Nyårsafton

Dålig bloggning, yes i know. I lördags var vi bara i jakan och tittade runt lite och åt lunch och fikade på Tasty's. På kvällen åkte vi in till Espresso House och satte oss där ett tag. Mysigt var det!
Igår jobbade jag, öppnade 7.45. Det var mysigt, inte mycket folk, och sen kom Alex och då fick jag någon att prata med!:) Efter jobbet mötte jag upp Jennifer i stan, vi gick och åt lite på hennes tränares cafe på odenplan, och sen gick vi och köpte godis till bion. Vi såg Good Luck Chuck, den var jättebra! Sevärd helt klart!
Lenita kom in till stan och mötte upp mig, hon åt på donken och sen åkte vi hem till mig och fånade oss till en viss låt...

Och idag är det nyår. Jag verkligen hoppas att den blir lyckad, med tanke på att jag inte gillar nyår alls, skulle det vara kul om den blev rolig ändå. Vi ska iallafall äta middag här några tjejer och sen får vi se. 2007 har i överlag varit ett bra år. Jag har växt mycket som person, och fått starkt självförtroende.
Jag har gjort mycket kul iår, Thailand t.ex. Det är den bästa resan jag gjort. Båstad i somras glömmer jag aldrig. Tänker tillbaka jätteofta! Min klass, underbara 1B+ 1D, människor som jag är så glad att jag lärt känna! Mina jobb, först på East i somras och nu på Espresso House. Jag är glad att jag har ett jobb, då jag får tjäna mina egna pengar och har en hyfsat bra ekonomi. Mina vänner, för att jag nu vet vilka som är mina äkta vänner, dom som aldrig sviker. Alla andra närstående, för att dom finns för mig jämt. Ja, 2007 har varit ett bra år, det har det. Men det har ju självklart hänt tråkiga saker, men som idag bara gjort mig starkare. Men ja, 2007 har varit ett bra år. Men jag hoppas att 2008 blir ÄNNU bättre:)
Nyårslöften ska man ju ha, lyckades hålla mitt senaste..efter ett tag. Det här årets blir det gamla hederliga: Äta nyttigare, träna mer. Haha, men jag ska verkligen försöka!:)

Imorse hade jag en liten frukostdejt med Lollo Olivia och Lisa:) Mysmys. Jag lägger in en bild på outfit sen tror jag, den är fin tycker jag:) Ska ha silverdetaljer.

Gott nytt år allihopa!


Dagens planer

Snart ska jag åka iväg till Tasty's med Lenita och äta lunch/fika med henne. Eventuellt att Lollo och Olivia gör oss sällskap eftersom dom skulle till jakan.
Så jag sitter klar iallafall, har min nya lila klänning som jag fyndade för 99 kr på MQ. Jag lägger nog in en bild på min outfit sen!

Måste bara visa pumpsen jag har beställt på Ellos! Grymt snygga är dom, jag och Lenita beställde varsitt par:)
Sitter dom bra och så, ska jag nog beställa ett par till fast en annan färg:)


image410

Inget jobb idag

Min chef Ida ringde imorse och sa att jag inte behövde komma in och jobba idag, rätt skönt. Inte för att jag hade haft något emot det, men då kan jag istället vila upp mig lite så förkylningen försvinner.

Så idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, mina vänner ligger väl och snarkar hela högen..jaja, jag ska väl börja med att äta frukost. Ha en bra dag, puss!

Förkyld

Dagen idag började med jobb, började 10 och skulle egentligen sluta 14, men det var så lugnt så jag fick gå redan 12.15, skönt! Dock ska jag in och jobba några timmar imorgon istället, men jag börjar inte förrän 11!

Efter jobbet åkte jag till Lenita, och vi åkte vidare till stan. Skulle egentligen bara blivit en snabbis, men vi var där rätt länge. Dagens inköp blev iallafall ett par silvriga örhängen, nagelbortagningsmedel, silvrigt glittersprej, och ett halsband. En lunch på donken blev det också, dock var det Lenitas idè, haha.

Jag var helt slut när jag kom hem, så jag slängde mig på soffan och tittade lite på min idoldvd. Lenita var här ikväll och vi tittade på American Pie, minns inte vilken men den var mest sjuk. Sen blev det lite Guitar Herospelande innan hon gick hem. Jag ska dusha nu och sen sova välbehövd sömn, eftersom en förkylning är på väg. Puss!

image409
Lajjsen<3Sandrew

Pic's

Här kommer 2 bilder från igår :)

Bild 1: Lollo och Lisa sitter på Espresso House på Kungsgatan. Tycker bilden är häftig!
image407

Bild 2: Min och Olivias fina sprejning av konstsnö på fönsterrutan

image408


Tefika

Ikväll åkte jag Lollo Lenita och Olivia in till stan, för att bänka oss på Espresso House på stureplan som vi brukar. Riktigt mysigt var det. Blev en kopp te för mig, dricker aldrig te annars men det var faktiskt jättegott! Kommer lätt köpa det igen(oj så intressant..) Vi satt mest och pratade strunt, men det är alltid trevligt. Mycket skratt också, precis som vanligt:)

Nu ska jag nog ta bort mitt nagellack, har 5 olika färger på naglarna för jag skulle testa dom, och sen hitta jag inget aceton. Jag befarar att det är slut här hemma så jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det eftersom jag jobbar imorgon och vet inte riktigt vad jag ska göra åt det. Jaja, i-landsproblem som vanligt. Nu ska jag sova, godnatt!

Mellandagsrea

Idag har jag shoppat! Det var riktigt skoj, med Lollo Olivia och Lisa. Jag köpte 2 sjalar/halsdukar, 2 par knästrumpor, en lila klänning, ett silvrigt diadem, och 5(!) nagellack. Jag som aldrig använder nagellack eftersom jag inte får ha det när jag jobbar och inte heller på kökslektionerna men nu på Åhlens var det rea, dom kostade bara 29 kr styck så jag köpte ett rött, rödguldigt, aprikosfärgat och rosa nagellack där och ett silvrigt på Kicks. Vi åt lunch på Taco Bar och sen tog vi en latte på Espresso House på kungsgatan. Lisa och Lollo åkte hem lite före oss, medans jag och Olivia traskade runt lite till.

Olivia är här nu, och ska äta här sen ska vi träffa Lollo och Lisa igen. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir säkert något kul:) Bilder på det jag köpte kommer lite senare!:) puss

Slösa pengardag

Godmorgon! Idag är jag ju som sagt ledig och ska spendera en dag i stan med Lollo Olivia och Lisa. Vi ska bränna massa pengar och såklart fika! Kommer bli mysigt. Jag måste inhandla knästrumpor, smycken, sjalar, och jeans. Vi hörs mer sen! Ha en bra dag, puss!

3 år efter Tsunamin

Lugn kväll, jag Lovisa Olivia och Lisa åkte till kallhäll och var hemma hos en kille och tittade lite på film och så. Helt okej, dock blev jag och Lisa inte så långvaria men.

Idag är det 3 år sedan Tsunamin slog in över Thailand. Jag ägnar alla ni som förlorade någon närstående, eller som själva gick bort. Mina tankar går främst till en av mina närmaste vänner, som förlorade sin barndomsvän. Jag finns alltid för dig gumman, det vet du.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om det, det går inte att sätta ord på den katastrofen.

Nu ska jag sova, jag är så jäkla trött. Godnatt alla läsare

Thailand

image406
Bild: jag (tagen i Hua Hin)
HÄR VILL JAG VARA NUUUUU!

2007

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja det har jag

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Njaa, till slut så;)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nix

4. Dog någon som stod dig nära?
Nepp

5. Vilka länder besökte du?
Thailand

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Nej inte vad jag kan komma på. Har jag alla som står mig nära nu kvar är jag mer än nöjd

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
7/3 då min bästa vän Julia flyttade hem igen från Afrika, 27/2 då jag och Olivia åkte till Thailand.

8. Vad var din största framgång 2007?
Att jag skaffat jobb och att mina betyg blivit mycket bättre. Plus att jag har blivit mycket starkare och fått mer självfötroende

9. Största misstaget?
Jag vet inte, men det är ändå inget jag vill skriva här

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
yes

11. Bästa köpet?
Min stora garderob och lite sånt :)

12. Vad spenderade du mest pengar på?
kläder och fika tror jag

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Det är mycket som gjort mig glad, framförallt mina närstående. Sen att jag fick åka till Thailand, då var jag mer än lycklig.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Alicia Keyes-No one, Timbaland ft One republic- Apologize, och massa andra

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
mycket gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer?
ingen aning

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
jag vet inte..

18. Hur tillbringade du julen?
Med min familj, farmor och farfar:) Som vanligt med julmat, Kalle Anka och julklappar

19. Blev du kär i år?
Inte direkt kär men..

20. Hur många one night stands?
-

21. Favoritprogram på TV?
desperate housewives

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej jag hatar inte längre, dom finns inte för mig

23. Bästa boken du läste i år?
Jens Lapidus- Snabba cash, Anthony Bourdain- En kocks bekännelser, Jenny Leeb-Grevgatan 22 och Stella och Sebastian

24. Största musikaliska upptäckten?
hahah va?

25. Något du önskade dig och fick?
Massor

26. Något du önskade dig men inte fick?
det tror jag
27. Årets bästa film?
Kärlek på menyn

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Åt lunch med mamma på East, och träffade vänner

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns det väl alltid, men man kan inte få allt

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Mycket tunikor, strumpbyxor och leggins. Sen såklart Jeans, och tee's med tryck.

31. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner, och mina närstående. Inget som slår dom, dom är bäst!

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Oj svårt..Jamie Oliver kanske

33. Vem saknade du?
några personer

34. De bästa nya människorna du träffade?
Annina, min klass och några andra:)

Annandagen

Jaha, ännu en arbetsdag avklarad. Det var lugnare idag än på julafton. Jag började 10, Camilla öppnade. Vi stog och pratade om allt möjligt hela dagen, väldigt roligt var det.

Imorgon är jag ledig, ska bli skönt. Ikväll ska jag antagligen träffa Lovisa iallafall, kanske någon mer, Lenita kanske? Ja vem vet :) Nu är jag hungrig, så vi hörs senare, puss!


Malin goes to Gran Canaria

Japp som rubriken säger, Malin åker imorgon till Gran Canaria. Om jag är avundsjuk? Nej verkligen inte, jag tycker det är så härligt väder här hemma, och vem vill bli brun mitt i vintern?
Okej jag erkänner, jag är superavundsjuk. Jag vill också åka bort, speciellt över nyår. Jag tycker inte om nyår alls, det är överskattat så det heter duga. Bara misslyckade fester, fyllor och allmänt trist är det. Jag vill åka bort. Men men det är bara att göra det bästa av situationen.

Kvällen ikväll var återigen en lyckad kväll med vänner. Jag Lenita Erika och Malin var hemma hos Lovisa och tittade på Desperate Housewives och åt lite godis. Det var jättemysigt.

Jag ska snart krypa ner i sängen, jobb imorgon också, 10-14. Kanske att jag slänger in ett recept eller en låt, det var ett tag sen! puss!

Bilder

Här kommer bilder från tårtätande hos födelsedagsbarnet Lovisa, och från kyrkan:)


        

Juldagen

Hej alla:) Kommer ett inlägg med bilder snart, ska bara installera programmet till min nya kamera först:)
Ni får roa er med en dagens så länge!

Dagens humör: Rätt sliten men glad
Dagens mående: Bra, lite småförkyld men vem är inte det
Dagens borde: Städa upp i mitt rum
Dagens frisyr: jobbfrisyr igen, toffs.
Dagens klädsel: svarta jeans, svart linne och vit kofta
Dagens planer: Träffa Malin senare iallafall:)
Dagens materiella vill ha: Jag är fullständigt nöjd med matriella saker just nu
Dagens längtan: Saknar Alessia..
Dagens fundering: Varför jag tänker så mycket haha
Dagens beroende: Sociala människor
Dagens tråkigaste: Att det finns så lite att göra på juldagarna
Dagens tidning: DN
Dagens låt: The Killer- Mr Brightside

Lyckad julafton

Åh, jag tröttnar aldrig på Kalle Anka! Jag älskar speciellt tomteverkstaden och när Musse, Långben och Kalle är på husvagnssemester. Tror aldrig jag kommer tröttna:) Efter Kalle var det julmat som väntade, och det älskar jag också. Mums, åt jättemycket som vanligt när det är jul. Tittade lite på Kan du vissla Johanna och sen var det bara att vänta tills julklapparna delades ut.

Jag fick det här b.la


image399

1. Rosa digitalkamera, som jag önskade mig mest. Äntligen har jag den, har vart förälskad i den jättelänge!
2. Locktång. Även den har jag suktat efter ett tag. Äntligen har jag en bra locktång!
3. Boken "Hett" av Bill Buford, det är om en kock och hans liv i restaurangbranchen. Jag älskar såna böcker så den kommer bli mycket intressant att läsa.
4. Idol 2007 på dvd, har alla idol dvds, älskar att titta på gamla avsnitt!
5. Boken "Mig äger ingen", fick den av farmor, hon sa att den var jättebra så det ska bli spännande att läsa den!

Sen fick jag en underbar fleecemorgonrock från Friis Company, den behövdes verkligen. En brun Friis Company väska, och så fick jag smycken, choklad, och trisslotter. Mycket lyckad jul, jag är supernöjd!

vid halv 10 ska jag och några andra tjejer till Lovisa eftersom hon fyller år och sen ska vi på midnattsmässan i kyrkan, min mamma ska sjunga där. Kommer bli kul!
Hörs senare, hoppas ni också är nöjda med eran jul:) puss

God Jul!

Jag vill bara börja med att tacka för alla fina god julsms jag har fått idag! Det är inte klokt hur många underbara människor jag omges av! Tack! Och förlåt för att jag inte har svarat så flitigt, men jag kom nästan precis hem från jobbet, jag får inte ha mobilen uppe under arbetstid så jag tänkte sätta igång att svara på alla så fort jag bloggat klart!:)

Jag måste erkänna att det var rätt mysigt att gå upp tidigt imorse, det var mörkt och verkligen julstämmning. Det har nog aldrig varit lugnare på jobbet som det var idag. Det var nästan inga folk, så jag och Camilla kunde nästan  bara stå och mysa. Min familj var och åt lunch där, mys. Sen vid 12 fick jag gå.

Julafton, jag älskar verkligen den här dagen! Lovisa fyller ju år idag också, så vid halv 11 ikväll ska jag och några tjejer titta över hos henne och äta lite tårta och så och sen ska vi dra oss ner till kyrkan som vi gjorde förra året. Nu ska jag vila lite så jag orkar hela dagen:) Ha en riktigt bra julafton, och hoppas ni får massa klappar! puss och kram


image398
Grattis SYSTER på din dag:) Jag älskar dig enormt!

Godnatt alla jultomtar

Sådärja, ännu en rolig kväll med några tjejkompisar avslutad. Alltid skrattar vi åt något, ni underbara vänner!

Jag ska väl ta och göra mig iordning för sängen, jobbar ju imorgon. Jag och Camilla ska vara så där lite julfina med tomteluvor och allt:)

Nu ska jag dusha men först ska jag klämma lite på klapparna! Godnatt och hoppas tomten besöker er inatt också;) pusspuss

I väntans tider..

Hahahahhaa jag blir som ett litet barn innan julafton, idag har jag terroriserat min familj med att försöka titta i alla julklappspåsar och varit överdrivet flamsig. But hey, det är bara jul en gång om året och man lever bara en gång:)

Vi var ju som sagt i stan idag, jag hittade mest saker som jag vill ha, men jag har ju också köpt alla julklappar. Dock köpte jag inget till mig själv, känns lite onödigt eftersom det är mellandagsrea snart+min födelsedag. Mysigt var det i stan iallafall! Vi åkte en sväng till Solna Centrum också.

Nu väntar jag på att Malin ska komma och sen kommer Lenita och troligen Erika också:) puss!

A. Johansson<3

image397
Du är min ängel

Dan före dopparedan

Goooodmooooooooooooorning! Hoppas alla har sovit gott, jag har sovit underbart! Fick sovmorgon idag och lyckades sova ända till halv 10. Skön var det. Igår kväll hade jag väldigt kul, Leniten var här så vi flamsade runt lite. Vi gjorde en mycket fin kladdkaka och så gick vi på en skön promenad.

Nu ska jag hoppa in i dushen, idag väntar en dag i stan med min familj och farmor och farfar. Mysigt.Vi hörs, puss!


Dagens

Dagens humör: Trött men förövrig väldigt glad
Dagens mående: Lite krasslig i halsen men det börjar ge me sig annars bra:)
Dagens borde: Lägga mig i skaplig tid
Dagens frisyr: Uppsatt i en tråkig toffs, jobbfrisyren 
Dagens klädsel: Mörkblåa jeans och ett svart linne
Dagens planer: Får bli kvällens, träffa Lenita ska jag göra
Dagens materiella vill ha: smycken och massa fint från HM+en armbandsklocka
Dagens längtan: Julafton
Dagens fundering: Varför folk är efterblivna och slår ner en vän till mig+folk som snor mobiler, fattar inte det roliga i det.
Dagens beroende: Kaffe
Dagens tråkigaste: Att Malin inte kunde träffas pga plugg:(
Dagens tidning: Amalia(hahaha den låg på jobbet)
Dagens låt: Ola-SOS

Stressigt

Usch, när jag vaknade imorse hade jag så jäkla ont i axlarna typ vid skulderbladen och inte har det gått över inte. Jobbet gick bra, men det var jävligt stressigt, mycket folk och vi var inte förebredda på det, det brukar inte vara så mycket, så det blev lite panik men det löste sig. Mimmi och Daniel kom förbi och sa hej, mycket mysigt! Lenita, Sofia och Elin kom lite senare men jag hade ingen tid alls att prata med dom så  det var lite tråkigt.

Farmor och farfar är här nu:) Trevligt trevligt och Lenita är på väg hit:) puss!

Ja..

Och så var vi inne på East en vända också, bara för att säga hej:) Mimmi sa att hon skulle handla imorgon på ICA maxi och då får jag träffa henne juuu:) Halleluja! :)

Jag bor i mitt skåp..

Skolan var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde den skulle vara idag! Det var massa tävlingar som pingis, bingo, och massa sånt och vi hade superskoj. Dock inte lika kul när jag skulle tömma mitt skåp, det såg seriöst ut som att jag har bott där. Det var flera par skor, kläder, papper och gud vet vad. Jag fyllde min väska och 2 stora plastpåsar, och jag och Jennifer skulle ju in till stan efter skolan och det var lättare sagt än gjort att släpa allt på tunnelbanan. Tur hade jag, Jennifers mamma jobbar i stan så vi kunde lämna alla grejer där. Vi kollade runt lite och så kom Lenita in och vi fikade på Espresso House på stureplan(som vanligt), blev en latte och en scones för mig. Vi var i stan ett bra tag, och jag kände mig väldigt duktig, fick lön idag men köpte ingenting, fyllde bara på mitt coffee card:) Sen åkte jag till mammas jobb så åkte jag hem med henne.

Lenita Sara och Erika var här ikväll, vi kollade på Bruce den allsmäktige och åt godis. Mysigt var det. Sara åker till Thailand imorgon, kommer sakna henne...
Nu ska jag sova, öppnar imorgon 7.45. Om någon är intresserad har jag inte sovit till längre än 8 i över en månads tid och det mina vänner börjar sätta lite spår i min kropp. Därför ska jag sova typ nu. Godnatt!

JAG<31D! speciellt Johansson, du är min ängel!


Nu säger jag godnatt

Fan vilken kul kväll det blev till sist. Lollo Sara Lenita Erika och Lisa kom förbi, vi åt äppelpaj och jag vet inte hur mycket vi skrattade! Älskar älskar älskar er tjejer, ni är dom bästa! Tjaa, Sara är en jävel på att äta clementiner kom vi på, och vi allihopa är jävligt bra på att avbryta varandra när vi pratar. Tack för alla skratt ni gav mig, ÄLSKAR er!

Nu ska jag sova, godnatt!

Förebild- Jamie Oliver

Jag har kommit på att jag är lite udda, haha! Istället för att läsa Cosmoplitan, läser jag Gourmet, och jag har inte t.ex Jessica Alba, eller Angelina Jolie som förebild, jag har Jamie Oliver. Han är sjukt bra! Tänk om man vore lika duktig och känd som han..Snygg är han också!


image396

Hönsgården

Aaaaaaaaaaah vad jag har skrattat idag! Vi fick nämligen reda på att hela skolan kallar vår klass för hönsgården..Ja, säkert finns en anledning till det. Vi höll iallafall på att vika oss dubbla! På lunchrasten låg vi allihopa i en hög på bänken med Dklassen och garvade ännu mer. Måste vara något fel..HAHA! Inget av det här är kul om man inte var med men fan vad vi skrattade! Annars har skolan varit rätt meningslös, vi hade likabra kunnat ha julavslutning idag istället för imorrn.

Efter skolan åkte jag och Lisa in till stan. Vi sitter och pratar och så stannar tunnelbanan och åker inte vidare. Vi sitter länge och funderar på varför den inte åker och sen ser jag att det står "mot akalla", och vi hade ju tagit den mot kungsträdgården. Rätt snabbt inser vi att vi ÄR i kungsträdgården, vi har bara inte hört, haha! Vi mötte iallafall upp Lollo och Sara på Espresso House på stureplan, vårt vanliga fikaställe. Latte och hallonmuffins är ju oslagbart där! Sen gick vi runt och tittade lite på julklappar, men det fanns inte så mycket och det var så galet mycket folk så vi åkte till jakan istället där jag äntligen hittade en julklapp till farmor. Ett jättefint halsband med en svartvinbärslila sten i.

Ikväll ska jag träffa Lollo Sara och Lisa igen, Sara åker till Thailand på lördag(den jäveln) så vi ska säga hej då och så. Kommer sakna dig juuuu Sarish. Men du kommer vara jävligt brun iaf till Min och lollos tjejmiddag!
Nu ska jag äta något innan jag svälter ihjäl! puss

Mysprat hos Mimmi

Ja, jag och mamma åkte då till Solna, och hem till Mimmi. Det var väldigt trevligt och mysigt tycker jag, blev en hel del prat som vanligt. Älskar att vara där, så underbart. Alessia var ju såklart också där, så jag fick träffa min prinsessa också, det var så längesen nu. Hoppas på att jag kan åka dit någonting på jullovet, alla måste ha tid också. Men det ska nog ordna sig!:) Som sagt var det väldigt kul och väldigt skönt att få komma dit och prata av sig!:)

Annars har jag inte gjort så mycket. Är på väg till sängen, börjar tidigare imorgon för jag ska göra ett prov jag missat. Det ska nog gå bra, det är på spannmål och ägg. Inte jättesvårt, bara lite krångligt att komma ihåg alla olika saker. Och snart är det jullov, halleluja! Även fast jag jobbar rätt mycket, men ska bli skönt att slippa plugg!

Vi gjorde lite knäck idag, så det får bli dagens recept, har inte fantasi till något annatm, mitt huvud värker och dunkar som en helt rockband.

Knäck:
1 dl socker
1dl sirap
1 dl grädde
1/2 dl hackad mandel(om man vill)

Koka socker, grädde och sirap kraftigt i 5-7 minuter. Tillsätt sedan ev. mandel. För att inte koka för länge så den blir för hård kan ni göra ett så kallat "kulprov". Ta ett glas med vatten och så droppar ni ner lite knäck, och blir det kulor är det klart! Svårare än så är det inte, perfekt nu till jul dessutom!

Godnatt!

Så här mycket är jag värd

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Annan - 700 kr
[x] Brunhårig - 200 kr
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr

ÖGONFÄRG ?
[ ] Blå - 1000 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[x] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[x] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[ ] Nej - 4000 kr
[x] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[X] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[x] Svart - 4500 kr
[x] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45-52 - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[ ] 38-41 - 1000 kr
[x] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[ ] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[x] Lila - 2000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Annan - 500 kr
[ ] Blå - 450 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[ ] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[x] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag är värd 35200

Huvudvärk och tomtegröt

Blä, det var längesen jag sov så här lite! Visst, jag brukar inte sova mycket, men inatt blev det 3 timmar sammanlagt, sov liksom inte ens 3 timmar i sträck. Så jag har haft dunkande huvudvärk hela dagen. Tomas var inte här idag så vi hade Stefan på kallkök, vi kokade knäck och tokstädade. Det gick bra, lite trist att städa men..Fick ju vara med B2 iaf:) Varmkök gjorde vi tomtegröt, städade och dunkade musik på högsta volym, mycket kul! Det har varit en bra dag med mycket skratt:)

När jag kom hem sov jag, och tittade på OC. Ikväll ska jag och mamma förmodligen hem till Mimmi en sväng:) hörs senare<3


Dagens recept-kan vara en ide?

Ni som följt bloggen ett tag, har nog inte kunnat undgå min stora passion att stå i köket. Jag älskar allt som har med matlagning och bakning osv att göra. Ikväll bestämde jag mig för att göra äppelpaj och då slog det mig, att jag borde ha dagens recept här i bloggen. Eller åtminstonde recept några gånger per vecka. Jag testar och ser hur det går:)
Här är iallafall receptet jag körde ikväll, den blev jättegod iallafall!

Äppelpaj:

3 dl vetemjöl
1 dl socker
125 gr smör/margarin
3-4 äpplen(helst syrliga och lite mjuka)
kanel och socker

Blanda socker och mjöl, tillsätt sedan smöret och knåda ihop med fingertopparna. Det ska gå rätt fort annars blir smöret för mjukt. Skär smöret i skivor så går det lättare. Skiva eller tärna äpplena, jag tycker bäst om att skala dom också men det är frivilligt. Smöra en pajform och ta lite av smördegen på botten och lägg sedan äppelskivorna på. Ha valfri mängd av kanel och socker på äpplena och ha sedan på resten av smördegen. Grädda ca 20 minuter på 200-225 grader. Servera med vaniljvisp om ni vill


Pledge this

Tittade på filmen Pledge This ikväll, med Paris Hilton. Jag måste säga att den inte var något vidare. Vet inte om det beror på att jag starkt ogillar Paris, eller om filmen bara var helt värdelös? Allt handlade om utseende, den verkade som tagen ur Paris liv. Hon behövde inte spela någon annan karaktär iallafall. Nej, inget att rekommendera iallafall.


image395

I'm bored

jaja, listor fördriver tiden jävligt bra:) Därför kommer ni få minst en till idag.

Namn: Sandra
Kön: Tjej

Ålder: 17 om 16 dagar:)

Längd: 1,59
Smeknamn: Sandrew, Sandris, Mittass och massa konstigt
Hårfärg: Typ blont, och ljusbrunt
Ögonfärg: mörkbruna

Har du någonsin
Ätit sushi: 
Yes, I love it!

Varit ihop med någon som varit otrogen: njaa
Klättrat på berg: Ja
Sett vita huset: Nix bara på bild

Antingen eller
Kallt eller varmt: Varmt.
spets eller satin: Båda
Svart eller rött: Båda
Regn eller snö: snö
Rosor eller tusensköna: Rosor
Vår eller höst: båda
Matte eller engelska: Engelska

Motsatta könet
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: nix
Vet den om det:
Vad tittar du på hos en man: Personlighet, ögon och utseende.


Inom de 48 timmarna
Kramat någon: ja.

Bråkat med en kompis: nepp

Gillar du att:
Ge kramar: Ja.
Ge massage: haha får hellre
Gå promenader i regnet: kan vara mysigt

Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: I somras jobbade jag, var med vänner, var i Båstad och massa sånt:)
Svär du för mycket: To much, försöker behärska mig:)
När duschade du senast: igårkväll
Vilken färg är det på dina byxor just nu: mörkblåa jeans
Vilken låt lyssnar du på just nu: Alicia Keyes- No one
Vad är bredvid dig just nu: En stol
Saker på skrivbordet? Papper, tidningar, lokaflaskor, böcker, och massa crap

Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): ljusbrunt typ
Vad var det sista du åt: ett äpple
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Ja du, mina vänner ialf:)
Har du en lavalampa: nix
Hur är vädret just nu: kallt och mörkt
Vad gjorde du igår kväll: Pluggade med malin:)
Vem pratade du sist med på telefon: Alessia
Vad gör dig glad: Vänner, shopping, osv
Vart skulle du vilja du åka: Tillbaka till Thailand eller Båstad skulle inte vara fel
Vill du ha barn? Ja

Vad ska dom heta: Har många tjejnamn, inte många killnamn..Pojke- Isak, Sebastian, Jonathan, Flickor-Amanda, Stella, Victoria, Summer, Michelle, Ida, Evelina och många fler haha :P


Jag har varit snäll i år tomten

Detta står högst upp på min önskelista:) och ja, jag gillar rosa saker:) Annars vill jag ha knästrumpor, en väska, en morgonrock, smycken och lite sånt. Det som är positivt med att fylla år 10 dagar efter jul är att jag kan önkska mig det jag inte får i julklapp i födelesedagspresent:) Vad ska ni önska er?


image394

I'm just a girl, take a good look at me

Godkväll alla!

Som vanligt har inte tiden funnits till bloggen idag. På serveringen som var första lektionen pratade vi betyg och jag har stabilt G. Dock tyckte Katri(min lärare) att jag skulle tro på mig själv mer, och att jag skulle lita på att jag kan. Hon sa att det var min svaghet, att jag inte tror att jag är lika bra som alla andra, vilket hon tyckte att jag var. Så jag får väl ta itu med den svagheten då:) På hygienen gjorde vi inget speciellt, gick igenom lite allt möjligt.

Direkt efter skolan tog jag tuben in till stan, och kollade runt lite. Hittade en julklapp till farfar:) Malin kom in också, precis när jag skulle in på EH:s huvudkontor(högkvarteret, haha). Träffade Sara där och skrev på ett anställningsavtal. Fick även reda på att min lön höjs när jag fyller 17, och det är ju bara 17 dagar kvar till det:)
Jag och Malin bestämde oss för att fika, så det blev på Espresso House på stureplan, där det blev en stor latte och en hallonkardemumma muffins för mig, mycket gott! Eftersom jag är anställd där får jag 50% rabatt på alla Espresso House, vilket jag tycker är underbart eftersom jag fikar där jämt! Vi gick till East och pratade lite med Mimmi och folket där, myyyyys! Sen kollade vi runt lite mer och jag köpte en jättesnygg sjal/halsduk till mig själv från HM. Vi åkte till jakan en vända också där Malin köpte en potatisborste till sin farmor i julklapp och den tjatade hon om hela vägen hem, jag blev nästan galen haha :P Vi åkte hem till mig och pluggade, jag gjorde klart bokredovisningen i SV och så pluggade jag till livsmedelsprovet imorgon på spannmål och ägg. Rätt trist men men.

Jaha ännu en dag slut. Och bara en vecka kvar till julafton, mysmys! Nu ska jag dusha! puss puss

Goodnight

Nu ska jag göra mig iordning för sängen. Ikväll har vi slått in julkappar och klätt granen. Mycket fint måste jag säga. I love christmas!

Dagens låt blir en Amanda Jenssen låt, är någon förvånad? nej jag trodde inte det heller:) '
Men hon sjunger ju "Baby can I hold you tonight" så fantastiskt bra!


tomtefeber

mamma och lenita är nere och slår in julklappar till mig, aaaah jag blir helt lyrisk av julen! Mamma brukar säga att jag har tomtefeber, tror nog att det stämmer...

ni<3

just like the sun light up earth, you light up my day

image393

Work

Blää, jag är sjukt trött! Och min rygg gör megaont, mamma ska tvinga mig till en naprapat(eller hur fan det nu stavas). Jobbet gick bra iallafall, Camilla öppnade men hon hade feber så hon gick lite tidigare. Det var iallafall rätt lugnt så. Jag lyckades med mitt första hjärta idag! Flera stycken till och med:) Alex kom vid 4 och jag fick gå hem.

ikväll ska nog Lenita komma över:) Nu ska jag äta grekmat!:) puss


Förlåt läsare

Ja, verkligen förlåt för mitt helt urusla uppdaterande, men jag prioriterar inte bloggen först faktiskt..Jag öppnade imorse, vilket var lite halvsegt efter endast 4 timmars sömn..Blä, jag måste börja sova mera. Iallafall så kom det en väldigt hurtig leveranskille sisådär 8 på morgonen, och jag som inte var alltför pigg stod mest och log lite sött medans han lassade in våra varor och försökte säga något passande när jag tyckte det behövdes haha:P Sen när jag räknade kassan fattades det pengar, så jag fick lite smått panik och letade igenom hela kontoret efter Camillas nummer som jag faktiskt hittade men hon visste inte heller något, men när hon kom så löste det sig. Vi hade en väldigt rolig dag iallafall!

Mamma kom och hämtade mig, men hade missuppfattat mig så hon var inte alls beredd på att åka in till stan som vi egentligen bestämt så jag, som var jättetrött och verkligen hade bestämt den här lördagen eftersom att det var den enda jag var ledig en hel eftermiddag, blev rätt sur. Jag överreagerade nog rätt mycket när jag tänker efter, så förlåt mamma! Vi åkte iallafall till Solna centrum en sväng och där hittade jag en julklapp till mamma och en till Alessia:)

Halvsov en stund när jag kom hem, och sen åt jag middag med familjen. Jag hade ingen energi alls till att gå ut, vet inte ens vad mina vänner har för sig ikväll. Jag låg i soffan och tittade på film istället, så skönt! Blev "På smällen" och "Click". Båda var bra, sevärda absolut.
Haha fan vad mycket onödigt jag skrev, men det får ni stå ut med. Ska se om jag kommer på någon Dagens låt, återkommer med det isånnafall! Ska iofs gå och lägga mig snart, börjar 10.00 imorgon och jobbar till 16 om jag inte minns fel..Nu ska jag inte skriva mer på ett tag, Tjing

I min ensamhet

Ännu en hel dag utan bloggning, men jag var så trött när jag kom hem från skolan att jag slocknade i soffan. Skolan gick btw bra, fick veta att jag låg på VG i engelska, och det blev jag jätteglad över! Ja, och till lunch åt vi lussebullar så vi var minst sagt speedade när engelskan satte igång, så vår lärare var inte alltför glad..

Jag åt med Lovisa på grekrestaurangen i jakan, älskar maten där! Blev kycklingsouvlaki med klyftpotatis. Sen åkte vi hem till mig och Sara kom förbi. Vi slötittade lite på Legally Blonde och spelade lite Guitar Hero, sen åkte Lollo iväg och vi gick över till Ika och spelade monopol med henne och Nita och fyfan vad vi skrattade. Sara förlorade stort, jag kom 3a. Ika den jävlen vann...

Nu sitter jag alldeles själv, mamma och pappa är på middag med pappas jobb. Jag ska jobba imorgon, jag öppnar kvart i 8 så det är uppgång 6. Godnatt allihopa!


Godnatt

Så nu ska jag gå och lägga mig i min varma säng och läsa "Stella och Sebastian", har ni inte läst den så gör det!

Hoppas ni hade en bra luciadag. Jag älskar lucia, tycker det är jättemysigt.
Jag hittade ingen bild på mig själv när jag var lucia, så vi skippar egot ikväll och kör på en tecknad bild istället:)


image392

väska någon?

Jag är lite korkad ibland, speciellt när jag shoppar. Jag har nämligen en väska som jag impulsköpte som jag aldrig har använt. Jag kan inte använda mer än en väska åt gången och eftersom jag älskar min nuvarande har jag funderat på att sälja väskan jag köpte.
Jag har ju inte alls lika många läsare längre, eftersom jag uppdaterar så dåligt, men om ni är intresserade så är det en svart lackväska. Nypris 299, vi kan komma överens om du är intresserad. Prislappen är kvar också:) Mejla mig på [email protected] om är intresserade eller vill fråga något!:)

image391
Inte världens bästa bild men..

Ung kris

Dagen började med besök hos ungdomsmottagningen. Fick värktabletter och p-piller utskrivna mot mensvärken+ min hy, skönt! Direkt efter gick jag till klasrummet där det var föreläsning idag igen, dock var det väldigt intressant idag. Det var 2 killar som berättade om sitt liv som narkomaner, och kriminialitet osv, som dom nu kommit ur. Verkligen bra, starkt av killarna också! Det är rätt sjukt faktiskt, hur långt det kan gå och att man sen kan komma tillbaka och leva i princip helt vanligt, det är riktigt bra!

Mattelektionen var rolig, Lisa var inte där men några killar från skolan var där och pratade om hur dom skulle kunna bli miljonärer, fan vad jag garva! Sen hade vi engelska, vi tittade klart på Skruva den som Beckham.

Nu ska jag lägga mig och titta på OC som börjar snart:) puss!

Annina, du är rätt söt faktiskt

så idag fick jag en mycket söt kommentar av Annina.

Jag: ååh, kan inte jag få en pepparkaka?
Annina: Jo, självklart(och tar en rund) Den är rund, precis som du!
Jag: Jaha tack för den!
Annina: Ojj..Jag tänkte faktiskt ge dig ett hjärta och säga att du är kärlek..(och gav mig raskt ett hjärta)

image390
Här har ni bild på min lilla sötnos:)

Godnatt!

Prinsesstårtor och luciatåg

Idag gjorde vi prinsesstårtor på kallköket, och det var jättekul! Fina blev dom också, se bilder längre ner. Som vanligt hade vi superkul, vi gjorde knäck, och pepparkakor också, gott! Vi hade inget varmkök idag, eftersom vi skulle ha föreläsning om mobbning. Och tror ni inte jag får världens chock när jag ser vem som ska föreläsa? Det är Johan Östberg som var med i Fame Factory för några år sedan, som jag var dödsförälskad i! Och ja, jag var en riktig fame factory nörd då hahahaha! Iaf, det var faktiskt kul, föreläsningar brukar vara rätt trista.
Sen skulle vi bara ha lite betygssnack med Johan och sen fick vi åka hem :)

         (min)


Nu på kvällen var jag på fjällensskolans luciatåg, vet ni hur nostalgisk jag blev? Jag var ju lucia förra året, och ååh vad jag fick flashbacks nu. Men Jennifer var en jättebra lucia, hon går i 9d nu precis som jag gjorde:)
Jag kommer så väl ihåg hur nervös jag var, och när jag skulle läsa luciadikten var micken alldeles för högt upp så jag fick ställa mig på tå med luciakrona och allt..och allt stearin som föll ner i håret tog fan timmar att borsta ut, men det var värt alltihopa, det var en grym upplevelse!

     

Tjejsnack v.50

Veckans frågor kommer från Sandra: http://musikoffer.com Säkerhet/djur

1. Skulle djurpoliser vara bra att ha här i Sverige? Varför/varför inte?
Det skulle vara fantastiskt tycker jag, om djurpoliser skulle finnas i Sverige då jag är övertygad om att många i Sverige inte sköter djuren som dom ska skötas.
2. Skulle du kunna tänka dig att bli djurpolis? Varför/varför inte?
Jag älskar djur, det gör jag. Men att bli djurpolis är inte vad jag vill med mitt liv, då hade jag flyttat till USA.
3. Har du varit med om något djur som blivit misskött/vanvårdad, berätta kort?
Nej jag tror inte det faktiskt..
4. Vad betyder ett djur för dig?
Mina katter betyder världen för mig. likaså min lilla kanin som börjar leva på lånad tid. Men helt seriöst, har man skaffat djur får man faktiskt sköta dom ordentligt. Mina djur är galet bortskämda. Och det är så jag vill ha det, och dom är underbara så det är det värt.
5. Tycker du att vår djursäkerhet i Sverige är bra? Finns det något som
skulle göra den bättre, eller finns det något som du tycker är ren dynga?
Jag vet inte riktigt om jag kan uttala mig om det, då jag inte vet speciellt mycket om den. Dock avskyr, verkligen avskyr, jag äkta pälsar. Skulle aldrig få för mig att köpa, eller ens prova en äkta päls. Det är fruktansvärt.

liiiista

här underhåller jag läsarna med en lista, i brist på annat att skriva om..

1. När gick du upp idag?
runt 7.00

2. Diamanter eller pärlor?
Hm..ingen aning

3. Senaste filmen du såg på bio
Heartbreak Kid

4. Favorit-TV- program?
Desperate Housewives

5. Vad åt du till frukost?
Yoggi drickyoughurt

6. Vad är ditt andranamn?
Kristina

7. Din favoritmat?
Asiatiskt helt klart!

8. Vilken mat gillar du inte?
haha jag äter i princip allt

9. Favoritchips?
Äter inte gärna chips

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Lyssnar inte på cd längre.

11. Vilken bil kör du?
jag har inte bil:)

12. Favoritmacka?
Tasty macka med rostbiff och brieost

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?
Dom som ljuger, och som inte kan respektera andra

14. Vilka är dina favoritkläder?
Strumpbyxor, jeans, snygga tröjor/tunikor

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
Miami, New York eller Thailand igen

16. Favoritklädmärke?
Bryr mig inte om märken, men på jeans gillar jag Tiger

17. Var vill du dra dig tillbaka?
I något varmt land

18. Favorittid på dagen?
Någonstans mitt på dagen

19. Var är du född?
Solna

20. Vilken är din favoritsport att se på?
Fotboll om jag måste titta

21. Coca Cola eller Pepsi?
Coca Cola.

22. Fotboll eller ishockey?
Fotboll.

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
Nattuggla.

24. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Haha inte idag :)

26. Vad ville du bli när du var liten?
Fråga istället vad jag INTE ville bli, jag ville bli journalist, kock, inredningsarkitekt, polis, brandman, snickare, skådespelare, mm. Jag har nog velat bli allt utom modell

27. Bästa barndomsminnet?
Hos farmor och farfar i hälsingland, alla jular därifrån.

28. Varit i Afrika ?
Nepp, men min bästis har bott där

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Ja Erika, fast vi rullade bara in hennes huvud

30. Varit med om en bilolycka?
Nja ingen stor bilolycka, det var mer en liten krock

31. Favoritdag i veckan?
Alla är okej bortsett från måndagar och söndagar

32. Favoritrestaurant?
East, helt klart!

33. Favoritblommor?
Jag är kass på blommor, men liljor är fina. och rosor

34. Favorit-snabbmatsrestaurant
Är inte så mycket för snabbtmat men donken slinker ner ibland

35. Äger du en cykel?
Ja fast den är trasig tror jag(?) cyklar inte längre haha:P

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Äger inte ett kreditkort, men det skulle vara rätt najs och få det på Gina, Hm och Mq

37. Läggdags?
23-00

38. Senaste personen du delade en middag med?
familjen

39. Vad lyssnar du till just nu?
Rix Fm

40. Favorit färg
Nu i höst har jag haft en crush på lila, rött, och grått

41. Hur många tatueringar har du?
Inga, men kanske att jag skaffar en liten någon gång

Blädag

Blä, ingen bra dag idag. Sov sammanlagt kanske 1 och en halv timme inatt, kom försent till första lektionen och blä. Orkade inte gå på svenskan, vi skulle ha muntlig diskussion men jag visste ju knappt vad jag själv hette så jag åkte hem och sov i stället. Skönt var det!

Så jag har inte gjort något idag alltså, väntar på att klockan ska bli 9 så alla tjejer kommer hit och muntrar upp mig. Dom bästa vännerna man kan ha, så lycklig att jag har er<3

Dagens låt: Alicia Keyes- No one

Denna låt är underbar, har gått repeat hemma hos mig hela dagen! Alicia Keyes- No one


Föreläsning om narkotika

Sådärja, nu ska vi se om jag kan få ihop ett läsbart inlägg.

Vi började 9 idag, alltså en halvtimme tidigare än vanligt, eftersom vi skulle ha en föreläsning om narkotika. Den var väl lite sisådär, jag kan ju tycka att ha en föreläsning om narkotika i gymnasiet är lite sent, då har rätt många redan kommit i kontakt med det, men det är ju självklart bra. Dock tyckte jag att polisen som föreläste om det hade lite förutfattade meningar, det kändes som om han trodde att alla hade provat, och berättade allt man typ visste. jaja, knark är bajs säger jag.
På hygienen fick vi tillbaka proven, jag fick "bara" G, men det var väl okej. Kan inte säga att jag pluggade järnet till det, så det får duga.

Efter skolan åkte jag hem, pluggade lite och plockade lite i mitt rum. Är så jävla less på allt just nu, det känns som om man lever i ett jävla slentrian, ingenting nytt händer, allt går liksom på rutin så man blir så jäkla uttråkad. Jag behöver en förändring..helst av allt vill jag bara åka bort någonstans ett tag. Men det har jag inte tid med.
Tjingeeling

det kommer

jag ska skriva..snart. men jag orkar inte just nu, jag har way to mucg i huvudet för att få ihop ett läsbart inlägg.

Just a girl

Gwen Stefanie, eller No Doubt, med Just a Girl. Hur kan man inte älska den här låten?


stressful

Usch usch, nu har min kropp börjat reagera på att jag sover alldeles för lite och har alldeles för mycket saker för mig. Munsår har brytit ut, jag får aldrig munsår såvida jag inte har en jätteförkylning på gång och förkyld är jag inte. Min rygg värker galet mycket, och jag är allmänt slut. Inte bra, men jag har ju kul, så det lär väl inte ändras haha:) Man lever bara en gång.

Igår var jag ju och handlade julklappar med mamma, vi var först i kista en sväng och sen åkte vi till stan. Hittade en del julklappar, men mest hittade jag saker som jag ska önska mig:) En rosa locktång(som dessutom stödjer Rosa Bandet om man köper den!), en brun Friis Company väska, och en supermysig fleecemorgonrock från Friis Company. Får se om tomten tycker att jag varit tillräckligt snäll i år...Dagen i stan avslutades på en jättemysig kinarestaurang:)

Direkt efter stan åkte jag hem till Sara med lite pajer som jag köpt. Vi halvtittade på hur man blir av med en kille på 10 dagar och sen kom Julia Lenita och Erika. Jag och Lenita pratade typ sönder allas öron, haha men det var jättekul och träffa er tjejer:) Sen promenerade jag och Lenita hem.

Idag var det jobb mellan 11-16. Jobbade med en kille som heter Martin ett tag, och det var superskoj! Det var rätt så lugnt idag. Sen vid 16 kom Camilla och jag fick åka hem:)

Nu ska jag äta snart, jag är såå jäkla hungrig! puss

MQ reklamen

Jag älskar MQ reklamen med Måns och Agnes, den är så otroligt söt!


Godmorgon

Igår var jag ju som sagt på bio med Jennifer. Filmen var faktiskt jättebra och rolig, man fick skratta jättemycket :) Innan filmen satte vi oss på ett cafe och tog en varm choklad, som är våran nya besatthet hahahah;P

Idag sov jag till 11, jävligt länge för att vara mig men jag tror jag behövde det. Idag ska jag handla julklappar med mamma och sen ikväll ska jag hem till Sara, myys!

Det blev ju Marie som vann igår, jag tycker att hon är bra men jag tyckte ändå att Amanda skulle vunnit. Men det vart ju jävligt jämt, och det kommer gå jättebra för Amanda också! Thats for sure!

Nu ska jag lira lite Guitar Hero och sen göra mig iordning. Tjingeling

och bilen går bra?

Fredag idag, äntligen kan jag väl säga. Skola idag som vanligt, försov mig imorse men inget större problem inträffade. När matten var slut gick jag och några tjejer ur klassen på vårt sedvanliga besök på cafet över gatan och köpte varm choklad, mums! Det hände inget speciellt i skolan, var som det brukar. Klassen också:) hahahaha.

Ikväll ska jag och Jennifer på bio, vi ska se Heartbreak Kid, hoppas den är bra!:) Och så är det ju idolfinal ikväll. Jag vill verkligen att Amanda vinner, men jag tror svenska folket kommer utse Marie som vinnare. Men Amanda kommer få skivkontrakt i vilket fall som helst så det spelar ingen roll :)
pussss

image374
Vinnare av Idol 2007, eller vad tycker ni?

This is my day

Skola idag som vanligt. Jag fick sällskap av mamma till sumpan eftersom hon också skulle åka kommnalt. Idrott första lektionen, men jag är så jävla korkad ibland, jag glömde idrottskläderna hemma..Då idiotförklarade jag faktiskt mig själv! I vilket fall som helst, jag satt i hallen utanför köken och läste och pluggade lite. Sen kom Dklassen så jag åt lunch med dom, vilket var väldigt trevligt :) Matte sen, jag och Lisa sjöng mest, hahahaha! Och så engelskan, vi fick tillbaka proven och jag fick VG-, hyffsat nöjd. Stannade en stund på datan även fast det inte var min grupp som hade men jag ligger lite efter, dock inte längre tack vare Jennifer:) Tack älskling! Efter skolan gick jag med Elina och Jennifer till Guldfynd för Jennifer skulle köpa lite julpynt. Hittade jättemycket jag ville ha, dock är min ekonomi inte världens bästa så jag fick hålla mig.

Åt middag på Amigo med Lovisa ikväll, och det var mysigt! skönt att prata också.
Imorgon är det ju äntligen fredag, jag och Jennifer ska på bio på kvällen och se Heartbreak Kid.
Hörs, puss och kram!

Kenzas tävling!

Såg hos Kenza att hon lottar ut skypemobiler så varför inte:)? Man ska motivera varför man ska vinna så..

Jag tycker att jag ska vinna därför att jag tycker mobilen verkar sjukt bra och den är snygg. Dessutom behöver jag något som uppmuntrar mig i detta vintermörker så då är ju en mobil perfekt! Vem vill inte ha en mobil i julklapp så här till jul liksom? Jag bangar inte :) Så detta var min motivering som kanske inte var den bästa menmen:) Jag behöver helt enkelt något som gör mig glad!


Petter- Logiskt

dagens låt blir Petter- logiskt. Har fastnat för texten totally!

Sunshine^^

Detta är solskenslussebullen:) visst är den fin?

image373

Lussebak

Hallå allihopa denna onsdagkväll:) Idag hade vi lussbak på kallköket, vilket var väldigt mysigt! Jag fick jobba själv, och det var kul. Då får man ju bestämma allt själv:) Jag som tycker om att göra lite som jag vill gjorde massa olika figurer av mina lussebullar, som hjärtan, och en misslyckad rosett. Men mest lyckad blev min sol, som Chinsia hjälpte mig att göra. Den var så fin att jag bar omkring på den hela lunchrasten utan att någon fick ta:) Bild kommer sen, min mobil ligger någonstans i huset. Sen la vi in sill och strömming.
På varmköket gjorde vi helstekt biff, och potatisgratäng. fick jobba med Alexx och det gick bra, om man bortser från min onda rygg.

Ikväll har jag bara chillat, jätteskönt. Nu ska jag äta lite toffefee :) Ha det bra allihopa!

Mimmis dag idag:)

Eftersom Mimmi fyller år idag tillägnar jag ett helt inlägg här åt henne:)

GRATTIS på födelsedagen världens bästa Mimmi, och världens bästa bonusmamma! Hoppas din dag var bra, och så, men det var den säkert:) MASSA kärlek till dig!


image372

Anders Johansson-Alone

Dagens låt blir Anders Johansson med Alone. Han är min gamla kärlek haha, jag var dödsförälskad i honom när jag var yngre:)

Shopping och fikamys

Det var en väldigt lugnt skoldag, iallafall lektionsmässigt, för lugna är tamefan aldrig 1B. Först hotell, sen livsmedel där vi bara fick titta på bilder eftersom vi hade vikarie. Svenska fick vi läsa bara, inga problem för mig som läser en superbra bok! Grevgatan 22, läs läs läs!

Efter skolan åkte jag, Alexandra och Jennifer in till stan. Lyckades jag låta bli att köpa något till mig själv? Nej, för när vi gick in på HM hittade jag en underbart fin kofta som jag bara inte kunde lämna där. Så den fick följa med hem. Vi tog varsin varm choklad på Espresso House och sen lämnade Alexandra oss. Så jag och Jennifer gick runt och tittade lite. Vi var in på East en sväng och grattade Mimmi också:)  Jag köpte julklapp till min lillebror också, men jag är i stort sett pank, vet inte riktigt hur jag ska få julen att gå ihop. Väntar bara på lön från East som kommer den 15, och sen får jag från EH lite innan den 25, hoppas den 21. Vi blev fikasugna igen så vi gick till TopShop och drack en till varmchoklad och för mig blev det en morotskaka också, mycket gott! Man har alltid råd med en fika, hahaha!

Nu är jag hemma och tittar på idol, ikväll blir det DHkväll som vanligt. Har dock inte en aning om vilka som kommer men det lär visa sig:) pusspuss

min eftermiddag/kväll

Nu i eftermiddag/kväll har jag chillat framför idolrepriserna vilket var väldigt skönt. Att bara ligga och ta det lugnt framför idolauditions. Jag och mamma var en sväng till elgiganten och tittade på ny kyl, frys och spis. Då kollade jag på kameran också, och den var ännu finare i verkligheten! Det står mellan den och en annan, men jag vill se den andra i verkligheten också innan jag bestämmer mig. Ikväll har jag också spelat lite Guitar Hero, man blir helt fast när man väl börjat haha! Kul iallafall, bra tidsfördriv när man har tråkigt. Jag blir ju lätt rastlös så;)
Sofia och Lisa var förbi en sväng också, alltd mysigt. Och så har jag och mamma skickat en blomma till Mimmi eftersom hon fyller år imorgon, så vi får hoppas att hon blir glad men det är jag säker på att hon blir:)

Nu säger jag hejdå till bloggen för idag, så hörs vi imorgon. puss och godnatt


jag älskar er så det gör ont i mig

image371
I never really cared until i met you...
Jag älskar er så jävla mycket, att det gör ont i hjärtat

Julsång idag:)

Idag får det bli en julsång, jag har så mycket julstämmning i kroppen! bara snön som fattas nu:) Och imorgon ska jag och Jennifer åka och handla julklappar, mys!


Ashley Tisdale- Last Christmas

sötsugeen

usch, vad segt det var att gå upp imorse. menmen, efter en dush(ja, varmvattnet var tillbaka) var jag om möjligt ännu segare, men det var bara att bita ihop och pallra sig iväg till busshållsplatsen. Fick sällskap av Per till sumpan, så det var ju skönt, slippa åka själv vilket jag tycker är supertrist.
Skolan, ja vad ska man säga? Kul som vanligt att träffa klassen:) Ingenting speciellt hände, alla var rätt trötta. Vi hade hygienprov, det kändes bättre än väntat men man vet ju aldrig.
Nu har jag spelat lite Guitar Hero, och försöker hålla mig vaken. Vet inte riktigt vad som hittas på idag, har inget speciellt för mig för en gångs skull vilket är skönt :)

Imorgon ska jag nog åka in och handla lite julklappar. Vore skönt att börja iallafall.
Nu ska jag äta något, vill helst ha något sött. börjar nämligen närma mig en speciell vecka i månaden, då jag slukar allt sött jag kommer över hahahaha:P pusspuss

oj vad roligt..

...eller inte! Mitt jävla varmvatten har tagit slut, eller försvunnit någonstans i världen. För inte fan fanns det i min dush inte. Jävla skit, jag som fryser som en liten istapp. Men icke fick jag en varmdush, det blev en iskall chock. Kul verkligen. Och ännu mer kul att jag måste gå upp 100 år tidigare imorgon för att dusha då..om varmvattnet hittat tillbaka hit då vill säga. Har det inte det, så flyttar jag till något jättevarmt land.

Nu ska jag iallafall krypa ner i min, förhoppningsvis, varma säng. godnatt allihopa<3

image369

This is me right now


Dagens låt- Amanda Jenssen med Halleluja

Ja..hmph som sagt, besatt av hennes låtar..


så underbar låt

Jaha, det var rubrik då ja..

Alltså, fan vad Amanda är bra! Nu låter jag som värsta idolnörden, vilket jag inte är men hon är ju så bra! Har aldrig vart så besatt av en idoldeltagare förut, haha! Jag får inte nog av hennes låtar!

Den här helgen har varit rätt..vardaglig. Har mest bestått av jobb. Igårkväll var jag bara hemma, kollade på film och tog det lugnt. Idag jobbade jag, jag öppnade så jag var på jobbet 7.45, vilket är tidigt och dessutom är det jättemörkt ute. Fast jag måste erkänna att det är rätt mysigt att öppna själv, det är nästan inga kunde på söndagmorgnar så man kan bara mysa runt och dricka kaffe och göra alla mackor i lugn och ro. It's lovely. Alex kom in vid 10, då blev det iallafall roligt. Fan vad vi skrattade idag! Och städade gjorde vi också, galet mycket! Men det var kul, och sen åkte jag och mötte Lollo vid halv 2 för en lunch på Tasty's. Pastasalladen där är ju bara för god!

Nu har jag pluggat lite, har hygienprov imorgon. Min lillebror fyllde ju år igår, och fick Guitar Hero 3, så det lär väl bli lire spelande också. Jag har btw hittat en ursöt digitalkamera jag ska önska mig nu till jul. På tal om jul så ska jag åka in och handla julklappar någon gång i veckan. Kanske på tisdag, då kan jag gå in på East också och gratta Mimmi som fyller år:) Jag är förmodligen ledig på lördag så jag tar lite då också i guess:) Gud vad mycket jag babblar, nu ska jag nog fortsätta med mitt pluggande. Pussisar


image368
Bilder från vår urmysiga julkväll!

Båstadflashback

Har suttit och kollat igenom båstadbilderna från i somras, och lyssnade på fågeln roger samtidigt som var min och Lenitas båstadlåt för i år. Usch, saknar det  så grymt mycket, skulle göra typ allt för att vara där igen..

Grattis liten bror:)

Måste ju säga grattis till min lillebror som inte är så liten längre, 15 år har han hunnit bli..Grattis älskade bror! Jag älskar dig väldigt mycket.

För mig kommer han alltíd vara så här liten:


image367

RSS 2.0