kolmården

nu tänkte jag berätta om kolmården som var en helt underbar dag med mimmi daniel alessia och vendela :)

jag åkte till solna på söndag eftermiddag, och det var så jäkla skönt att komma dit. pratade av mig med mimmi om lite saker, så jävla skönt att prata med någon som alltid lyssnar. det behövdes kan jag lova. efter det kändes allt bättre.
kvällen blev lugn och skön och vi gick och la oss i rätt hyfsad tid eftersom det blev tidig uppgång på måndagen.
runt 8 på måndag morgon åkte vi till kolmården. det var så jävla kul där måste jag säga! det var fint väder nästan hela dagen, sen regnade det men vad gör det. vi tittade på alla djur, red kameler, tittade på delfinshow och åkte safarit. delfinshowen var grym, jag ville också bada med delfiner! annars var aporna klart roligast att se. kamelridningen var också kul, haha men gaanska högt upp måste jag säga. safarit var helt lovely, djuren var så jäkla nära bilen! dagen var verkligen en höjdardag med favoriterna.

på vägen hem tog vi en sväng förbi fittja och bytte bil, sen åkte vi tillbaka till solna. egentligen skulle jag åkt hem, men stannade en natt till. åke från east kom förbi på kvällen, har inte träffat han på länge så det var jättekul! fick se bilder på hans lilla son och så. även denna kväll var lung och skön med lite tvtittande, och prat. på tisdagen åkte vi till landet och jag la mig på gräset och sov i solen. dom här dagarna var perfeka, avslappnande och helt underbara. behövdes verkligen. tack för underbara dagar!

på kvällen var jag hemma hos lenita och tittade på tv och så, men gick hem rätt tidigt för hon skulle upp och jobba dagen efter. idag var jag med julia och alexander på dagen, vi åkte först till rinkeby för alexander skulle köpa linser och sen åkte jag och julia till sumpan och åt lunch. har inte träffat henne på jättelänge så det var kul att uppdatera varandra med saker. och nu på kvällen var jag med lenita malin och ika, vi köpte mat på amigo och gick hem till ika och planerade lite inför gotland. det var väldigt kuuuuuuuuul faktiskt. och nu borde jag verkligen gå och lägga mig, ska upp och jobba imorgon.
så ja, det var alltför idag! puss puss

ps. på lördag flyr jag landet, då är det kroatien som gäller!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0