toppendag

ååh vilken underbar dag jag har haft hittills! Har vart underbart på East, massa roligt folk, såå mysigt! Men det var min sista dag..eller jaa..för ett tag iallafall, Mimmi sa att dom kommer ringa in mig ifall det behövs och jag kommer få fortsätta att jobba extra, så jag har inte fått något arbetsintyg än, det får jag om Mimmi slutar(det fåååår hón inte) eller om jag börjar jobba någon annantans, eftersom vi inte vet hur mycket jag kommer jobba nu. Och nu har jag fått mina första egna kockknivar! Jag blev jätteglad!! och pengar fick jag också, lite dricks sådära:)TACK MIMMI! Antagligen ska jag dit redan på torsdag igen eftersom Sandra fyller 24, vill gratta henne! Alessia kom förbi med sin pappa idag också, jag blev såå glad över att se henne den älskade ungen.

Ikväll ska jag träffa Sara, vi ska nog äta lite på Amigo, är skitsugen på pizzaaaa! Bloggar mer senare eller nåt:)
puss!

Dålig bloggning

Oj vad dåligt jag bloggar..Ingenting om jobbet från förra veckan direkt. Helgen var mysig, träffade massa släktingar. Vi var bjudna på 1årskalas på lördagen för att fira min syssling Valle, han är sååå söt! Och hans storebror Ture med, oj vad vi lekte! Sen träffade jag Åsa och Micke som hade Emil 7 månader med sig. Åsas kompis jobbar på en restaurang på västkusten så när jag blir lite äldre ska jag kanske få jobba där en heeel sommar! Underbart! Jag träffade en kompis, Johanna där också som jag inte träffat på länge, jättekul! Hon läser tydligen min blogg också:) Vi tittade på idol-Marcus på lördagkvällen och jag köpte ett par hotpants som han signerade;) Det var iallafall en lyckad helg, bilder kommer upp sen. Och snart blir det att träffa släkten igen, först på Viktors och Emils dop/välsignelse och på släktträffen.

Jättekul att jobba idag, Mimmi har äntligen kommit tillbaka, har saknat dig juuu! Och Alessia hjärtat saknar jag som bara den, usch vad jag saknar henne..'
Måste sova, sista jobbdagen imorrn! känns både bra och tråkigt.. Jag och Sara ska kanske till Grönan på torsdag iallafall, hoppas på bra väder. Vi hade en jättemysig eftermiddag iallafall!
PUSS!

Juste, såg att jag fått en kommentar angående inlägget "matpedagogerna i höst" av en tjej som heter Erika och som också kommit in där; Kul, då ses vi säkert där!:)

för jävla trött

Lunchen var´ovanligt  stressig, man har blivit lite bortskämd med superlugna luncher men det gick bra. Leo som jobbade i sushibaren kom och hälsade på, så jävla snäll! Fick åka till East Trading på Hötorget och köpa chilipasta, snygg kände jag mig i mina kockkläder:) Åt supergod lunch, fläskfile med örter och vitlök, med potatissallad och jättegod sås! Malin, Sara, och Sofia kom och hämtade mig så vi åkte hem till mig ett tag.

Pratade med Alessia idag, saknar dig saknar dig saknar dig gumman...jääääättemycket!
nu orkar jag inte skriva mer, jag ska nog läsa lite ur "Djävulen bär prada"..Åh juste! Jag och mamma var förbi Håkan och Sonja idag, dom ska ha fest snart och då kanske jag ska få hjälpa till, blanda drinkar, servera och så, skitkul!
GODNATTTTTTTTTTTT!

en dröm..

Igår jobbade jag, det var lugnt så lugnt. På kvällen kollade jag på "Jag vill vara anorektisk", hur sjukt är det inte att man VILL vara anorektisk? Eller, det är inte sjukt, det är hemskt, hur så många unga människor utsätter sig för det, och skadar sin kropp, och förstör sitt liv. Det är så otroligt sorgligt hur unga människor drabbas! Jag kan inte förstå hur utseendefixeringen i dagens samhälle har blivit så enormt stor...

Frukosten på East var mycket trevligt, satt med Ola och Jackie och dom berättade om gamla jobb, höll på att skratta ihjäl mig när Jackie berättade om ett jobb där hon torkade spyor! hahahah! Idag var vi en kock för lite i köket under större delen av lunchen, Johan hade tittat fel på schemat.. Så jag och Ola hjälptes åt i luckan och så, men det gick bra. Lugnt idag med, skööönt! Efter jobbet gick jag och mötte Lenita, och vi åkte hem tillsammans, och när jag kom hem tittade jag på finalen av "Hells Kitchen", där vinnaren får driva en egen restaurang i Las Vegas, hur coolt är inte det!? Jag vill, jag vill, jag vill såååå gärna göra det! Jag kan inte se mig själv jobba i någon annan bransch än restaurang, det är så otroligt roligt, och jag är så glad att ha fått chansen att jobba på en sån bra restaurang vid 16årsålder, and I looooove it!

På fredag åker jag upp till Edsbyn, till farmor och farfar, ska bli mysigt. Mina sysslingar är där, och Valle fyller 1 så det kommer bli lite kalas för honom:) Måste hitta present bara..Det  måste jag göra till Lenita också som fyller år på lördag, men jag firar henne på söndag:) Och den 10 augusti åker jag till Borås för att vara med på min syssling Viktors välsignelse eftersom jag ska bli gudmor åt han, jag ska läsa en bibelvers och så, sen den 18 augusti är det släk/kusinträff uppe i Byn.

Nu ska jag äta något, sen dusha, sen sova sova sova!
puss och godnatt

image50
Tog en bild på East's uteservering när jag åt frukost, underbara East!:)
image52
jag och min kusin Jonas när vi var smååååå:)

kvääll

Jahaja, jag och Lenita gick till amigos och åt middag, pizza med mozzarellaost, muuuums! Där satt vi ett tag och sen gick jag hem för Lenita ville inte vara med mig, hon hade mest ångest för att hon ska jobba 9-17 imorgon. Men det är bra för då kan vi åka hem tillsammans iallafall:)

Snart börjar fan skolan, jag är suuuupernervös, tur att Joar ska gå med mig! Okej kanske inte snart, en månad kvar men ändå, det går fort som fan!

aja, orkar inte sitta här längre, PUSS på er!

jaa

Kvällen igår var mycket rolig, vi åkte hem till Jennifer i spånga. Jag och Alexandra badade, och fyfaan vad kallt det var när man kom upp! Det var iallafall jättetrevligt, glömde dock hur mycket som helst där;) Jag och Nita sov hos Ika, jag fick äran att sova på soffan, haha.
 
Nu sitter jag och kollar på skor hos have2have, dom har grymt mycket snygga skor! Speciellt dom svarta och vita pumpsen från Donna Girl, vill haaaaa!

  


Nu,efter mycket om och men är bilderna iallafall uppladdade, inte ens en tredjedel av alla som togs men.. enjoy!
Bild 1: Min kattunge, som officiellt döptes till Alice den 7 juli av Leniten:)
Bild 2: Min sida av garderoben i Båstad
Bild 3: Krokodilfloden
Bild 4: Amanda, Charlie, Fabian
Bild 5: Mycket folk på Rix Fm
Bild 6: Efter en shoppingdag i Helsingborg
Bild 7: Mina fynd
Bild 8: Våran mumsiga fruktsallad
Bild 9: Supergod latte
Bild 10: Båthamnen
Bild 11: Jag på Båstad strand
Bild 12: Båstad
Bild 13: Västervik
Bild 14: Emelie & Elias
Bild 15: Jag & Elias
Bild 16: Alexandra
Bild 17: Elias & Olle
Bild 18: Hela föräldragänget


sooool^^

Det var ju skönt att solen tittade fram, har solat en del idag, men jag har för dåligt tålamod till att sola någon längre stund..Bloggade inte igår, orkade inte:) Jobbet var lugnt, Sandra, Kim, Jag och Ola öppnade, Sandra håller förövrigt på att sluta röka, verkligen starkt! Lunchen var superlugn, jätteskönt! På kvällen var jag, Lollo, och några från Olivias klass hemma hos henne, kul, men jag var skittrött! Men snart är jag helt ledig , jobbar juli ut bara.

Ikväll ska jag träffa Lenita, och Erika:) Ska bli skoj!! Nu ska jag fixa mig inför kvällen..puss!

Älskade Båstad

Okej här kommer historien om Båstad, förkortar den lite, det kommer att ta år att skriva annars.

När vi kom till Båstad, och till huset vi hade hyrt, blev jag verkligen positivt överaskad över hur fint det var! Jag och Lenita fick ett jättemysigt rum, som gick helt i blått. Vi hittade även en Walk in Closet där vi hängde upp alla våra kläder och ställde in skor och så, och sen fixade vi vårt rum så det blev lite mer mysigt. Så åt vi middag och gick över till pappas kusin som hade sina döttrar Sofia och Lisa hemma. Sofias barn Charlie och TJ är 5 respektive 3, och Lisas barn Amanda och Fabian är 5 och 2. Jättesöta barn! Sofia och hennes familj är bosatt i USA, så Charlie bröt jättemycket på engelska, och TJ pratade bara engelska, lite coolt tycker jag! Annars gjorde vi inte mycket den kvällen, tog det lugnt och så:) Eller ja, vi åkte ner till stranden men det var så jävla kallt, så vi badade inte.
Måndag: På dagen gjorde vi inte så mycket, var inne i stan och kollade lite i affärerna som finns där och så. På kvällen kom först Marcus Norman(tjaa hetto!) och hans flickvän Sofie över, och sen kom Sofia och Lisa med alla barn, så vi blev barnvakter, vilket var väldigt skoj! Annars satt vi mest och pratade med dom vuxna, och sen gick vi och la oss.
Tisdag: RIIIIX FM! Oh herregud vad kul det var! På stranden vid Pepes, precis vid vattnet! Så jävla mysigt, och vädret var bra också! Idol-Danny, Idol-Ola, Måns, Da Buzz, Andreas Johnson, Velvet, och massa andra artister uppträdde, det var hur kul som helst! Mest drag var det som väntat när Måns kom. Och Lenita lyckades fånga en snorgrön T-shirt, hahahahahah! Jag är ju dock för kort, vid sådana tillfällen önskar jag att jag var 2 meter, för om nån ställer sig framför mig ser jag absolut ingenting! Men ja, kvällen var helt klart superlyckad! När det var slut åkte vi hem till Urban och Annika där mina päron befann sig och även Marcus, Sofie, och 2 till. Vi stannade där ett tag och cyklade sedan hem.
Onsdag: Shoppingdag! Jag, mamma, och Lenita åkte in till Helsingborg, och shoppade arslet av oss. Och så åt vi lunch på en kinarestaurang, mycket god mat! Och mycket kläder och accessoarer hittade vi, jääättekul!  Mycket pengar spenderades, men det var det värt!  På kvällen gjorde vi en jättegod fruktsallad, och dipp, morötter och massa gott, och tittade på Pussycatdolls. Asia vann ju, och det blev jag glad över eftersom hon var min favorit. Leniten var inte lika glad, hon tyckte att Melissa skulle vinna...
Torsdag: Vi var på hotell Skansen på deras spa. Vi badade i pooler, ångbastade, bastade, jättehärligt. Tyvärr var solariedelen avstängd för tennisspelarna var där, men det var kul ändå, speciellt när jag hällde vatten i Lenitas hår;) När vi var klara där gick vi och köpte Båstadtröjor, Båstadnördar som vi är..Vi skulle egentligen träffa Johanna och några till på kvällen men det blev inte så. Vi var och käkade på Centercourten med Jakob och David, mamma och pappa var på cocktailparty.  Jättegod mat var det, och sen gick vi ner till ett fik och tog en kladdkaka och jag drack en suuupergod latte!. Det började regna sen så då åkte vi hem, och min smarta pappa hade glömt att lägga ut nyckeln så Jakob fick cykla ända in till stan igen, suuck. När vi väl kom in spelade vi kort, och klädde ut David till Brat, och Jakob fick bli tjej, fan vad vi garvade! Fick tyvärr inte lägga ut några bilder på honom:(
Fredag: Vi träffade Johanna, Rebecka, Alex, Arvid, och Patrik på kvällen, jättekul! Lite party pary blev det. Vi gick ner till stranden och smet in på Pepes, där vi satt ett tag. Jag och Nita hittade även en ny Båstadlåt, förra året var det" Det är så synd att du är så söt", årets låt blev "Fågeln Roger". Jag vet inte hur många gånger vi lyssnade och sjöng den låten den kvällen. Superlyckad kväll, helt oförglömlig.
Lördag: Det blev middag på Centercourten igen, fast nu var mamma och pappa med. Efter träffade vi Johanna och gänget igen, lika kul igen. Alla var dock lite sega efter fredagen men det blev lite party igen ;)  Vi gick ner till stranden och pratade och så, lite surt att det var sista kvällen..Ville ju inte åååka! Kommer aldrig att glömma..

På söndagen åkte vi till Gamleby, där jag har mina kusiner. Vi hade väldigt mysigt där med. Jonas, min kusin, flickvän Alexandra var där mycket, hon var jättesnäll så vi hade mycket kul. Vi badade även bubbelpool hos Jonas kompis, kan ju säga att allt skum kom på golvet..Så var vi i Västervik och brände mer pengar, jag föll för en väska som jag var tvungen att köpa..En jättefin svart Friis Company! Vi var mycket i stallet, vi red aldrig, vi gick ut med hundarna istället. En kväll var vi hos Erik och Anette och åt middag, jättetrevligt. Olle och Elias, deras söner, är så otroligt söta! Jag vet inte hur länge jag hoppade studsmatta med dom, herregud vad trött jag var efter det! Träffade även Emelie som jag inte träffat på 2 år, så det var kul.

Men idag var det back to reality igen, upp klockan 6, och sen jobba 8-16.30. Var jävligt seg imorse, men det var en sjukt lugn lunch, så jag dog inte iallafall :)Ensam tjej i köket var jag också, hela dan, treevligt:)
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske tar en sväng förbi Ikaaa :) Har inte träffat henne på jättelänge!

Bilder kommer!


hemma

orkar inte skriva om båstad och västervik nu, det kommer att ta tid och jag ska upp om låt se...7 timmar till jobbet, så det blir ett långt inlägg imorrn. Bilder kommer också upp, men det blir mest på playahead, gå in på: rockbrud
kan ju iaf säga att veckan varit gaaaalen! kommer aldrig att glömma..
"det var en gång en liten fågel..." TACK LENITA FÖR DOM 10 UNDERBARA DAGARNA!

Bloggar från mobilen 2

Ikväll är det rix fm, mys! Vädret är rätt dåligt men det är kul ändå:) igår spelade jag och lenita minigolf med killarna, jakob vann. Imorn ska vi till helsingborg och shoppa och på torsdag är vi barnvakt till charlie, amanda, fabian, och TJ.

Bloggar från mobilen

Nu är vi i båstad, vi har det toppen! Igår åt vi middag och sen gick vi på promenad till pappas kusin som hade massa folk där, dom ska komma på middag idag:) dom har 4 barn med sig så det lär väl bli kul! Imorgon ska vi på rix fm festival på kvällen:) <3

Så jävla glad

Idag spenderade jag min dag hos min andra familj. Kom till Solna vid halv 11 och då öppnar Mimmi och Alessia, Daniel ligger fortfarande och sover efter pokerspelande tills 8 på morgonen..Vi satt i köket och pratade och åt frukost, sen vaknar Daniel vid 12. Egentligen skulle Vendela komma, men det blev inte så, men det var lika mysigt ändå:) Planerna var först att åka till landet men vädret var inte så lockande så vi tog skrammelbilen ner till Solna Centrum och åt lunch och kollade lite i affärer, och sen åkte vi hem och jag och Alessia gick upp högst upp i huset och det är fiskmåsar som byggt bo på taket och dom attackerar oss, jag var skitskraj! Inte min modiga lillasyster dock...Vi spelade lite monopol och sen hämtade pappa mig, känns alltid tråkigt att åka därifrån, trivs så bra där!

När jag kom hem träffade jag Olivia och Lisa och vi var borta i barkarby ett tag sen åkte jag hem för att packa och så kom Leniten. Och imorgon bär det av, min väska är smockfull och jag har inte ens packat klart.. Eftersom Jakob följer med blir det en killbil och en tjejbil, PAAAAAAAAAARTY i bilen säger jag bara! Snacka om att jag har sett framemot den här resan, 10 dagar, kommer bli helt galna minnen! Får som sagt se hur det blir med bloggningen, vi lär antagligen inte ha så mycket tid:D

Nu ska jag ladda på lite låtar på iPoden, packa lite till, dusha och sen sova! PUSS, och ha det bra hemma i Stockholm, för vi kommer ha det bäst! Kommer sakna er andra tjejer, I LOVE YOU!

semester

Tydligen var schemat omgjort så det var jag, Kim, och Robin som öppnade och så kom Ola och Moni. Jätterolig dag ídag med. Idag träffade jag Niklas också, söta människa! Sen kom Sandra, Tobbe, Elin, och Dennis, och så kom Julia och hämtade mig:) Och idag fick jag semester, börjar inte jobba förrän 19 juli igen :)

Jag var med Julia och Ika ett tag och sen åkte jag och Julia till jakan och mötte Fredrik, vi hade jättekul! På vägen hem från bussen träffade jag Andreas, Elias, Sebbe, och Ante T, och pratade med dom ett tag, saaaaknar min klass!

Alessia ringde idag och jag ska till dom imorgon och hämta mina mjukisbyxor. Lär väl stanna ett tag där med, ska bli jättekul! Och sen ska jag packa som en idiot, Båstad på söndag! Jag vet inte om jag kommer blogga där, beror på vad jag känner för..Vi lär väl inte ha så mycket tid till det, eller vad säger du Leniten?:) Nu ska jag sova tror jag, ska upp 9 imorgon för Alessia ville att jag skulle äta frukost där, vad gör man inte för sin älskade lillasyster?
GODNATT!


kul daag :D

Vaknade imorse och var faktiskt hyfsat utvilad. Jag kom till East vid halv 10, Mimmi och Kim var redan där. Tobbe kom senare, det har varit en helt grymt rolig dag! Lunchen var helt okej, lagom stressig. Sen kom det massa roligt folk, Ola, Elin, Dennis, det var skitkul. Imorgon jobbar jag ensam tjej under lunchen med Ola, Kim och Danne. Mimmi är ledig och vi kommer inte jobba tillsammans förrän i slutet av juli..kommer saakna dig ju! Vi har en jätterolig grej i köket att när något kul händer(det drabbar oftast mig) då blir det "Kära dagbok, idag kunde Sandra inte jobba för att Danne var i köket", och det är oftast Mimmi som håller på:P Imorgon kommer det en ny kille och jobbar kväll.

Nu ska jag snart trippa över till Lovisen, vet inte riktigt vad vi hittar på, men kul blir det säkert:) Kärleeeeeek!


4/7

den kändes som den här dagen var planerad att misslyckas redan när jag vaknade..jag började då 10 idag, men jag vaknar 9.55! Lyckat att åka in till East på 5 minuter, och närmsta buss gick 10.11 och den hann jag inte med så nästa efter det gick 10.43 och Mimmi sa att det är bra om jag är inne 11 eftersom vi öppnar halv 12. Så jag fick ta taxi, jag hann inte äta frukost eller något och när jag kom in fick jag fixa allt som jag brukar fixa fast på typ...40 minuter. Sen har visst hela Stockholm planerat att äta på East idag, så lunchen var hur jävla stressig som helst och det var någon som lämnat kvar glassen i frysen uppe som är alldeles för varm så den var milkshake så en servitris fick springa och köpa. Det var så jävla snurrigt i mitt huvud och blää säger jag bara. Men det var iallafall mysiga människor, jag, Mimmi, Kim och Danne jobbade lunch och sen kom Ola, Dennis, Robin och dom och Jonathan från sushibaren var jättemycket i köket idag, lite söt så där är han :). Jag var då tvungen att jobba över så jag kom inte därifrån förrän 17,15. Plus att jag glömde både busskort och mobil hemma, men tur att Mimmi finns då, som lånade ut sitt busshäfte till mig, TACK:) Och när jag kom till jakan gick inte min buss förrän om 20 minuter så jag tog 551 och den går ju runt hela världen tills den kommer till mig..bättre dagar har man ju haft.

Kvällen blev ju mer lyckad, träffade Lollo, Lisa, Olivia, och Malin N. Vi var på lövsta och åt massa godis och pratade, jättemysigt. Då kan jag ju passa på att säga så här: Vad skulle jag göra utan er i mitt liv? Seriöst jag skulle faktist inte klara det, och ni vet vilka som borde ta åt sig. Aldrig ett liv utan er, jag måste ha er för att kunna leva. Ni är min luft! JAG ÄLSKAR ER!

Btw är katten fortfarande namnlös, förslag någon? Och jag kommer typ inte träffa Leniten förrän på söndag eftersom hon jobbar kvällar, hon börjar 5  och jag slutar halv 5, hon kommer hem vid 10 och jag går typ hem 10. Men på fredag ska jag iallafall träffa Julia som jag inte träffat på evigheter, saknar ju dig! Och Ika ska förmodligen vara med:):)

Nu ska jag sova! Puss

nedräkningen till båstad har börjat..

Åhh, jag försov mig imorse och fick springa som en idiot för att hinna till jobbet, men jag lyckades trilla in prick 8. Jag, Mimmi, Moni, och Kim öppnade lunch, och lunchen var jättemysig. Håkan Helström(eller som Moni säger; Kim kjellström) spelades hela lunchen och jag fick äta massa god mat:) Sen kom Sandra, Annika, Danne, Robin, och så och det var som vanligt jättekul. Och imorgon får jag börja 10, jag är jätteglad för det! vid halv 5 åt jag lunch med Annika, och vi hade en väldigt trevlig pratstund:)

När jag kom hem gosade jag med katterna, kattungen kommer troligtvis att heta Alice. Älskar det namnet! Jag träffade Lollo, Sara, MALIN, Olivia, och Lisa. Malin kom hem från Grekland inatt, har saknat dig massor, men du var alldeles för brun! Och snart åker jag och Lenita till Båstad, fan vad härligt! LÄNGTAR! Den 8 juli lämnar vi stockholm för att möta, som Annika sa, stockholm fast i Båstad. Vi hade iallafall grymt kul förra året, i år ska det bli ännu bättre!

Nu ska jag äta glass, puss på er!


Mysig helg, och en till kisse

Jag har inte bloggat på några dagar, jag har helt enkelt varit för trött, men här kommer det;

Lördag: Jag sov inte så länge, men tog det lugnt hela dagen. Vid 4 åkte jag, Sara, Olivia, och Lollo och handlade mat, godis, läsk, jordgubbar och massa gott. Sen åkte vi hem till Olivia och lagade maten, kött med färskpotatis och sallad. Maten blev verkligen jättelyckad. Kvällen var helt underbar, till en äcklig fullis kom när Lisa satt på garageuppfarten och pratade i telefon. Han såg ut som en robot! Men sen gick han iallafall. Lollo, Olivia, och Lisa gick och badade någonstans, och när dom kommer tillbaka ska Lollo gå in och sätta på sig andra kläder och när hon precis ska öppna dörren öppnar den äckliga gubben dörren, och vi får panik vi som sitter i uterummet och han sticker till baksidan där han ramlar i buskarna med benen rakt upp i vädret. Sen försvinner han, men vi ser inte vart så jag och Olivia går och kollar vart han är, så han inte står i buskarna. Vi ser han på busshållsplatsen och går fram och frågar varför han var på väg in i Olivias hus, men det kan han inte svara på, och sen börjar han jaga oss. Vi fick ännu mer panik och springer fort som fan upp på Emmas gård och knackar på hennes fönster men ingen öppnar, kanske berodde på att klocka var typ 3. Vi går tillbaka till Olivias gård och snackar med grannarna som gubben kom ifrån och sen går vi tillbaka. Alla vi sov över, och vi somnade typ 5, för Lisa kunde inte hålla käften:) Tack för en jättemysig kväll/natt/morgon tjejer, jag älskar er!

Söndag: Seg dag, verkligen seg. Jag gick upp sist, vid 11 och då står Lollo och fönar håret. Hon drar efter en stund. Jag, Sara, Lisa, och Olivia sitter och trycker i oss massa mackor och pratar lite och så. Lite senare drar Sara också för hon skulle iväg på något. Jag, Lisa, och Olivia går ner och lägger oss i soffan för att kolla på tv, vilket resulterar i att både jag och Lisa somnar. Sen bestämmer vi oss för att baka chokladbollar, mums! Vi gör typ ingenting på hela dagen, men det var skönt! När jag kom hem träffade jag Lenita, och Ika en stund och när dom gått försöker jag sova vilket inte går så bra eftersom jag vänt på dygnet helt. Kul eftersom jag skulle jobba idag...

Måndag: Köpte en stor latte på Espresso House imorse för jag var så jävla trött, men jag måste sluta dricka så mycket kaffe innan lunchen! När jag kom till East var hela köket inplastat för sotarna var tydligen där. Sen kom Kim och sen även Moni som förövrigt börjat plugga. Lunchen var helt sjukt lugn, det märks att folk har semester! På eftermiddagen kom Sandra, Tobbe, Robin(Kims brorsa), och några tills. Det var jättemysigt precis som vanligt! Halv 5 åt jag lunch och sen åkte jag till mammas jobb och så åkte vi till västerås och hämtade katten. Och gud var söt hon är! Nu sitter Pussel och hon och blänger på varandra, men dom anfaller iallafall inte varandra iallafall:)
Nu ska jag sova! PUSS

RSS 2.0