Supersugen

Har varit hemma ca en halvtimme, för det tog en jävla tid att komma hem! Menmen, jag ska börja med att berätta om kvällen:)
Vi började med att äta på kungshallen, blev indisk kyckling med sweet chili för mig, mums! Sen gick vi och köpte massa godis, jag köpte mest som vanligt haha^^. Eftersom det var 45 minuter kvar tills bion skulle börja gick vi och satte oss på trapporna vid konserthuset och pratade massa girl talk, alltid mysigt! Och nu till filmen..Alltså jag skrattade hela filmen igenom! Den var så galet rolig, och sjuk, så har ni inte sett den, se den typ nu! Jag lovar att ni inte blir besvikna!
På vägen hem var det massa strul med tågen, det var 10 min försenat så vi missade nattbussen i jakan, men blev istället erbjudna en taxi av 2 snälla vuxna, men vi fick inte tag på någon som tog 5 pers så vi gick till bussen som gick 01.04, hatar den bussen! Aja nu är jag iallafall hemma:)
Blev jätteglad över responsen i tidigare inlägg, ni får väldigt gärna fortsätta så! Nu ska jag sova, jag har en hektisk dag framför mig imorgon..Jag ska först städa rummet, sen till jakan och fika med Sara och Malin(kanske fler?) och sen kommer farmor och farfar:) Godnatt alla jättegulliga och snälla läsare!
ps. glöm inte att ställa om klockan:)
  


Kommentarer
Postat av: Visions Of Johanna

LÅter som en toppenkväll =)

2007-10-28 @ 09:47:13
URL: http://visionsofjohanna.blogg.se
Postat av: Sofia

Precis! Får hoppas att de passar! :)

2007-10-28 @ 10:04:37
URL: http://tusse.tjejsajten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0