frittfall iallafall;) Toppenkväll! Jag kom hem runt 0000, men somnade inte förrän efter 1, óch klockan ringde 7.15 imorse..Gäspade hela vägen till East, och att sätta kimchi är inte direkt det roligaste man kan göra men det var roligt folk iallafall, jag, Mimmi, Moni, Ola och Elin! Nu ska jag snart åka till Julia, vi ska äta pizza och så, myyyys! Och efter den här veckan är det byebye till godis, läsk och andra onyttigheter!
PUSS!

2/8

Får väl börja med ett stoooort GRATTIS till Sandra som fyller 24 idag! Hoppas du får en bra dag, och att Ola kom ihåg att baka en tårta till dig :)

Har tråååkigt, men snart blir det kul :) Ska ta bussen med Sara 12.51, räknar typ minutrarna tills dess;P Hoppas det inte börjar regna bara..Imorgon ska jag till vetrnären med mina katter och sen ska jag hem till Julia! Bloggar mer ikväll:)
PUSS!

imooorgon

jahapp, ´min kropp är visst inställd på att vakna halv 7 varje morgon eftersom det är den tid jag gått upp hela sommaren typ, tur bara att jag somnade om sen. Segade hela förmiddagen, sen träffade jag Lenita och Sara. Vi åkte till Tastys och åt lunch, eller inte nita för hon jobbar kväll.

Imorgon borde bli en superlyckad dag, om allt går som planerat. Jag och Sara ska in till stan och köpa presenten till Lenita som jag aldrig får tag på, vi ska gå förbi East och gratta Sandra som fyller 24, och slutligen ska vi till Grönan! Kan det bli en bättre dag? Det bästa är också att vi åker exat samma saker, vilket betyder att jag slipper höra tjat om fritt fall, eftersom Sara inte heller åker det:)

Annars är jag mest fylld av saknad känner jag..saknar Ika, saknar lollo, saknar malin, saknar olivia, sakna alessia, saknar eastfolket, lenita kommer jag snart börja sakna eftersom hon åker till linköping imorgon, saknar klassen, saknar sofia, saknar lisa, saknar julia, usch vad jobbigt det är att sakna så många!

och om 21 dagar(läs 20, kl är ju faktiskt över 00.00;)) börjar skolan, nervööös är jag men så lycklig över att Lisa slutligen kom in! Fan vad kul vi ska ha!

Nu ska jag gå och titta på Legally Blonde:) såg tidigare typ halva Armageddon med Sara, rätt bra faktiskt!
Godnatt och hoppas att ni får en bra morgon dag, eller dag eller vad man ska säga:)


RSS 2.0