Kärlek på menyn

image188 
Ja, ikväll träffade jag Lenita, Lovisa, Malin, Sofia, Lisa, och Olivia. Vi gick först och käkade på donken och sen gick vi och såg  kärlek på menyn. Den filmen, se se se den! Den var galet bra! Hade precis allt, och precis så som jag vill leva sen! Jag kan inte ens förklara den, för då kommer jag berätta hela filmen. Åh, vad jag vill börja jobba igen, saknar det som fan!

Imorgon börjar jag halv 10 vilket känns underbart:) Nu ska jag ta det lugnt, kanske kolla lite på tv eller nåt. Men det är väl snart fredag igen, veckorna går galet fort. puss och godnatt


       

Jag vet, vi är sköna :D

image187

bilder från det jag köpte igår

     
Vad tycker ni?

My girls

                      
Lyckan bär ert namn.

Vi återgår till igårkväll:
Först när vi kommer dit äter vi jättegod förrätt, pratar massa och så. Jag tyckte att Malin skulle öppna sina presenter redan då, men det tyckte inte hon;P Varmrätten var jättegod, och redan då var jag jättemätt, men då åkte tårtan fram+ Sofias kakor och kakan hon hade bakat. Då öppnade hon äntligen presenterna och hon verkade rätt nöjd tycker jag. Vi hade verkligen jätteroligt! Speciellt när Erika och jag gjorde Blondinbellatolkningar, tyvärr har inte jag någon bild på det men jag ska be Ika skicka, för det såg verkligen kul ut! Sen körde vi lögndetektortest, och fyfaan vad vi skrattade! Det var ju lite avslöjande, haha! Jag, Lenita, Erika, och Olivia blev väldigt barnsliga framåt kvällen och körde lite kurragömma, men vafan man lever bara en gång:)
Tack tjejer, för en superlyckad kväll! Önskar att vi kunde göra det oftare, jag trivs så otroligt bra i erat sällskap.
JAG ÄLSKAR ER!




mjaa, jag är trött...

så jag skriver om kvällen(som blev superlyckad) imorrn, då kommer bilder osv upp också. jag fixar det när jag vaknat): godnatt alla nattugglor

köp dig lycklig

Nu har jag varit i kista med mamma och köpt present till Malin. Köpte även lite presenter till mig själv:) Ett par svarta shorts, ett guldigt hjärthalsband som man kan sätta in en bild i, och lite småsaker:) Bilder kommer senare, håll utkik! Tror inte det blir någon mer bloggning idag, kanske när jag kommer hem senare ikväll/natt. Den kan bli en kvällens outfit, om jag hinner!
puss!


sysselsatt

Hann inte blogga igår, men här kommer det;
Skolan var rolig, tror ingen är förvånad över det längre? Jag slutar aldrig förvånas över Vendelas kommentarer;
Vi sitter och läser en "skräck"novell om en kvinna som mördar sin man.
Lärare: Vad hände med mordvapnet?
Vendela: VA? dödade hon honom?

Jag trodde att jag skulle garva ihjäl mig...

Satt ju barnvakt igår åt lilla Janina, det gick jättebra! Jasse är 9, hon var också hemma. Vi tittade på film, åt massa godis och så, det var en lite annorlunda fredagkväll men det var kul. Tjänade 500 spänn på det också:) Janina är dessutom jättesöt och jättesnäll! Det lär bli fler gånger

Ikväll ska vi fira Malin, och jag längtar gaaaaaaaalet mycket för ikväll ska vi äntligen samla ihop hela tjejgänget!
På dagen ska jag köpa present till henne, kanske även hittar något till mig själv:)
puss!

Lisa och Lollo

Nu har Lisa och Lollo just gått, verkligen kul att träffa dom! Mycket skratt och prat, gissar hur mycket snack det blir på lördag när alla ska berätta om allt. Vi är dessutom experter på att avbryta varandra och att inte höra vad någon säger, det slutar alltid med att någon säger "nej nu orkar jag fan inte berätta längre".
aja, tack för en mysig kväll tjejer! Nu ska jag göra engelskaläxan och sen sova I thiiiink.
 godnatt sötnosar

Grattis Jannike!

Kom på att jag måste tillägna ett inlägg åt Jannike, hon fyller ju trots allt 16 idag!:)



image174
hon kommer älska mig för att jag la ut den här bilden :) GRATTIS JANIKE:D <3333333


 


Barnvakt nästa

Det var ju som sagt rätt trista lektioner, men så är det. Annars hade vi kul =)
Det var också en tjej som ringde mig, hon hade sett min annons på nätet om barnpassning så hon plockade upp mig i jakan och så fick jag träffa hennes lilla dotter som är 1 år och 5 månader, jättesöt! Så nu ska jag börja passa henne, lite helger och så. Känns skönt, älskar barn och så får jag ju lite extra pengar.

Jag är galet trött, men jag är 87% bloggberoende enligt ett test, så därför sitter jag här istället för att slänga mig på soffan. Helgen är rätt busy, imorgon barnvakt hela kvällen och på lördag ska tjejgänget fira Malin. Kommer bli kul:)

och titta i lovisas blogg, söt hon är! Fan vad jag älskar dig syster! aldrig utan dig! i miss you..


Godmorgon!

Godmorgon läsare!
Hoppas ni mår bra idag, guess what? Jag mår faktiskt mycket bättre idag:)
Egentligen har jag ingenting alls att blogga om, men jag var så pigg när jag vaknade så jag gick upp och nu har jag jättelång tid på mig..Haha gud vilket meningslöst inlägg.
Idag har jag bara engelska och matte, trista lektioner men det går nog fort. Efter skolan vet jag inte riktigt vad som hittas på.
Vi hörs senare! Ha en bra dag!

nostalgi

image172
Liten Sandra på Rhodos, här med min pappa:) Lite söt är jag va?:) Jag var 9 år här

Museum, East, och lite kläder

usch, jag mår verkligen inget bra, men nu struntar vi i det så ska jag berätta om min dag istället!

Vendela missade sin buss imorse, så vi kom lite sent till nordiska museet, men det gjorde inte så mycket, vi var där typ en halvtimme sen slutade vi? Kändes fruktansvärt onödigt. Jag, Chici och Camilla gick Buenos och fikade och sen till souk där Camilla köpte en jacka. Dom åkte hem efter det, jag och runt och tittade lite. Hittade 3 tee's, en mössa, och en parfym. Jag är jättenöjd, fick värsta kicken på tee's med tryck på!

Vid 2 gick jag till East och då fick jag lite mirakelmedicin som Mimmi kokat ihop, det var ingefära och mynta och massa sånt, speciellt gott var det väl inte men det var ganska skönt för halsen. Stannade som vanligt längre än planerat där men jag får ett andrum kommer till East, jag känner mig så otroligt hemma där. Det var en ny tjej där idag, Andrea hette hon, hon var jättesnäll. Btw är det jättemycket nytt folk där. När Mimmi gick hängde jag på och vi gick runt och tittade lite i affärer och sen sa vi hejdå.

Ikväll har jag inte gjort så mycket, mötte Sara för en stund sen och gav henne ett par jeans hon glömt här, och nu sittar jag och tittar lite på idol. Imorgon börjar jag egentligen 9.10 med idrott, men jag hoppar den med tanke på min feber och förkylning, så jag åker till 10.10 istället. skönt med en till sovmorgon! Får se om jag bloggar mer senare!


        
Här är det jag köpe:)

Det blir nog lite shopping imorgon..

Idag fick jag äntligen koden till mitt nya bankomatkort, så nu kommer jag åt mina pengar så imorgon ska jag shoppa lite! Ska även kika in på East och hämta en meny..
Ikväll var Lenita och Erika här och tittade på Dh med mig, eller ja Lenita kom ju till idol. Jag fick också mitt CSN-kort och blev inte lite lycklig när jag såg att man fick 10-20% på Espresso House! Jag är fan stammis där..
Nu ska jag gå och dusha osv, min bror verkar vara rätt desperat efter datorn..han ligger utanför datarummet och bara väntar på att jag ska förflytta mig härfrån.
Godnatt

mirakelkur någon?

jag orkar inte vara förkyld, det är så jävla trist! Har någon nån mirakelkur man blir frisk på?

Nu ska jag gå ner och äta granatäpplen som jag fått värsta hangup på, haha;P Lite senare kommer iallafall Lenita och Erika, myys! Imorgon börjar vi 11, vi ska på någon utställning på nordiska museet, och den slutar vid 12 och då slutar vi också:) skönt ska det bli, även om det är trist för onsdagar är roligaste dagen.
Hörs kanske senare:) puss


Grattis Malin!

Idag är ingen vanlig dag för det är Malins födelsedag, hurra hurra hurra! Grattis älskling på 16årsdagen! Hoppas du har/haft en jättebra dag, jag ÄLSKAR dig!
image167


Då återgår vi till min dag istället:)
Vaknade vid 6, och mådde inte alls bra men jag bet ihop och pallrade mig ur sängen. Jag och Vendela kom till skolan en halvtimme innan vi började menmen.. Vi hade hotell och hela klassen var helt ofokuserade, så läraren var inte direkt glad. Livsmedelsprovet gick halvbra, chansade på rätt mycket, fast jag tror det blir G iaf. Vi hann äta lite innan svenskan, jag högg direkt in på efterrätten som var jättegod, chokladkaka med cocos i, hemmagjord sorbeglass, och vaniljsås, MUMS! Det fanns typ 7 stycken såna, och vi tog alla utom 2(a). Sen kom det massa mer, hallonmousse och kolakakor, det här är inte bra alltså! Efter skolan tog jag och Alex tuben in till stan, först gick vi förbi East och sa hej, men det var så mycket gäster, och dom hade så mycket att göra så vi stannade inte så länge. Vi gick till Espresso House och fikade lite, och hade värsta djupa samtalet, så djupt att jag hoppade upp 5 meter i luften när min mobil ringde..Max kom lite senare, det var roligt :) Vi gick vidare till donken där vi käkade lite, och sen gick vi runt. Lite senare  kom Kicki, så vi åkte till St Eriksplan och köpte lite grejer, sen gick jag och Max till tåget. Nu sitter jag här, har jättetrist..Men ikväll är det DH:D bloggar mer sen, puss!

Derby

Nu känner jag mig lite bättre iallafall, efter god thaimat, kyckling med cashewnötter och vårullar! Jag, mamma och Lenita tog en sväng till jakan och sen till sumpan för att hämta maten, och sen har vi nästan inte gjort nånting. Kollade lite på Idol, och jag har småpluggat lite livsmedel.
Vill kolla på derbyt men hade jag biljetter dit? Nej. Har vi canal+? Nej. Så då är det texttv som gäller! Blri nog ingen mer bloggning ikväll, ska återgå till pluggandet och sen blir det sova tidigt så jag kanske mår lite bättre imorrn! puss och godnatt

Så vilka vinner ikväll tror ni? Jag tror självklart Djurgården!:)


image166

you can hold my hand if you want to

Hm, ja igår kväll skulle jag träffa Lenita för att ha lite girl talk, men hennes syster hade åkt fel och hamnat i sumpan så vi hämtade henne, men det blev en liten promenad iaf:)

Jag har gått och blivit sjuk, ont i halsen, feber och ingen matlust, jag hatar det! och ingen servering hade vi imorse heller och vi fick gå direkt efter hygienprovet som tog ca 10 minuter..
Vi hade iallafall kul i skolan:) Haha vi tog hissen upp till 14onde våningen och kom in på ett kontor som vi genast blev utslänga från:P Vi tog även en fika, eller jag tog en latte:)
Nu ska jag ta det lugnt så jag blir frisk, ska även plugga livsmedel, har prov på det imorrn! hörs senare

        


 


bra dag,

Hm, inte hunnit plugga så mycket idag men..Jag åkte med Lollo till jakan  där jag träffade Moni från East på Gina:). vi tog en kaffe på Tasty's och så mötte vi upp Max och Claes. Vi 4 åkte vidare hem till mig, där vi kollade på "40 years old virgin". Vi hann väl se en tredjedel;P Max fällde iallafall skönaste kommentaren, hahha!
Malin fyller år i veckan, så jag tänkte att jag ska åka in och köpa present till henne någon dag:)

Nu ska jag gå ner och äta middag, sen är det plugg som gäller! puss

Underbar kväll

Jag hade verkligen en toppenkväll igår! Maten var jättegod, och jag kände verkligen hur glad jag är att jag har Mimmi och hennes familj. Vendela var så söt, hon lånade min klänning och prinsesskronan och bandet som jag fick när jag blev balens drottning, hon såg ut som en romersk prinsessa:) Och Alessia var också jättesöt, jag fick en teckning där det stod "Du är världens bästa, I<3U". Världens finaste prinsessor. Mimmi var ju som vanligt rolig, jag dog av skratt flera gånger under kvällens gång, haha:P Tack för en helt underbart mysig kväll!

Men så kom jag att tänka på en sak, jag hade sett framemot den kvällen länge, för jag träffar dom inte jättejätteofta, och så helt plötsligt är allt slut? Det är trist..Men jag funderar på att åka in till East någon gång i veckan, det var ju trots allt ett tag sen jag var där!

Idag har jag bara slappat framför TV:n, men nu ska jag gå och vara lite ambitiös, har hygienprov imorrn..Hoppas ni hade en bra kväll igår, och att ni får en bra dag, så hörs vi senare :D


       
Jag älskar er

miss you girls

Nu har jag varit en sväng i jakan och på ica. Köpte jag något i jakan? Nej.
Jaha, så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli halv 7.. för då kommer mina bonussystrar:):)

Vad ska ni göra ikväll?

vill bara tillägga att jag saknar mina tjejeer, vi träffas ju aldrig längre..:/ JAG ÄLSKAR ER!

Fest i Solna

Vi återgår till igår..Jag åkte först till sumpan för att möta Alex, Chici, och Camilla, jag satt och väntade på dom i en halvtimme, men jag hade en rolig smskonversation med Jannike och Ika så det gick lite snabbare iaf:) Sen kom dom och då var Kicki, Tove, och Emelie med också och vi bestämde oss för att dra på  en fest i  frösunda hos Camillas kompis. Vi skulle av vid ballongnbacken(?), det hade vi roligt åt ett tag! När vi kom dit var det nästan inga där, men vem ser vi? Jo, Karlsson som var vår enda kille i klassen innan han bytte till A. Senare kom det massa folk och  vi hade jättekul! Men när jag och Camilla skulle åka hem gick det inga jävla bussar så det var bara att sätta sig i en taxi.

Nu ska jag gå ner och äta frukost, och sen ska jag städa lite.Mimmi, Daniel, Alessia, och Vendela kommer nämligen hit ikväll:):) Det ska bli jättekul! Hörs senare! puss

nyfiken..

nu ser jag att antalet läsare stigit lite på sista tiden..så jag undrar:
Hur hittade ni min blogg?

Back on track

Börjar med att berätta om gårdagen..
Skolan var toppen som vanligt, vi hade jätteskoj! Skolfotot gick bra tror jag..Lägger in det här när vi får det :)
Modevisningen var jättekul! Alla affärer var öppna så jag haffade ett par stövlar från Friis Company, skitsnygga! Dessutom var det 20% rea på allt bara den kvällen. Modellerna hade jättefina kläder, och visningen var riktigt rolig! Dilba och Idol-Danny var där och spelade, och dom var braa!

dagen idag har varit toppen också, har ont i käkarna efter allt skratt! Speciellt engelskan, hahahaha där jag, Alex, Janike(;)) och Clara gjorde en dialog. Janike var servitrisen, Alex pappa, jag mamma, och Clara vårat barn, seriöst jag låg dubbelvikt av skratt!
Ikväll vankas det fest tror jag, Alex snackade om något, med Alex, Chinsia, och Camilla. Det är inte helt hundra som vanligt men..

  
2 bilder från igår :) Bilder från idag kommer senare, måste installera ett program på datorn först eftersom jag har min nya mobil nu!

Kommer senare

Hinner inte blogga idag, imorgon kommer det med bilder från idag och så!:) Ha en bra kväll, jag måste rusha iväg igen..


Skolfoto imorgon

Kom på att jag har skolfoto imorgon, direkt efter gympan..inte så kul men..Ska gå och kolla vad jag ska sätta på mig imorgon snart.
Lollo och Julia skulle till Spånga, och dit orkar jag inte åka, måste plugga lite mer livsmedel och hygien. Men ska smita ut ett tag och träffa Lenita och Malin en snabbis. Nu har jag precis tryckt i mig massa tacos, mums!
Imorgon kommer det nog inte bli så mycket bloggning, ska försöka hinna slänga in en outfit innan skolan, om jag hinner vill säga, annars är dagen fullspäckad. puss

image153
sister's from different mothers.
Det finns ingenting som ändrar min kärlek till dig.
Jag älskar dig

Kanelbullar

Usch, jag har aldrig ätit så många bullar som idag.. På kallköket bakade vi bullar, och jag och Alexx fick väl i oss säkert 4-5 st. ogräddade, och säkert 5 gräddade, usch vad mätt jag var efter det. Det det enda jag har ätit idag, kanske därför jag är så trött:P? Det började en jättegullig tjej idag, i D-klassen, hon var väldigt snäll tycker jag:)
På varmkök gjorde vi bara massa såser, inte så kul men. Mest lyckad idag var Alexx vurpa i kallköket när hon och jag sjöng och dansade till"var nöjd med allt som livet ger..", och fyfan vad jag skrattade!

Nu har jag bara varit hemma, har sovit sen jag kom hem. Ikväll kanske jag pallrar mig ut och träffar Lollo och Julia, men eftersom jag inte kommer ha en minut över till att plugga imorgon och jag har 2 prov nästa vecka..bloggar mer senare. <3

Nu har jag äntligen läst klart Snabba Cash, jag började på den sen glömde jag bort den och fick läsa om den;P Men nu så!:

JW, stureplanskillen som säljer kokain på de hetaste inneställena och drar sig inte för något för att nå dit han vill.
Jorge, latinon som kan allt om koks. Lyckas med en ovanligt tjusig rymning från österåksanstalten.
Mrado, jobbar under bossen Radovan. Försöker fixa ett bra liv för sig och sin dotter Lovisa, men det ligger långt borta.
Det är en kamp på liv och död. Kriminaliteten för de 3 olika killarna samman, men en sak har dom gemensamt. Alla är ute efter Snabba cash.

LÄS LÄS LÄS! Det är bland den bästa bok jag läst, man kan inte lägga undan den. läs den!
image152

Mer om modevisningen

Kvällen blev toppen med mina älskade vänner, nu ser jag framemot fler sådana här tisdagar, TACK! och fan vilket bra avsnitt det var, längtar till nästa!

Ang. Modevisningen på torsdag är den inne på SOUK på drottninggatan, där bla. Idol-Danny ska spela. Sen är det "efterfest" på Cafè Opera(såvida jag får med mig mamma dit) Men jag vill verkligen gå dit också, skulle vara jättekul!

Nu ska jag hoppa in i dushen, och sen blir det sängen! godnatt

UPDATE:D

fick söta bilder av Jannike på mig och Alex så jag slänger in dom också:)


 

 
HÄR mycket tycker vi om varandra!

i väntan på mina brudar

kom på att jag inte har sagt något om vad jag gjort idag, så jag kan ju lika bra göra det eftersom jag inte gör någonting annat, försöker få tiden att gå bara.
Jag och Lenita var på ica och köpte lite saker, och så har jag pluggat livsmedel litegrann:) Min snälla pappa har köpt chips till oss ikväll, så nu vill jag att klockan ska bli 21.00 så alla kan komma nån gåååååååång. Jaha, nu har jag inte så mycket mer att säga, men jag lär väl blogga efter DH, om jag orkar, börjar 8 imorgon:( men jaja, det är ju med kallkök, så då brukar det gå finfint :) puss!


Desperate Housewives!

Äntligen så börjar desperate housewives igen! Älskar när det går, då samlas alla tjejer hemma hos mig, och idag är det extra viktigt eftersom vi inte träffats allihopa på jättelänge! Så jag längtar tills klockan blir 21.00, och det är jag inte ensam om tror jag...

image147

Slarvig? Jag?

Jag och Alex har en asbra plan till vårt arbete i Hotell. Vi ska ha värsta lyxhotellet i Thailand, eftersom både har varit där, så vi har massa bra bilder! På rasten när vi hade livsmedel var jag, Alex, Jannike, och Clara tvugna att rusa till hemköp och köpa macka och godis, för fyfan vad hungriga vi var! Smart som jag är tappade jag mitt bankomatkort någonstans, och jag har rätt mycket pengar på det:/ Men mamma har spärrat det nu och beställt ett nytt:) Usch vad slarvig jag är..Och på torsdag ska jag på modevisning med mamma, har inte fått så mycket detaljer om det än, men det lät kul!

Nu ska jag gå och äta lite, och så ska jag kolla lite på mina läxor! bloggar sen! <3


middag på taco bar :)

Kvällen blev mycket bättre än väntat! Lenita ringde och frågade om jag ville hänga på till stan, hon skulle hämta ett anställningsbevis på sitt gamla jobb. Väl i stan var det massa strul med tunnelbanorna, så det var bara att börja gå, det är faktiskt en bit att gå men det gick ju braaa :) Så vi var där och hämtade det och sen gick vi och käkade middag på Taco Bar, mycket gott. Och jag räddade Lenita faktiskt med pengar:) Nu ska jag snart hoppa in i dushen. Börjar ju 8 imorgon, så det bli sängen tidigt ikväll. Godnatt!

Saknar Alessia som bara den, bara så ni vet.......

Kvällens kommentar när jag och Lenita ska gå över vägen: Vi står där och väntar och helt plötsligt säger jag: Har du tryckt på knappen?
Lenita: Nej, har du?
Jag: Nej
Och där dog vi av skratt :)

image146
Kom på att jag saknar Thailand jättemycket..Fan vad underbart det ser ut, visst gör det?

Ingenting alls att blogga om..

Har inte direkt mycket att blogga om..Lite kort om skoldagen kanske.
Vi skulle ju ha servering imorse som första lektion, men tror ni att läraren kommer? Nej. Så vi väntar ett tag och bestämmer oss sedan för att sticka därifrån och göra något annat. Så går vi ner för trappan när Jannike plötsligt vänder sig om och viskar att vi ska springa upp igen. Då har hon mött en vikarie i trappan så vi rushar ut på rökgården och gömmer oss där..Tyvärr kommer vikarien efter, så det funkade inte, men kul var det!
Sen hade vi lunch, och efter det hygien, lugn dag idag. Och som vanligt massa skratt:) Imorgon börjar vi 8, så det får nog bli frukost på presan, inte sådär suupergott kanske, men. Camilla ´hade köpt varsin jääättegod klubba till oss i gränna, taack älskling :)

Nu ska jag chilla lite, och fixa lite i mitt rum! Bloggar mer sen ifall jag har mer att blogga om då! puss

Snabbt inlägg

Får bli ett jättesnabbt inlägg.
Camilla har varit i gränna över helgen så vi får se om det blir några polkagrisar idag, mihihih :) Nu måste jag rusha ner och fixa det sista, vi hörs mer sen :) Ha en bra dag!

Blondinbella spårar ur

Ursäkta, men nu måste jag faktiskt uttala mig om den omtalade bloggprinsessan Blondinbella. I hennes senaste inlägg berättar hon om assistenten som ska jobba för henne. "Jag har haft kontakt med en man också som ska jobba lite för mig i framtiden som assistent och hjälpa mig med de saker jag själv inte hinner. Som ärenden eller vid julshoppingen tänker jag på, hjälpa till att bära dessa tunga kassar!", ursäkta men va? Jag tappade typ luften, vadå hjälpa till att bära tunga kassar? ojojoj, stackars lilla rika flicka, du skulle inte stå ut en dag med ett annat liv. Och vadå som du själv inte hinner? Du slutför inte ens dina projekt? Vad hände med att byta liv, tävlingen om mjukisbyxorna osv? Du går i skolan och jobbar? Guess what? Det gör många av oss. Det där med en assistent åt en 16åring var det löjligaste jag någonsin hört, welcome to reality!

Ikväll har jag inte gjort speciellt mycket. Tog en promenad i regnet till Malin för att hämta en tröja. Stackarn är jättesjuk:/ Krya på dig hjärtat! Annars har jag kollat på Idol med mamma :) Nu ska jag hoppa in i dushen och sen läsa lite. Godnatt

mysdag

När Alex kommit, åkte vi och tittade på det där huset, det var galet fint! Tyckte nog Alex också, haha :P. Sen åkte vi hem och väntade på att Ika skulle komma så åkte vi till Tasty's och käkade lite, och jag köpte lite nytt smink. Alex åkte hem sen, och jag och Ika åkte hem till mig och pratade lite och så. Mitt rum är iallafall jättefint nu, så nu är det äntligen överstökat! Ikväll vet jag inte riktigt vad som hittas på, tror att jag stannar hemma.
Puss&kram

Jag: Mamma, kan inte du köpa jordgubbar?
Ika: Men det finns väl inte nu?
Mamma: Jo, men inte svenska, men det gör ju inget, du ska ju inte prata med dom.
Ika(efter typ 1 minut): HAHAHAHAHAHAHHAHA

image145
måste bara visa en bild när man ser hennes ögon, dom är så underbart vackra!
tycker ni inte det?:)

Bilder från igår!

                 
Från vänster: Jag och Becka, jag och Johanna, jag och Lenita, Becka och Lenita, Johanna och Becka, Johanna , och dom 2 sista bilderna på Johanna och Becka är när dom visar upp dansen dom visade upp på plattan när dom nollades, fan vad vi skrattade :)

Idag är det söndag

Godmorgon! Lenita har inte skickat bilderna än, så dom kommer senare:) Nu ska jag äta frukost, dusha, och sen ta tag i mitt rum. Lite senare är det visning, och efter det kanske Alex kommer hit :) På måndag har vi mycket att prata om i skolan tjejer :D
 bloggar mer senare, puss

det vart en superlyckad kväll hos Becka!

Åh, vilken bra kväll jag har haft! Jag och Lenita kom till sumpan vid 18.30 och mötte Becka, som vi inte träffat sen Båstad, så det var verkligen ett kärt återseende:) Vi gick och handlade godis, chips, läsk och så hyrde vi filmen "Them". Sen gick vi hem till Becka och pratade massor, medans vi väntade på att Johanna skulle komma så vi kunde gå ner och käka på donken. Och vi fick vänta ett bra tag, så när vi väl kom ner och mötte Johanan var vi jävligt hungriga, så maten slank ner!:) När vi ätit klart gick vi tillbaka till Becka och så tittade vi på filmen, jag tror nog att Johanna såg minst, där hon satt invirad i ett täcke och med ett ögonskydd typ, så rädd var hon. Men fyfan vad filmen var läskig, den läskigaste jag sett fan. Den var verklighetsbaserad, och det gjorde du knappast saken bättre^^:P. Så det blev lite pauser för att andas ut emellanåt. När filmen var slut satt vi mest och pratade, jättemysigt hade vi! Tack för en underbart kul och trevlig kväll tjejer, det måste göras om tycker jag!:)

På vägen hem hände massa kul..Först ser jag Vendela på tåget, och hon var lite sådär packad, och hon hade tydligen fått en tröja av en kille på stationen(?) Haha rolig var hon iallafall. Sen på jakan station möter vi Malin, Sofia, Lollo, och Sara, och sen när vi går upp mot bussarna möter vi Chinsia, Maria, Greta, och Madde, det var verkligen ett sammanträffande:) Ett trevligt sådant!

Imorgon är det visning på ett hus, och så har jag lovat att städa mitt rum..Godnatt folket (bilder kommer så snart jag får dom av Lenita, alltså lägger jag upp dom imorgon bitti:))

kvällens outfit

så här ser jag ut ikväll, vad tycks:)?


     
en bild på min söta lillkatt också:)
(det ser ut som det är fläckar på klänningen men det var något på spegeln)

tror det blir en bra kväll :)

Var i jakan väldigt snabbt med Lenita, men jag hittade äntligen gråa strumpbyxor!
Ikväll ska jag hem till Becka med Lenita och Johanna, prata lite båstadminnen och sådant, myys!


Sanna- Ja, men det är ett jävligt hårt jobb, när jag jobbar jobbar jag oftast 8.00-16.30 med rast för frukost vid halvelva, och den rasten är ungefär 15 minuter. Jag går upp 6.00 och kommer hem tidigast 17.45, och under arbetstid står man upp hela tiden, och det är jättemycket att göra. Ta det inte för att jag klagar på mitt jobb, för jag njuter av varenda sekund:) Det är det bästa jobb man kan ha tycker jag! Jag får ta en funderare på att skriva ut det där eller inte:) Och nej, du är inte jobbig :)

Nu ska jag ta och se om jag hittar något att ha på mig, hoppas ni får en bra lördagkväll! för det tänkte jag ha:) pusspuss

Godmorgon

Godmorgon alla läsare! Egentligen borde jag gå ner och äta frukost, innan jag svälter ihjäl men bloggnörd som jag blivit tänkte jag slänga in ett inlägg nu:) Idag funderar jag på att åka till jakan och köpa lite saker, eftersom jag fick lön igår, det var pengar för den där dagen i augusti jag jobbade och det var mer pengar än väntat så då blev jag glad:) men då ska jag väl inte sitta här längre, om jag ska komma iväg, men jag bloggar mer laaaater:) puss!
Vad ska ni göra idag/ikväll?

det blev en trevlig kväll trots allt

Istället för en hemmakväll åkte jag och skulle möta Lisa, Olivia, och Sara, fick vänta på dom i jakan aslänge men Sofia kom så det var tur, då slapp jag vänta själv. När dom hade kommit åkte vi tillbaka till viksjö och satt mest och pratade, utom Sara som hade åkt hem. Det var så längesen alla tjejer träffades, saknar er..men på tisdag är det Happy desperate housewivesday hos mig kl.21.00:) förhoppningsvis kan vi samla hela gänget då!;) Glömde säga att jag var en sväng i fjällen idag, men det var bara för att säga hej till Olivia:)

Sanna, du som kommenterade om att jag skulle berätta om vad som hände i våras: Jag skulle gärna göra det, men det är inte bara jag som är inblandad i den historian, och dom personer som är inblandade mer har jag idag ingen kontakt med, därför valde jag att inte skriva ut vad som hände.Det handlar inte om att jag inte är stark nog utan för att jag inte vill publicera något om människor jag inte längre känner.  Hoppas du förstår det, och du får gärna komma med åsikter/förslag om du vill att jag ska skriva om något eller något sådant :) Tack för berömmet!

Nu ska jag snart sova, är sjukt trött! Godnatt!


min nya mobil

image133Den här kom mamma hem med till mig igår:) tack mamma<3

svar till anonym

du som skrev kommentar om att prata på msn, det är bara att lägga till mig:) [email protected]

heeeelg^^

Jag är så jävla trött..det var längesen jag var så här trött, jag somnade t.om på engelskan fast vi tittade på en film om Jamie Oliver. Annars har dagen varit bra(är någon förvånad?) och rolig trots rätt trista lektioner. Men det blir ju så kul som man gör sig!:) Vi hade läxförhör på engelskan, och jag missade bara 2 ord:) och receptet vi gjorde förra veckan fick jag very good på:) duktig idiot^^ haha :) ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, massa planer men vet inte om någon går i lås, så om det inte blir något får det bli en hemmakväll.

Bloggar mer sen :) puss.

1 år sedan

Idag är det ett år sedan jag klev in på restaurang East för första gången i mitt liv, och aldrig hade jag kunnat drömma om att det skulle bli så här:) fullständig berättelse kommer senare, skriver den istället nån gång v. 40 eftersom jag började praoa då:)

image131
här ser ni uteserveringen:)

mästerkockar nästa

toppendag säger jag bara! aah..förutom att jag försov mig. Och nu är Chinsia tillbaka också :) så det är rooooligt. Först kallkök, det gick jättebra, förutom att jag inte fick vara med nån som jag ville;). Sen hade vi varmkök och då fick jag jobba med Vendela, och vi var asgrymma! mästerkockar vi är alltså :D när vi var klara fick jag gå eftersom jag är i den andra städgruppen, men jag väntade på dom andra ändå, orkade inte åka hem:) Så när dom var klara åkte jag, Chinsia, Vendela, och Camilla till jakan en sväng och nu sitter jag och tråkar..
ni läsare är fortfarande dumma, men jag tänker inte sluta blogga för det :)'

Här har ni bild på mästerkockarna :) och på våran mat :)

  

lite tankar

Ännu än väldigt slapp dag har passerat, men nu börjar det tråka ut mig lite..
Kom på att det är ju 11 september idag, så vi får väl tillägna lite tankar till allt som hänt detta datum..

Idag har jag haft gott om tid att tänka, och som vanligt dök fjällentiden upp i huvudet..Jag saknar den tiden grymt, det gör jag..men ändå, jag är ändå glad att få gå vidare och göra något jag verkligen vill. Det som svider lite extra är klassen, som jag aldrig träffar numera trots att vi allihopa bor så nära, men det är smällar i livet man får ta..jag kommer iallafall inte glömma någon, det kan jag lova. och jag saknar er. Jag trivs grymt bra i min nya skola, i min klass och med människorna där, men det är klart att jag saknar det gamla, men det kan man inte älta föralltid..

och fast ni läsare är så dumma och har slutat kommentera ska jag göra ett litet test.. Ni får skriva vad ni vill, fråga på, och gärna vad ni vill att jag ska förbättra eller något ni saknar i bloggen..nu får vi se om någon vågar lämna en liten kommentar, jag bits inte);

fika med Camilla

Okej..jag har varit sjukt överspeedad idag, det kan min klass intyga! Men kul som fan har vi haft iallafall! Alltid någon som fäller en sjuk kommentar;P
Efter skolan gick jag och Camilla med Vendela till hennes systers skola, för dom skulle också till stan men sen ändrade sig Vendela så jag och Camilla tog tuben till stan där vi gick runt lite och så fikade vi inne på Topshop, jättegod hallonoch blåbärspaj:)

Nu har Malin precis varit här en sväng och lånat en tröja, själv väntar jag på att mamma ska komma hem..vi ska på visning. Ikväll väntar topmodelfinalen, vet vem som vinner men ändå!
Och så till en kommentar ang. inlägget om idolola, självklart tror jag inte att han läser min blogg, och det där inlägget var inte direkt seriöst, det trodde jag alla förstod..

puss!

slapp dag

tror aldrig att jag suttit så många timmar framför datorn som nu i eftermiddag, men såna dagar ska man väl också ha. Har fått pengarna från festen, och det var verkigen en positiv överraskning, 700 spänn+80 spänn i dricks, det var fan inte dåligt!

Imorgon är det skola(nähee?) och efter ska jag och Camilla in till stan och uppgradera hennes busskort, kanske ta en titt i lite affärer:)
Jag tyckte det var helt fel att Jael åkte ut, Dionne borde åkt, hon är säämst tycker jag! men jag vet ju ändå vem som vinner, mihihih:) Chinsia kommer inte imorrn heller, kryaa på dig och kom tillbaka :)

Nu ska jag snart dusha, om jag orkar, puss och godnatt!

Vendelas hjärncell(er) var igång idag

juste en rolig grej till på hygienen

Thomas: i soprummet måste det var svalt(blablabla)
Vendela: man slänger sopor i soprummet

BRA DÄR VENDELA, DET VISSTE VI INTE:D HAHAHAHA

Alexandra kan få en att skratta..

På hygienlektionen:

Thomas(lärare): Ni måste torka av bänkarna ordentligt så att det inte blir ränder, jag AVSKYR ränder.
Alexandra: men...du har ju ränder på byxorna?
Klassen brister ut i asgarv

....fast det lät inte lika roligt när man återberättade.

It's raining men..

JAG HATAR REGN! kul att det kommer världens ösregn när jag går av bussen..så nu sitter jag helt dyngsur och fryser..

Igår kväll träffade jag Lenita, Erika, Malin, och Lisa en stund innan jag gick hem och såg Bridget Jones, fan vad jag älskar henne! haha :) Så klockren!

Idag var Chinsia sjuk:( annars var dagen bra, kort dag idag:) och vi har ju alltid något att skratta åt, eller hur tjejer;)? haha...

puuuuuuuuuuuss

idol-ola på East?

Läste i veckorevyn att idol-ola ofta äter på East..Så Ola, om du läser det här; varför är du aldrig där när jag jobbar?:)

image128

bartender nästa?;)

Gårdagskvällen var faktiskt väldigt rolig! Det var jag, Anna och hennes kusin Maria som skulle hjälpa till, så vi fixade massa innan gästerna kom. När dom kommit var vi jättehungriga men ingen mat fick vi tills dom ätit klart, och när vi äntligen fått tag på resterna, då måste vi börja diska, haha:) När baren väl kom igång fick jag blanda dom första drinkarna i mitt liv, men folk drack upp dom, så äckliga var dom nog inte;) Lite dans och sång på kvällen precis som det ska vara, och mycket skratt.

Och jag ska tydligen inte få sova på helgerna, igår ringde  mina kära småsystrar och väckte mig vid 9tiden och idag ringde en tjej som vill att jag ska bli barnvakt vid 10, och eftersom jag inte kom i säng förrän vid 3 igår, var det lite surt och inte kunde jag somna sen heller..

PUSS:)


Godmorgon

Alla vet ju säkert redan vem som vinner Top Model, men för er som inte vet;
http://farm1.static.flickr.com/217/503869005_26e2e63852.jpg  klicka på den länken så får ni se:) Vem tyckte ni var bäst?

ingen rubrik

Har haft fullt upp hela dagen, därav ingen bloggning. Mötte Mimmi på stationen imorse, belv helchockad när hon kom fram, inte direkt henne jag väntat mig att möta men det var ju bara trevligt:) Alex och Alexandra var sjuka, men vi hade skoj ändå.

När jag kom hem gjorde jag lite olika grejer och sen fixade jag mig för att sedan åka vidare till Alex i Rissne, som då piggat på sig:) Mötte henne och Kicki och så åkte vi till Älvsjö och träffade några av deras kompisar, och det var helt okej :) kallt blev det framåt kvällen, men. Egentligen skulle vi dra till Sollentuna till en kille i skolan men tyvärr blev det inte så..

Imorgon ska jag ju jobba på den där festen och tjejen som skulle ha ansvaret för allt har blivit sjuk, så nu är plötsligt jag chef:) Ska bli kul, även fast jag gärna skulle gjort något annat :) godnatt

love is in the air

ja, rubriken säger väl inte er något, men mina "kära" klasskamrater kanske förstår bättre:) ibland är ni riktigt taskiga, haha:)  Dagen har som vanligt varit bra, mycket skratt. Dock rätt trista lektioner, men. Är riktigt trött idag därav ett trist inlägg, men det får ni stå ut med :) Jag får inte riktigt fram ord nu, så jag bloggar senare om jag kommer på nåt :)

<3333333333333333333333



UPDAAAAAAAAAAATE!


image127
söt bild på mig och Alex, eller ja på Alex iallafall<33333

kockkläder är snyggt!

Idag fick vi våra kockkläder, och vi blev så snygga i dom:) På riktigt, jag älskar det, nästa vecka ska vi ta en bild på oss i det så ska ni få se! Dagen har varit jättebra, blev frukost på presan igen, menmen. Vi kunde inte ha kallkök  för det var något med ledningar eller nåt, så vi gick på promenad istället, det var väl lite segt men rätt kul. Varmköket var desto roligare, jag och Alex var skitduktiga:) och Bella blev sååå god! ja, ni som inte vet, vi döpte våran sås till Bella^^. Sen slutade vi och då åkte vi hem, och nu sitter jag här och har precis ätit jättegod middag med mamma, oxfile,potatiskroketter, tomatoch mozzarellasallad muuuums!

Jag är lite småirriterad, Top Model, Idol, och Jamies restaurang Australien går allihopa 20.00!? vad ska jag titta på liksom, jag vill ju se allt!

och så måste jag ju gratta Malin till hennes jobb, GRATTIS!

Nu ska jag gå och plugga matte:/ bloggar kanske mer sen! puss...det är inte lika kul att blogga om ni inte kommenterar tycker jag, ni kan väl lämna en liten fråga eller kommentar iaf(a)

huvudvärk

image126


 Nu har jag precis tittat på Top Model, tyckte att det var rätt att Diana åkte, hon är inte så bra tycker jag iallafall. Jag känner mig lite hängig, ont i huvudet och seg i kroppen så nu ska jag ta ett varmt bad med skum och dricka lite te, lite tisdagsmys sådära:) Vill helst inte bli sjuk, så jag ska försökta ta mig i säng tidigare än jag brukar, eftersom jag ska upp vid 6 imorgon..


Älskade lillasyster

Pratade med Alessia idag, och nu kom jag på hur mycket jag saknar det lilla trollet. Önskar att jag kunde träffa henne varje dag.. Gud, kan du ge mig förmågan att telepatera mig? Då skulle jag telepatera mig till henne direkt!
Visst är hon vacker?

image124
Du är så vacker min prinsessa, säger någon nåt annan har dom så fel så fel. Jag älskar dig så mycket, och jag är så glad att du finns i mitt liv. Jag vågar inte ens tänka tanken på ett liv utan dig. Glöm aldrig hur viktig du är för mig, jag saknar dig jämt när jag inte är med dig älskling. Jag älskar dig, älskade lillasyster!

kan det bli sommar?

Min frukost bestod av en torr macka och en varm choklad från pressbyrån i tunneln på sumpans station:) Skolan var grymt rolig, trivs sjukt bra! På livsmedel fick vi smaka massa frukter, hur gott som helst! Alex och Chinsia hittade ett nytt rökställe när det spöregnade(se bild) och jag dog av skratt där jag stod innanför dörren och såg hur dom satt i sin gröna sandlåda och rökte..hahahahaha!

Efter skolan tog jag tunnelbanan till kungsan och tog en promenad till East, mysigt att komma dit..speciellt eftersom Niklas var där:) svårt att hitta sötare människa än han! Tack Mimmi för ett jättebra arbetsintyg, och samtidigt tack för att du finns! Det har börjat många nya där, både i kök och servis..

Nu är jag jääättehungrig, mat mat mat! men ingen mat finns hemma, men jag tror att mamma är och handlar. Imorgon börjar vi 8...men det är kallkök så det är kul :) bloggar kanske sen..puss! föresten, vad är det för väder vi har fått!?

        
De 2 första är dagens outfit, Alex och Chinsia i sin gröna sandlåda, och till sist Alex nagel som hon målat i AIKfärger eftersom hon var på matchen igår.

Top model

Orkar inte skriva så noga, menmen.
Julia kom först hit och sen åkte vi hem till henne, lagade lite mat och så:) Mamma kom och hämtade oss och så åkte vi hit och kollade på Top Model med Nita och Ika. Tycker Jael är bäst, men jag gillar Jaslene också. Tyckte dock att fel person åkte ikväll, men jag är ju inte Tyra Banks heller...
Nu ska jag titta på TV och äta lite godis, sen blir det sova, börjar 8 imorgon. Ska även förbi East och hämta lite saker, så jag bloggar lite senare imorgon:) godnatt!

image119
Tycker den här bilden på Jael är så grymt bra!

fortsatt bra dag

Än så länge har dagen fortfarande varit toppen :) Serveringen var helt okej, hygienen också..Jag och Alex kom på hur bra hörsel vår hygienlärare har

Lärare: Magsjuka är ju det värsta man kan ha, eller aa inte det värsta kanske-
Alex(viskar så knappt jag hör och jag sitter bredvid): Jag tycker det är skönt
Jag: *försöker hålla mig för asgarv*
Lärare: Haha det där hörde jag allt
Jag och Alex sitter med hakorna nere i golvet typ :)

Kul var det iallafall:) Nu väntar jag på Julia..Får se vad vi hittar på,  nåt kul hoppas jag! Det hände en rolig sak idag som jag berättar om sen när jag vet lite mer! Hörs ikväll, pussisar!


Då var det måndag igen

Godmorgon alla morgonpigga läsare! Idag är jag på toppenhumör:) Jag ska snart knalla till bussen för att ha min första lektion, Servering. Kanske borde ta i tu med mina läxor i eftermiddag så jag slipper sitta kvällen innan och stressa som en idiot.

vad hände med era kommentarer;)?

underbar och älskad av alla

Ja, den filmen.. se den! Den var grymt bra! Från början till slut..Kan inte beskriva den måste upplevas. Innan filmen hann jag med en grekisk sallad, gott! Till filmen var det såklart massa godis, ingen bio utan godis! Tack Lenita för en mysig söndagkväll!

Fick en kommentar om att citatet jag har vid toppen (Att vara stark innebär inte att man aldrig faller utan att man reser sig upp efter varje fall) var bra, och det tycker jag med. Bara för att du aldrig faller utan samlar på dig massa bekymmer som tynger ner dig gör dig inte starkare, bara svagare som person. Om du behöver, så fall, för du blir starkare av det. Håll inte inne med saker, berätta istället. Håll inte tårarna inne, gråt hur mycket du vill. Det är inte svagt att falla, tvärtom...Det som gjort mig stark är just det. Och känner du att du vill prata med mig trots att du inte känner mig så gör det, ibland är det lättare att prata med någon man inte känner, det vet jag av egen erfarenhet.

jättebra blogg

Tänkte bara tipsa om en blogg;

Det är en blogg om Emelie 16 år som blev mamma vid 15års ålder. Den här bloggen är grymt bra. Emelie bevisar att man inte behöver vara 30+ för att klara av livet som mamma galant. Dessutom är hennes bebis hur söt som helst! Jag är helimponerad måste jag säga av henne då hon klarar sig så fantastiskt bra, och nu ligger hennes pojkvän dessutom i lumpen. Du gör ett jättebra jobb tjejen, det är jag inte ensam om att tycka kan jag lova!


Ikväll ska jag och Lenita gå på bio, vi ska se "underbar och älskad av alla", nån som sett den? Var den bra?

kul lista :)

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger som det numret som står här:
17. Arvid
40. charlie
37. no comments
36. no comments
48. Danne
35. no comments
24. Brushän
66. Empa
72. Frasse
54. Ekonominytt
21. Bonus

Har du pussat nummer 72?  hahaha nej

Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 36? inget

När ska du träffa nummer 48? ingen aning
Är nummer 54 söt? hahaha fan vet jag;P

Vad var ditt första intryck av nummer 35? snäll
Hur träffade du nummer 17? genom kompisar

Gillar du nummer 21? känner inte bonus ;P

Har du träffat nummer 40 den senaste månaden? nej

När såg du nummer 72 sist? förra sommaren
Har du varit i nummer 66 hus? nej
När är nästa gång du ska träffa nummer 24? idag tror jag :)
Är du nära vän med nummer 37? inte längre

Har du gått på bio med nummer 40? nej

Skulle du kunna gå ut med nummer 72? aldrig!
Vad pratar du och nummer 54 oftast om? aa jag ringer till ekonominytt när jag vill prata ut

Känner du nummer 48? Ja

Skulle du kunna ge nummer 21 en kram? haha om jag kunde
Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 54? tror inte dom känner varann

Hur länge har du känt nummer 35? kände 35 i några år kanske

Har nummer 17 ett förhållande? vet inte
Har du velat slå 40 i ansiktet? nej
Hur träffade du nummer 35? genom vänner

god söndag alla läsare

kunde inte blogga igår pga att min lillebror och hans kompis skulle sova i gästrummet så jag fick snällt slita mig från datorn..

Först av allt ska jag gratta min Pappa som fyller år idag, GRATTIS PAPPA!<3333

Dagen igår såg iallafall ut så här; Först träffade jag Ika och Malin, vi gick ner och tittade lite på "viksjödagen", men eftersom både jag och Malin var hungriga(ovanligt) så bestämde vi oss för att åka till jakan och äta på Tasty's. Där mötte vi Lollo också. Så vi åt en god och trevlig lunch och sen åkte vi hem till Malin och slötittade lite på TV, men dom 2 skulle hem till Lollo för det var typ släktingar eller något som skulle på kräftskiva dit. Jag gick hem och åt middag med papsen. Lite senare åkte jag Malin och Lollo hem till Malin igen där vi tittade på Sunes Jul och den var såå rolig! Den blir nog bara roligare med åren och Sune är så söt!

Idag vet jag inte riktigt vad som hittas på, mitt rum är ju en total mess som ni kan se på en bild i inlägget under. Eller så ska jag träffa Julia, jag vet inte riktigt:) pussssssssssssss

så här såg jag ut idag

dagens outfit;

     


bloggar mer om min dag senare, nu ska jag äta:)

söta smycken

Satt just och kollade in smycken på asos, och gud vad mycket sött dom har! Kolla bara dom här; image114image115
  
Det där med pojken och flickan vill jag verkligen ha!!

lyckad kväll hos Malin igår

Bloggade inte igår, men jag hann inte. Jag hade fullt upp exat hela dagen. I skolan hade vi massa diagnostest, jättetråkigt, och jag kommer aldrig lyckas på matten.Annars var dagen rolig, blev en hel del skratt. Efter skolan tog jag tunnelbanan till stan och gick till East. Jag var tvungen att hämta mina skor, för jag är säker på att dom skor vi får låna kommer orsaka ryggont för min del. Men såklart var jag kvar där längre än planerat. Det var en jättestressig lunch, men det var säljrekord! Pratade mest med Sandra för hon stod inte med under service. Hon ska flytta till London den 13, jävligt trist tycker jag, jag älskar att jobba med henne, hon är alltid så glad, snäll, och pratar som fan. Men jag önskar henne lycka till nu, och hoppas att hon kommer trivas där. Om hon är kvar där när jag går i 2-3an kanske jag ska få komma dit och praktisera hos henne:)

Mimmi gick vid halv 3 så jag följde med henne och handlade lite, hennes syster öppnar sin frisörsalong på måndag så hon skulle handla till det. Vi handlade så mycket att jag fick följa med henne hem för det var så mycket att bära, men det dog jag ju inte av direkt :) Alessia var hemma så jag pussade lite på henne, och sen kom Daniel. Alessia skulle till sin pappa så när han kom skjutsade dom ner mig till sundbybergs station, snällt:) Jag åkte hem jättesnabbt och bytte om sen gick jag och mötte Malin, vi gick hem till henne och lagade middag, lövbiff med pommes och bearnaisesås och sallad, jättegott! Sen kom Leniten och vi tittade på Nära och Kära, den var verkligen jättebra förutom slutet. Vi såg också Se upp för Dårarna, som var en bra och rolig film! Tack för en jättebra kväll.

Men nu har jag haft ont i magen i en vecka, det känns som mensvärk men jag får inte min mens. Det är sjukt jobbigt, nån som vet vad det kan vara? Det försvinner med ipren men jag kan inte äta ipren så länge, det är inte bra..

Jag vet inte riktigt hur dagen kommer att se ut, Malin ska jag iallafall träffa, och det är jag glad för:) puss

RSS 2.0