Snälla, ta mig härifrån

Jaha, så hamnade man här igen. Jävla skit helvete..fan fan fan. Det här kommer bli ett rätt hatiskt inlägg och jag kommer inte delge något, behöver bara skriva istället, så jag inte skriker rakt ut. Inga frågor om det kommer att besvaras.

Jag pallar fan inte med det här jäkla tjafsandet om något som inte ens berör mig! Det är inte jag som strular längre, det ÄR inte jag som tonårsrevolterar nu, det är han! Varför lägger ni det på mig? Och istället för att göra någonting åt det själv stressar jag istället sönder mig själv! Fan alltså, allt har varit bra så länge så måste det fucking brista ikväll! En fucking jävla droppe som rinner över! Låt mig fly från verkligheten ett tag..Precis vad jag ska göra för imorgon kl. 10 ska jag befinna mig på jobbet..typsikt bara att jag kommer tänka på allt då. Fast jag inte vill, men vad ska jag annars tänka på? Det kommer ta över hela huvudet. Sen väntar en helkaotisk vecka med saker att göra, och kanske är det bra för då kanske jag inte hinner tänka. För jag orkar inte tänka just nu, jag har tagit på mig för mycket igen, som vanligt. och samtidigt som jag inte orkar med att göra allt, orkar jag inte heller gå hemma och dra. Konstig ekvation..och ett jättekonstigt inlägg. Det får ni stå ut med.
Lämna gärna ett uppmuntrande ord.


Vinnaren i outfittävlingen är....



image338


Desperate Housewives parfym!

Vet någon var den finns att köpa!? Luktar den gott ska den bli min så fort jag hittar den!


image337
BLI MIN ÄLSKLING!

Halloweenkaka och pluggning

väl hemma hos Sara tömde jag och Malin först hennes kylskåp, mums! Och så åt vi jättesöta halloweenkakor. Vi försökte oss på att plugga, vilket gick lite sisådär. Att hålla på med Malins hår var roligare. Sen blev Sara sur för att vi sa till hennes mamma att vi betalade allt vi köper själv..men det är ju så, älskling:)
Vi tittade på Flight 93, den filmen är så otroligt sorglig och hemsk!

Ikväll ska nog jag och några tjejer gå hem till Sara och titta på Greys Anatomy, sen blir det hemgång för min del, jag jobbar ju imorgon. Men jag börjar 10.00 så jag får lång sovmorgon, skönt!
Snart kommer Malin, jag ska hjälpa henne att välja kläder som hon ska ha på din dejt imorgon..

Hörs senare, då ska jag även utse vinnaren i outfittävlingen. Inga röster efter 20.00! puss

image336

nu är jag på väg hem till sara, om ni tittar på bilden ser ni%

DSC00502.JPG
nu är jag på väg hem till sara, om ni tittar på bilden ser ni vilket underbart väder det är! Puss och kram

Tjejsnack v. 44

Årstiderna Ämnet kommer från Camilla
  • Vilken årstid är den bästa, varför?

Jag tycker nog faktiskt om alla.. dom är mysiga på sitt sätt(kolla svaret på andra frågan)

  • Alla årstider har sin charm! Känner du så också, vilken charm har de olika årstiderna?

Ja, absolut! Våren för att man känner att sommaren är på väg, sommaren för att det är varmt och skönt, Hösten för höstmodet och det är så mysigt, Vintern för att jag älskar lucia, och julen.

  • Skulle du kunna leva utan nån årstid, vilken, varför?

Knepig fråga..Det är klart att när slasket kommer på vintern, då vill man ju aldrig ha vinter igen men..nej jag ´har inget bra svar på den.

  • Under vilken årstid fyller du år?

Mitt i kalla vintern, 3 januari.

  • Hur brukar du bli firad, hur har du kalaset?

Jag brukar ha tjejmiddag för mina närmaste vänner, jag tycker inte att det är någon jättegrej att fylla år bortsett från dom "stora" födelsedagarna..men där är jag ju inte än ;)


Nytt jobb

Ja som rubriken säger har jag fått nytt jobb. Eller inte nytt, utan ett till:) Som ni kanske vet jobbar jag ju på East, men kan inte jobba där när jag går i skolan eftersom tiderna inte passar. Så nu på senare tid har jag sökt nytt jobb, och har varit på en del intervjuver. Och nu har det gett resultat, jag har fått jobb på Espresso House, som håller på och öppnar inne på ICA maxi i solna:) Kul va!? Jag ska på utbildningsdag på lördag. Det var det samtalet jag väntade på förut:)

Fortsätt rösta på outfiterna! några inlägg ner:)

My free day

Jag har just vaknat, så jäkla skönt med lite sovmorgon! Det negativa är att jag har jätteont i armar, rygg, och axlar..Idag vet jag inte riktigt vad som hittas på, men det lär visa sig. Nu har jag ju sovit mycket längre än jag brukar så jag är jättepigg.

Nu sitter jag och väntar på ett samtal, om vad får ni inte veta riktigt än, men det kommer:) Tack för alla röster ang. outfittävlingen, ni som inte röstat än gör det! http://sandramittjas.blogg.se/2007/october/finalister-rosta-rosta-rosta.html, länken till inlägget där finalisterna finns:) Ni har till ikväll på er, röster efter 20.00 räknas inte!

Nu ska jag gå ner och äta frulle:) vi hörs senare!´puss och kram!

FINALISTER! rösta rösta rösta!

     
Här är de 3 finalisterna
1. Amanda(gribbe.blogg.se)
2. Lina (linaveronica.blogg.se)
3. Sandra(eyeliner.blogg.se)



Rösta:) dock räknas inte röster från samma IPadress och skriv under med namn och epost om ni inte har blogg:)
GRATTIS TJEJER:)

I love these days

Åh den här dagen har varit underbar! Jag började 9 idag, skönt med lite sovmorgon iallafall:) Började rulla chokladbollar så fort jag bytt om, det var 10 kg idag med. Idag var även Alessia, min underbara finaste prinsessa, där hela dagen och vi hade hur mysigt som helst! Andrea, en supergullig tjej som just börjat jobbade också, vi hade mycket kul idag! Det hade jag även med Mimmi, Elin och Moni, så underbara människor! Imorgon är jag ledig, och så blir det jobb på torsdag igen. Efter jobbet följde jag med Mimmi och Alessia hem, supermysigt. Jag önskar bara det kunde bli oftare, för jag trivs så jäkla bra där! Även fast Mimmi plågade mig med lite ansiktsbehandling haha :) Men det är ju för min skull:)..Alessia är så jäkla underbar, älskar henne så otroligt mycket! Saknar dom redan..

Jag kom hem vid 20.50, då var Malin, Sara och Sofia utanför min dörr, DHkväll ikväll ju! Och fyfan vad avsnittet var bra! Och sorgligt..Nu ska jag utse finalisterna i outfittävlingen, det blir 3 stycken så kika in lite senare och rösta:)
puss

Godmorgon! Står och väntar på tåget nu, men det verkar vara förs

DSC00496.JPG
Godmorgon! Står och väntar på tåget nu, men det verkar vara förseningar idag igen. Lämna en söt kommentar så blir jag glad, och ha en bra dag!

Nostalgi och outfittävling

Blev lite nostalgisk när jag hittade den otroligt söta bilden på.. mig själv haha:) Men ååh vad lite jag var där!


image330


GLÖM INTE ATT MEJLA ERA OUTFITS TILL OUTFITTÄVLINGEN PÅ [email protected]
ni har till imorgon på er:)

Chokladbollar och löneförhöjning

Okej idag har gjort chokladbollar på 10 KG smet! Det blev väldigt många..Men det gick bra iallafall! Har även fått löneföröjning:) Vet inte hur mycket än, men lite iallafall. Tyvärr sa Robban upp sig idag, lite trist, jag gillar honom. Men det är smällar man får ta i restaurangbranchen. Det var härligt folk idag också, Mimmi, Moni, Elin, Tobbe, och massa andra. Det är jättemånga som jobbar nu eftersom det är julbord där snart. Imorgon kommer eventuellt Sandra tilbaka också, fan vad glad jag är över det!:)

Nu ska jag nog dusha, hela jag luktar som en chokladboll..bloggar sen! puss

Jag vill gärna ha en outfittävling så skicka in så mycket bidrag ni orkar till [email protected]
Ni behöver inte ha en egen blogg för att ställa upp, men skriv under med namn och email :) skicka skicka skicka!:) Hur många ni vill! Ni har till imorgon på er!

nu är jag på väg till jobbet. Som ni ser regnar det, inte så%2

DSC00487.JPG
nu är jag på väg till jobbet. Som ni ser regnar det, inte så kul! Vad ska ni göra idag? Puss och kram

Vilket läsarrekord!

Nu har dom just gått, vi hann se 40 min av filmen, och den var väldigt bra så långt vi såg. Får hyra den när den kommer ut!
Jäklar vilket läsarrekord det var idag, fortsätt så så blir jag jätteglad:) ni är så söta!
Nu vill farmor och farfar sova, så jag måste snällt lämna ifrån mig datorn eftersom den står i gästrummet, så det blir ingen mer bloggning idag. Måste ändå dusha och lite sånt, och sedan sova. Jag ska gå upp senast 07.45 imorgon, men det är ju som 08.45 ;) Tack igen alla ni som läser, ni gör mig verkligen jätteglad!Så en stoooor kram till er, och godnatt!


På smällen

Ja, Lentia är allt en bra knäpp människa..Tur att jag tycker om henne så mycket:) Vi har inte gjort något speciellt, hon kom hit och käkade middag, och så har vi letat efter en tröja hon absolut måste låna. Nu väntar vi på att Lollo, Sara, och Sofia ska komma. Vi ska börja titta på "På smällen", men jag måste köra ut dom vid 22.00 eftersom jag ska upp och jobba imorgon.
Hoppas ni haft en bra kväll, och glöm inte att svara på frågorna i inlägget under!:)

Nyfiken i en strut

Gud vad söta ni är alla läsare, jag blir så glad för alla era kommentarer! Hoppas bara ni fortsätter också:)
Men nu är jag jättenyfiken..skulle bli jätteglad om ni kunde besvara dom här frågorna!



 

1. Vad heter ni?
2. Hur gamla är ni?
3. Vart bor ni?
4.vad tycker ni om min blogg?


Nu kom Lenita, så jag ska gå ner och vara lite social med henne:) hörs senare!

När blev det okej att kalla någon hora?

Något jag kan bli riktigt jävla förbannad över, är en del killars (o)respekt mot tjejer. Som att dom tror att när en tjej har på sig en lite kortare kjol, då är det okej att kalla henne hora. Eller våldtäkter, när domaren ger ett mildare straff för att tjejen haft på sig "utmanande kläder". Jag har väl tamefan rätt att gå tvärs över hela stan helnäck utan att bli rädd för att bli våldtagen, eller har jag inte det? När blev det okej att kalla en tjej för hora? Det är INTE okej, det är aldrig någonsin okej! En tjej har rätt att klä sig exat hur hon vill utan att bli rädd för att gå hem själv, eller för att någon ska säga hora till henne. Och jag vet självklart, det är inte bara killarna som säger hora.
Eller vad tycker ni?

Shopping och lunch

Vilken toppendag jag har haft! Bortsett från när jag skulle gå till bussen..Jag hittade inte mina nycklar så jag bestämde mig för att hoppa ut genom fönstret på nedervåningen så sagt och gjort gör jag det. Men, när jag väl kommit ut så kommer jag på att min plånbok ligger kvar, och det går inte att hoppa in igen! Typiskt min otur, men som tur var kom mamma och lämnade den till mig.
Jag, Lollo, Sara, Malin, och Lenita började med en fika/lunch på Tasty's, jag tog deras goda pastasallad med kyckling. Sen satt vi och pratade ett tag, och Lenita åkte iväg för hon skulle vara barnvakt. När vi var klara gick vi runt och shoppade, jag hittade en 2 lila tröjor och en röd klänning(se bilder).
Nu är jag hemma, farmor och farfar är här så jag ska väl gå och vara social med dom nu. Bloggar mer senare, så lämna en söt kommentar jag blir glad åt:) pusspuss!

     
(klicka)

nu sitter vi och äter/fikar:) lenita är också med men hon ville

DSC00478.JPG
nu sitter vi och äter/fikar:) lenita är också med men hon ville inte vara med :) hoppas ni får en bra dag, kram!

Dagens outfit

image324
And this is how I look today:)

Godmorgon

Kommentarerna bara trillar in, superkul! Fortsätt så, så gör ni mig jätteglad:)

Nu har jag precis vaknat, har sovit superskönt inatt! Jag ska snart gå ner och äta frukost, och sen ska jag till jakan och fika med  Sara och Malin. Ja, det finns ju inte så mycket att blogga om så här på morgonkvisten men..
Jag kan bjuda på en bild från balen :D jag mobilbloggar från jakan, puss på er! vad ska ni göra idag?

image323

Supersugen

Har varit hemma ca en halvtimme, för det tog en jävla tid att komma hem! Menmen, jag ska börja med att berätta om kvällen:)
Vi började med att äta på kungshallen, blev indisk kyckling med sweet chili för mig, mums! Sen gick vi och köpte massa godis, jag köpte mest som vanligt haha^^. Eftersom det var 45 minuter kvar tills bion skulle börja gick vi och satte oss på trapporna vid konserthuset och pratade massa girl talk, alltid mysigt! Och nu till filmen..Alltså jag skrattade hela filmen igenom! Den var så galet rolig, och sjuk, så har ni inte sett den, se den typ nu! Jag lovar att ni inte blir besvikna!
På vägen hem var det massa strul med tågen, det var 10 min försenat så vi missade nattbussen i jakan, men blev istället erbjudna en taxi av 2 snälla vuxna, men vi fick inte tag på någon som tog 5 pers så vi gick till bussen som gick 01.04, hatar den bussen! Aja nu är jag iallafall hemma:)
Blev jätteglad över responsen i tidigare inlägg, ni får väldigt gärna fortsätta så! Nu ska jag sova, jag har en hektisk dag framför mig imorgon..Jag ska först städa rummet, sen till jakan och fika med Sara och Malin(kanske fler?) och sen kommer farmor och farfar:) Godnatt alla jättegulliga och snälla läsare!
ps. glöm inte att ställa om klockan:)
  


lollo och lenita på bion:) nu sitter vi och väntar på tåget, d

DSC00475.JPG
lollo och lenita på bion:) nu sitter vi och väntar på tåget, det är massa förseningar. bloggar så fort jag kommer hem:) puss

Kvällens outfit

image319
Så här ser jag ut ikväll:)

Bio ikväll

Idag har jag i stort sett inte gjort nånting, men sånt kan vara skönt..dock tycker inte jag det eftersom jag hatar att sitta och göra ingenting. Kvällen verkar bli desto bättre, jag Lollo och Lenita ska bege oss till stan och se "Supersugen", har hört att den ska vara jättebra. Innan ska jag och Nita äta middag på kungshallen:)
Vad gör andra ikväll?

image317

Bilder från igår:D

så nu har jag äntligen fått bilderna från Lenita, enjoooooooooooy!

                       

Mina skor

Det var en läsare som ville att jag skulle lägga upp bilder på mina skor, så ni får bilder på dom 3 som jag använder:)
Enjoy!


     
(Klicka)

Jättelyckad fredagskväll

Godmorgon :)
Hoppas ni hade en bra fredagkväll, för det hade jag! Det var jättekul, vi kom dit vid 21-tiden ungefär och då var det inte så jättemycket folk, men sen helt plötsligt var alla där! Det vart massa dans,sång, och allt sådant som hör fester till:) Alla var så jäkla roligt utklädda, haha! Dock blev det lite strul mot slutet så dom flesta gick hem, jag och Lenita satte oss vid fjällen ett tag och pratade. Sen gick jag hem och sooooov..Så kvällen var i överlag jättelyckad!

Vaknade för kanske en kvart sen av att Lenita ringde, undrade vad fan hon gjorde uppe så tidigt en lördagmorgon men hon var visst och städade i lokalen som såg ut som fan. Jag hade tydligen glömt massa grejer igår, haha.
Jaja, idag vet jag inte vad som hittas på, men något blir det väl antagligen. Hörs senare, puss!
Det finns bilder, men Lenita har dom så jag lägger upp dom när hon skickat dom:)

Utmaning

Blev utmanad av Malin och Lenita, att skriva 7 sanningar om mig;

Här är reglerna :
1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.

-Jag är alltid hungrig, och får jag inte mat..ja då blir jag inte rolig
-Liten men tuff, jag är endast 1.59
-Min dröm är att bli en känd kock/köksmästare med egen restaurang
-Jag är glutenallergisk, har varit det sen jag var 1 och ett halvt år
-Jag är sämst på att se till mina egna behov, sätter alltid andra människor före
-Jag AVSKYR att inte göra någonting, att bara sitta hemma och dega. Måste ha något att göra jämt
-Loka är min drog, minst 1 liter om dagen.

jag utmanar:

Micha, Alexx, Sandra, Julia, Helena, Amanda, och Vendela:)

Så var det lov!

Jag har inte hunnit blogga på hela dagen fan! Men men here we go.. Skolan.. Började med matte och vi hade tillsammans med D-klassen vilket resulterade i att det blev väldigt pratigt, men kul var det! På engelskan redovisade vi filmer, jag redovisade om Pretty Woman. Det gick bra. Efter skolan fick jag sällskap av Max, och några till in till stan där jag mötte Malin och Sara. Jag köpte djävulsgrejer, och sen åkte vi hem och tack gud för det!
Nu har jag sovit ett tag och ska dusha och så sen. Ikväll är det ju halloweenfesten men den börjar inte förrän 9 så jag har lång tid på mig iallafall:) Ni får se min kvällsoutfit sen!

Föresten ska jag jobba iallafall måndag och tisdag nästa vecka, Mimmi ringde idag och frågade. Och eftersom jag älskar det, sa jag självklart ja!:) Ska bli kul, har inte jobbat sen i somras.

Bloggar mer senare, pusspuss. Vad gör andra ikväll?


Bilder på håret och dagens outfit

Sådärja nu är bilderna tagna, ser dock väldigt risig ut men det får ni stå ut med! Slänger även in en bild på dagens outfit:)

     

Lenita kom hit och överraskade mig ikväll, mycket trevligt var det! Men inte när hon hällde loka i min mun så allt kom utanför..men jag gav igen:) Klädde ut sig till djävul gjorde hon också, hon trodde väl att halloweenfesten var ikväll..haha nej skämt åsido, så var hon väldigt söt faktiskt. Imorgon direkt efter skolan ska jag träffa Malin i stan, vi ska köpa något att ha på oss på kvällen eftersom det vankas halloweenfest, jag ska vara djävul. Eftersom jag börjar 8.10 blir det nog ingen bloggning på morgonen men däremot slänger jag nog in ett mobilinlägg:) Nu ska jag snart göra mig iordning för sängen, är galet trött! Men först ska jag läsa lite bloggar och snacka lite skit på msn:) puss och godnatt!

Ny hårfärg

Så, då var jag äntligen hemma! Skolan var bra idag, vara bara jävligt trött. Vi hade spinning på idrotten imorse och det var skittungt. Fast Dario, vår enda kille i klassen tyckte nog att det var jobbigast;)
Efter skolan skulle jag direkt till frisören, och söta Chici följde med och satt kvar ända tills jag var klar! Blev nöjd faktiskt, det är lite mörkare nu. Bild kommer lite senare.'

Nu måste jag gå och ta itu med lite läxor, har redovisning på engelskan imorgon så jag bloggar senare, puss!

nu har vi engelska, men vi läser bara en bok:( så jag tog en b

DSC00459.JPG
nu har vi engelska, men vi läser bara en bok:( så jag tog en bild på alexx och alexandra istället. Lämna gärna en söt kommentar, puss:)

så här såg det ut på busshållplatsen imorse, jätte trist. Nu h

DSC00457.JPG
så här såg det ut på busshållplatsen imorse, jätte trist. Nu har jag matte sen i em ska jag färga håret:) hörs senare, puss!

mobilbloggen är igång:)

Tack vare bim.blogg.se, kan jag nu mobilblogga, så tack för hjälpen:)
inlägget under var ett test, så nu fick ni se min söta katt också:)
Nu är det läggdags för min del, men vi hörs imorgon! Godnatt:)

valfritt medelande

DSC00450.JPG
valfritt medelande

Twiggy- Stilikon

image298

Iskyla

Helvete vad kallt det är ute! Jag mötte Sara för att få mina jeans och jag var genomfrusen efter 5 minuters promenad. Båda mina vinterstövlar är inne på omklackning så jag fick ta kalla loafers:/
Imorgon ska jag föresten färga mitt hår! Jag ska inte slinga det blont den här gången, det kommer bli en aning mörkare men ni får se det imorgon:)

Tror ni jag kommer passa i lite mörkare?

Utmaning: här bloggar jag!

Blev utmanad av Micha, här bloggar jag!

image297
Så, jag i egen hög person i datarummet. Jag har tyvärr ingen egen dator, så den är placerad i vårat gästrum. Ful dator också, haha:)

Jag utmanar:
Amanda
Lenita
Lovisa
Malin
Erika
+ ni som vill:) länka gärna eran blogg då så jag kan gå in och titta:)


How to loose a guy in 10 days

Jag älskar den filmen! Den är så sjuuuuuuukt bra! Den har verkligen allt, snygga skådespelare, bra handling osv. Jag tror jag har sett den minst 100 ggr, tröttnar aldrig:) Vi ska redovisa om en film på engelskan på fredag och det blir nog den..Ni som inte sett den, se den IDAG!

image296


Onsdag- jag är galet trött

Alltså, ni vet inte hur trött jag var imorse! Fyfan säger jag bara för så tidiga morgnar. Det var nattsvart ute , kul verkligen att gå upp då!
vi var först i skolan som alltid på onsdagar men det är skönt, byta om och skriva av receptet i lugn och ro. På kallköket var jag med Elina, vi var bäst:) Vi gjorde chokladmuffins citronmuffins brownies och så fick Tomas lägga till päronfyllda muffins för att vi jobbar så snabbt:) Vi hade som vanligt kul. På varmköket fick vi lära oss att stycka kyckling, och så gjorde vi vitvinssås till. Kul där med. Haha och kul hade vi när vi skulle byta om också..
Vi kan ju dra slutsatsen att det var en väldigt lyckad dag!


Idag ska jag nog inte göra någonting, ska nog gå och sova en stund.
Tjingeling

Desperate Housewuves och Lista,

Så nu har Malin, Lenita, och Erika(som faktiskt kom) gått hem. Vi hade kul tkr jag, eller det var kanske för att jag retades med alla, speciellt med Malin:) menmen lite får dom allt tåla! Nu ska jag gå ner och tvätta mina kockkläder för vi vet ju alla vad det är för dag imorgon, onsdag- kök hela dagen! I'm in heaven..
Skulle gärna gå och lägga mig men jag måste vänta tills maskinen är klar så jag kan hänga upp det, skulle tvättat dom för länge sen egentligen..Godnatt!

image295
Mike och Susan är ju läskigt söta tillsammans!




Har:
[x] mamma
[x] pappa
[/] styvmamma
[] styvpappa
[/] styvsyskon
[x] bror
[x] syster(bonus)
[ ] bror/systerson
[ ] bror/systerdotter
[x] mobiltelefon
[ ] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[] hot tub
[x] gästrum
[x] dator
[x] TV

TOTALT: 7

[] större säng än normalt
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[x] mp3spelare/ipod
[] ett fungerande PS2
[] nintendo wii
[] xbox som funkar
[] nintendo 64 som funkar
[] gameboy advance
[] gamecube
[] nintendo ds

TOTALT: 7

[] pokerbord
[] basketkorg
[x] hockeyspel
[x] biljardbord
[x] fotboll

TOTALT: 2

[] nattduksbord
[x] stereo på rummet
[x] cd spelare
[ ] något klädesplagg från Abercrombie & Fitch eller Hollister/AE
[x] dina föräldrar har gett dig lov till kreditkort/atm kort

TOTALT: 3

[x] jobb/sommar jobb
[x] shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN
[x] kamera/videokamera
[x] telefon

TOTALT: 6

[x] skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling  (i ö)
[] gitarr/trummor/basgitarr
[x] piano/keyboard (i ö)
[] något annat instrument
[x] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis

TOTALT: 6

[x] platt/locktång
[] varit i en slagbur, som är till för baseball
[x] har 1000 spänn på dig just nu
[x] kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] rest i europa
[] varit på hawaii
[] varit i usa
[x] varit i asien
[] varit i australien
[] varit i afrika
[] varit i sydamerika

En promenad senare

Jag träffade Lenita, vi gick på en promenad. Mysigt var det:) Vi gick och hälsade på Elin, börjar bli som en rutin haha:) Sen mötte vi Malin. Verkar bara bli vi 3 ikväll, alla andra hade massa plugg.
Ska nog gå och vara social med dom nu, bloggar sen:) puss

Anonym läsare; Må så vara att jag suger på matte, vi har alla våra svaga sidor. Vad gör du inne på min blogg om du inte har något vettigt att säga? Och skriv gärna under med ditt namn om du vill påpeka något.

Ge mig fler timmar

Jag har kommit på vad jag behöver. Jag behöver fler timmar, då skulle jag hinna så mycket mer! För istället nu hinner jag iofs allt, MEN det blir mycket mer stress+att det påverkar sömnen, så jag sover inte så mycket som jag behöver. Men hur jag än vrider och vänder på det hela kommer ett dygn alltid ha bara 24 timmar. Vilket I-landsproblem jag har.

Tjejsnack v.43


Tjejsnack v.43. Ämnet "Miljö" kommer från Jenny.

  • Är det viktigt att man gör något aktivt för att förbättra för miljön?

Ja såklart det är viktigt, eftersom det är vi som drabbas av det.

  • När du handlar mat, väljer du då kravmärkta varor framför de som inte är det?

Nej, där är jag jättedålig. Det gör jag inte

  • Väljer du att åka kollektivt om det finns möjlighet till det dit du ska?

Ja det gör jag väl antar jag.

  • Vad väljer du helst, nyproducerat eller second hand?

Nyproducerat

  • Kan du ge något tips på vad man kan göra för att förbättra för miljön?

Småsaker man egentligen inte tänker på, som att släcka lamporna i de rum man inte är i, stänga av TV:n helt osv.



sjunde himlen

äntligen hemma! Blev inga halloweenkläder men däremot en ny tee från Gina som jag ska lägga in bild på men jag har ingen energi till det just nu. Var inne på East en vända också. Skolan rullade på bra, vi fick tillbaka livsmedelsproven. Ni kan aldrig gissa vad jag fick. JAG FICK MVG! Vet ni hur lycklig jag blev?! Jag har nog aldrig fått MVG förut och dessutom trodde jag att jag skulle få max G.
Fick lite inspiration av Micha när jag läste hennes blogg förut, hon var med i något som hette tjejsnack så jag gick med i det jag också. Nu har jag fått temat därifrån, men jag svarar på det lite senare, jag måste äta något innan jag dör!

Ikväll kommer som vanligt tjejerna hit, men jag lär blogga innan dess. puss

btw är det någon som vet om
Sjunde Himlen finns att köpa på DVDbox eller något?

Hotell

Nu har vi hotell fast vi har rast. Jag och Alexx håller på med vårat hotell i Thailand, det kommer bli jättebra!
Var galet trött imorse, det var så jävla mörkt och kallt, usch!
I eftermiddag ska jag som sagt in till stan så det blir mer bloggning ikväll
Ha en bra dag, tjingeling!

Nu stänger jag bloggen för idag

Jag tror jag är lite höstdeppig. Jag börjar alltid tänka på trista saker när det blir kallt och mörkt. Och så är jag så galet trött, och seg. Men hur kul är det att gå upp morgnarna när det är nattsvart liksom? Aja..

Nu ska jag sova iallafall så kanske jag är lite pigg imorgon..fast vi har hotell och det är jättetråkigt, är inte det minsta intresserad av det men det är väl bara att pina sig igenom. Så ska jag och Malin in till stan och titta ut halloweenkläder eftersom det vankas halloween fest på fredag:) något som gjorde mig på lite bättre humör iallafall. Natti natti<3

image294
Så med denna bild på den  vackra och otroligt bra filmstjärnan Kate Hudson säger jag godnatt

kallt och mörkt

Nu har jag laddat över massa musik till min mobil:) intressant va?
Jag håller faktiskt på att frysa till is, blir nog tidig säng idag..fast jag lär väl fastna framför bloggen som vanligt ;)
Vad har ni gjort ikväll?

Prison break?

Är det bara jag som inte följer prison break? Jag tycker faktiskt att det är jättedåligt, men det verkar jag ju vara ensam om..

Malin har just gått hem, jag fryser jättemycket och är jättetrött.. inte kul alls.
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu...puss

Fikadag!

Skolan flöt på bra, först servering. Vi lärde oss duka en trerättersmiddag, jag och Jennifer var klart bäst:)^^. Sen hygien, inget speciellt direkt.
 
Efter skolan tog jag, Alexandra, Elina, och Jennifer tuben in till odenplan och gick till Jennifers gamla tränares Cafe. Tog en Mochalatte och en morotskaka, supergott! Cafet var jättemysigt, det ska bli vårat. Minst en gång i månaden^^. Att hennes gamla tränare var snygg gjorde ju inte saken sämre;) Vi satt där i minst 1 och en halv timme och pratade jättemycket. Mysigt var det. Sen drog jag och mötte Julia, skulle ju ha födelsedagsfika för henne, så vi gick till Espresso House på Stureplan. Det blev en Mochalatte för mig där med. Vi hade också jättemysigt. Hon åker ju till Zimbabwe imorgon också.

Nu har jag just kommit hem, och ska väl äta middag nu. Malin ska komma förbi en stund nu.
Juste, det är ju match ikväll. Marsvinen ska väl lägga sig så att DIF inte vinner...

Bloggar sen, PUSS!

Julia blev glad föresten för er som grattade henne i min blogg:)


Grattis älskling

Jaha, så har Lenita varit inne och gästbloggat lite när jag sov så sött..Men det var ju ett gulligt inlägg:) Bortsett från att jag faktist är stark! haha not. Jaha som ni ser är designen lite ändrad, jag tkr det är snyggt:) tycker inte ni det?

Så fyller då Julia år idag!


JAAAAAAAA MÅ HON LEVA JAAAAAAAA MÅ HON LEVA JAAAAAAAAAAA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR JA VISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR!
(så slapp alla höra min otroligt dåliga sångröst också
;))
image293
Här är en bild på födelsedagsbarnet, jag älskar den här tjejen mycket!

Nu måste jag gå och göra mig klar, ha en bra dag!
Tjingeling

Lenita bus bloggar

image291Lenita här.. ja som ni ser så är sandras blogg lite annorlunda nu. jag skulle fixat den på ett annat sätt men det blev icke som man tänkt sig för jag fattar inte alla dessa html koder? och sandra är ju värdelös på det, så henne kunde man icke rådfråga.

men istället för att det skulle vara sjuttioelva olika färger så gjorde jag om den lite igen nu medans sandra ligger och snarkar. så den fick gå i mest gråvit just nu.. ska försöka fixa om den sen när htmlexperten alex kan hjälpa mig.

När jag ändå bloggar här i sandras lilla blogg utan att fråga så kan jag passa på att berätta fem saker ni kanske inte visste om henne!

- sandra tror i sin vildaste fantasi att hon är stark, så alltid när hon börjar brottas med mig (ja, fråga mig inte varför) så låtsas hon vara i överläge. men vem är det som alltid blir nerbrottad? jo sandra! den svagisen..

- är sandra hungrig.. då vill man inte vara i närheten av henne. ena sekunden kan hon vara jätte glad och prata på. och andra sekunden ryter hon i från och blir en helt annan person, endast pga att hennes mage kurrar! den knäppisen.

- sandra har haft svart spikrakt hår med mittbena, jätte söt var hon! och helt svartsminkad med svarta kläder och gud vet vad... sötnos :)

sandra har en förmåga att verkligen visa omtankte till sina nära och kära.

loka... oj jag menar sandra älskar loka, precis som jag då. men det var sandra som fick mig att älska loka. man ser alltid sandra med en loka i handen och en godis påse i andra.. okej nu överdrev jag, men sandra + loka = är lixom självklart!

nu börjar detta inlägg att lida mot sitt slut. men jag tänkte passa på att berätta att sandra är en jätte gullig tjej och jag förstår att ni läser hennes blogg. hon är en av mina närmaste vänner som jag verkligen kan berätta allting för. hon är en av dom vännerna jag vet att jag kommer ha kvar livet ut och jag är glad att ha henne vid min sida! :) älskling pälskling.

haaaaa det så bra alla sandras kära läsare och ta en titt i min bloggis
puuuuuuuss / www.Lenitajohansson.blogg.se


PS. btw så har jag sandras tröja på mig på kortet, passande och bra! DS

Blogg under renovering

Som ni kan se är min blogg rätt så färgblandad, men vi håller på att renovera den:) eller Lenita och Alex håller på,, jag förstår mig inte på sånt ;)

Gratis daim och promenad med Lollo

Jag och Lollo gick en jättemysig promenad, jättelångt gick vi! Massa prat och skratt blev det, speciellt inne på handlarn. Haha, han som jobbade ikväll(min favorit) skulle gå in på lagret så han ställde mig i kassan så länge..Tyvärr var det ingen som ville handla av mig, men det kanske var lika bra eftersom jag blev lite rädd för alla knappar på kassapparaten. Jag stod där i typ 3 minuter och när jag sen skulle betala min daim fick jag den gratis som lön:) Det var en väldigt lättförtjänad daim.

Imorgon ska jag in till stan, först med Jennifer och Elina, vi ska ta en fika någonstans. Sen kommer Julia in, hon fyller år imorgon och ska åka till Zimbabwe på tisdag så jag ska ha en födelsedagsfika för henne:)
Nu ska jag gå och välja kläder tills imorgon! Tror inte jag bloggar mer så jag säger godnatt också!<3

image288

Blä för lakris

Kom på det här nu; igår när jag och Lollo skulle köpa godis så ville hon ha lakrits. Eftersom jag själv hatar det sa jag åt henne att plocka det i en annan påse annars saltar det ner allt godis. Då tyckte hon att jag var knäpp. Hon tyckte att jag var ännu knäppare när hon kom hem till mig sen och såg att jag hällt upp lakriset i en annan skål, men vad är det för mening att plocka i olika påsar och sen ha det i samma skål?
HAHA, fan vad tråkig jag är ibland.
Nu ska jag gå och möta min lilla bitch och gå på en promenad med henne:)


Bilder

Så, här är det jag köpte idag:) Ett par tjocka bruna strumpbyxor, och 2 par hjärtformade örhängen, ett par silvriga och ett par guldiga. Jag älskar hjärtformade smycken, har jättemånga hjärtformade smycken, mest halsband dock.
(klicka)


Home again

Hittade precis det jag sökte, bilder kommer sen:) Kameran ligger på laddning nu och jag ska titta på reprisen av Desperate Housewives, och äta upp godiset som blev över från igår.
Bloggar mer senare, puuuuuuuuuuss!!


Sunday morning

Godmorgon!
Egentligen har jag inte alls tid att blogga men jag gör det ändå. Skulle egentligen gått upp för längesen men jag försov mig. Ska ju som sagt in till stan, och köpa lite saker:)
Ha en jättebra söndag, även om det kanske inte är veckans roligaste dag;)

pussochkram!

Music and Lyrics

Vart ska jag börja med filmen..Den var så otroligt gullig! Fin, rolig, allt! Den är verkligen sevärd! Hugh Grant och Drew Barrymore spelade verkligen superbra, älskar dom! Se den! Här kan ni lyssna på den otroligt fina låten dom skriver i filmen. Den är jättefin!

Lollo, Sara, Lenita(som nu gått hem) och jag satt och tittade på den, och tjockade i oss masas godis. En lugn och skön lördagkväll blev det.
Morgondagen.. Jag tror jag ska åka till stan och köpa ett par bruna strumpbyxor som inte fanns i jakan, och så ska jag köpa ett par örhängen jag kärat ner mig i. Bilder kommer på det, min digitalkamera har slutat strejka:)
Kanske att jag skriver ett till inlägg senare, nu ska jag gå och vara social med Sara och Lollo:) puss och kram
Hur blev eran lördagkväll?


Btw så flyttade Alessias pappa till jakan idag!

Shoppat idag:)

Bilder på shoppingen idag:)

     
åsikter uppskattas:)

Myskväll ikväll

Jag och Lollo gjorde en tripp till jakan, och satte oss på Tasty's. Blev en pastasallad med kyckling och en latte för mig, och gud så gott det var! Vi gick runt och tittade lite och jag hittade en vit tunika från HM, och en lila tröja från MQ.  Min digitalkamera strejkar lite, men jag ska försöka ladda upp bilder lite senare. Ikväll ska jag och några kompisar bara vara hemma hos mig och äta godis, titta på film osv:) Vi har hyrt "Music and lyrics", verkar som en jättebra film!
Bloggar nog mer senare, pussis

Vad ska ni göra ikväll?


image282
Dessa filmstjärnor alltså..Behövs inga ord!

Vem bär den bäst?

image281
Vem bär den bäst?
Christina VS Fergie

Lördag:D

Godmorgon!
Idag är det lördag, och fan vad skönt säger jag bara! Vet inte riktigt hur dagen kommer att se ut..Kanske in till stan med Lovisa..om hon kommer ihåg det vill säga;)
Nu ska jag gå ner och äta frukost!
 

Vad ska du göra idag?

Lillebror på vift

Nyss hemkommen från en otroligt mysig kväll! Jag, Sara, Lollo, Malin, Olivia och Lisa började festa lite, snacka och så. Vi hade jättemysigt! Senare kom Sara och Ella från Lollo och Malins klass och var med. Kvällen blev superlyckad! Bilder kommer imorgon..har en del superroliga på Lovisa när hon var i ett,...roligt tillstånd:)

Föresten hade min lillebror lite kul också, haha vad händer med min lilla bror som var så liten? Jag tror att han börjar bli stor..

Godnatt allihopa, hoppas ni hade en bra kväll!

Hos Sara

Nu är jag hemma hos sara med alla tjejer, och har superkul! Hoppas ni också har de bra! Puss alla söta läsare :D <3

Upplands Väsby

Alexx piercing blev gaaaaaalet fin måste jag säga först! Det var kul iallafall, jag, Alexx, Danja, Alexandra, och Kicki var med där.

Nu sitter jag hemma med Alexandra, vi ska åka til Upplans Väsby och gå på minnesstunden för Jocke. Så sorgligt..Det är så hemskt!

Sen bär det av på fest hemma hos Sara, det kommer iallafall kul! Hoppas ni får en bra kväll! tror inte jag bloggar mer idag. puss!

VENDELA/SANDRA :D

Sandra nu är du bakom min rygg och skriver i min blogg och jag i din haha jag säjer bara knakttoppen :D

Sandra min apa som jag gillar att nypa i ååå idag är det fred och imon klockan 7 på morgonen kommer jag stå utanför din dörr och klä ut mej till Anna skipper för jag vet att du inte gillar henne hehe ingen mer chips skål till dej.
Sandra baby som alltid säljer hållkäften till mej för hon älskar mej så mkt


Våran morgon rutin är horoskåpen och mackor på pressbyrån  fast min ost och min skinka  ramlade av då bev dedda ledsen då skrattade Sandra.


Jag och Sandra gillar att provsmaka på allt


/ ANNA SKIPPER /VENDELA HELLEVIK

DEDDDA


SANDRA<3

Friday

Kände för att ge ett mer detaljerat inlägg, har ändå inget för mig:) Våran svenskalektion var rolig idag, haha första gången:)
Alexx ska pierca sig under naveln, alltså inte som vanligt utan under. Innan jag ska på fest ska jag följa med Camilla till minnesstunden för Jocke. Kommer vara så sorgligt.
Sen  är det ju fest, med tanke på förra helgen så kommer det bli jättekul! Ingen barnvakt i helgen heller!
Vad ska ni hitta på i helgen?

engelska

nu har jag engelska, fattar inte vad vi gör men..
Idag ska jag följa med Alexx till stan, hon ska pierca sig :) Ikväll är det fest hos en kompis, kommer bli kul!
pusss

Eva Longoria

image280
Hon måste vara en av världens vackraste kvinnor

Ang. vålddebatten

Till er som kommenterade ang. inlägget om John som dog pga misshandel kan jag inte annat än hålla med. Jag kan inte förstå hur man tänker som person när man utsätter någon för den typen av våld. Att man först sparkar ner personen och sen dessutom inte slutar..Hur FAN står man ut med sitt samvete? Hur orkar man fortsätta leva, efter att ha förstört livet för flera människor? Och straffet som inte ens blir långt. Dom ska tamefan ha livstid, dom har ju förstört livet för han och hans familj, då kan deras liv också bli förstört. Det är inte mer än rätt tycker jag.

Kvällen har flutit på rätt segt. Höjdpunkten var när Alessia ringde, hon får mig alltid att skratta! Älskade ungen..Hon flyttar faktiskt till jakan på lördag, med sin pappa. Fast hon är bara där varannan helg men..Ska bli kul iallafall:)

Nu ska jag ta itu med svenskaläxan och göra den helt klar. Sen är det time for shower.
Godnatt!

Alexx<3Sandra

image279
Den här tjejen alltså..jag vet inte hur jag ska förklara henne så att ni förstår hur underbar hon är men jag ska ge det ett försök. Jag och Alexx har inte känt varandra alls länge, vi hade bara turen att komma i samma klass när vi började gymnasiet. Nu kan jag inte ens tänka mig ett liv utan henne. Hon är en underbar vän, som man kan prata med om allt. Jag tror inte hon förstår hur mycket hon betyder för mig, för det kan jag knappt själv förstå. Jag älskar henne otroligt mycket, och jag är så glad att jag har henne i mitt liv!
JAG ÄLSKAR DIG! Alexx<3Sandra

Stoppa våldet!

Har du viljan att stoppa våldet?
Läs, kopiera och lägg ut i din blogg!

image7

image8
Till minne av John Hron


Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare.
Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.
Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.


Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.


Sätt in det här på din blogg så visar du att du bryr dig!

Frukosttips!

Nu tänkte jag tipsa om en bra frukost! Havregrynsgröt! Nu tänker ni säkert att jag är dum i huvet som äter det till frukost men det är faktiskt gott..eller egentligen smakar det nästan ingenting

Gör så här;

1 dl havregryn
2,2 dl vatten
lite salt


Koka ungefär 3 minuter, klart!

Jag brukar ha krossade linfrön(jättebra för magen) och frukt på, då blir den extra nyttig! Ta lite vindruvor, eller kiwi eller något på.
Man står sig mycket längre på gröt än på bröd.


Elin Kling

image276image277
K a n  j a g  f å  d i n  g a r d e r o b?

54 saker om mig :)

jag har tråkigt


1. Jag fyller 17 år den 3 januari
2. Jag är översocial, har lätt för att träffa nya människor
3. Jag är beroende av loka, dricker det jämt
4. Jag älskar att shoppa, och att spendera mina pengar
5. Jag går i en otroligt bra klass,
6. men saknar fortfarande min gamla glass, 9d-for life
7. Min framtidsdröm är att bli kock
8. Jag vill även öppna egen restaurang
9. Mina vänner betyder mer än dom någonsin kan förstå
10. Jag har en lillebror som är min biologiska och 2 småsystrar som inte är biologiska
11. Mina föräldrar är gifta och så vill jag att det fortsätter
12. Jag har en underbar släkt
13. Jag älskar barn, vill ha iallafall 2 egna
14. Jag vill adoptera ett barn
15. Jag har 8 sysslingar, alla under 5 år och en till påväg
16. Jag har växt upp bland killar, nästan alla kompisar jag hade när jag var liten var killar. Även alla kusiner jag har kontakt med är killar
17. Jag har jättedålig kontakt med min morbror, hans fru och barn. Något jag är ledsen över
18. Jag har desto bättre kontakt med släkten på pappas sida
19. Jag är glutenintolerant, har varit det sen jag var 1 och ett halvt år
20. Jag har extrajobbsanställning på restaurang East
21. Jag har 2 katter ocn 1 kanin
22. Jag älskar mat, det kan alla som känner mig intyga^^
23. Choklad är min stora last
24. Jag är superdålig på att träna, men ska försökta komma igång med det
25. Jag lever inte utan musik, lyssnar jämt
26. Jag har turen att ha en underbar bonusmamma
27. Jag hatar att städa, mitt rum är jämt rörigt
28. Jag älskar att skriva, både blogga, skriva noveller, osv.
29. Jag har velat bli polis, frisör, psykolog , inredningsarkitekt, journalist, skådespelerska, ja det mesta man kan
30. Alla människor jag omges av är underbara
31. Jag älskar Desperate Housewives
32. Jag har alltid älskat julen, tycker det är så mysigt!
33. Jag är 91-a, men jag var beräknad till 28 dec 1990. Men icke, jag blev ett år yngre istället
34. Jag hatar att se människor må dåligt, speciellt dom som står mig nära
35. Jag är jättedålig på att sätta mig själv först, jag tar alltid andra människor före mig själv även om jag själv inte mår bra.
36. Jag verkligen avskyr att släppa taget om saker som betyder något för mig
37. Jag har ridit elefant
38. Jag vill jobba utomlands innan jag bildar familj, och resa mycket
39. Jag hatar när saker inte går  som jag vill
40. Jag tycker det är tråkigt att sova
41. Jag hann bli både Lucia och balens drottning innan jag slutade nian
42. Jag har alltid haft komplex för min kropp, men idag accepterar jag hur jag ser ut
43. Jag älskar att prata
44. därför skulle jag aldrig överleva utan telefon
45. Som storasyster är jag väldigt ansvarsfull, min lillebror blir galen på mig när jag blir för mammig..han är ju ändå 14.
46. Jag älskar mat från andra länder, speciellt asiatiskt och sushi
47. Jag är vänsterhänt
48. Jag fullkomligt avskyr krig, och våld. Förstår inte hur man kan mörda en människa
49. Jag har varit i Thailand, älskar det landet!
50. Jag är inte rädd av mig, om det händer något blir jag mer rädd efter det har hänt..
51. förutom skräckfilmer, jag ser inte en skräckfilm ensam!
52. Jag har alltid varit självständig
53. När jag var liten älskade jag Madicken
54. Jag tyckte att Lejonkungen och Bambi var läskigt när jag var liten

Nu säger jag godmorgon

Jag har i stort sätt inte sovit en blund inatt, så jag stannade hemma. Har nästan precis vaknat, det var så skönt att få sova ut lite. Så min dag idag ser ut ungefär så att jag kommer blogga en hel massa i brist på saker att göra, titta på tv, och göra min sveläxa:)

Hoppas ni får en jättebra dag! Vi hörs snart igen, haha :D puss

Inte kunde jag sova inte

Jag blir galen. Jag kan inte sova!!! Nu har jag vridit mig jättelänge, och jag är inte ens i närheten på att sova lika gott som på bilden i inlägget under! Jag tror jag lider av sömnlöshet..Haha gud vad tragiskt.
Jaja, jag ska väl ta och göra ett nytt försök.

Nu säger jag godnatt

Det här får bli mitt sista inlägg idag. Har fortfarande inte gjort någonting, bara tråkat. Jag hatar att göra ingenting! Nu ska jag dusha, och så ska jag leta reda på något jag kan sätta på mig imorgon.

Sov gott allihopa! Vi kanske hörs redan imorgon bitti eftersom jag har sovmorgon;) Godnatt!

image275
S å  h är  g o t t  v i l l  j a g  s o v a  i n a t t , t a c k!

hårförändring?

Jag vill btw ändra mitt hår. Är trött på att vara blond, har varit det ett bra tag nu..Skulle vilja ha det lite mörkare så här i höstmörkret. Funderar på att lägga massor av slingor i olika färger, eller färga brunt.
Ge mig tips!

vi hoppar rubriken

Mamma tror att jag har järnbrist, så nu ska jag äta järntillskott. För er som inte vet det är jag glutenintolerant, och järnbrist är väldigt vanligt då, eftersom vi inte får i oss allt järn genom maten. Är ni allergiska mot något?

Nu ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Funderar på att göra svenskaläxan, men jag vet inte om jag orkar..den är ändå tills på fredag.

Usch vad tråkig jag är idag känner jag..Hoppas ni får en roligare kväll!

Kärlek

För somliga, helt oförklarligt falnar kärleken.
För andra är den helt enkelt förlorad.
Men kärlek kan också hittas, om än bara för en kväll.
Så finns det en annan slags kärlek, den grymmaste sorten.
Den som nästan dödar sina offer.

Den kallas obesvarad kärlek.

låt mig soooooova till jul!

Rubriken säger allt...Jag är så jävla trött nuförtiden. Jag har sovit 4 timmar per natt i 2 veckors tid på vardagarna, vilket är för lite! Jag sover inte ens på eftermiddagen längre. Nu tänker ni säkert att jag inte går och lägger mig i tid och så, men det gör jag, men jag kan inte sova! ge mig sömn!

Bortsett från att jag varit trött har dagen varit bra. Fick jobba med Alexandra heeeela dagen:) Och jag åt inte ihjäl mig på kallköket idag heller:) Vi gjorde mandelflarn, chokladmousse, sockerkaka, och inkokta päron på kallkök, och fläskkotlett, rödvinsås, champinjonröra, och hasselbackspotatis på varmkök, och allt gick jättebra:)

Orden kommer inte riktigt ur mig just nu, så jag ska lägga mig på soffan och titta på cityakuten istället!
puss


Godnatt!

Nu har tjejerna gått hem, Sara(som btw fått glasögon och är jäääättesöt i det), Lollo, Lenita, Malin , och Erika var det ikväll. Mysigt hade vi! Som vanligt på tisdagar!
Tycker verkligen att Susan ska gå till Mike, annars blir jag suuuuuuuuuuur^^.

Nu är jag så trött att jag knappt vet vad jag heter, så nu kallar sängen på mig...men först ska jag dusha, hänga upp mina kockkläder, och fixa kattlådorna så jag lär inte vara i säng förrän om minst 45 minuter..Suck, jag kommer vara galet trött imorgon med. Tur att det är kök hela dagen:) Godnatt på er<3

PS. MIN LILLEBROR HAR SNAGGAT SIG..vet inte riktigt vad jag tycker om den saken, så jag lämnar ingen kommentar.

Middag med Lovisa

Jag har just kommit hem från stan. Jag och Lovisa käkade på Buenos, blev en grillad smörgås med tomat och mozzarella för mig, mycket gott! Vi shoppade lite också, jag köpte en svart stickad tröja med polokrage från BikBok:)

Ikväll kommer som vanligt tjejerna hit för DH:) Kanske att jag bloggar senare, puss!

Mina favoritbloggar

Tänkte lista upp alla bloggar jag följer:)

Förutom mina vänners bloggar följer jag dessa stenhårt;

Micha
Kenza
Emelie
Denize
Emelie
Helena
Nina
Bim
Jenny
(Blondinbella)

Jag läser fler, men vet inte alla bloggadresser:) länka gärna till din blogg så jag kan läsa den med!
Vilka bloggar följer ni?

Tips någon?

Det var verkligen en pina att ta sig upp ur sängen imorse..verkligen usch! Övervägde att stanna hemma, men ångrade mig. Jag måste gå hemifrån 6.55 och gick upp 6.35, konstigt nog hann jag?

Iallafall, började med hotell som jag tycker är jättetråkigt. Jag är inte intresserad av hotell för fem öre. Sen hade vi livsmedelsprovet som faktiskt gick väldigt bra..trodde inte jag skulle kunna något. Slutligen hade vi svenska.
Dagens bästa var iallafall när Alexx höll på att tjafsa med Max och Aida puttade henne mot honom men han flyttade sig så hon flög rakt in i bänken :) HAHA, fan vad jag garva..men som vanligt lät det tråkigt att återberätta.

Jag undrar om nån av er läsare har något tips på en kort vinterkappa, jag vill nämligen inte ha en lång eftersom jag är så kort själv..Det skulle vara jättegulligt om ni säger till om ni vet någon:)

Ikväll ska jag äta med Lovisa i stan och sedan är det som vanligt tjejkväll med Desperate Housewives:)
Vi hörs senare! puss


Tävling!

Här kommer en jättebra tävling, man kan vinna hudvårdsset från Lancome!

Hos Olga finns mer info!


image274
Var med att tävla du också!

80 dagar kvar..

Jaha, och nu då? Jag har fortfarande inte pluggat klart..för jag fick ingen choklad! För att jag är så jävla dum, den låg i kylen och jag tycker inte om hård och kall choklad så jag la den på elementet för att den skulle tina upp lite. Men tror ni inte att jag glömmer den där!? Jo, så den blev helt smält! Dumma dumma mig!

Nu ska jag gå ner och hjälpa mamma med maten, vi hörs nog senare!

Juste, Max sa precis att vi fyller år om 80 dagar :D vi fyller nämligen år samma dag:D

Dagens skönhetstips

Lider du av taskig tonårshy? Då är Neutrogena något för dig! Tvätta med krämen och ha sedan på ansiktsvattnet, och din hy blir märkbart fräschare!

image273

Det här MÅSTE jag bli bättre på!

  1. Börja plugga i god tid, annars sitter jag med allt dagen före med världens fetångest! Och på köpet får jag ett betyg som inte är så bra, men som hade kunnat bli bättre om jag börjat plugga tidigare.
  2. Äta nyttigare+börja träna. Det är riktigt illa det här. Jag tränar tamefan ingenting längre! Och äta nyttigt? Nej det går inte..Varför måste godis vara så gott?
  3. Sova mer. Seriöst, jag sover ingenting. Jag sover kanske 4 MAX 5 timmar per natt, och det är alldeles för lite. Lördag-söndag brukar jag dock sova 7-8 timmar, men en gång i veckan är för lite.
  4. Att inte ta en paus i pluggandet för att skriva i min blogg..hahahaha, jävla bloggnörd jag har blivit!

Finns säkert massa mer saker jag måste bli bättre på men det här är dom mest akuta, haha! Så jag ska väl försöka plugga igen då..Men det är fan inte kul alltså!


Plugg och choklad

Det var en bra dag i skolan, dock inte lika bra som det brukar vara, men under omständigheterna bra iallafall. Camilla var så ledsen, och då kan man inte vara så glad man brukar, det går inte. Inte när någon som man står nära mår så dåligt. Jag finns alltid här hjärtat, jag älskar dig!

Fick tillbaka hygienproven idag, jag fick VG-, bättre än jag trodde iallafall, så jag är nöjd. Nu ska jag gå och plugga till livsmedelsprovet vi har imorgon, men det kommer gå så bra så eftersom jag hittade en marabouchoklad i kylen:D Men vi hörs lite senare sötnosar!


Trött..

Godmorgon!
Jag har inte sovit alls bra inatt, menmen.. Jättetrött är jag nu, men vi har ju bara 2 lektioner så.
Hoppas ni får en bra dag!
puss&kram

Thailand 2007

Thailand. Bara att säga namnet gör att tusentals minnen snurrar i huvudet. Jag och Olivia åkte med hennes föräldrar till Thailand den 27 februari. Dom har hus där nere. Jag minns hur lycklig jag var när vi kom till Arlanda, jag skulle äntligen få åka till mitt drömmål. Jag är galet flygrädd men trots det gick flygresan bra, och jag kunde inte tro det när vi stod på Bangkoks flygplats. Från Bangkok till deras hus tog det ca 4 och en halv timme, vi sov kanske 1 timme under bilresan. Under flygresan sov vi ingenting, vi var vakna ungefär 33 timmar i sträck, haha! Väl framme träffade vi först deras kompisar, Peter och Marita. Vi hade också plockat upp Maritas brosson Martin på flygplatsen. Peter och Maritas hus ligger bara 5 minuter med bil från Olivias så vi kom snabbt till deras hus. Och deras hus asså, det är galet fint! Jag och Olivia gick direkt till vårat rum och bytte om till bikini, och smörjde in oss med solkräm och så bar det av till stranden som ligger 5 minuter gångsträcka från huset. Deras hus ligger inte på en turistort, och det var jätteskönt! Det var lugnt och nästan inga människor. Stranden där är helt underbar, och det var galet skönt vatten!

                 


En dag bestämde vi oss för att  gå till ett berg längst bort på stranden. Det tog kanske 2-3 timmar och i den värmen! Men kul var det, och fint var det där borta. Vi badade såklart längs vägen, annars hade vi smält.
        


Vi solade hur mycket som helst.. så mycket att vi inte kunde sola dom 2 sista dagarna för vi fick så mycket brännblåsor:)

  


Hua Hin besökte vi också, vi tog tåget dit. 3 underbara nätter stannade vi. Där åkte vi vattenscooter, vilket var hur coolt som helst! Vi lånade hästar, som var jätteläskiga, hahahaha Olivia trodde typ att hon skulle dö! Elefantridning hann vi också med där. Och på vårt hotellrum hade vi en balkong, eller egentligen var det bara en betongplatta utanför fönstret, men där satt vi hela nätterna och bara pratade och åt godis också. Det var så mysigt där. Massa shopping blev det där också. Nattmarknad var jättehäftigt att gå på. Dom 3 dagarna var superlyckade, dock var det mycket mer folk där än vi var vana vid;P På stranden fick vi jättemycket gratis, och stranden var superfin! Vi tog massa massager också, det var ju nästan gratis så:) Allt var iofs typ gratis.

                             
  


En dag spenderade vi i Prachaup, som ligger ungefär 40 minuter ifrån huset. Där shoppade vi, badade och så firade vi Maritas födelsedag. Det var också en underbar dag, precis som alla andra.
  


Vi hittade också en hundmamma som hade 5 valpar, en av valparna var utstött så vi tog hand om den och mamman. Jag döpte den till Valpen, och nu bor den med Peter och Marita, och dom har behållt det namnet :) Vi försökte fiska en dag också, men det gick inget vidare;P haha och på en bild står Martin med en hårfön i handen och försöker få igång grillen..och ja hårfönen gick sönder.
 
                         

2 Underbara veckor fick vi där. Jag hade kunnat stanna hur länge som helst. Saknar det grymt! TACK Olivia för dom veckorna!

Det är på gång

Har just suttit och valt ut bilderna som ska med i inlägget om Thailand. Det kommer, håller på och fixar massa. Men nu ska jag gå ner och äta lite, men det kommer! :)

Solna C

Godmorgon godmorgon!
Eller ja, jag har varit vaken ett bra tag... Iallafall ska jag åka till Solna C med mami nu och köpa lite saker:) Thailandhistorien kommer senare idag/kväll så ni kan hålla utkik!
Ha en jättebra dag! puss och kram


rest in peace

Har ikväll fått höra att en kille från viksjös trakter har gått bort. En tågolycka var det. Jag kände honom inte personligen, men jag har vänner som gör det. Jag vet inte längre vad jag ska säga, jag blir bara mållös. För ungdomar bara dör. och av vad? Alkohol, våld, droger, you name it! Det finns fan ingen spärr längre, det är alltid ett steg före. Och t.ex efter manifestationen i fredags misshandlas en 14årig kille när han är på väg hem från den? Det skulle ju sluta!  Det är dags att något görs, och det drastiskt! För det har gått tillräckligt långt nu, ungdomar ska inte behöva dö innan något görs! Frågan är bara, vad ska vi göra?
Vila i frid Joakim


Jag träffade Alexx, Lenita, Erika, och Sara ikväll. vi gjorde inte så mycket, pratade mest och tittade på TV:) Har varit en lugn helg igen. Är rätt skönt det med!
puss

Roliiiig dag:D

Åkte som sagt in till stan, och fick dessutom sällskap av Ika hela vägen:) Jag mötte Max, Gustav, och Carro, vi gick direkt till ett ställe och käkade kebab, eller Carro och Gustav gjorde. Sen gick vi runt och letade jacka till Carro, och tillslut hittade hon än!:) Jag har hittat ett nytt favoritgodis, vi åkte till södermalmshallarna och gick till English shop och köpte Skittels, faaan vad gott det är! Typsikt bara att Max skulle vara så jävla retig;P Haha nej men det var en rolig dag tycker jag:)

Mötte Alexx på centralen och vi åkte hit, och ikväll ska vi träffa Lovisa, Sara, Erika, vet inte vilka fler :D pusspuss

image233
Ge mig meeeeeeeeeeer

Lördag

Nu har jag nyss kommit hem från Bro. Eller inte nyss men för ett tag sedan. Det gick jättebra, Janina sov i stort sätt hela kvällen. Jag tittade på idol, Evelina var klart bäst! Och på en film som hette "the upside of anger", som var bra. Pluggade även lite livsmedel.
Självklart tände jag ljus för Riccardo också.

Nu ska jag snart hoppa in i dushen och sen till stan för att träffa Max och några:)Vi hörs lite senare, puss!

image232


1 år sedan

Måste bara få berätta det här, innan jag sprängs..:)

För ett år sedan idag, hade jag min sista praodag på East. Jag minns hur ledsen jag var den dagen för jag hade äntligen hittat det jag ville med mitt liv. För ett år sedan var jag en vilsen tonåring, med noll fokus på det mesta. Visste ingenting om vad jag ville med mitt liv. Sur, kaxig, och grining är ord som beskrev mig väldigt bra just då. Men på East hittade jag äntligen min passion, jag kände hur jag verkligen att det var i restaurangköket jag hörde hemma. Och jag hade haft 2 veckor, 2 underbara veckor som jag lärde mig så mycket på, och dessutom träffade jag Mimmi. Mimmi som jag idag inte vet vad jag skulle göra utan. East gav mig så mycket, och än idag är jag där jätteofta. Hade jag fått välja för ett år sedan, hade jag hoppat av skolan och bara velat vara där. Dum som jag var då. Självklart vill jag fortfarande vara där jämt, men det går inte. Hur gärna jag än vill. Jag är där var och varannan dag bara för att säga hej, bara att titta på. Jag har växt något grymt det här året, och jag är övertygad om att East, och framförallt Mimmi har ett finger med i spelet där.
Jag var så ledsen den dagen jag slutade praoa, jag hade en gråtklump i halsen exat hela dagen, och jag minns när  Mimmi läste brevet jag skrivit till dom. Då grät hon. När jag skulle gå kom tårarna, och dom slutade inte rinna. Men nu är jag där jämt, jag har inte släppt taget, och jag har t.om en extrajobbsanställning. Livet kan förändras när vi minst anar det. Jag trodde inte för mitt liv att jag skulle trivas så bra, och aldrig skulle jag tro att jag skulle växa så mycket som person som jag faktiskt gjort. Livet tar ibland en helomvändning, i mitt fall åt det positiva hållet. Jag hade inte varit den person jag är idag utan allt det här. Och jag är så lycklig för att det hände!

Jag var verkligen tvungen att få ur mig det där, men jag tvingar ju ingen att läsa så:)
puss och kram!

Barnvakt i Bro

Nu sitter jag i Bro och barnvaktar. Janina sover så jag har all tid i världen att umgås med mig själv. Kanske är lika bra det:)
Catti skulle hämta mig i jakan, men jag var lite tidig dit så jag gick runt och tittade lite, hittade en jättefin tröja! Lägger upp bild på den imorgon. Ikväll ska jag väl titta på idol, och någon film kanske. Sen har jag med mig lite plugg, har livsmedelsprov på tisdag så jag kan lika bra ta itu med det när jag ändå har tid.Haha låter lite tragiskt att plugga på en fredag kväll menmen. Kanske att jag bloggar senare, beror på hur trött jag är!
Ingen sitter väl och läser min blogg en fredagkväll iallafall. Pussochkram

17.00 i kungsträdgården

Får bli ett snabbt inlägg, ska snart dra till bussen..Är ju barnvakt ikväll, så gärna en pling:)
Skolan idag, hade matteprov. Det gick som väntat inge vidare menmen. Vi hade redovisning på svenskan, och jag tyckte att det gick bra. Hoppas bara att det blev bra också. Vi hade iallafall en jätterolig dag!

Och glöm inte att komma till Kungsträdgården 17.00! Jag kan inte komma, hur gärna jag än vill, är jättebesviken på att jag inte kan.  Men jag ska iallafall försöka hedra hans minne så gott jag kan borta i Bro...Men ni som kan, gå! Det betyder jättemycket för hans närstående.

Nu måste jag packa ihop mina saker. Antar att jag ska kolla på idol ikväll, och förhoppningsvis kan jag slänga in ett inlägg därifrån. Hoppas ni får en jättebra kväll! puss

Grattis Vendela:)

Min älskade bonussyrra Vendela fyller 9 år idag också, så GRATTIS lilla gumman på födelsedagen! Hoppas du haft en jättebra dag!


image231



Så, då tackar jag för ikväll! Tror inte jag bloggar förrän imorgon efter skolan eftersom jag börjar 8. Sen är det bara en snabb vända hem innan jag åker till Bro för barnvaktning, men jag kan blogga därifrån tror jag. Skulle så gärna gå på minnesstunden för Riccardo men ett ljus tänker jag tända för honom imorgon kväll för att hedra hans minne.
Godnatt kära läsare

av lovisa

6 saker ni kanske inte visste om Sandra:


- Det är sant att hon blir största bitchen när hon är hungrig och om man retar henne då blir det inte kul... Fast man kan inte låta bli. (och hon kallar mig för bitch lollo?)

- Det var en period för ca 2 år sen då hon va lite emo av sig. Svart hår, svarta naglar, svart kajal? Ja ni vet..

- Kärlek börjar alltid med bråk.. Jag och Sandra lärde känna varandra efter att vi hade haft ett stooort bråk hur länge som helst. Sen blev vi jättebra vänner.

- Sandras garderob är allas garderob. Hon lånar ut sina kläder till alla hon känner, haha nej inte så mycket kanske men det är alltid någon som vill låna något klädesplagg av henne när man är där på besök. Samma sak med hennes hus, vi tjejer går in utan att plinga på, hälsar, går in i köket och tar det man är sugen på.

- Hon vill fika hela tiden, precis som mig. Det spelar ingen roll om vi offrar våra sista pengar eller om vi egentligen har viktigare saker för oss.

- Hon dricker Loka varje dag, det ser man i hennes rum eller i hela huset. Man hittar alltid en loka flaska slängd nånstans.


Shopping med Mimmi, och 5 saker ni inte vet om mig:)

Började ju med idrott imorse, smart som jag är trampade jag snett i mitten av lektionen men jag orkade inte bry mig så jag körde på ändå! Och nu har jag inte ont längre så! Vi hade lite dans och sånt, det var kul!
Dagen flöt på bra, vi fick tillbaka våra engelskaprov på engelskan och jag fick faktiskt VG! Då blev jag stolt, brukar aldrig få bra betyg på engelskan. Hoppas bara matteprovet går bra imorgon, ni får gärna önska mig lycka till! Direkt efter skolan gick jag till tuben, fick sällskap av Annina, Malin, och Mattias från d-klassen.
 
Gick direkt till East och fick dagens största positiva överraskning, Åke var där! Han var där samtidigt som jag praoade förra året, och hjälpte till med julbordet och nu var han tillbaka för att göra samma sak! Då blev jag glad, han har flyttat till Halmstad nu, och ska få barn vilken dag som helst. Kul var det där också, men det är ju inte ovanligt. Gick med Mimmi och shoppade lite, jag köpte inget, och tydligen var jag dåligt smakråd också, eftersom jag bara pratade i telefon,haha:)
Nu gör jag ingenting men nu ska ni få höra 5 saker ni inte vet, mina vänner vet såklart, men för er som inte känner mig personligen:)


  • Om jag är hungrig, och inte får mat..ja då blir jag ruskigt arg. Den som vågar tilltala mig när jag är så är modig! Det kan mina vänner intyga!
  • Jag hatar att släppa taget om saker, t.ex när jag slutade praoa på East grät jag som fan, när jag slutade fjällen likaså. Jag håller hårt om det jag älskar, och släpper inte taget om det absolut inte är nödvändigt.
  • När jag var runt 10-11 år samlade jag och några vänner ihop 3000 kr som vi skänkte till Rädda Barnen, när jag ser tillbaka på det idag kan jag säga att det var bra gjort då den yngsta i gänget var 8 och den äldsta 13!
  • Att dricka alkohol på fest är inget jag behöver göra, jag är mycket mycket oftare nykter än packad när jag är på fest. Jag tycker inte att det är viktigt, men dömer inte personer som väljer att dricka.
  • Jag är bra på att lyssna på människor som behöver prata, vare sig det är min 9-åroga bonus- lillasyster, mina vänner eller helt okända. Jag hjälper mer än gärna till med saker om någon behöver hjälp...men ofta får jag höra att jag måste sätta mig själv i första rummet innan jag tar itu med andras problem.

Kanske inga höjdargrejer, fråga gärna om ni undrar ngt:) puss och kram!


snart är det helg!

Godmorgon!
Nu sitter jag iklädd mjukisbyxor, oförskämd som jag är..men jag har faktiskt idrott första lektionen så jag orkar inte åka till skolan i andra kläder och byta om det första jag gör, tar bara onödig tid.
Somnade som en sten igår med ansiktet i boken och alla lampor tända, haha. Blev lite inspirerad av Lenitas och Erikas inlägg, 5 saker ni inte visste om mig..kanske kommer ett sånt sen. Om jag kommer på 5 saker alltså!
Nu måste jag gå, men ha en jättefin dag allihopa! jag bloggar lite senare, ska in till stan efter skolan och hälsa på East och så.
 puss&kram

Tack för ikväll

Tog en promenad, och jäklar vad kallt det var! Speciellt om händerna då jag inte införskaffat några vantar..men det var skönt att rensa tankarna lite, det behövs ibland!

Nu har jag just kommit ur dushen, och ska bädda ner mig under mitt varma duntäckte, mys! Så, tack för ikväll, godnatt.

Min farfar fyller år idag.. GRATTIS älskade farfar på födelsedagen! Jag älskar dig!
saknar er också där uppe i Edsbyn..

Godkväll kära läsare:)

unika läsare stiger verkligen, kul att se! Välkomnar varmt nya läsare hit! Berätta gärna vad ni tycker.

Jag tror att jag ska ta min ipod och gå ut och gå. Men jag vet inte om jag vill kolla på Greys Anatomy, den enda anledningen var att jag ville veta om Meredith överlever eller inte och det vet jag nu..men men den som lever får se! Annars har jag inte gjort något speciellt idag, borde ´pluggat mycket mer, har matteprov på fredag, och matte är verkligen inte min starka sida.

Aja, det får nog bli en promenad..bloggar mer sen!
lyssna på den här låten, så galet fin!

hahaha

listan snodd från Lenita, i brist på saker att göra :)

Bläddra bland kontakterna på din mobil.
- Stanna slumpvis.
- Ta namnet och sätt som svar.

Hej, jag heter Fläckis
Jag är jättekär i Kinan i jakan
men jag tycker att Olivia är snyggast.
Den fulaste på hela jorden är Sofias pappa
fast Chinsiaär nästan ännu fulare.
Jag tycker att Henke är helknäpp,
men Karin Wahlgren är nog den mest korkade person jag vet.
Hetast i universum är Lollos pappa
och Mimmi kommer gå längst i livet.
Hejdå, nu ska jag gå och ha sex med Jennielee

HAHAHAHAHA!


Tyst minut

Och idag höll vi även en tyst minut för Riccardo när vi hade varmkök. Hela klassen var tyst och stilla i en minut, och när minuten var över gick alla tillbaka till sina arbeten, och allt var som vanligt..för oss iallafall. Tänker på hans närstående, bara för att dom återgår till sina arbeten blir ingenting som vanligt, aldrig någonsin.


Happy day

Gud vad glad jag blir när jag ser statistiken!

Idag var en bra dag, ingenting ovanligt på onsdagar men:) eller det är nog inte ovanligt nån dag...
På kallköket gjorde vi glass,rån, hallonsås, kolasås, och chokladparfait. Åt som vanligt för mycket och blev illamående. Någon lunch fick jag inte heller i mig då. Men kul hade vi:) Varmköket började bra, men tyvärr förstördes den stämmningen. Men jag fick iallafall jobba med min lilla gullunge Alexx, älskar dig jättemkt hjärtat!

Nu är jag hungrig och trött så jag ska gå och göra något åt det:) hörs senare, pussis

     
på kallköket, ni är så bra tjejer<3

så var tisdagen slut..nästan

Nu har alla mina tjejer just gått hem, ikväll var det jag, Lenita, Erika, Lovisa, Malin och Sara som satt bänkade framför TV:n hemma hos mig. Vi hade chips och popcorn, som vi lyckades äta upp lagom till första reklamen...I love you girls!

Så återgår jag för sista gången till Liv-debatten, jag tror jag har ändrat min åsikt, nu har jag läst på det mycket mer och kommit fram till att det nog är någon som driver. Sjuk sak att driva om, men det är nog så.

Btw, pratade jag med Lorenz idag, han praktiserade samtidigt som jag praoade på East förra året, han jobbar nämligen i jakobsberg den här veckan. Det var jättelängesen vi pratade, och vem vet, kanske vi springer på varandra någon dag:)

Nu är det dushen som gäller och sen sängen. Börjar 8.00 imorgon, men jag och Chici ska ta tåget som går 7.16 så vi hinner byta om, skriva av receptet osv. Godnatt sötnosar

PS. Shit, idag var det läsarrekord igen, och den här gången verkligen ett läsarrekord! Trist bara att ni inte lämnar ett spår..:) PUSS

shit, asså!

hahahahahhaha ojoj, du anonyma läsare, nu ska du få ett helt inlägg tillägnat dig! nu blir du glad va?
orka ens kommentera att jag har finnig panna, jag vet det. jag ser mig själv i spegeln varje dag så jag är väl medveten om det. men tack för påminelsen, du gav mig ett gott skratt:) fast jag tycker det är lite konstigt att du inte skriver under med ditt namn..men du kanske inte står för det du skrev.


Sant eller falskt?

Har precis ätit middag-med mig själv, igen. Har jag någon familj eller, haha:P
Lite bloggtorka idag känner jag, just nu väntar jag bara på att tjejerna ska droppa in.

Har läst massor av bloggar, och även själv fått en kommentar ang. Liv. När ni säger det, så blir jag lite fundersam, för att i nästa stund slå bort den tanken. För vem är så känslokall och hjärtlös och driver om något som drabbar kvinnor varje dag? Men, vare sig det är sant eller inte, köp ett rosa band! för det kan vara du som drabbas nästa gång...

Jag är verkligen jättetrött, blir sängen driekt efter  DH och dushen ikväll. Fast det lär väl sluta med att jag hamnar i bloggen igen, bloggberoende som jag är...pusspuss

Livs alldeles för korta liv

Satt just och läste bloggen om Liv, tjejen som fick bröstcancer som 19-åring. Nu är hon 20 år, och ska dö imorgon p.ga cancern. Jag blev så ledsen när jag läste det här, och förundrades över hennes styrka! Att hon tar mod till sig och skriver ett sista inlägg, att hon så öppet berättar att hon ska dö imorgon, och gör det med sådant mod att det nästan är läskigt. Tänk att veta att det är det sista inlägg man skriver..Bröstcancer dödar jättemånga kvinnor varje år, det är fruktansvärt! Livet är så sjukt orättvist..Liv, fan vad stark hon är, och fan vad jag önskar att jag kunde göra något..men så slog det mig, att jag faktiskt har köpt ett rosa band, mer kan jag inte göra. Det kommer inte ge Liv livet tillbaka, men det kan rädda andra kvinnors liv. Så kom igen nu läsare! Istället för att köpa godis, cigg eller vad ni nu gör av era pengar på, köp ett rosa band för 20 kr. Det är inte en jättesumma, och du är med och räddar liv!
Vad säger ni?


Vila i frid Liv.

image227

Hemma hos Balin,

Idag började jag vid 8, och kom faktiskt upp vid 6 precis som jag ska, så jag hann t.om äta frukost:) Och usch vad kallt det var så tidigt, frös trots jacka och halsduk. Menmen, det lär ju bara bli värre så det är väl bara att vänja sig!

Vi hade kul i skolan som vanligt..Vi fick tillbaka livsmedelsproven, fick bara G men det var väntat, så jag är inte besviken. Vi har livsmedelsprov nästa vecka igen så då kan jag visa vad jag går för!
Efter skolan mötte jag Lollo och Malin på sumpan station, och vi åkte hem till Malin. Vi gjorde blåbärsmilkshake och tittade på Madicken:) hon är såå söt!

Ikväll är det DH-kväll som vanligt! Vi hörs senare, pussis

Bilder från min promenad:)

           


Tänkte visa lite bilder som jag tog på min promenad ner till ica idag:) enjooooy! (det blev lite egobilder också:))
hoppas ni får en bra kväll:)

ljus för dom

Nu tänder jag ett ljus för Riccardo, som misshandlades till döds av 91-or. Och som Micha skrev i sin blogg, för den 15-åriga killen som sköts till döds av en 50-årig man.
 Vila i frid!
image221

promenaddags

Nu ska jag ta på mig jacka, mössa och halsduk och bege mig till Ica för att lämna tillbaka filmen!
men innan dess bjuder jag på denna lista;

Tio första:
Första bästa kompis:
Caroline, på dagis
Första bil: pappas svarta bil, jag hatade den
Första kärlek: Något på D hette han, det var på dagis
Första husdjur: Min guldfisk Sofia:)
Första semester: London, tror det var 1999
Första jobb: Första riktiga var på East
Första köpta skiva: Gissar på nån Hits for kids
Första riktiga kyss: Nån kille i 5-6?
Första piercing: Naveln i 9:an
Första konsert: Westlife
Nio sista:
Sista alkoholdrycken:
vitt vin
Sista bilfärd: igår
Sista filmen du såg: The Holiday
Sista bubbelbadet: Hos min kusins kompis i somras med Lenita:)
Sista spelade cd: ingen aning, lyssnar inte på cd längre
Sista gången du grät: Typ..igår när jag bråkade med mamma kanske
Sista måltiden: lunchen i skolan

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Dejt är fel ord
Blivit arresterad? nope
Blivit kär vid första ögonkastet? yes
Varit på tv? hahah jaa
Fått ditt hjärta krossat? ja..
Sagt att du älskar någon utan att mena det? tror inte det?
Haft ett one night stand? nej
Busringt till nån? jaa, när jag var yngre

Sju saker du har på dig:
jeans, tee, kofta, strumpor, linne, bh, trosor

Sex saker du gjort idag:
1.
Varit i skolan
2. tittat på TV
3. flummat med klassen
4. pratat i telefon
6. sovit


Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):(undantaget familj, djur och vänner nu, eftersom de inte är saker!)
1.
Mobilen
2.
iPoden
3. Datorn
4. Hårborste
5. mitt varma duntäcke
Fyra personer du kan berätta allt för:
Mina Vänner(känn er träffade)
Mimmi
mamma
Alessia


Tre val:
Svart eller vit? Svart
Sommar eller vinter? sommar
Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör:
Öppna en egen, framgångsrik restaurang
Leva lyckligt, med vänner, familj, och andra närstående

En sak du ångrar:
"Livet är för kort för att stanna kvar i det förflutna"


Han fyller 17 idag

Skolan har flytit på bra tycker jag. På serveringen fick vi lära oss att bära tallrikar på rätt sätt, och på hygienen pratade vi om diskmedel.
 
Men vi började prata om 17åringen, ja han är 17 nu. För han fyller år idag. Jag är fortfarande lika förbannad över det här. Jag vet inte vem han var, och jag kände honom inte. Men nästa gång kan det vara någon man själv känner(peppar peppar), för det händer inte bara andra. Det gör inte det. Det våldet som är idag, det skrämmer mig faktiskt, för som vi diskuterade, det finns 12åringar som håller på. Om det är så här illa nu, hur kommer det då bli när vi skaffar barn? Ska vi behöva vara rädda för att låta dom vara ute? Nej, det tycker faktiskt inte jag. Men vad kan vi göra åt saken?

Godmorgon

Godmorgon alla läsare!
Inte för att det finns så mycket att blogga om så här på morgonkvisten, men jag tänke mest önska er en bra måndag!:) Hoppas ni sov gott, och ha en jättebra dag:)
Jag bloggar mera senare!
PUSS&KRAM

ps. Det var läsarrekord igår med, och den här gången en rejäl höjning. Vilka är ni egentligen?:)


Rosa bandet

Nu har jag precis tittat klart på The Holiday med mamma, gosh vad jag älskar den filmen! Och så har jag ätit hur mycket som helst, det känns som jag rullar fram..Haha, jaja nu ska jag dusha och sen läsa! Någon gång i veckan kommer jag skriva om när jag var i Thailand, så håll utkik!
Goodnight people

image219
Ni har väl inte glömt att köpa ett Rosa Band för att stödja bröstcancerfonden?

16-åringen död

Han dog. Killen som blev misshandlad av killarna i min ålder dog. Fyfan säger jag bara, fan vad arg jag är! Och så ledsen för hans familj och anhöriga. Han skulle fylla 17 imorgon, men han dog. P.ga några killar som misshandlade honom. Jag hoppas dom inser smärtan dom orsakat hans anhöriga, hur dåligt dom mår nu, och hur lång tid det kommer ta för dom att skapa sig ett någorlunda normalt liv utan honom. Hur svårt det kommer bli för hans flickvän att ta sig vidare, och för hans föräldrar att skapa sig en vardag utan honom. Jag gråter nästan själv när jag skriver det här, för det kunde likaväl varit någon av mina. Jag kan inte få fram ord för det här, jag hoppas till gud att gärningsmännen får vad dom förtjänar, trots deras låga ålder. Jag tänker på pojken och hans anhöriga.
Vila i frid.


The Holiday

Idag var jag med mami i jakan och åt lunch på Tasty's, väldigt gott! Kollade lite efter en vinterjacka men jag hittade ingen...Men det kommer väl!

Ikväll ska jag ta det superlugnt så jag orkar med den kommande veckan. Har hyrt The Holiday, och köpt massa godis. Jag har iofs sett den filmen ett par gånger, men jag älskar den!
Hoppas ni också får en mysig och lugn kväll! Bloggar mer lite senare.

god, i miss it..

tittade igenom massa balbilder, tänkte att ni skulle få se.

                       
Åh, jag saknar er!
På 3bilden ser ni mig och Karro som äger dansgolvet:)
På sista bilden hade jag just blivit korad till Balens Drottning 2007, som ni ser var jag så jävla glad!

Den här kvällen var en av dom absolut bästa kvällarna i mitt liv, jag ville att den aldrig skulle ta slut.
Hoppas ni gillar mitt lilla "bildspel":)

Det blir nog en lugn dag

Godmorgon!
för en gångs skull har jag sovit ut lite, det händer inte ofta! Idag vet jag inte riktigt vad som hittas på, mamma vill att jag ska följa med och titta på min lillebrors match, men jag vet inte. Annars ska jag väl städa lite eller något.
Först och främst ska jag gå ner och äta en lång och god frukost!
Vi hörs senare, puss!
Vad ska ni göra denna söndag?

Ps. Vad jag förstår lever fortfarande den 16åriga killen som blev misshandlad. Jag hoppas verkligen att han överlever, och att misshandlarna får det straff dom förtjänar!

lugn kväll

Träffade Julia,  Lenita, Erika, Lovisa, Malin, Lisa, och Olivia ikväll. Först var vi en sväng hos Lovisa, sen drog hon, Olivia, och Lisa till jakan, och sen kom dom hem till mig. Jag Erika, Lenita, och Julia hade ett litet krig, haha, efter det blev vi helt slut allihopa. Sen gick alla hem lite i omgångar, så till slut var det bara jag Lollo och Olivia kvar och dom envisades med att kleta vaselin på mig, så jag hämnades och smetade in massa i Lollos ansikte, HA!
Vi kan dra slutsatsen att det var en mysig kväll iallafall.

Den här helgen har verkligen inte gått som planerat, men sånt händer. Imorgon är det söndag, får se vad som hittas på. nu ska jag gå och titta på någon film tror jag. Hoppas ni haft en bra kväll och helg! Godnatt!

Varför?

Läste imorse om killen som blev misshandlad i Kungsholmen av 6 killar som är 91:or, alltså lika gammal som jag. Jag kan verkligen inte förstå hur man tänker när man misshandlar någon? Likaså våldtäkter, jag kan inte för mitt liv förstå tanken hos gärningsmännen. Hur kan man utsätta någon för en sådan otrolig smärta med flit? Hur orkar man se sig själv i spegeln efter ha gjort en person så otroligt illa? Hur står man ut med samvetet? Det är ju för helvete spår som sätter sig föralltid hos en människa som blir utsatt. Varför kan inte alla bara sköta sitt och sig själva och låta andra vara. Jag blir så fruktansvärt arg när jag läser om en våldtäkt, och domen blir mindre för att tjejen hade "utmanande" kläder på sig? OCH? Man ska förhelvete kunna gå naken genom hela jävla stan utan att vara rädd för att bli våldtagen! Jag kan bara inte förstå valet att utsätta en annan levande själ för en sådan smärta, och förstöra den människans liv.

det blev ingen shopping

jaha, jag har nu kommit hem från stan, och jag köpte ingenting. Eller jo, ett rosa band av  Mark Levengood hahaha! och lite lunch. Precis när jag skulle gå till tåget ringde Max, han var också i stan med Gustav så jag mötte dom vid Åhlens. Efter ett tag kom deras kompis Oscar också. Vi letade efter någon affär i hundra år, haha. Och så var vi inne på någon engeskbutik där dom köpte massa konstiga saker, Max köpte något som smakade hundmat(?). Aja, det var kul iallafall!


Ikväll ska jag träffa tjejerna, och nu ska jag ringa farmor! pusshej

Släkten läser

Jag har fått reda på att en del släktingar har hittat min blogg..Så hej farmor och Micke, och alla andra, kul att ni hittat hit också:)


Natti natti

Åh, vad mycket jag har skrattat ikväll! Fast man kan ju inte göra annat när man är med Lovisa. Vi tittade på Idol, och åt massa godis till det, och sen höll vi på med Face Warp på mobilen, fan vad vi garva! Och under idol kom det här upp;
 Programledare: Emelie, är du där?
Emelie: Ja, jag är här
Programledare: Grattis!
Emelie: Tack..jag är här!

där dog vi igen! Tack för en myyskväll syster!

Nu är det snart dags för sängen för min del. Imorgon blev det ju ingen barnvakt så jag tänkte nog dra mig mot stan, vill köpa tunikor för jag har knappt några. Får se om jag åker själv eller om jag tar med mig någon.
godnatt!

Middag med mig själv

Jaha, så var alla planer borta, Camilla är sjuk så tjejmiddagen blev inställd, och Catti behövde inte längre min hjälp med barnvakt. Så jag fick traska ner till Ica och handla middag, fick bli oxfile med potatiskroketter och sallad med en god vitlökssås. Att äta själv är väl inte jättekul, men att laga mat trivs jag ju med! Blev faktiskt väldigt gott!
Ikväll kommer Lovisa över hit iallafall, och ev. Malin. Vi kommer väl titta lite på tv och äta godis och sånt. En riktig myskväll med andra ord, men jag tror vi behöver det alla 3.
Vi får se om jag bloggar mer sen, annars hörs vi imorgon! pusshej

image209
Min mat:)


Fråga till er läsare..

Ni som inte gillar att jag frågar saker till läsarna kan sluta läsa här!

När jag tittade igenom lite kommentarer var det många som tyckte som mig, att mat är det bästa, både att äta, laga, servera osv..så jag undrar om det är något speciellt inom det jag ska skriva om? andra förslag tas gärna emot också:)

Girls night tonight

Usch, jag var galet trött när mobilen pinglade imorse..Övervägde för några sekunder att stanna hemma, men slog genast bort den tanken. Började med matte, det enda positiva där är väl för att vi har skön lärare. På svenskan var det helt okej, vi läste lite om Alex Schulmans blogg, hur han kritiserat sin kollega och så. Vi hade engelskaprov, det gick faktiskt väldigt bra kändes det som. Hoppas bara på ett bra resultat också.
Vi har förövrigt fått skolfotona, är nöjd med klassbilden men den singelfotot var inget vidare, ansiktet var bra men jag såg så...bred ut.

Ikväll är det som sagt tjejmiddag, vi ska käka tacos och se high school musical 2, sen lär vi väl dra vidare.
Får se om det blir någon mer bloggning, jag hade tänkt att sova lite nu, så vi får se när jag vaknar!
Annars får ni ha en jättebra fredag kväll, det tänkte jag ha!
pussochkram

Du är vad du äter

Det programmet suger verkligen, jag satt och tryckte i mig choklad för att hedra Anna Skipper:) Har inte gjort något alls ikväll, pluggat och så bara. Känner att träningsvärken är på G nu, och det gör oooont.
Har inte så mycket att blogga om direkt, så jag ska väl återgå till mitt pluggande. Känner mig faktiskt rätt duktig, har gjort alla läxor den här terminen, men så har jag också gett mig fan på att få bra betyg! Innan jag ska börja plugga igen ska jag snacka lite med Alex, vi har stora planer ang. lägenhet:) Fast det är typ 2 år kvar, men det är lika bra att börja planera nu!
Nu är det slutbloggat för idag, så vi hörs imorgon.!
Godnatt

Min gudson

image207
Åh, satt och kollade igenom massa bilder och så hittade jag den här på mig och min gudson Viktor. Han är så underbart söt! och shit vad mitt hår var långt i somras, vill ha det så långt igen!
Jag älskar dig Viktor

Kanelbullens dag!

Först  och främst, ni har väl inte glömt att det är kanelbullens dag idag? Det hade inte min skola gjort iallafall, för jävlar vad mycket bullar det fanns i matsalen vid lunchen! Och jag kommer så väl ihåg förra året på kanelbulledagen, då praoade jag på East, och Lorenz hade köpt med sig massa kanelbullar som vi åt till frukost:)

Ja, dagen har flytit på bra, vi hade gym imorse så jag kommer ha världens träningsvärk imorgon..Men det var jätteskönt iallafall!
Helgen är rätt planerad, imorrn förmodligen tjejmiddag hos Camilla med tjejerna i klassen, och på lördag är det barnvakt som gäller igen:)
Jag har just haft en väldigt konstig konversation med Alexx och Max, fattade inte ett skit av vad dom sa så jag spelade bara med;P
Vi hörs senare!

image206

Datakunskap

Sitter i skolan och har datakunskap, och har jättetrist. Varför ska jag kunna rita ett hus på word? Meningslöst tycker jag iallafall. Aja, hoppas ni har roligare än mig :) puss

Värdering av huset imorgon

Fick just reda på att en mäklare kommer för att värdera vårat hus imorgon kl. 8.00, vilket betyder att jag måste städa mitt rum ikväll..Något jag varken har lust eller ork till. Men jag antar att det är lika bra att sätta igång, annars kommer jag inte bli klar förrän vid midnatt.

Ska iallafall försöka hinna gå ut på en promenad, måste rensa huvudet lite.
Ha en bra kväll allihopa, puss!


här är min (o)normala klass!

                              
Detta är klass 1b på Matpedagogerna, som alltid flummar, skrattar, pratar och fäller sjuka kommenterar 
I love you!

underbara onsdag

sov skittaskigt inatt, somnade vid halv 2, och väckarklockan ringde 6.00..Såå tungt att gå upp, men det var bara att göra det. Både Chici och Camilla var sjuka idag, så det var endast jag och Vendela som befann oss på tåget när klockan var 7.16, och det var proppfullt för SL hade satt in ett kort tåg!? Verkligen lämpligt när det är som mest folk.
Vi började då med kallkök, vi gjorde massa kakor, vaniljkräm och sånt, och det blev jättegott, åt som vanligt för mycket bara. Jobbade med Elina, och det gick jättebra:) Då hade jag fått ett koffeinpiller av Max, så då var jag inte lika trött:) Varmköket var också kul, och då fick jag och Alexandra jobba tillsammans, och det gick braaaa, vi gjorde crepes och kalvfond. Älskar onsdagar!

Nu är jag jättetrött, men funderar på att inte sova, eftersom jag fastnat i en ond cirkel. Att sova efter skolan innebär att jag inte somnar förrän jättesent på nätterna. men vi hörs senare! Btw var det läsarrekord igår, jättekul! Fortsätt så! pusspuss

Dh-kväll med mina bästa

Så var ännu en dh-kväll slut..Ikväll var Lenita, Lovisa, Erika, Sara, och Malin hos mig och vi tjockade i oss massa chips, men som sagt man lever bara en gång. Tack för ännu en lyckad kväll, älskar tisdagskvällar med er!
Nu ska jag snart hoppa in i dushen, sen ska jag läsa min bok "'I en klass för sig". Har inte hunnit speciellt långt, men den är bra hittills. Sen ska jag sova, börjar 8 imorgon men det gör ingenting för vi har kök!:)
godnatt

Min passion

Nu tänkte jag berätta om min stora passion, där jag trivs allra bäst. I köket, där mår jag så bra och jag skulle kunna stå hur länge som helst. På East räcker det med att stå och titta på arbetet som sker bakom, fast roligast är ju självklart att jobba själv. Att jobba i kök är så fantastiskt roligt, det händer så mycket på vägen som gästen som beställt mat aldrig kan ens tänka sig. Att när något går snett så löser man det på alla möjliga tänkbara sätt, och det märks inte ens när maten ligger upplagd. Eller att komma jättetidigt på morgonen och förebereda allt. Jag kan inte se mig själv, jobba som något annat än kock. Det finns inte, det är det här jag vill. För att jag mår så bra av det, är jag ledsen över något slutar jag tänka på det. Min största passion i livet är att stå i köket, att uppleva stressen är underbart. Jag vill det här, inget kan hindra mig från att nå min dröm. En dag ska jag ha en egen restaurang.

Vad är eran stora passion?

snälla ge upp

först vill jag bara till denna anonyma läsare säga en sak: Jag har aldrig lovat att berätta om vad som hände mig i våras. Jag vill inte, och det får du faktiskt acceptera. Det är mellan mig och dom som blev inblandade. Jag känner att jag ändå är för personlig i bloggen, och att berätta en sådan sak känns fel. Om du inte accepterar det, så sluta läs då, och om dom kommentarerna fortsätter spärrar jag din ip-adress.

Har varit galet trött idag, men det gick bra ändå. Som vanligt på tisdagar fick jag och Alexx springa till hemköp och köpa en macka för att inte svälta ihjäl till lunchen. Alexx var galet flummig idag, den lilla larven! Tåget som vi tog hem fastnade i barkarby hur länge som helst, såå störande! Men nu har jag varit hemma ett tag, pluggat lite till engelskaprovet tills på fredag ochså. Mitt rum börjar se illa ut igen så jag kanske tar tag i det också. Nu ska jag iallafall gå ner och äta något, och så. och ikväll är det desperate housewives! brudkväll med andra ord...vi hörs senare<3

var är ni läsare?

Jag har varit med Lenita hela dagen, och vi har mest tittat på Tv..Eller ja, vi gjorde det fram tills middagen och sen gick vi hem till Elin, och pratade, och kollade ännu mer på tv. Och så gick vi en sväng till handlarn och köpte godis. En riktig slappardag alltså! Sådana behövs också.

Antalet unika besökare stiger hela tiden, därför blir jag så förvånad när knappt någon kommenterar? Egentligen så skriver jag mest för min egen skull, men det är ju ändå trist när jag ändå har en del läsare, och ingen lämnar ett litet spår:) Jag lovar, jag bits inte så jättehårt..

Föresten, idag var det min första dag på min prao på East..fast det var ett år sen. Tänk så mycket jag förändrats under den tiden..

Nu ska jag hoppa in i dushen och välja kläder tills imorrn! godnatt

okej, jag har tråkigt

lenita ligger och kollar på tv, så jag passade på att slänga in den här listan:) enjoy!

Favoritcafé: Espresso House
Favorittidning: veckorevyn, glamour
Bästa saken som händer i sommar: Det är ju ett tag dit så jag vet inte
Favoritplagg i garderoben just nu: tunikor och strumpbyxor
Längd: 1.59
Byter gärna garderob med: Elin Kling
Vanligaste färgen på mina kläder: svart, grått, vitt, rosa osv
I sommar kommer jag att gå klädd i: gissar på klänning och shorts:)
Men absolut inte i: vet inte
Byxa eller kjol: beror på tillfället
Sminktips till allmänheten: naturligt
Senast utlästa bok: Snabba Cash-Jens Lapidus
Mitt rum kan beskrivas som: personligt
Mig själv med tre ord: positiv, social, glad
Jag tränar: promenader lite nu och då
Jag ville bli när jag var liten: Veterinär och kock
Höger- eller vänsterhänt: vänster
Humör just nu: glad
Är det nåt du absolut inte äter: äter det mesta haha :)
Kläder just nu: tjocka gråa strumpbyxor och en svart tunika över+guldhjärtahalsband
Vad sa du senast: kan jag få godiset?
Fisk eller badkruka: både pch
Hur många kuddar sover du med: 2-3
Spelar du nåt instrument: nepp
Morgon- eller nattmänniska: natt
Sparare eller slösare: slösare(försöker spara)
Bästa film: Pretty woman, How to loose a guy in 10 days
Har du några homosexuella vänner: Jobbarkompisar iaf:)
Tror du på mirakel: yes
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja, om kärleken finns
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2, alternativt 3
Bio eller promenad: beror på tillfälle
Är du kittlig: ibland
Snarkar du? nej inte vad jag vet
Stjärntecken? stenbock
Rädd för insekter? en del
Äckligaste insekten: fästing
Största svaghet: otålig
Det här är jag bra på: att göra Lenita irriterad;) och att prata och finnas för dom som behöver mig
Bästa bok? Snabba Cash, och Gömda
Vad vill du jobba som? Kock och/eller köksmästare
Chips, morötter eller godis? godis
Pizza eller hamburgare? pizza
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? har piercing, vill tatuera något litet senare
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : för det mesta stökigt
Gungar du på stolen?Nej
Vilken hand håller du gaffeln i ? vänster
Gillar du att sjunga? ja, fast jag är inte bra:P
Anser du att du är stark? ja, men Lenita är starkare(a)
Använder du knark? nej, skulle aldrig göra
Kaffe, te eller inget? kaffe
Har du en besatthet? har jag säkert, men kommer inte på någon:)

Så, där har ni lite fakta om mig :) nu ska jag göra det jag är bra på nämligen att irritera Lenita :)

Besök på fjällen

Hej alla läsare:)
Det börjar bli lite uttjatat, men skolan var toppen idag med! Speciellt när vi stängde in Jannike i ett skåp..Vendela lyckades kläcka ur sig nåt roligt på hygienen idag också, dock minns jag inte vad, men vi garvade hur mycket som helst iallafall:) På vägen hem träffade jag Erika så jag fick sällskap på bussen, och det var treeeevligt tycker jag:) Jag skulle iallafall gå och hälsa på i fjällen, Lenita har ju börjat praktisera där nu...så jag hade en jättebra ursäkt till att vara där;) Men när jag kom dit hade hon inte rast så jag satt och pratade med Anna och Ewy jättelänge istället och sen träffade jag Lenita en snabbis. Nu gör jag ingenting, har inga läxor eller nåt och det är triiiiist att bara sitta här. T.om läxor skulle vara kul nu, då hade jag åtminstonde haft något att göra.
Hörs senare. pussar


Lite bilder från dagen:
     

RSS 2.0